Julebord!

Heisan söpöset, haluatteko nähdä mun illan pikkujouluasun? Tässä sitä nimittäin tulee 😉

mekko Asos.com / kengät Elia Bruni

minä: Eiks oo aika ihana tää mekko?

mies: Tjaaa….

minä: HÄH! Sano nyt, täähän on ihana!

mies: Tjaa…. aika jouluinen.

***

Ihan alkuaikoina ihmettelin täällä kun kaverit kyselivät et oonko tulossa til julebord. Siis oonko tulossa joulupöytään? Mihin ihmeen joulupöytään, kenen joulupöytään? Aika pian opin, että julebord on ihan sama systeemi kuin meidän suomalaisten pikkujoulut. Ja oon pyrkinyt olemaan mukana 😉

Voi vitsi kun te nyt saitte vain tällasia hämärässä otettuja huonolaatuisia kuvia… Sorry. Luulin jotenkin ehtiväni kuvailemaan päivän valon aikaan, mut ei… Kovasti täyteläinen työviikko venyi pitkälle tähän lauantai-iltapäivään ja nytkin ois varmaan ollut paras nukkua pikkasen ideaalin pikkujoulukunnon saavuttamiseksi, mut ei…… Ehtii sitä sit joskus. Ei kiirettä :))

Ai niin ja mainitsinko että pikkujouluja tähän iltaan mahtuu kahdet? Juujuu.

Et ei tässä kai muu auta kuin tukan viimeistely ja matkaan. Superkivaa lauantai-iltaa teille kans!! 😀

 

34 vastausta artikkeliin “Julebord!

 1. Oot ihanan naisellinen ja asiallinen. Odotan itsekin sitä, että olen ”parhaassa iässä” eli kolmenkympin kieppeillä! Jospa se toisi mullekin itsevarmuutta ja viihtymistä omassa kropassa 🙂

  Tykkää

 2. UPEA!! Miten nuo miehet osaakin olla just tollasia?? 😀 Ne ei vaan tajua hyvän päälle sitten ei. Hauskoja pikkujouluja!!

  Tykkää

 3. Aivan huikean kaunis olet! Vaikka itse olin aiemmin jonkun muun asun, kuin tämän punaisen kannalla, niin nyt kun näen tuon päälläsi, on se just passeli valinta pikkujouluihin! Ihan älyttömän kaunis!!
  Miehet nyt ei osaa kommentoida näitä asujuttuja.. ei suuntaan, eikä toiseen, mutta luulen kyllä, että miehesi on sinusta todella ylpeä!!
  Kivoja pikkujouluja!

  Tykkää

 4. Mekko on todella kaunis! Ja niin olet sinäkin 🙂
  Miehesi kommentti kuullostaa niin tutulta. Välillä niiiin rasittavaa kun ei saa vastausta edes kaivamalla… 😉

  Tykkää

 5. Mielettömän kaunis mekko ja myös sen kantaja! Olet niin ihanalla tyylillä aina varustettu asujesi suhteen 🙂
  Pidän hirmusti myös blogistasi, harvoin tulee jätettyä kommenttia, mutta aina uuden postauksen luen innolla! kuvasi ovat ihanan elämänläheisiä ja kauniita hetken hetkiä..
  Pitää kuitenkin sanoa, että tämän indiedaysin kaupallisuus ahdistaa hieman, jotenkin tämä kaiken asemointi horjuu näiden mainosten vuoksi. Blogi ei ole kovin ”kaunista” luettavaa juuri tämän sekaisuuden ja ”heilumisen” vuoksi!
  Mutta siis, missään nimessä en lopeta tämän lukemista, mutta ehkä sinne jollekin ”ylläpidolle” tmv. mietittävää, miten näistä saisi tyylillisesti parempia.. Hmps, tylsältä kuulostaa tää mun viesti (kun lukee läpi), mutta siis Johanna on ihana sekä hänen tarinansa & kuvansa, mainostila vaan jotenkin epäonnistunutta…

  Tykkää

 6. tosi kivan mallinen mekko. Tottunut näkemään päälläsi vaaleaa ja beigeä niin jotenki pitää hetki totuttautua tuohon väriin, voin kompata miestäsi että jouluinen on, mutta siis pelkästään vain positiivisessa mielessä. Kiva väripläjäys pikkujouluihin!

  Tykkää

 7. Aahhh, tuo jumalainen mekko! Voi miten mukavaa, että tuot sen taas näytille! KIITOS.
  Ja siis joulunenhan tuo mekko onkin, vaikka olisihan sun miehesi todellakin muutoinkin voinut kommentoida…tuttua kommenttia. Mutta sitä mä vain ihmetteln, että miten sun miehesi ”uskaltaa” laskea sut ovesta ulos tuossa mekossa? Sillä jos ei nyt miesten päät käänny, niin milloin sitten?! 😉
  Ja tiedätkö mikä sun blogissa (ja sussa) on myöskin heino juttu? No se, että tuot jo esiteltyjä vaatteia yhä uudelleen näytille. On ihanaa, että jotkut teistä bloggajista osaa ajatella noin niin kuin myös ”yleisen hyvän” mukaan. Siis että vaikka teidän duuniin kuuluukin esitellä jatkuvasti uutta, niin että joku osaa esitellä jotain vanhaakin. Ettei aina vaan osteta ja mainosteta uusia juttuja (vaikka uusien juttujen maninostamisen kannalla olenkin), vaikka kaapit on pullollaan vain kerran pari käytettyjä kamoja. Se on myöskin niin sääli jos kauniita vaatteita ei näe kuin kerran.
  P.S. Jos et tuota mekkoa enää täällä olisi esitellyt, niin olisin kysynyt, että myytkö sen mulle. Mutta nythän se onkin sulla edelleen kovassa käytössä.

  Tykkää

 8. Miten kukaan voi vastata ”tjaa” tuohon kysymykseen?? 😀 Mekkohan on ihan valtavan ihana ja punaiset kengät täydentävät kokonaisuuden. Plus tuo on aika seksikäs, luulis miestäkin kiinnostavan 😉 Oikein hauskaa iltaa!

  Tykkää

 9. Moikka!
  Mietin tässä, kuinka oma Skappel neuleesi mahtaa edistyä. Omani on hyvässä vaiheessa, mutta muutamia sovelluksia ohjeeseen on pitänyt tehdä. Mm. se on todennäköisesti paksumpi mitä ”aito” (käytän Kelo-villalankaa). Olen mietinyt millainen mahtaa tulla alpakasta? Hyvää ja lämpöistä joulunodotusta:)

  Tykkää

 10. WOW ! Toihan on oikein super-seksikäs mekko ! 😀
  Onko miehellä ollut lasit hukassa tai hetkellinen mielenhäiriö kun et ”parempaa” reaktiota saanut !? 😉

  Tykkää

 11. Todella kauniin mallinen mekko ja punainen värikin sopii sinulle! Itse laittaisin mekon alle vielä alushameen. Kankaasta näkyy näköjään vähän läpi, kun valo tulee takaa. Ei se nyt niin vaarallista ole, mutta olen omien mekkojeni kanssa aina niin tarkka tästä asiasta, että oli pakko mainita 🙂

  Tykkää

 12. Todella upea mekko ! punainen väri kyllä näyttää naisen päällä monesti upealta. 🙂 saanko kysyä, kun itse pidän tuollaisista avoin selkä-mallisista vaatteista, niin minkälaiset rintsikat siul on tuollaisen avoimen selkä-mallisen vaatteen kanssa?

  Tykkää

 13. Ihana mekkokin, mutta onko noi IHANAT kengät jostain nettikaupasta? Ovat aivan minun näköiset. Ihanaa joulun odotusta, ja toivottavasti oli kivat pikkujoulut.

  Tykkää

 14. Ihana mekko ja kauniina oot liikenteessä ollut 🙂
  Vitsit sun blogis on kyllä ehdottomasti mun lempparini, oon nyt selaillu jo monta kuukautta taaksepäin sun postauksia. Oon ihan rakastunut sun tyyliin ja kaikkiin kauniisiin kuviin joita laitat tänne 🙂

  Tykkää

 15. Oh what a beautiful lady in red . You should play the song lady in red by chris de burgh before you go out.

  Tykkää

 16. Joo mulla on tän kanssa sellaset olkaimettomat, joihin olen ostanut sellasen lisäremmin… 😉 Eli siis hakasiin selän taakse kiinnitettävän remmin, joka menee selän takana, vyötäron korkeudella ristiin ja kiinnitetään vyötärölle etupuolelle kiinni… Tajusiko tästä mitaän? ;D Sellasia saa kyllä ihan H&M:lta 🙂

  Tykkää

 17. Mun Skappel on valitettavasti ihan pysähdyksissä ainakin joulun yli -nyt on joululahjat työn alla 🙂 Palailen siis asiaan vasta tammikuussa :/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: