Sunnuntaitaiteilijat

”Mamma minkä väriset naamat noilla on?”

Meidän perheen pienin ja suurin on tänään ollut vähän kuumeessa ja kipeinä, joten sunnuntaista tuli aikast sisäpäivä. Onneksi oli kohtalaisen uudet tussit ja paljon paperia talossa -täällä on nimittäin askareltu ihan teippaamalla paperin paloista autorataa lattiaan asti. Eikä tainut mennä tussia kertaakaan parkettiin. Aika hyvin.

Ja jos mulla on sellanen pikkasen väsyneen näköinen ilme näissä kuvissa niin kerrottakoon, että palailin synttäribileistä johonkin aikaan viime yönä ja heräsin ylös lasten kanssa kasilta. Kun ei tuo kipeä isäntä jaksanut. Mut on mulla ainakin bling blingiä vähän niinkuin bilemuistona (EI eiliset bilevaatteet enää päällä ;)) et ei ihan kauheasti voinut väsyttää.

Olli rakastaa muuten noita itsetehtyjä labyrinttejä. Mun täytyy aina väsätä niitä kauhealla vaivalla vaikka kuinka kauan ja sit se ratkaisee ne hetkessä huijaamalla väärästä päästä… Hmmh. Niin ja sit kun (Ompun pyynnöstä) olin saanut valmiiksi ton alimmaisen kuvan -eli autoradan, totesi Omppu et

”mamma oot unohtanut piirtää nenät noille!”

Pieni hiljaisuus

”Ja värittää naamat. Mamma minkä väriset naamat noilla on? Tuu värittämään!”

Pirteää uutta helmikuista viikkoa kamut! 🙂

9 vastausta artikkeliin “Sunnuntaitaiteilijat

 1. Hahah ihana Olli ❤ Vitsit kun osais itekki piirtää… Mä piirrän vaan tikku-ukkoja 🙂 Eiks oo jännä miten noi miehet lamaantuvat sairastaessaan, kun taas me naiset pidetään kaikista huolta vielä 40 asteen kuumeessa ja pää pöntössä 😀 -st.brigitten

  Tykkää

 2. Kuule, mulla olisi kysymys. Tiedän (Sun meikkivideopostauksen kautta), että käytät/käytit BM:in poskipunaa. Mitähän sävyä? Tykkään BM:ista ihan kauheesti, mutta niiden poskipunista mulla ei ole kokemusta.
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

 3. Tykkään tosi paljon näistä nuorekkaimmista asuista ja rakastan paljettitoppeja 🙂 Asun kanssa Norjassa norjalaisen miehen kanssa ja meille syntyi pari kk sitten maailman söpöin poika. Mulle on jotenkin tärkeetä, että poika oppis sanoon mua äidiksi, eikä mammaksi. Mutta tuskin sillä nyt lopulta on niin paljon väliä. Onko sulle ollut aina ok, että sun lapset sanoo mamma eikä äiti? Âiti on vaan jotenkin musta ehkä maailman kaunein sana 🙂
  Ihania piirrustuksia myös ja jotenkin tosi kiva, kun jaksat laittaa itsesi kauniiksi myös hieman väsynäänä. Voi kun itsekin jaksaisi ihan tavallisina kotipäivinä panostaa 🙂
  -Saana

  Tykkää

 4. Ihanan pirteä postaus! Pisti ihan hymyilyttämään 🙂 Lapset on ihania<3 Mukavaa viikkoa sinnekin!

  Tykkää

 5. Saako udella mistä tuo rusketus on peräisin? Käytätkö jotain itseruskettavaa ja voitko suositella merkkiä? 

  Tykkää

 6. Ihanat ❤ Oon jo tosi pitkään lukenut blogiasi ja on tää vaan ihan huippu!
   
  -Jenni
  ps. Onko kukaan koskaan sanonut, että näytät nuorelta June Chadwickiltä?:–)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: