Jumppamatkalla

Heippa hei, tällä viikolla on jo jumppailtu ihan täysillä ja kunto alkaa olemaan sairastelun jälkeen ihan kohdillaan, jee :)) Paitsi että selinmakuulta ei kyllä nouse vielä yksikään sit-ups että kyllä siellä kyljessä tai vatsalihaksissa joku vähän pielessä on, mut odotellaan nyt vielä tovi (niille, jotka eivät ole seurailleet mun keuhkokuumeilua tiedoksi, että onnistuin yskimään yhden ihan tarkasti paikallistettavan ruumiinosan kyljestä vähän tohjoksi -en vain tiedä onko se luu vai lihas). Sikälis huono ajankohta että kun suurin osa ihmisistä toivoo treenaavansa vatsalihaksia näin kesän kynnyksellä niin mulla tulee nyt siihen hommaan ainakin parin kuukauden tauko… Kesämasua odotellessa 😉

Mulla oli tänään vapaapäivä ja olin sitten tietysti sopinut jumppatunnin lukiolaisryhmälle. Tällasia nää mun vapaapäivät usein ovat… 🙂 Koska ilma oli ihan mahtava, otin kameran mukaan jumppareissulle!

En nyt pahemmin höpise noista mun jumppavaatteista, mutta koska ennenkin on kysytty, niin mainitaan, että Trimtex on pieni paikallinen urheiluvaatevalmistaja, joka nyt valmistaa superlaadukkaita teknisiä urheilvetimiä mm. Norjan armeijan käyttöön. Ja Suomen suunnistusmaajoukkueen! Kertoilen näistä joskus paremmin -kunhan Trimtex avaa jonkinlaisen kaupan suomalaisten saataville. Me ohjaajat saamme aika paljon näitä vaatteita käyttöömme, mutta olen myös ostanut. Eli toivotaan että nettikauppaa tulee pian niin kertoilen sitten varmasti lisää! 🙂 (Kevyttoppatakki on Lindexiltä.)

Sellasia hikisen punaisia jumppakuvia tänään -ois tietty pitänyt säästää värit tossa mustavalkoisessa kasvokuvassa niin ei olisi teidän tarvinut miettiä onko se otettu ennen vai jälkeen jumppatunnin ;D Ja hei, muistan bongaaneeni kommenteista sellaisen postaustoiveen, joka käsitteli ruokapäiväkirjaa… Melkein meinasin liittää sellaisen tähän, mutta jätän kuitenkin ihan omaksi postauksekseen. Eli tulossa on myös ruoka-asiaa -kiitos toiveesta!

Reipasta perjantaita, treenimotivaatiota ja aurinkoisia viikonloppulenkkejä! 😉

34 vastausta artikkeliin “Jumppamatkalla

 1. Voi miten kaunista teillä siellä onkaan! Ja miten ihmeessä onnistut aina näyttämään niin hyvältä kaikissa kuvissa???

  Tykkää

  1. Oi, kiitti!! No varmaan siksi, että tollasen hikipunasenkin laitan tänne mustavalkoisena etten näyttäisi ihan possulta :))))

   Tykkää

 2. Onpa idyllisen ja keväisen näköistä! 🙂 Ruokapostauksia toivon aina lisää, sillä harrastan ruoanlaittoa enemmän, kuin käsitöitä ja ruokajutut ovat muutenkin sydäntä lähellä. 

  Tykkää

  1. Kiva kuulla. Täytyy nyt todeta, että itse en ole mitenkään kovin kiinostunut ruoasta; se on vaan sellanen pakko, jotta jaksaa tehdä kaikkea muuta 😉 Mutta rakastan toki kaikkea mikä maistuu hyvälle… tästä tulee mielenkiintoinen aihe…. 😉

   Tykkää

 3. Trimtexin vaatteita on myynnissä ainakin kesällä suunnistuksen MM-kisoissa Vuokatissa. Huomasin, kun selasin kisalehteä. Sinne siis ostosmatkalle, jos ei sitä ennen bongaa myyntipistettä jostain muusta tapahtumasta 🙂

  Tykkää

  1. Kiitti … ❤ Joo, eihän se oo, ei se kaikkea pilaa vaikkei situpseja pystyiskään tekemään kun monia muita liikkeitä kuitenkin pystyy!

   Tykkää

  1. Juu sen kanssa ei kauheesti pysty tekemään :/ Täytyy olla varovainen. Ja takk det samme… litt forsinka 😉

   Tykkää

 4. Eiköhän toi sun takki sentään ole Kappahlilta. Lindexillä ei ole tuon mallista eikä väristä kevyttoppista. 😛

  Tykkää

  1. Tää on viime syksyltä :))) Eli tällä kertaa kirjoittelin kyllä kaupan ihan oikein, mutta vanhaa mallia… 🙂

   Tykkää

 5. Voi että hienolta näyttää urheilulook 🙂 Ystäväni yski keuhkokuumeessa itselleen 3 murtunutta kylkiluuta, että olehan varovainen vielä 🙂
  Komiat sivut on jo Trimtexillä suomeksi http://www.trimtex.fi/ mutta tilaamaan ei pääse 😦 Odotellaan parempia aikoja 🙂
  T:Paula L

  Tykkää

  1. Kiitti linkkilisäyksestä! Täytyykin kurkata!
   Siis kauhee kuulla noita kylkiluun murtumisia, en ois millään uskonut et sellasta käy ihan nuorille vahvoille ihmisille… :/ Vielä vaikea uskoa että voisin olla niin hauras, mut eipä tässä mitään teräihmisiä olla… 😉

   Tykkää

 6. Heippa! Olen noin vuoden verran seuraillut sun blogia ja olen pitkään miettinyt tämän kommentin jättämistä.. sopivasti naistenpäiväkin nyt! Eli siis, olen monesti miettinyt, että mikä se on mikä mua kiehtoo tässä sun blogissa! Olen meinaan itse nuorempi ja aivan täysin eri elämäntilanteessa. Ei siis ole lapsia (eikä tule varmaan olemaankaan vielä ainakaan n.viiteen vuoteen), opiskelut vasta aluillaan jne. tiedäthän:) Silti musta on niin ihana lukea sun elämästä ja aina tulee hyvä mieli kun klikkaa sun blogin auki! En sitten tiedä liittyykö siihen, että mulla on haaveissa asua ”isona” jossain Norja-Ruotsi-akselilla ja jotenkin samaistun sun elämään tai jotain.. hah, en tiedä! Mutta pointti oli se, että halusin vaan kertoa, kuinka suuri inspiraatio olet mulle ja kuinka hyvän mielen saat aikaiseksi ihan pelkästään näin netin välityksellä!
  Ihanaa naistenpäivää ja kevään odotusta sulle Johanna, keep on going! 🙂

  Tykkää

  1. KIIITTTIII 😀 Vaikea aina yrittää uskottavasti sanoa kuinka kivoja nää kommentit on, joissa kuulee inspiroivansa ja tuovansa hyvää mieltä jne. mutta… Täällä päässäkin siis tuottaa hyvää mieltä ja ispiraatiota tällaiset kommentit. Kiitos ❤ Paljon onnea opiskelujen ja muiden ”nuoruustouhujen” kanssa hih :))

   Tykkää

 7. Hei, mä olen tällainen toimistorotta, joka piristää välillä päiväänsä lukaisemalla aina silloin tällöin jonkun blogin. Ihailen suuresti valokuviasi! Vielä tuosta ammattien arvostuksesta. Minusta se ei pidä paikkaansa että hoitoalan henkilökuntaa ei arvostettaisi. Mielestäni arvostetaan ja itse arvostan tosi paljon! Terveyttä ja sen hoitoa ei korvaa mikään. Tosin arvostus ei näy täällä Suomessa ainakaa palkassa. Itse kauan sitten alaa miettiessä hoitoala karsiutui vain pois sillä että olen toimintakyvytön ajatellessani verta taikka tukehtumista tai mitä hyvänsä kärsimystä vastaan tuleekaan. Nostan hattua koko hoitohenkilökunnalle! Te teette työtä korvaamattomalla erityisalalla! Hyvää naistenpäivää kaikille!

  Tykkää

  1. Kiva kuulla. Onneksi teitäkin on monia… Tai varmasti onkin, en sitä oikeastaan epäile, mutta koko systeemi on tehnyt alan aliarvostetuksi ja ei-houkuttelevaksi, mikä on sääli. Ihmisiltä arvostusta löytyisi varmasti paljon helpommin, jos yhteiskunta muuten sita tukisi. Kiitos kommentista, kiva kuulla!

   Tykkää

 8. Vierailija
  08.03.2013 klo 10:42

  Eiköhän toi sun takki sentään ole Kappahlilta. Lindexillä ei ole tuon mallista eikä väristä kevyttoppista. 😛

   
  Johanna tais saada tuon jo joululahjaksi, ei ole siis kevätmalliston takki joita nyt saa lindexiltä.
  Kävin itsekin Trimtexin sivuilla ja sähköpostilla saa tilattua tuotteita suomeenkin. Varsinaista nettikauppaa ei vielä ole mutta tulossa syksyllä. Mutta siis jos norjan kielisiltä nettisivuilta löytyy mieleiset tuotteet niin eikun sähköpostilla tiedot menemään niin tilaus tulee.:D
  Miten sä voit näyttää noin hyvältä treenin jälkeenkin?! Mä oon aina ihan puolikuollut, mutta ehkä mulla on hieman huonompi kuntokin.
   
  OIkein hyvää Naistenpäivää!!
   
  Sanna/ihanparhautta.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Juu takki on tosiaan vanhasta mallistosta!
   Mut hei, en ollut kovn hyvännäköinen = possun punainen. Lupaan joskus laittaa oikean värisen kuvan! 😀

   Tykkää

 9. Ihana tuo kevytuntuvatakki, on se sitten ostettu mistä tahansa.Itselleni hankin ekan oman eilen Jackpotista, mutta se on vielä ohuempi ja tarkoitettu lähinnä kesäkäyttöön viileiden iltojen iloksi. Värinä tosin on ihan perusbeige, mutta sitä saa kivasti piristetyksi erilaisilla värikkäillä huiveilla. Olen nimittäin huivifriikki, vähän niinkuin sinäkin 🙂

  Tykkää

 10. Huomasin muuten ettei noita joulunajan juttuja täältä löydykään. Siis sitä missä olitte Suomessa ja missä ekan kerran esittelit tuon takin.
   
  Sanna

  Tykkää

  1. Joo totta, viime joulukuun ihan viimeiset postaukset poistuivat mun mokailujen tähden 😦 Mutta joululahjaksi sain tosiaan takin ja se oli Lindexiltä 🙂

   Tykkää

 11. Heippa! Onko tuo ekan kuvan talo teidän koti? Jos on, niin onko teillä tosiaan erkkeri? En oo ote aiemmin huomannut jos on. Aika kiva kun on ikkunaa joka sivulla erkkerissä. 🙂

  Tykkää

  1. Noup, se ei oo meidän, oli vaan niin kaunis lenkin varrella tuolla kallion päällä 🙂

   Tykkää

 12. Ihania kuvia! Millä kameralla muuten kuvaat, kun olet liikkeellä? Jollain muulla kuin järkkärillä? En ole itse oppinut kantamaan sitä mukana ja välillä harmittaa, kun puhelimella otetut kuvat on kuitenkin aika surkealaatuisia.
  Minäkin toivoisin treeni&ruokapostauksia! Olisi kiva kuulla miltä sun treeniviikko näyttää. Itse yritän juosta puolimaratonin kesällä ja kovasti kaipaisin treenivinkkejä. 🙂
  Minni
   

  Tykkää

  1. Kyllä mulla usein on ihan järkkäri mukana… tai siis nyt kun oli treenireppu muutenkin mukana, niin sinne sain kameran mukaan. Nää kuvat on järkkärillä, ei munkaan puhelimella näin hyvia sais. Harmi vaan 🙂

   Tykkää

 13. Hei onks toi ekan kuvan se talo jonka aikoinaan olitte aikeissa ostaa? Siis se jonka naapurissa oli joku hullujenhuone?

  Tykkää

 14. Hei, mulle kävi aivan sama juttu yskin alimpien kylkiluiden luota molemmilta puolelta itseni niin kipeeksi, että oikeastaan kaikki liike oli aivan tuskallista! Lääkärilleni sitkeästi yritin väittää, että nyt on vähintään kylkiluussa murtuma. Kipu kuitenkin johtui kylkiluiden välissä olevista apulihaksista. Ne olivat joutuneet turhan koville, sama ilmiö kuin esim. penikkataudissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: