Delux siskoaikaa @ Elemets

Heisann honeys… Me ollaan vietetty oikein DELUX siskoaikaa tänä viikonloppuna ❤ Tiedän, että jos te nyt luette useita Indiedays -blogeja, ette voi välttyä kuulemasta 2-vuotis synttäreistä ja olen pahoillani; ymmärrän todellakin turhautumisen, minkä i-h-a-n jokaisesta blogista bileistä lukeminen saattaa saada aikaan (ihminen ymmärtää et jotkut bileet on ollut ilman että se täytyy toistaa ihan jokaisella sivulla jonne itsensä klikkaa…;)), mutta eihän tästä nyt voi olla kirjoittamatta. Ja meille tää oli ennenkaikkea sitä kauan kaivattua siskoaikaa.

Ja voi vitsi me ollaan kyllä hemmoteltu itseämme ihan kunnolla. Reissattu taksilla enemmän yhden vuorokauden aikana kuin (minä) koko vuodessa (tai viidessä?). Syöty McFeastia hotellihuoneen sängyssä yöpaidoissa (ja vähän kaadettu kokistakin päälle -mut ei haittaa kun ei tarvitse pestä lakanoita :P) Syöty sushia vauhdissa Stokkan pystybaarissa (-kyllä, mun elämässä tääkin on luksusta) ja käyty meikkauksessa ja kampauksessa(!): sisko ekaa kertaa elämässään ja minä kokonaiset tokaa. Kampaukset ja meikit meille tarjosi Fredrikinkatu 27 (Iso-Robertin kadun kulmassa) sijaitsevan uuden parturi-kampaamo Elementsin supertaitava ja ystävällinen henkilökunta, joka osaa ja tekee oikeastaan vaikka mitä hoitoja hampaiden valkaisusta hierointoihin. Kiitti tytöt (ja pojat ja söpöt pikku koirat) hemmottelusta! 🙂 Elementsillä ei ole varsinaisia nettisivuja, mutta facebookissa voitte käydä kurkkaamassa jos kiinnostuitte -sieltä löytyy myös monen muun bloggarin postauksia hoitolasta!

Niin ja mikä parasta herätty hyvävointisina toistemme vierestä ihan kunnon yöunien jälkeen, syöty rauhassa aamiainen ja tultu illalla kotiin ja äitin ja pikkusten kanssa saunaan ❤ Voiko parempaa olla?

Noh, seuraavassa postauksessa tuutte sitten näkemään meidän juhlatunnelmia Indiedaysin 2-vuotisbileistä. Koittakaahan kestää! :))

46 vastausta artikkeliin “Delux siskoaikaa @ Elemets

 1. Jotkut lukee vain yhtä Indiedays blogia – sun! Joten nou hätä 🙂 Valittajat pysyköön loitolla!

  Tykkää

 2. Wau, mitä kuvia! Olet kyllä ilmiömäinen star! 🙂 Kekkerit olivat varmasti onnistuneet kaikinpuolin. 🙂

  Tykkää

 3. Löysin blogisi vasta muutama päivä sitten. Ihana viettää omaa aikaa, lukea blogiasi kahvikupin ääressä lapsosen nukkuessa uniaan. Norja on muuten hyvä maa elää. Ihania ihmisiä.
  Jatka samaan malliin. Piristät mun elämää 🙂

  Tykkää

 4. Innolla jään odottamaan lisää kuvia juhlistanne! Tuntuu ihanalta ylellisyydeltä tuollaiset hemmottelupäivät…minäkin tässä valmistelen yksiä sellaisia..;) Only for sister honeys!

  Tykkää

 5. Kuulosti niiiiiin ihanalta, että aivan kuin olisin ollut mukana.
  Kiitos kun olet ja jaksat meitä piristää!!
  Olisi ihanaa päästä meikattavaksi.
  Olisiko hyvä kilpailu palkinto????? 🙂 ❤

  Tykkää

 6. Just wanted to say aweseome theme and great post.I like how you wright. You could be making some serious coin if you keep it up.

  Tykkää

 7. I haven¡¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Tykkää

 8. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Tykkää

 9. There’s definately a lot to learn about this subject. I love all of the points you’ve made.

  Tykkää

 10. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  Tykkää

 11. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  Tykkää

 12. Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

  Tykkää

 13. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

  Tykkää

 14. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Many thanks

  Tykkää

 15. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 16. Hows it going, you have a nice site but sometimes I see a issue whereas the right navigation toolbar cannot be seen. it’s mainly on the home page Best wishes

  Tykkää

 17. This internet internet site could be a walk-through for all with the details you wanted in regards to this and didn?t know who to question. Glimpse here, and you will surely discover it. 161371

  Tykkää

 18. I was trying to find this weblog previous 3 days excellent webpage manager good posts every little thing is superb

  Tykkää

 19. Whats up this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Tykkää

 20. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!

  Tykkää

 21. Its good to travel as u can understand about other culture.Lets say if i went to Vietnam,they have a dish that looks like singapores poppiah,but it is make out fresh vegetables(not cooked)and prawn.When i went there for the 1st few days i hate that place because it is dirty bleh…. fill like coming back singapore.But,i soon realise that vietnam is not a bad place afther all due to the food that i like so much yummm!!!!1

  Tykkää

 22. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

  Tykkää

 23. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

  Tykkää

 24. Howdy! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

  Tykkää

 25. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

  Tykkää

 26. information products regarding do it yourself protection on the net which in turn offers to uncover secrets and techniques on the way to turn into a

  Tykkää

 27. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  Tykkää

 28. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

  Tykkää

 29. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

  Tykkää

 30. It is easy to dodge a spear that comes in front of you but hard to keep harms away from an arrow shot from behind.

  Tykkää

 31. Surge in population is A single essential cause for increase inside the interest levels involving home finance loan lending options.

  Tykkää

 32. I am now not sure the place you might be getting your info, however good topic. I have to spend a while discovering out way more or figuring out more. Thank you for excellent information I was looking out for this data for my mission.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: