Let’s talk about you baby

– eli hommaa teille! 😉

farkkutakki Mango / leohuivi Massimo Dutti / t-paita Gina Tricot / verkkarit Cubus / tennarit Nike

 

Okei, vaikka postauksen kuvitus on tänäänkin kovasti mun-päivän-asu-painoitteinen, haluan puhua Teistä 🙂

Mulla olisi teille sellainen pieni tehtävä.

Koskapa monet ovat kertoneet täällä tehneensä mun inspiroimina, täältä blogista poimimillaan ohjeilla käsitöitä tässä vuosien varrella, haluaisin nähdä niitä 🙂 Ja varmaan moni muukin!

Olisi siis älyttömän kiva, jos voisitte laitella mulle sähköpostiin kuvia neulomuksistanne 🙂 Tai vaikka jostain blogin inspiroimista sisustusjutuista, ihan mistä vaan! 🙂 Tarkoituksenani on kaiken kukkuraksi julkaista kuvat blogissa, mutta voit lähettää ihan vain mullekin privana jos haluat. Ilmoitathan erikseen jollet halua kuvaasi julkaisuun tai oletan, että kuvat saa julkaista blogissa.

Kirjoita mieluusti kuvan yhteyteen jotain Sinustakin, liitä joku pikku teksti mukaan, minkä saisin kuvatekstiksi kirjoittaa… Vaikka vain lempinimi jollei muuta 🙂

Okei? Onko kysyttävää? 🙂 Kerään kuvista sitten oikein gallerian ja teen niistä oman postauksensa. Tai kaksi jos kuvia niin paljon tulee 😉 Innolla ainakin odottelen! Ihanaa olisi, jos Te olisitte itse kuvissa, mutta saatte kyllä ihan vapaat kädet toteutukselle! 😀

Sitten vain kuvailemaan jooko, annan teille suunnilleen viikon aikaa ja muistuttelen vielä viikon kuluttua kun alkaa olemaan viimeiset hetket lähettää materiaalia!

Jee, tästä tulee jännää!

Ja seuraavaksi puhutaan sitten Beach House -arvonnan voittajista… 😉

(Tykkään ihan hirmusti noista Nelson Mandelan jutuista… Jos ottaisin tatuoinnin, se olisi varmaankin jompikumpi moista teksteistä…)

40 vastausta artikkeliin “Let’s talk about you baby

 1. Valmistuin viime vuoden keväällä maisteriksi ja silloin, kun gradu lähti painoon, tuo Mandelan teksti ”it always seems impossible, until it’s done” oli tosi osuva ja se vahvisti onnistumisentunnettani. toinen teksti, josta sain voimaa erityisesti gradun teon aikana oli ”Behind every successful woman is herself”, mutta sen sanojaa en tiedä.
  – Eveliina

  Tykkää

 2. Olispa ihana kun ihmiset kuvais itseään vaikka parilla sanalla. Tyyliin ”23-vuotias yksinhuoltajaäiti, opiskelee. temperamenttinen nautiskelija, rauhan rakastaja”. Siis että olis samalla kiva lukea miten erilaiset ihmiset tämäkin blogi on yhdistänyt 🙂
  Mari Susa / http://mseblogi.wordpress.com

  Tykkää

 3. Ihana idea! Muuten koskettavin tatuointi mitä olen tähän mennessä nähnyt, oli pari viikkoa sitten kun yhdellä nuorella naisella oli käsivarressa sydämen sisällä tatuoituna ”Isä” ja päivämäärä. Se kosketti. Vieläkin. Tatuointikin voi puhutella! 
  Aurinkoista päivää sinne Johanna! 
  Mimosa (http://www.twitter.com/Mimou_la)

  Tykkää

 4. Mikä sinun sähköpostiosoitteesi on? Blogisi on inspiroinut minut tekemään 3 puseroa, 1 hameen ja yhden palmikko neuleen joka tosin on vielä kesken…yritän viikon sisällä pistää puikot heilumaan siihen malliin et kerkiäis 😉 niin ja yhden kaulurin =)

  Tykkää

 5. Eilen aloitin neulomaan sitä edellisen postauksen villatakkia vaaleanruskeana. Toivottavasti valmistuu täksi talveksi. 😉

  Tykkää

 6. Mulla on niiin peukalo keskellä kämmentä, että oon vaan tyytynyt fiilistelemään sun kuvia ja käden tuotoksia!
  Kiva ois kuitenkin nähdä ja kuulla muiden inspiroituneiden ja taitavampien töistä. Hauska idea!
  Aurinkoisin syysterkuin,
  Madicken

  Tykkää

 7. Tein viime talvena palmikkoneuleen, odottelenkin kylmempiä ilmoja että pääsen sitä  käyttämään. Yritän saada siitä kuvan sinulle. Puno-langat on tilattu pitkää neuletakkia varten. 🙂 Kiitos inspiraatiosta.

  Tykkää

 8. Vierailija
  12.09.2013 klo 10:45

  Mikä sinun sähköpostiosoitteesi on? Blogisi on inspiroinut minut tekemään 3 puseroa, 1 hameen ja yhden palmikko neuleen joka tosin on vielä kesken…yritän viikon sisällä pistää puikot heilumaan siihen malliin et kerkiäis 😉 niin ja yhden kaulurin =)

  Osoite näyttää olevan tuossa profiilissa.
   

  Tykkää

 9. Heip, minun 18 v poikani kertoi ennen äitienpäivää, että on tehnyt minulle omatekoisen lahjan. Äitienpäivänä sitten kysäisin, että missä se lahja on josta kerroit. Uuh.., hän oli tatuoinut itse omaan sääreensä minun lempinimeni (kauniilla kaunokirjoituksella), jolla lapset (ja heidän kaverinsakin) minua kutsuvat ja tekstin viereen pääskysen. Olin järkyttynyt, mutta kun asiaa mietin, olihan se suuri kunnianosoitus. Lapset jaksavat yllättää ja kasvattavat kovasti vanhempiaan, mitä olisimmekaan ilman heitä  : )

  Tykkää

 10. Hmmm….mahtaako ketään kiinnostaa millasta inspistä olen saanut pukeutumiseen Johannanlta. Käsitöitä mulla ei ole näyttää, mutta ”päivän asua” kylläkin. Oma kuva ja nimi tänne näytille? HUI! Jaa-a, olen kyllä aika pelkuri (ylipäänsäkin kaikessa). Mutta toisaalta olisi varmasti TOSI reilua, että Säkin, Johanna, saisit mahdollisuuden nähdä, että kuka täällä oikein huutelee….
  Mrs.Brown

  Tykkää

 11. Arvaa mitä!? Mulla on just puikoilla jotain sellaista mistä säkin aivan taatusti tykkäisit! Tää on vielä tosi nopea tehdä 😉 Uuden novita-lehden kauluri, joka on ennemmin mun mielestä poncho, jossa menee pari paksua palmikkoa. 
  Terkkusin Nanna (Ruusutapetilta)

  Tykkää

 12. Minä, joka olen viimeksi tehnyt käsitöitä ala-asteella ja silloinkin opettaja taisi tehdä kaikki työni loppuun, ostin tänään pyöräpuikot ja lankaa. Nyt on tehtynä jo muutama rivi viime postauksen villatakkia. Juu… Ehkä villatakki ensimmäiseksi työksi vuosien jälkeen ei ollut viisain ratkaisu, mutta postauksesi oli niin inspiroiva, että olen valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Täytyy myöntää, että alkuun piti hakea tukiopetusta silmukoiden luomiseen yms. netin ihmeellisestä maailmasta, mutta kun motivaatio on kohdillaan niin ihminen kykenee näköjään mihin tahansa! Valmistusprosessini ei ole ehkä niin ”nopea” mutta kuvan lupaan varmasti lähettää kun villatakki on lämmittämässä talvipakkasilla…. Sitä en tiedä tapahtuuko se tänä vai vasta seuraavana talvena 🙂 Kiitos siis itsellesi tästä ihanasta blogista ja inspiroivista ideoista niin käsitöiden, sisustuksen, reseptien, valokuvien kuin asujen suhteen. Eihän sitä tiedä millainen käsityö -kärpänen tästä iskee?!?

  Tykkää

 13. Hah, mä luin, että ”let’s talk about your baby” ja ihmettelin, että keräätkö jotain mammagalluppia sitten. 😀 (Ja olin heti valmiina kertoon mitä haluut, hihii!)
   
  Mietin, että kun täällä koto-Suomessa on kuumana tämä kotihoidontuki-keskustelu, niin voisitko Johanna kirjoittaa Norjan systeemistä? Miten siell menee äitiys-, isyys-, ja vanhempainvapaat?
   
  -AK

  Tykkää

 14. Mä oon jo tehnyt sun inspiroimana skappel-neuleen ja sen harmaan palmikkotunikan. Tosin kumpaakaan en ehtinyt viime talvena käyttämään. Sun ansiosta oon ruvennut myös himoamaan HappyLights-valoja…
  Kun nyt tulit nuo ihanat lauseet maininneeksi, niin tuli mieleen että tatuointia helpompi keino saada lause mukaansa voisi olla tällainen Ideakorun ranneke johon saa oman tekstinsä http://www.ideapaju.fi/ideakoru/tuotteet/. Yksinkertainen mutta todella kaunis.
   

  Tykkää

 15. Mulla ei ole valitettavasti käsityötaitoja laisinkaan, mutta onneks on taitava sisko, joka onkin neulonu mulle joitakin blogisi inspiroimia juttuja 🙂 Mutta minä puolestani kopsasin tän sun päivän asun, joka kaikessa rentoudessaan ja venyvyydessään olikin oikein passeli tämmöselle viimesillään odottavalle pallomahalle 😉 -Maiju

  Tykkää

 16. Hei, luen luen blogiasi silloin tällöin, mutta kahlaan aina kaikki lukemattomat postaukset läpi. Käsitöitä en osaa tehdä, mutta ihailen ihmisiä, jotka osaavat -ja viitsivät. Mutta blogistasi poimimani Knekkiksen ohje on mulla jatkuvassa käytössä! Se on tosi helppoa tehdä ja todella maukasta. Terv mari
   
   
   

  Tykkää

 17. Hei,
   
  Juu, tässäpä näitä: knekkis (juuri annoin reseptin äidilleni, joka sitä halusi ensi tilassa kokeilla), kaksi julistetta Come to Finland-kaupasta, villakauluri palmikoilla, hellehattu paperinarusta, Nike-lenkkarit (sun siskon) ja varmasti vielä jotain muuta, joka ei nyt saman tien tule mieleen.
   
  Ihania ideoita ja inspiksiä ja paljon hyvää mieltä. ”Teillä” on mukava tunnelma.
   
  Anna

  Tykkää

 18. Valmistuin viime vuoden keväällä maisteriksi ja silloin, kun gradu lähti painoon, tuo Mandelan teksti ”it always seems impossible, until it’s done” oli tosi osuva ja se vahvisti onnistumisentunnettani. toinen teksti, josta sain voimaa erityisesti gradun teon aikana oli ”Behind every successful woman is herself”, mutta sen sanojaa en tiedä.
  – Eveliina

  Tykkää

 19. Olispa ihana kun ihmiset kuvais itseään vaikka parilla sanalla. Tyyliin ”23-vuotias yksinhuoltajaäiti, opiskelee. temperamenttinen nautiskelija, rauhan rakastaja”. Siis että olis samalla kiva lukea miten erilaiset ihmiset tämäkin blogi on yhdistänyt 🙂
  Mari Susa / http://mseblogi.wordpress.com

  Tykkää

 20. Ihana idea! Muuten koskettavin tatuointi mitä olen tähän mennessä nähnyt, oli pari viikkoa sitten kun yhdellä nuorella naisella oli käsivarressa sydämen sisällä tatuoituna ”Isä” ja päivämäärä. Se kosketti. Vieläkin. Tatuointikin voi puhutella! 
  Aurinkoista päivää sinne Johanna! 
  Mimosa (http://www.twitter.com/Mimou_la)

  Tykkää

 21. Mikä sinun sähköpostiosoitteesi on? Blogisi on inspiroinut minut tekemään 3 puseroa, 1 hameen ja yhden palmikko neuleen joka tosin on vielä kesken…yritän viikon sisällä pistää puikot heilumaan siihen malliin et kerkiäis 😉 niin ja yhden kaulurin =)

  Tykkää

 22. Eilen aloitin neulomaan sitä edellisen postauksen villatakkia vaaleanruskeana. Toivottavasti valmistuu täksi talveksi. 😉

  Tykkää

 23. Mulla on niiin peukalo keskellä kämmentä, että oon vaan tyytynyt fiilistelemään sun kuvia ja käden tuotoksia!
  Kiva ois kuitenkin nähdä ja kuulla muiden inspiroituneiden ja taitavampien töistä. Hauska idea!
  Aurinkoisin syysterkuin,
  Madicken

  Tykkää

 24. Tein viime talvena palmikkoneuleen, odottelenkin kylmempiä ilmoja että pääsen sitä  käyttämään. Yritän saada siitä kuvan sinulle. Puno-langat on tilattu pitkää neuletakkia varten. 🙂 Kiitos inspiraatiosta.

  Tykkää

 25. Vierailija
  12.09.2013 klo 10:45

  Mikä sinun sähköpostiosoitteesi on? Blogisi on inspiroinut minut tekemään 3 puseroa, 1 hameen ja yhden palmikko neuleen joka tosin on vielä kesken…yritän viikon sisällä pistää puikot heilumaan siihen malliin et kerkiäis 😉 niin ja yhden kaulurin =)

  Osoite näyttää olevan tuossa profiilissa.
   

  Tykkää

 26. Heip, minun 18 v poikani kertoi ennen äitienpäivää, että on tehnyt minulle omatekoisen lahjan. Äitienpäivänä sitten kysäisin, että missä se lahja on josta kerroit. Uuh.., hän oli tatuoinut itse omaan sääreensä minun lempinimeni (kauniilla kaunokirjoituksella), jolla lapset (ja heidän kaverinsakin) minua kutsuvat ja tekstin viereen pääskysen. Olin järkyttynyt, mutta kun asiaa mietin, olihan se suuri kunnianosoitus. Lapset jaksavat yllättää ja kasvattavat kovasti vanhempiaan, mitä olisimmekaan ilman heitä  : )

  Tykkää

 27. Hmmm….mahtaako ketään kiinnostaa millasta inspistä olen saanut pukeutumiseen Johannanlta. Käsitöitä mulla ei ole näyttää, mutta ”päivän asua” kylläkin. Oma kuva ja nimi tänne näytille? HUI! Jaa-a, olen kyllä aika pelkuri (ylipäänsäkin kaikessa). Mutta toisaalta olisi varmasti TOSI reilua, että Säkin, Johanna, saisit mahdollisuuden nähdä, että kuka täällä oikein huutelee….
  Mrs.Brown

  Tykkää

 28. Arvaa mitä!? Mulla on just puikoilla jotain sellaista mistä säkin aivan taatusti tykkäisit! Tää on vielä tosi nopea tehdä 😉 Uuden novita-lehden kauluri, joka on ennemmin mun mielestä poncho, jossa menee pari paksua palmikkoa. 
  Terkkusin Nanna (Ruusutapetilta)

  Tykkää

 29. Minä, joka olen viimeksi tehnyt käsitöitä ala-asteella ja silloinkin opettaja taisi tehdä kaikki työni loppuun, ostin tänään pyöräpuikot ja lankaa. Nyt on tehtynä jo muutama rivi viime postauksen villatakkia. Juu… Ehkä villatakki ensimmäiseksi työksi vuosien jälkeen ei ollut viisain ratkaisu, mutta postauksesi oli niin inspiroiva, että olen valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Täytyy myöntää, että alkuun piti hakea tukiopetusta silmukoiden luomiseen yms. netin ihmeellisestä maailmasta, mutta kun motivaatio on kohdillaan niin ihminen kykenee näköjään mihin tahansa! Valmistusprosessini ei ole ehkä niin ”nopea” mutta kuvan lupaan varmasti lähettää kun villatakki on lämmittämässä talvipakkasilla…. Sitä en tiedä tapahtuuko se tänä vai vasta seuraavana talvena 🙂 Kiitos siis itsellesi tästä ihanasta blogista ja inspiroivista ideoista niin käsitöiden, sisustuksen, reseptien, valokuvien kuin asujen suhteen. Eihän sitä tiedä millainen käsityö -kärpänen tästä iskee?!?

  Tykkää

 30. Hah, mä luin, että ”let’s talk about your baby” ja ihmettelin, että keräätkö jotain mammagalluppia sitten. 😀 (Ja olin heti valmiina kertoon mitä haluut, hihii!)
   
  Mietin, että kun täällä koto-Suomessa on kuumana tämä kotihoidontuki-keskustelu, niin voisitko Johanna kirjoittaa Norjan systeemistä? Miten siell menee äitiys-, isyys-, ja vanhempainvapaat?
   
  -AK

  Tykkää

 31. Mä oon jo tehnyt sun inspiroimana skappel-neuleen ja sen harmaan palmikkotunikan. Tosin kumpaakaan en ehtinyt viime talvena käyttämään. Sun ansiosta oon ruvennut myös himoamaan HappyLights-valoja…
  Kun nyt tulit nuo ihanat lauseet maininneeksi, niin tuli mieleen että tatuointia helpompi keino saada lause mukaansa voisi olla tällainen Ideakorun ranneke johon saa oman tekstinsä http://www.ideapaju.fi/ideakoru/tuotteet/. Yksinkertainen mutta todella kaunis.
   

  Tykkää

 32. Mulla ei ole valitettavasti käsityötaitoja laisinkaan, mutta onneks on taitava sisko, joka onkin neulonu mulle joitakin blogisi inspiroimia juttuja 🙂 Mutta minä puolestani kopsasin tän sun päivän asun, joka kaikessa rentoudessaan ja venyvyydessään olikin oikein passeli tämmöselle viimesillään odottavalle pallomahalle 😉 -Maiju

  Tykkää

 33. Hei, luen luen blogiasi silloin tällöin, mutta kahlaan aina kaikki lukemattomat postaukset läpi. Käsitöitä en osaa tehdä, mutta ihailen ihmisiä, jotka osaavat -ja viitsivät. Mutta blogistasi poimimani Knekkiksen ohje on mulla jatkuvassa käytössä! Se on tosi helppoa tehdä ja todella maukasta. Terv mari
   
   
   

  Tykkää

 34. Hei,
   
  Juu, tässäpä näitä: knekkis (juuri annoin reseptin äidilleni, joka sitä halusi ensi tilassa kokeilla), kaksi julistetta Come to Finland-kaupasta, villakauluri palmikoilla, hellehattu paperinarusta, Nike-lenkkarit (sun siskon) ja varmasti vielä jotain muuta, joka ei nyt saman tien tule mieleen.
   
  Ihania ideoita ja inspiksiä ja paljon hyvää mieltä. ”Teillä” on mukava tunnelma.
   
  Anna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: