Kampaajalle mukaan

…ottaisin nämä naiset!

Heippis beibies, laitanpa teillekin vähän hiusinspistä kun tässä tuli taas surffailtua netissä ja omissa kansioissa kivoja hiuskuvia etsiskellen. Oon nimittäin menossa piakoin kampaajalle ainakin pikkunen muutos mielessäni ja silloin tekee ihan hyvää selata omat hiusidolit läpi. Tässä siis Sienna Milleriä, Cheryl Colea, Eva Longoriaa, Olivia Palermoa ja Jessica Simpsonia. En tiedä ottaisinko kenekään hiustyyliä ihan sellaisenaan (no ottaisin tietty. Siennan.), mutta ainakin yhdistelemällä ja inspiroitumalla on tässä mun dream team.

Huomenna voisin laittaa vähän tollasta rentoa nutturaohjetta eli hiusjutut jatkukoon :))

Rentoa viikonlopun jatkoa!!

20 vastausta artikkeliin “Kampaajalle mukaan

 1. Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka olenkin seurannut IHANAA blogiasi jo jonkin aikaa. Mulla haaveissa sellainen ”pitkähkö” otsit, mutta siitä on vuosia, kun mulla on ollut otsista ja jännittää, josko se ei sitten toimikaan :). Tokihan se kasvaa nopeasti pitkäksi, jos siitä ei tykkää. Näinköhän sitä rohkenis?
  Kiitos ihanasta blogistasi! Päivän piristys joka kerta!

  Tykkää

  1. Kiitti 🙂
   Uskalla ihmeessä; pitkä otsis kasvaa niin pian pois ja sen saa niiiin helposti pois kasvoilta jos tarvii. Mullakin on nyt ”pitkä otsis” hehe 🙂 Eli anna palaa! 😀

   Tykkää

 2. Voihan otsis! Mulla on ollut kerran aikuisiällä otsis, josta silloinen työntekijäni (mies) kommentoi, minun näyttävän Mennään bussilla – Olivelta…juu aikaa on vierähtänyt, mutta tästä kommentista en ole toipunut vieläkään 😉 jokohan sitä uskaltaisi kokeilla?

  Tykkää

 3. Sienna on myös mun suosikki! Mulla ollu otsis joskus aikuisiällä,mutta nyt taas oon kasvattanut sitä pois…
  Tikru

  Tykkää

  1. Mulla on kanssa se HYVIN on/off juttu, välillä tekee mieli, välillä ei yhtään. Mut sen saa tosiaan aika helposti poi tieltä 🙂

   Tykkää

 4. Nyt meni ”kommentointi Neitsyys ” 🙂 Kiitos ihanista vinkeistä – päivän piristyksistä… Odotan nutturapäivitystä 🙂 sillä jotkut bileet kotiäidillekin tiedossa 🙂
  * Vanamo *

  Tykkää

 5. Vierailija
  00.00.0 klo 12:00

  Nyt meni ”kommentointi Neitsyys ” 🙂 Kiitos ihanista vinkeistä – päivän piristyksistä… Odotan nutturapäivitystä 🙂 sillä jotkut bileet kotiäidillekin tiedossa 🙂
  * Vanamo *

  samma här :), juhlat tiedossa ja ois kiva itse selvitä kampauksesta, tykkään tosi paljon tuosta EvaLongorian kampauksesta :). Oisko sulla vinkkejä siihen ?
   

  Tykkää

  1. JEE, toinenkin vielä :)) Kiva kun kommenoitte 🙂 Joo tohon Evan kampaukseen (joka on muuten älyttömän makea) tekisin suoristusraudalla kiertäen ”kiharat” ja sen jälkeen suihkuttelisin hiuspuuteria hiusten sisään (tyviin) niin että kiharat tosissaan pysyvät muhkeina tyvestä eikä latistu. Sit pinneillä osio osiolta löysästi kiinni taakse…

   Tykkää

 6. Nyt on pakko kommentoida jo minunkin 🙂 Tosi fiksua ottaa kampaajalle mukaan kuvia haluamastaan tyylistä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kampaaja saa kuvista heti idean, minkälaista tyyliä asiakas haluaa ja helpottaa työtä kovasti. Joskus asiakkaan  ja kampaajan on vaikea päästä samalla aallonpituudelle ja siinä kuvat ovat mainio apu. Kuvat mitkä olet itse valinnut, ovat juuri sinun tyylisiäsi. Terveisin Kampaaja 😉
  Ps: Sinulla on tosi kiva blogi, olen seurannut jo sitä pitkään, mut nyt vasta sain kommentoitua.

  Tykkää

 7. Nyt menee asian vierestä, mutta kysyn nyt koska olen tätä koko päivän täällä blogissa tahkonut… eli löytyykö niitä sinun vanhoja neuleohjeita täältä jollain keinolla? Joo, tiedän, tätä pääsee selaamaan taaksepäin sivu kerrallaan, mutta kun täällä ei näy ”avainsanoja”, eli voisi napata esille postaukset, jossa on vaan esim. käsityöjuttuja jne ja kunnei täällä ole hakukenttääkään, että voisi jollai avainsanalla hakea. Tai on tuolla sivun yläreunassa joku hakukenttä, mutta ei sillä ainakaan mitään löydy. On vaan aika kova ikävä montaa neuleohjetta, jotka hautautuivat nyt tämän muuttosi myötä blogihautuumaalle…

  Tykkää

  1. I KNOW… tätä kysytään niiiin paljon, että toivottavasti korjautuu pikimmiten 🙂 Eli tänne pitäisi tulla PIAN niin arkisto kuin hakusanatkin, sitten pääsee helpommin etsimään kaikkia juttuja 🙂 Yritän tehdä pian myös neuleohje-koosteen ihan omana postauksenaan 🙂

   Tykkää

 8. Hei Johanna,
  olen jo pitkään halunnut tietää omia kampaamokäyntejäni varten (olet mun hiusidoli!), että miten toi sun ihana hiusväri syntyy? Eli onko siinä tyviväri ja raitoja vai pelkkiä raitoja vai miten? Ja minkä sävyisiä? (:  

  Tykkää

  1. Ei oo tyviväriä, mutta laitan yleensä aina kampaajalla niin vaaleita (ei kaikkein blondeimpia) kuin tummempiakin raitoja. Tummemmilla tarkoitan sellasia mahdollisimman oman värisiä, vähän tummepia. Toivottavasti auttoi :))

   Tykkää

 9. Ihania hiuksia kuvissa, minun lirutukassa vaan vaatisivat hillitöntä ylläpitoa tuollaiset laineet. Olen alkanut harkita loivakiharaista permanenttia surffitukan saavuttamiseksi. 90-luvusta ja puudelipermiksistä on siis ilmeisesti vihdoin toivuttu! 😀
   
  http://www.sudenpesa.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Kokeile hiuspuuteria! Sit kun kiharat on jo tukassa, sillä saa hyvin tukea. Loivakiharainen permis ois kanssa i-ha-na.

   Tykkää

 10. Sun täytyy laittaa nyt tuollainen Sienna-look! Oot kirjoittanut siitä niin monet kerrat! Ei muuta kuin Siennan kuva kouraan ja kampaajalle 🙂 Ja meille tietty heti kuvia uudesta lookista!

  Tykkää

  1. 😀 No niin kai pitää… love it 😉 Teille tietty heti kuva, tiistaina tulee 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: