Talvi loppuu tänään

Zaran boyfriendeissä

Heisan, täällä on oikein luvattu että tänään loppuu talvi. Että tästä viikonlopusta tulee kunnolla lämmin. Täällä onkin ollut mun tähän asti kylmin ja pisin kevät; usein me etelänorjalaiset nautiskellaan lämpimistä kevätilmoista jo viikkoja ennen esimerkiksi Helsinkiä kun taas tämä kevät on ollut melkein Suomea hitaampi.

Tänään tarkenikin sitten ihan lupausten mukaan trenssissä ja uusissa kevätpöksyissä. Näitä Zaran boyfriendejä ihastelin kerran ihan livenä kaupassa, mutta epäilin niiden sitten olevan liian pussimaiset mulle. No, enpä saanut niitä mielestäni ja tilasin. Ja hyvä niin, boyfriendit olivat muunmuassa tänään tyttöjen kanssa kahvilassa ja saivat paljon kehuja 🙂 Tykkään itsekin kovasti niin mallista, kulutuksista kuin kirjailuistakin.

Kuvissa vilahtaa muuten tän illan tacovalmistelut ja koska viime aikoina multa on taas kyselty aika paljon niin ruokapäiväkirjoja kuin muutenkin syömisiä olen vähän miettinyt jonkun suurpiirteisen ateriarytmin julkaisemista. Lupaan siis pian tehdä ainakin jonkinlaisen ruoka- postauksen, jutella vähän yksityiskohtaisemmin mun tottumuksista ja mielipiteistäni.

Sitä odotellessa… kourallinen karkkia ja perjantai-illan telkkuohjelmat eteen :)))

Niin ja Kiitos tuhannesti ed. postauksen kommenteista. Palailen vielä vastailemaan 🙂

20 vastausta artikkeliin “Talvi loppuu tänään

 1. Hei Johanna!
  Ihanat nuo boyfriendisi 🙂
  Olen vasta tänä keväänä lämmennyt näille ”lökäpöksyille” ja uskaltauduin (sinua vanhempana) pistämään ne jalkaani ihan julkisesti teatteriin bleiserin ja korkkarien kanssa. Hui, joskus pukeutuminen vaatii rohkeutta 😉
  Raikasta viikonloppua!
  Aava
   

  Tykkää

 2. Täällä pohjoisessa on ollut kiva aurinkoiset ilmat. Mutta tänään tulee näk taas lunta lisää… buu! Nauttikaa lämmöstä! t. kalamuija

  Tykkää

  1. Voi ei…. ei lunta…. 😉 Kiitti, lämmöstä ei varsinaisesti voi täälläkään puhua, mut lumet alkaa sentään lähtemään pois!

   Tykkää

 3. Ihanat tuo doyfriendisit sun päällä! Juu..kevättä täällä odotellaan mitä nyt sunnuntaiksi on lumisadetta Etelä-Suomeen luvattu. Ruokapostauksia odotellaan täälläkin, mutta nyt ei kun nautinnollista viikonloppua sekä aurinkoa 🙂

  Tykkää

  1. Kiitti, viikonloppu oli oikein kiva ja herkullinen 😉 Ja voi ei, ei lumisadetta :S

   Tykkää

 4. Pitkästä aikaa kommentoin 🙂 20 kg hoikempana käytin tuollaisia farkkuja, nyt en tohdi. Pitäisi ehkä unohtaa kilot ja repäistä kaikin tavoin. Laita terveellisiä ruokapostauksia tulemaan.

  Tykkää

  1. Juu ei tällaset farkut kiloista oo kiinni, kokeile ihmeessä!! Ruoka-aatteita tulossa jo ihan parin päivän sisään!

   Tykkää

 5. Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta ja kauniista blogistasi! Olen lukenut tätä säännöllisesti jo pitkään odotan aina innolla uusia postauksia!
  Olen myös hurahtunut knekkis-ohjeeseesi ja teen sitä säännöllisesti, vaikka meinaakin hermo mennä siihen, että leivinpaperi tarttuu jokaikinen kerta siihen kiinni. Onko sulla joku kikka kolmonen tuohon ongelmaan vai teenköhän mä jotakin väärin? Mulla kun se on siis ihan säännöllisesti siten, että nypin sitä leivinpaperia näkkärin pohjasta pois.. Onneksi maku on niin hyvä, että on sen nyppimisvaivan arvoista ollut näkkärin valmistaminen. 🙂
  Ihanaa kevättä sinne, me odotellaan täällä Turussa huomiseksi lunta.. Jaiks!  :/
  t. Pilvi
   

  Tykkää

  1. Hitsi en tajua. Mulla ei koskaan ole ollut sitä ongelmaa… En tiedä mikä siinä voi olla. Hmm, kuivattelethan näkkäriä niin että avaat uunin vartin välein? Niin että uuniin pääsee kuivaa ilmaa. Voiko jonkun toisen tyyppinen leivinpaperi auttaa? Onko niitä edes eri tyyppejä? ;D Hitsi, en keksi nyt edes mitään muuta 😦

   Tykkää

 6. Kivalta näyttää boyfriendit eritoten tuon vyön kanssa. Pukeudut niin kauniisti aina muutenkin. Olen lueskellut blogiasi jo jokusen vuoden, mutta en juuri kommentoinut.
  Itselläni on menossa vuoden pituinen painonpudotus (ja elämäntapamuutos) -projekti. Tai oikeastaan paluu vanhaan muutaman vuoden repsahtelun jälkeen. Hoikemmalla varrella voisin kokeilla sitten itsekin jotain samantyyppistä. Näin tuhdimmassa kunnossa eivät löysemmät farkut ikävä kyllä ole ihan noin kivannäköiset… 🙂 Paino tippuu hitaasti mutta varmasti ja olo on hyvä, joten eiköhän tässä tavoitteeseen joskus päästä. Ruokavinkit olisivat ihan tervetulleita, jos vaikka saisi jotain vaihtelua ja uusia idiksiä syömisiin.
  Mukavaa kevättä ja kiitos blogistasi.

  Tykkää

  1. Jee, tsemppiä!! Huomaan, että ruokajutut ovat tosi tervetulleita, laitan varmaan jo heti huomenna ja voisin muutenkin tässä kevään aikana yrittää vähän tsempata ruoka-aiheisten postausten kanssa…. Mut siis tsemppiä projektin kanssa, ei ole helppo juttu mutta onnistuu ihan varmasti!!

   Tykkää

 7. Heips! 
  Aivan postaukseen liittymätön kysymys vaikka tyylisi liittyykin 😉 Mikä malli se sinun louis vuittonisi on? Ihailin sitä jo Barcelonan kuvissa mutta unohtui kysyä..
  aurinkoista kevättä!

  Tykkää

 8. Hei mitkä on nuo nilkkurit sinulla näissä kevät kuvissa?
  Ja kiitos blokiasi on ihana lukea ja katsella..itsekin ihan piristyy!!
  T:Kirsi Keski- Suomesta

  Tykkää

 9. [quote author=”Vierailija” time=”06.04.2013 klo 01:10″]
  Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta ja kauniista blogistasi! Olen lukenut tätä säännöllisesti jo pitkään odotan aina innolla uusia postauksia!
  Olen myös hurahtunut knekkis-ohjeeseesi ja teen sitä säännöllisesti, vaikka meinaakin hermo mennä siihen, että leivinpaperi tarttuu jokaikinen kerta siihen kiinni. Onko sulla joku kikka kolmonen tuohon ongelmaan vai teenköhän mä jotakin väärin? Mulla kun se on siis ihan säännöllisesti siten, että nypin sitä leivinpaperia näkkärin pohjasta pois.. Onneksi maku on niin hyvä, että on sen nyppimisvaivan arvoista ollut näkkärin valmistaminen. 🙂
  Ihanaa kevättä sinne, me odotellaan täällä Turussa huomiseksi lunta.. Jaiks!  :/
  t. Pilvi
  Eihän sulla vaan ole voipaperia leivinpaperin tilalla? Ihan vahingossa? 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: