Navy + Rose

& The Hame again 😉

paita Vila / hame omatekemä: ohje / Grandma coat Odd Molly / nilkkurit Laura Bellariva

***

Heisan, aloitetaan tämä viikko päivän asulla! 🙂 Pidän tällä hetkellä jostain syystä kovasti yhdistelmästä tumma navyn sininen – hento vaaleanpunainen… Tiedä mistä moinen mielihyvä tulee, mutta ainakin sopii mun onnekseni mainiosti kevätpukeutumiseen!

Toinen yhdistelmä, josta pidän kovasti on kai jonkinlainen sekoitus tyylikästä Jackie O:ta, retroa mummoa ja modernia nykytyttöä... Kuten toi Grandma coat. Niin ettei se boheemi vapaus ihan unohdu klassisen tyylikyyden alle -ja toisinpäin. Varmaan suurempi riski mun kohdallani onkin se toisinpäin ehheh. Aina pitää olla jotain retroa tai boheemia tai hippiä. Mulla siis. Kenellä mikäkin se oma juttu on. Se millä pysyy sellainen tietynlainen luova villiys mielessä ja pilke silmäkulmassa -ja oma persoonallisuus paketissa ennen kaikkea. Niin että omissa nahoissaan viihtyy ja on helpompi säteillä iloista ja hyvää energiaa muillekin. Sitähän pukeutumisella kai lämmön ja suojan lisäksi haetaan; omaa hyvää oloa.

Jassoo, huomenna sitten jutustellaan vähän enemmän -ruoka-asioista nimittäin. Aihe, jota on kovasti toivottu ja josta aina on loputtomasti asiaa. Jee!

49 vastausta artikkeliin “Navy + Rose

 1. Ihania kuvia, jälleen! Jokaista postausta ihastellessa ainoa mitä mielessä on, että toivottavasti tämä ei ole viimeinen kuva 😉

  Tykkää

  1. Hih, samaa ajattelen usein kauniita kuvia muissa blogeissa katsellessani :)) Ja sit omassa tuntuu ettei kehtaa enempää laittaa kun tässäkin on jo viisi kuvaa minusta 😉

   Tykkää

 2. Ja tiedätkö mitä. Sun kyky rakentaa pajunkissoista ja kukista ja muutamasta oksasta asetelma maljakkoon/kannuun ja osata vielä ottaa siitä aivan tajuttoman kaunis kuva on aivan huikeeta. XOXOX

  Tykkää

  1. KIITTI 😀 Noista matskuista ei voi saada kuin kauniita kimppuja, yrittämään vaan 😉 Ja pöydällä ovat vielä kauniimpia kuin kuvissa 😉

   Tykkää

 3. Ooooh kohuhame! 😉 Kaunis asu, tykkään! Minäkin kävin eilen vappua ajatellen etsimässä hametta kaupoilla, mutta kasvava vatsa tekee näköjään omat haasteensa asiaan =D Pitänee vanhoista tuunata kun ei tuo mammavaatevalikoima ole täällä päin kovin huikea.

  Tykkää

  1. Joo ajattelin rohkeasti laittaa sen taas asukuviin heh… Tykkään siitä oikeesti kovasti enkä uskonutkaan että sen pituudesta monen postauksen verran jaksettaisi kinastella 😉
   Oi vauvamasu ❤ Nautiskele ❤

   Tykkää

 4. Toi Odd Mollyn takki on kyllä ihana, oon sitä monesti ihastellut mutta on niin turkasen kallis. Ihanat värisävyt vaatteissa!

  Tykkää

  1. Juu… mullakin on tää ollut nyt monta vuotta, että periaatteesa jos kerran kirpaisee niin kyllä sitä sitten tulee käytettyä vuosia jos tän tapaisista vaatteista tykkää. Kun ei oo mikään trendijuttu. Mut koita etsiä käytettynä? Huutonetista tai Tradera.se: sta.

   Tykkää

 5. Voi ei miten ihana asu, ja tuo hame näyttää tosi kivalta! Vieläköhän tässä pitää itse ruveta neulomaan oma pepun lämmitin 🙂
  -pulu-

  Tykkää

  1. Juu se on söpis, mutta ehdottomasti paras paksujen sukkahousujen kanssa, joten vielä pitää käyttää ennenkuin ihan kesäilmat tulee. Superhyvä keväthame.

   Tykkää

 6. Heippa,
  halusin vaan jälleenkerran sanoa että olet ihan mielettömän kaunis, teidän koti on aivan upea ja sun blogista saa vaan niin hyvän fiiliksen!!! iso kiitos!!!!!

  Tykkää

  1. Voi… kiitos ❤ Kauniilla ulkonäöllä tai kodilla ei kauheasti mitään tekisi ilman tota viimeistä juttua eli hyvää fiilistä ja etenkin hyvän fiiliksen jakamista, joten ekstrakiitos siitä 🙂

   Tykkää

 7. Vihdoinkin rohkenen itsekin kirjoittaa kommentin 🙂 Pitkään oon blogiasi lukenut ja tykkään tosi paljon! Ihania kuvia, joista saa kivoja ideoita myös omaan arkeen. 
  Neulehameesta… Se on kaunis, monikäyttöinen, mukava, moneen tilaisuuteen sopiva yms. Itse työskentelen Italialaisen muodin parissa ja hameesi on kuin suoraan Italian katukuvasta! Mm. Benettonin mallistoissa on aina talvisin vastaavia. Se miten sen yhdistää muihin vaatteisiin ratkaisee lopputuloksen, mutta sä kyllä yhdistät sen juuri oikein!   
  Ihanaa ja aurinkoista kevättä,
  Laura

  Tykkää

  1. Kiitti, olipa ihanasti sanottu -olipa ihanaa että jätit kommentin!! Rohkaisee kovasti itseäkin. Parempaa kehua kuin italialainen katukuva tuskin voisi saada ;)) Kiitos kovasti siis.
   Mmm… tulipa mieleen… italialaisen muodin parissa työskentely olisi aika kivaa!!

   Tykkää

 8. Moikka, täälläkin on yks keltanokka-kommentoija ;-)! Ihanan inspiroiva asukokonaisuus + kaunis kotitaustana = hymy huulille :-). Kiitos siitä!
  Itsekin olen innostunut kutomaan tuon tyyppistä hametta ja pian tulee valmista. Aivan ihana ohje, mutta kaipaisin vinkkejä käpristymisongelmaan eli käpristyikö sinulla neulos alhaalta päin rullalle ja jos niin miten ratkaisit ongelman? Olen miettinyt kuminauhaa tms, mutta lankakaupassa myyjä ehdotti ennemmin joustinneuleen tekemistä molempiin päihin. Pitänee alkaa opetella silmukoiden poimimista :-O… 
  Mari

  Tykkää

  1. Hmm, ei käpristynyt eikä oikeastaan pitäisi jos neulot aina oikeaa… ethän neulo sileää neuletta, silloin käpristyy? Mutta ei tolla aina oikealla pitäisi… Hmm. Mun hameessa on muuten kuminauha vyötäröllä, mutta tosiaan joustinneule on vielä parempi jollei sitä tee kovin paljon; ettei haittaa ulkonäöllisesti. Lykkyä tykö 🙂 Hyvä siitä tulee! 🙂

   Tykkää

 9. ciao! ihana hame, tein ohjeellasi kans hameen, siitä vaan tuli puna-vihreä-sävyinen mutta en olekkaan sinisen ystävä.mukava helppo ohje, vaihdoin lankaa kyllä ihan fiiliksen  mukaan en tasakierroksilla ja silti tuli ihan ok. kiitos mukavasta käsityövinkistä,seuraavaa oottelen. aika monta juttua onkin sun inspiroimana tullut tehtyä. aurinkoista päivää t.NITOJA

  Tykkää

 10. Hei! Nyt vähän asiasta poiketen. Tuo teidän olohuoneen tapetti on aivan ihana! Osaisitko sanoa mistähän se mahtaa olla? ja löytyisiköhän sitä kenties tummempana? Olen sitä jo pitkään ihastellut kuvissasi ja nyt rohkenin kysyä.:) Juuri tuollaista olen omaan kotiini etsinyt! Muutenkin blogisi on mieletön! Ihania kuvia, kauniita asuja ja juuri sen tyylinen sisustus mistä itsekin pidän.:)

  Tykkää

  1. Kiitos, kurkkaa tapettitalo.fi! Siellä tätä Lukkoa on… usemapaa sävyäkin 🙂

   Tykkää

 11. Vierailija
  09.04.2013 klo 08:32

  Hei! Nyt vähän asiasta poiketen. Tuo teidän olohuoneen tapetti on aivan ihana! Osaisitko sanoa mistähän se mahtaa olla? ja löytyisiköhän sitä kenties tummempana? Olen sitä jo pitkään ihastellut kuvissasi ja nyt rohkenin kysyä.:) Juuri tuollaista olen omaan kotiini etsinyt! Muutenkin blogisi on mieletön! Ihania kuvia, kauniita asuja ja juuri sen tyylinen sisustus mistä itsekin pidän.:)

  Eiköhän se ole edelleenkin se ”Lukko” ja Tapettitalosta.

  Tykkää

 12. 🙂 Hamonen! Täytyy kyllä sanoa, että se on tosi tosi nätti noissa kuvissa sun päällä….vaikka kommentoinkin aiemmin hamosen pituudesta. Ehkäpä aiemmin kuvat eivät vaan tehneet oikeutta täysin. Tuo on tosi ihana ja sopii kyllä kivasti sulle juuri noiden paksujen sukkisten kanssa (tai leggareiden). Värit on kauniit ja matsaa keskenään tosi hyvin. Ja hei, ei viisi kuvaa sinusta ole paljon, sun ottamia kauniita kuvia jaksaa kyllä katella! 
  Tää sun blogi on muuten ihan huippu! Ja niinku joskus aiemmin taisin mainita, en olisi uskonut ikinä kiinnostuvani jonkun blogista – ja nyt olen ihan koukussa!!!! Sairaslomalla luin kaikki sun blogin aiemmat kirjoitukset niin pitkälle taakse kuin vaan pääsin (taisi olla vuosi 2009). Ja nyt on JOKA PÄIVÄ pakko päästä kattomaan onko uutta tekstiä (ja niitä ihania kuvia) tullut lisää. 🙂
  Ruokapostausta odotellessa 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos ❤ Lämmittää kovasti mieltä -ja samaa mieltä, eivät ne varmaan oikein tehneet oikeutta kun munkin mielestä tää on tosi söpö :))
   Ihanaa että olet löytänyt tänne, ilahdun JOKAISESTA jonka elämää voin jollain tapaa rikastuttaa. KIITOS :’)

   Tykkää

 13. Sulla aina mielettömän upeita neuleita! Onko teillä sisällä talossa kylmä? Meillä on kesät talvet niin kuuma kerrostaloasunto, että en voi haaveissanikaan pitää neuleita yllä. 😀
  Ruokapostausta jään odottelemaan innolla! Etenkin jos siinä on Norjalaista vivahdetta. Söin tasan vuosi sitten Norjassa yhtä maailman parhaista ruoista. 😉
  t. Veera
  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  Tykkää

  1. No on meillä varmaan vilpoisampaa kuin kerrostalossa, kyllä täällä neuleita voi hyvin käyttää.
   Hitsi kun mulla oli aika vähän mitään ruokavinkkejä, sorry ;))

   Tykkää

 14. Moi.  Kiitos kivasta blogista.  Tästä saa kivoja vinkkejä ja sun juttuja on muutenkin kiva lueskella.  Sairaslomalla kahlasin läpi sinun vanhankin blogin (keksin tämän vasta vuosi sitten)
  Oletko huomannut että Dropsin sivuilla on ihana ”kesä-skappel”.  Sain just valmiiksi ja vaikka tehtiin kolmesta langasta, on ihanan pehmeä ja kevyt ja ei pistele

  Tykkää

 15. Vierailija
  09.04.2013 klo 10:29

  Moikka, täälläkin on yks keltanokka-kommentoija ;-)! Ihanan inspiroiva asukokonaisuus + kaunis kotitaustana = hymy huulille :-). Kiitos siitä!
  Itsekin olen innostunut kutomaan tuon tyyppistä hametta ja pian tulee valmista. Aivan ihana ohje, mutta kaipaisin vinkkejä käpristymisongelmaan eli käpristyikö sinulla neulos alhaalta päin rullalle ja jos niin miten ratkaisit ongelman? Olen miettinyt kuminauhaa tms, mutta lankakaupassa myyjä ehdotti ennemmin joustinneuleen tekemistä molempiin päihin. Pitänee alkaa opetella silmukoiden poimimista :-O… 
  Mari

   
  Mummo sanoi samaa (tekee mulle tota hametta paraikaa),että jos tekee pyötöpuikolla oikeaa, lähtee rullaamaan. Tosin mummo päätti tehdä suoraan ”tuubiksi” eikä levynä, ehkä se vaikuttaa. En osaa neuloa/kutoa, joten en osaa sanoa, kuinka mummo ratkaisi ongelman, mutta jälki on samannäköistä kuin Johannalla eikä helma enää lähde rullaamaan. 🙂
   

  Tykkää

  1. Jep, kyllä sun mummo sit varmaan älysi että täytyy tehdä joka toinen oikeaa ja joka toinen nurjaa (jos tekee suljettuna ympyränä), muuten lähtee rullaamaan 🙂 Ihanaa et on tollainen mummo :))

   Tykkää

 16. Johannaaaaaaa!!! Sain mieheltäni lahjaksi tuon kellon ja se on vielä kauniimpi kuin näissä ja valmistajan kuvissa. Oon niin iloinen 🙂 Kuten tiedät. Vaikka sulla on pahimmalta innolta jo aika vienyt terän poikki ehkä, mulla vielä tätä vastarakastuneen onnea 😉

  Tykkää

  1. JEEE 🙂 Voin ilahduttaa sellaisella uutisella, että tää rakkaus kestää :)) Ei oo kuule munkaan into vielä laantunut 🙂 Teillä on pitkä kuherruskuukausi edessä 😀

   Tykkää

 17. Tämä onkin jotenkin erityisen ihana päivän asu. Tuo hame on vaan niin magee… Pitäisköhän ensi talveksi tehdä vastaavanlaista (tietty vain musta-harmaa-valkoisena ja ehkä jollain piriste trendi värillä höystettynä) itsekkin. Tuo sun nuttura on niin kaunis!

  Tykkää

  1. Jeps, ala vaan neulomaan, tää on nopeasti tehty!! 🙂 Minkä värinen vaan tottakai!

   Tykkää

 18. Tuo takki on kyllä aika ”helmi” 🙂  Harmi kun just noita ei enään mistään saa.. (Vai saakohan?!) Oon yrittänyt etsiä itselleni tuota myös vaikka mistä,mutta käytettynäkin tuntuu löytävän vaan turhan isoja kokoja. Ehkäpä minäkin vielä omani löydän 🙂
  Aivan ihana blogi sulla muutenkin! Hauska lukea sun juttuja, kun oon itsekin terkkari ja jumppaohjaaja 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: