Reissuasu

mekko ChillN Cloud Dress / snood Samsoe & Samsoe / saappaat Bianco

Huh nyt on blogissa ollut paljon mun päivän asuja ja vielä tulee yksi. Tänään on nimittäin tiedossa vielä pari automatkaa ja pari lentsikkamatkaa, jolloin asun on pakko olla mukava ja joustava. Lentokentille kahden lapsen kanssa: kiitos matalat korot ja kädet vapaiksi jättävä käsilaukku.

Vai laittaisko ne kaksi vauhtivilleä suoraan matkalaukkuun? 🙂

Kiire, moikka ❤

50 vastausta artikkeliin “Reissuasu

 1. Hyvää matkaa !
  Joopa joo, välillä tuntuu että oliskin matkalaukku, jossa lapsi viihtyisi…Mutta onneksi matkustaminen on harvinaista herkkua, vielä ollaan ilman pärjätty.
  Tervetuloa Suomeen !

  Tykkää

 2. hah voi ei tuli mieleen tuosta kuvasta lapset matkalaukussan kun olin pieni ja lähdettiin kreikkaan niin pakkasin pikkusiskoni ilmatiiviiseen matkalaukkuun ja tunnin päästä vasta äitini tajusi pikkusiskon kadonneen ja löysi hänet sieltä 😀 onneksi ei kuollut hapen puutteeseen:)

  Tykkää

 3. hahah, ihana tuo viimeinen kuva 🙂
  ja mukavalta näyttää tuo sun päivän asusi! sulla on kyllä niin kiva tyyli!
  toivottavasti matka sujuu hyvin ja tervetuloa suomeen, nauttikaa!

  Tykkää

 4. Voi miten ihana asu, jälleen! 🙂 Oma lentoasuni muistuttaa pääpiirteiltään kovasti tuota, samoja elementtejä ja mukavuutta suosin!
  Mukavaa matkaa!

  Tykkää

 5. Kyllä on taas niin mun näköiset vaatteet päällä. Ihanan rentoa meininkiä maanläheisissä sävyissä 🙂 Mulle on tullu joku lievä pakkomielle tosta Cloud Dressistä, ihan Pakko Saada! Kun vaan jostain löytäis… *raapii päätään*
  Onneksi tuo FB ilmoittaa näistä uusista päivityksistä, aina tultava heti lukemaan 🙂

  Tykkää

 6. Mukavaa matkaa 🙂
  Ihana kuva lapsista laukussa…kieltämättä olis kätevä reissata nuin 😀

  Tykkää

 7. Hyvää matkaa sekä tervetuloa keväiseen Suomeen 🙂
  Tuolla vaatesetillä matkasta voi jo vähän nauttiakin 🙂
  Matkalaukkukuva on tosi hyvä ja idea mitä parhain. Sisarukset halauksessa kiepiksi kiertyneinä ❤

  Tykkää

 8. Oikein hyvää matkaa Suomeen! Lento kahden lapsen kanssa on varmasti vähintäänkin ”kiinnostavaa” kun tunnen itseni voittajaksi aina lentäessäni yhden ainokaisen kanssa. Ja jos mies pääsee Suomen lomille mukaan, niin silloinhan lento on kahden vanhemman ja yhden lapsen kanssa suoranaista lekottelua. Apua, vielä en ole uskaltautunut lentämään lapsen kanssa kuin suoria lentoja välillä Milano-Helsinki, mutta jossain vaiheessa täytyy varmaan kokeilla myös välilaskua tyyliin Torino-Frankfurt-Helsinki. Odotan mielenkiinolla matkaraporttia… 🙂

  Tykkää

 9. Ei vitsit, mulleKIN on tullut pakkomielle tuosta mekosta! Ainoastaan tyhjyyttään ammottava pankkitilini erottaa minut tuosta ihanuudesta… 😦 Erityisesti nämä kuvat vakuuttivat minut mekon tarpeellisuudesta!!
  Hauska tuo viimeinen kuva 😀

  Tykkää

 10. Kiitos ihanasta blogista ja pliis,tuokaa kevät tullessanne Suomeen =) Sun blogi muuten mainittiin tänään tulleessa Glorian Koti-lehdessä =) Joku oli saanut inspiraatiota teidän tapeteista!

  Tykkää

 11. Hei! Ihailen blogisi ”arjen keskellä luksusta(kin)- ja hyvää oloa” -tyyliä. Löysin blogisi joskus viime tai edellisvuonna ja ihastuin luonnollisen naisen kirjoittamaan blogiin välittömästi. Tekstitkään eivät ole rasittavan tyhmiä ja liian hiottuja.. ;D Unohdin vain käydä täällä, kun tuli elämänmuutoksia sinkkunaiselle.. 😉 Mies..yhteenmuutto..uusi työpaikka.. 🙂 Ostin sinkkuna reilut 3 vuotta sitten melko pikaisella mietinnällä yli 60-vuotiaan puutalon ns. rintamamiestalon tontteineen kotikylästäni, (josta olin asunut poissa kahdessa eri kaupungissa n. 9 vuotta yhteensä ja vannonut etten takaisin muuta..ainakaan sinkkuna tulisi kyseeseenkään..) jossa asuu perhettä, sukua. Tarkoituksenani oli varmasti hidastaa elämää, kaipasin maaseudun rauhaan..jotain muutosta..oli suunnitteilla oma yritys, ainakin idea..alanvaihdos. Alkushokki tuli kuitenkin hiipien, yksin kylmässä narisevassa hiljaisessa syrjäisessä talossa keskellä peltoa..ja pitkä työmatka kaupunkiin ei helpottanut tai pääsihän sitä välillä pois.. 😉 taisi ihan oikeasti kamalasti ahdistaa enkä uskaltanut sitä näyttää kunnes romahdin.. Kaikenlaisten kiemuroiden ja välillä kaupungissa asumisen jälkeen asun onnellisesti täällä talossani avomiehen kera!! 🙂 Elämä on rikasta, pikkuisen tarvitaan ehkä hulluutta (ainakin minun elämässäni) jotta osaa arvostaa eteentulevia asioita elämässään.. Kiitos vain blogistasi ja hyvää alkanutta kevättä ❤ Tuot valoa !

  Tykkää

 12. aivan ihana blogi. voisitko pyytää et sun mies lupais laittaa siitä jonku kuvan tänne? haluun niiiin tietää minkä näköne se on :DD

  Tykkää

 13. Oikein ihania lomapäiviä ja toivottavasti matka meni hyvin!
  Vuosi sitten lennettiin Espanjaan parin viikon reissuun isääni moikkaamaan kolmen(2v,5v ja 8v) lapsen kanssa, lähinnä se pakattava vaatemäärä oli aika stressaava;)
  Tosi ihanat matkavaatteet sulla ja aina niin kiva tyyli!

  Tykkää

 14. Tähän vielä lisätäkseni.. Vaatteet ja asusteet, joita esittelet ovat ihania ja saat aikaiseksi aina niin harmonisen ja kauniin setin. Lisäksi ihailen käsitöitäsi. Itselläni pienelle kummipojalleni tuleva peitto vielä kesken, neulon pyöröpuikoilla.. Jatka samaan malliin, innostat tekemään kaunista arkeen ja panostamaan itseensä..ym.. Kiitos @–>->– (<-ruusu Sinulle) 🙂

  Tykkää

 15. Hihii… Ihania kuvia. ”Keep calm and carry on”, siinäpä viisautta kerrakseen matkustavalle perheelle. Ja ennen kaikkea pakkaavalle perheelle 🙂 Taisin tämän kuvasarjan myötä laskeutua viimein lomafiilikseen. Hyvää matkaa teille!

  Tykkää

 16. Kiitos mukavasta blogistasi,upean harmoninen tunnelma kuvissa! Samalla on ihan pakko kompata Cloud dressin ihailijoita. Olen myös ihastunut siihen ja ostaisin mekon heti, jos vain saisin jostain! Kävin Helsingin Putiikki rannalla -liikkeessä ja siellä eivät osanneet auttaa eli heidän kauttaa sen osto ei onnistu. Vinkkejä?

  Tykkää

 17. Minulla on tuo mekko, mutta se ei istu päälleni todellakaan noin kauniisti! Olen hoikka ja melko pitkä, mutta jostain syystä mekko ei näytä minulla niin hyvältä, kuin Kalastajanvaimolla… Mekko ilmestyy huutikseen lähipäivinä, ellen löydä siihen sopivaa täydellistä huivia, tmv. ennen sitä. (vink, vink)

  Tykkää

 18. Tuo Cloud Dress on ihana! Johonkin on kyllä pikapikaa päästävä sovittelemaan.
  Kauniisti yhdistelty asu sinulla, jälleen kerran 🙂 Mukavaa Suomi-lomaa koko porukalle!

  Tykkää

 19. On niin mukava aina sillon ,kun aikaa liikenee, lukaista postauksiasi. Edelleen pakko sanoa, että blogisi mielekkyys lienee juuri ihanassa arjen elämässä, höystettynä niillä mukavilla ja piristävillä asu-jutuilla tai millä millonkin. Ihanaa, jatka samaan malliin Johanna! Me tykkäillään Amandan kanssa täällä kotosoffalla.

  Tykkää

 20. Toivottavasti lennot kahden pienen kanssa menivät niin hyvin kuin ne nyt sellaisella kokoonpanolla voivat mennä… Varsinaisesti rentouttavia nuo lentomatkat kahden lapsen kanssa kun eivät kyllä ole. Mikä tunne kun kone on laskeutunut, lapset saatu kuljetettua kentän läpi, matkalaukut pyydystetty hihnalta ja pälpätys viimein vaikenee auton takapenkillä :S

  Tykkää

 21. Heippa taas!
  Pakko oli tulla sanomaan kiitokset, kun mainostit Marnin mekkoa 🙂 EN olisi muuten varmaan tajunnut sitä edes ostaa, mutta tänään jonotin sitten netissä ja onnistuin saamaan sen. Hitsin hauskaa 🙂 Kiitti siis sulle!

  Tykkää

 22. Mikä tuossa Cloud dressissa on niin erityisen ihanaa verrattuna muihin Chill Norwayn mekkoihin, joita on tarjolla? Ihan uteliaisuudesta kysyn. Vai onko se niin ihana siksi, kun Kalastajan vaimollakin on sellainen? 🙂

  Tykkää

 23. Bloke, you forgot the most important thing that separates pro bloggers from the rest of us wallpapering your page with ads. Hah!

  Tykkää

 24. Thanks for the article and sharing this post. I’ve not really delved into the idea of trying to make a little extra money doing surveys, but it sounds like something I might try to give a shot.

  Tykkää

 25. its awesome i have some more plans,how much is the estimate price ,when it is going to hit the market,

  Tykkää

 26. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice methods and we are looking to trade solutions with others, why not shoot me an e-mail if interested.

  Tykkää

 27. Good day! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

  Tykkää

 28. Great blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any tips? Kudos!

  Tykkää

 29. There is obviously a lot to realize about this. I believe you made certain nice points in features also.

  Tykkää

 30. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

  Tykkää

 31. Iím not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers

  Tykkää

 32. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Thank you

  Tykkää

 33. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.

  Tykkää

 34. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. But think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this site could certainly be one of the very best in its field. Good blog!

  Tykkää

 35. Hi there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 36. Of course, Diderot was not aware of our 20th Century totalitarian state systems. He might have preferred kings and priests to Nazi Germany and Soviet Russia.

  Tykkää

 37. Shame on you for creating another terrific post! Awesome stuff, keep up the good work. I see a lot of potential! I wonder if you are an active user with any social networking sites like Digg or Stumble Upon?

  Tykkää

 38. Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

  Tykkää

 39. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

  Tykkää

 40. Iím not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on. Many thanks

  Tykkää

 41. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: