Fur collar aka irtokarva

Te olitte hyviä arvaamaan (ed. postaukseen viitaten) -Helsingin Radisson Blu Plazahan se mun hotelli oli! 🙂 Kävin ihan pikkuvisiitillä hoitamassa pari juttua kuntoon ja nyt ollaan taas kotona… Matkakaverillani Matkalaukulla oli muuten matkailun suhteen pikkasen eri suunnitelmat kuin mulla ja tuli vasta tänään kotiin, joten en oo pääsyt kirjoittelemaan tai kuvailemaan teille aiemmin. Ja sillä oli mukanaan mm. mun tietokone. Matkalaukku halusi siis viipyä Köpiksessä pikkusen kauemmin kuin minä… Ei kai siitä voi suuttua 😉

Köpiksestä tulikin mieleen, että laitoin teille heti matkalaukun kotiuduttua uuden joulukalenterin luukun facebookiin. Ja siitä tuli mieleen, että mun on pitänyt sanoa jotain siitä närästyksestä, minkä joulukalenteri aiheutti… kun kaikki ei ole facebookissa. Hmm, olen pahoillani ja myönnän, etten edes ajatellut sitä. Että joku jää nyt ulkopuolelle. Koin kuitenkin, että joulukalenteri oli helpointa toteuttaa blogin ulkopuolella ja… no, kaikinpuolin helposti facebookissa. Ehkä te facebookittomat voitte osallistua jonkun muun profiililla? Tai perustaa oman leikkiprofiilin joulukalenterin ajaksi? Ei se kuitenkaan mikään mahdottomuus ole tai sulje ketään ehdottomasti pois. Ei ollut tarkoitus siis syrjiä facebookittomia, olen pahoillani! 🙂

Mulla on nyt tollanen uusi irtokarva muuten. Fur collar. Tykkään siitä tosi kovasti -niin ulkona kuin sisälläkin. Se menee melkein niinkuin liivin/huivin korvikkeena sisällä ja takin paällä on ihan kuin kaulus. Ja lämmittää ihan ihanasti, vaikka mulla vain tollanen H&M tekokarvajuttu onkin.

Huh, onpa muuten ihana olla kotona. Omalla sohvalla omien kanssa. Kivaa illan jatkoa teille kans 🙂

12 vastausta artikkeliin “Fur collar aka irtokarva

 1. Siis jotenkin seksikäs! Siis ei toi karva, vaan Sinä…vaiko sittenkin karva. Seksikäs karva?! Näkeekö joku muu saman?

  Tykkää

 2. Itse olen kovin miettinyt jos tekisi tuollaisen. Karvaa kun löytyy laatikkokaupalla.
  Tosin olen ”perinyt” isoäidiltäni aikanaan minkkikauluksen…se on aika hirveä kun siihen aikaan jätettiin päät ja jalat kynsineen killumaan niihin ja lasisilmät koreilee niillä myös. Se raato on roikkunut monet vuodet mukana mutten mitään ole saanut siitä tehtyä. Isoäidin tarkoitus oli, että ompelen sen takin hupun reunaan…en kyllä sitä tehnyt.

  Tykkää

 3. Just tuollaisen haluaisin. Menen hei katsomaan omasta H&M josko löytyisi. Ihana kuva sinusta. Sopii i´sisä ja ulkovaatteiden kanssa. Älyttömän kiva! Jotenkin tulee puetun näköinen.
  Kauniit askartelut lapset tehneet. terkkuja heille 🙂

  Tykkää

 4. Se on toi karva 😉 Hmm, hassua, aika samaa kommentoitiin tuolla fb:n puolella, mikäköhän tässä on? Ehkä se on toi mun nimitys ”irtokarva”? 😀

  Tykkää

 5. Aika kiva sanonta 🙂 Joo mulla on joskus vaikeuksia käyttää oikeita turkiksia… tai ainakin ostaa sellaisia.

  Tykkää

 6. Raato… 😀 Aika hyvä nimitys sellasille, joilla tosiaan ne silmätki on päässä… mietin että voisko siltä ottaa sen pään pois, mut hyi kauhea mikä ajatus, anteeksi 😀 No ei, siis kyllä mun mielestä tollaset perityt turkikset ja vastaavat on ihan ok. Jo kymmeniä vuosia sitten valmistettuja turkiksia on parempi käyttää kuin hävittää. Niihin silmiin en tosin ehkä itsekään oikein tottuisi hihi. Et tietenkään heitä menemään, jo tunnearvon vuoksi ❤ Kyllä siitä käyttökelpoisen saa 🙂

  Tykkää

 7. Kiitos Solei ❤ Joo näitä pitäisi henkkamaukassa olla nyt 🙂 Tosiaan puetun näköinen tulee aika helpolla vaivalla 🙂

  Tykkää

 8. Tykkään tästä yhdistelmästä kovasti. irtokarva, hahmaata ja hopeisia koruja. kiitos. Saan täältä aina välillä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni 🙂

  Tykkää

 9. Ihana toi karva, tuon hankkimista voisi kyllä todellakin harkita. Taidanpa mennä osoitteeseen hm.com 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: