The Fox

…musiikkia viikonloppuun…

Suomessakin taitaa olla vielä ihan kesäkelit? Ihana syyskuun puoliväli 🙂 Pikkuisen kurkkukipuisena heitin kuitenkin ihmisten ilmoille ponchon harteille eikä se nyt sit kuitekaan kauhuean liikaa ollut. Jos säästyisi flunssalta tällä kertaa. Pahempi juttu oli metsässä lasten kanssa kulkiessa hoilata puoliääneen, puolihuomaamatta The Foxia. Kuunnelkaa nyt. Ja katsokaa…

Tää on Norjan kuumin juttu tällä hetkellä ja koska videota nyt on Youtubessakin katsottu jo reilusti yli 20 miljoonaa kertaa ympäri maailman, on vähän niinkuin mun velvollisuus laittaa se tännekin… Mut älkää sit kulkeko metsässä (tai etenkään missään muualla) laulaen what does the fox say… 😉 Apua. tai saatatte yhtäkkiä tuntea itsenne vähän oudoiksi.

Noi söpöt pojat ovat norjalaiset veljekset, jotka oikeastaan ovat koomikkoja, mutta toki lahjakkaita musikaalisestikin. Kombon huomannee hyvin tästä filmistä… 😉

Oiskohan mun päivän asukin vähän kettuvaikutteinen… :/ Harvoin on noin ketunvärisiä kuteita… hmmm 🙂

Foxya viikonloppua joka tapauksessa! :))

64 vastausta artikkeliin “The Fox

 1. Hei, ja kiitos jälleen kerran viehättävästä ja elämänmakuisesta blogistasi. Tuo sinun poncho on kaunis.Aloitin tehdä sitä, mutta tuon palmikko kuviojutun ohje oli poistunut bittiavaruuteen. Olisiko vaikeaa laittaa sitä tänne uudelleen, vaikka sinun kirjoittamanasi siis pelkkä kuvion ohje?Poncostahan muuten on hyvä ohje täällä.
  Charlotte

  Tykkää

  1. Moikka Charotte, jos oikein muista, on lettikuvio poimuttu Drops Designin siuilta; kurkkaa sieltä kuvio-ohjepankki 🙂 Siellä on paljon kauniita palmikkokuvioita muutenkin 🙂

   Tykkää

  1. Joo lapset ainakin haluaa katsoa koko ajan ja odottavat et koska se tanssiva kettu tulee 😉

   Tykkää

 2. Haluan vain kommentoida, että ihanaa kun löysin aidon blogisi- niin paljon kaunista katseltavaa kotiäidin omaa aikaa piristämään ❤

  Tykkää

  1. Nää kelit on aika pahoja.. muka lämpöisiä eikä koskaan tiedä… Mulle se ei nyt tainut kuitenkaan iskeä, jee :))

   Tykkää

 3. Mää niin toivon, että värifarkut on edelleen in kun pääsen näistä mammakiloista! Loppuraskaudessa alkaa jo haaveilla tuollaisista ihanuuksista…Ehkä ens kesänä sitten? ja Ponchon kanssa nuo ovat oikeinkin näpsät!
  Sään puolesta Pohjois-Suomessa ainakin on mun makuun liian tukalaa, +17 taisi olla eilen ja voi veljet kun hiki virtasi kävelylenkillä…
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Joo joo, menee nää vielä ensi vuonnakin, ihan varmalla 😉 Ihania loppuraskausaikoja ❤

   Tykkää

 4. Hitsi miten hassu laulu! Täällä 4-vuotiaan kanssa hihiteltiin kun suomentelin hänelle sanoja 😉 Ja hauskaa, että sulla on just eilen ollut se poncho päällä josta itse lähettelin sulle kuvia :))) on se vaan kaunis. Ja menee hyvin näin kesäkeleilläkin! Täällä on myös uskomattoman lämmintä, eilen yli 20 ja tänään samanlainen päivä tulossa. Hieman on jo ikävä villapaitoja ja kaulahuiveja mutta ei valiteta, tämä lämpö on ihanaa!! 

  Tykkää

  1. No teidän kuvista juuri inspiroiduin ponchon laittamaan!! Ois pitänyt lisatä se ihan tohon postaustekstiin… :)) Olen saanut niiin monta hienoa ponchokuvaa että ihan teki mieli taas laittaa se! 😀

   Tykkää

 5. Niin kiva asu taas! Tuo poncho on ihana. Mua kiinnostaisi kuulla lisää sun ajatuksista vaatteita kohtaan. Esimerkiksi mitä teet vanhoille vaatteille joita et enää käytä? Vai tuleeko sulle selllaisia vaatteita ollenkaan, vai pystytkö käyttämään kaikkia vanhojakin? Eli toisin sanoen oletko tehnyt niin hyviä ostoksia ettei ns. hutivaatteita tulekaan, tai sellasia joihin kyllästyisi.Olen monta vuotta seurannut blogiasi ja välillä nytkin lueskelen vanhoja postauksia kun kaipaan hyvää mieltä ja rentoutusta ja on paljon vaatteita joita vanhoissa postauksissa näkyy, mutta ei enää nykyisin juurikaan. Käytätkö vaatteita kausittainkin, esim. odd mollyja ei ole näkynyt pitkiin aikoihin vai ootko laittanut vaatteita kiertoon? Teetkö niin, että kun joku vaate tulee sisään, joku toinen lähtee ulos? Joissakin blogeissa olen nähnyt haasteen jossa on laskettu kappalemäärät omille vaatteille, en tiedä onko kukaan haastanut siihen sinua, mutta oispa kiva jos osallistuisit siihen myös 🙂 Tällaisia pohdintoja tällä kertaa, olisi kiva jos ehtisit kommentoida tai vaikka tehdä postausta aiheesta. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa ❤
  – E
   

  Tykkää

  1. Hmm, täytyisi varmaan tehdä ihan postaus aiheesta… Mulla on toisaalta paljon 5-10 vuotta vanhoja vaatteita, toisaalta ostan ihan varmalla joka kausi myös jonkun uuden jutun. Jotkut jutut sitten ovat poissa käytöstä vähän aikaa ja palaavat pienen tauon jälkeen… Ostan hyvin vähän merkkituotteita kaupasta täysihintaisena; suosin netin myyntipalstoja kovasti ja innostun alelöydöistä :)) Eli ostan käytettynä ja jonkun verran myyn omiani, mutta ennen kaikkea hyvin harvoin ostan halpisjuttuja ketjuista…. koska en koe niillä juurikaan olevan sellaista kestävyyttä ja tarvittaessa jälleenmyyntiarvoa… Pidän kestävistä ja melko ajattomista vaatteista… Täytyy miettiä saisko tästä ihan oman postauksensa, varmasti!!

   Tykkää

 6. Toi sun poncho on sitten vuodesta toiseen niin kiva! Voisitko muistinvirkistykseksi tällätä taas ohjetta kehiin? kiitos!
  -Johanna

  Tykkää

 7. I-ha-ha-ha-ha-na biisi! Aivan uusi mulle, kiva kun jaoit täällä. Saa hyvälle tuulelle välittömästi.
  -Jade-

  Tykkää

 8. Kuulin tän laulun ekaa kertaa muutama päivä sitten, kun  se soitettiin radio Aallolla.Siitä kerrottiin, että tämä kappale tehtiin kai parodiaksi ja tai vitsiksi. Hauska kappale.

  Tykkää

 9. Hei apua!! Mitä nyt teen? Sen pehmoisen neuletakin vai tän ihanan ponchon??… Nyt on liikaa makiaa mahan täydeltä, puikot ja ajatukset menee ihan sotkuun!! ;=)
  Jaana

  Tykkää

 10. Aivan ihania nämä sinun juttusi. Sinulla on mahtava maku.
  Ja sait minut pitkästä aikaa nauramaan kun katselin tuon fox videon.B-)
   
  Mia

  Tykkää

 11. Hei, olen miettinyt katsoessani ihania postauksia esimerkiksi vaatteista, että tuleeko sinulle koskaan huono omatunto siitä, että sinulla on niin paljon vaatteita, koruja, kenkiä jne? Tämä ei ole mikään moralisointikysymys, sillä itse tykkään yhtälailla ostella itselleni kaikkea ihanaa. Silti huomaan joka kerta shoppaillessani miettiväni, tarvitsenko tätä oikeasti? Kuka pieni lapsi tämänkin on valmistanut ja sitä jätteen määrää, jonka jätämme jälkeemme…

  Tykkää

  1. Joo joo, tottakai, mietinkin aika tarkkaan ostoksiani ja itseasiassa aika harvoin ostan niitä kyseenalaisimpia halpistuotteita… No, näistä housut ovat Zaran, mutta pari vuotta vanhat, poncho tosiaan langasta tehty ja kengät second handina ostetut… Eli periaatteesa melko hyvällä omallatunnolla suurimmaksi osaksi mennään… Mutta ehdottomasti hyvä, loistava postausaihe! Kiitti teille inspiraatiosta 🙂

   Tykkää

 12. Olipas hauska musavideo,eilen la sen kuuntelin ja tänään su aamuna kun avasin meidän paikallisen sanomalehti Pohjalaisen (Vaasassa asun siis) niin onkin pitkä juttu ko bändistä ja tuosta musavideosta.Mikä yhteensattuma =)
  Kiitos mukavasta blogista,pitkään jo lukenut,mutta taisi olla ekakerta kommentointiin.
  Terkuin Aba
   
   
   

  Tykkää

 13. mä en kestä tota biisiä! :’D Menin sit kuuntelemaan sen nelivuotiaani kanssa, ja nyt ei muuta sais kuunnellakaan… :p
  -Saara-

  Tykkää

 14. Vierailija
  14.09.2013 klo 03:01

  Toi sun poncho on sitten vuodesta toiseen niin kiva! Voisitko muistinvirkistykseksi tällätä taas ohjetta kehiin? kiitos!
  -Johanna

  Apua! Minä vinguin anoppia neulomaan minulle tuon ponchon ja heti tuli mutkia matkaan: tuo ohjeessa oleva linkki vaativamman palmikon teko-ohjeeseen ei toimi. Ohje on muuten oikein selkeä ja hyvä, mutta tuo palmikkokuvio ei kyllä minulta/anopilta taivu ilman ohjetta… :/

  Tykkää

 15. Hei, ja kiitos jälleen kerran viehättävästä ja elämänmakuisesta blogistasi. Tuo sinun poncho on kaunis.Aloitin tehdä sitä, mutta tuon palmikko kuviojutun ohje oli poistunut bittiavaruuteen. Olisiko vaikeaa laittaa sitä tänne uudelleen, vaikka sinun kirjoittamanasi siis pelkkä kuvion ohje?Poncostahan muuten on hyvä ohje täällä.
  Charlotte

  Tykkää

  1. Moikka Charotte, jos oikein muista, on lettikuvio poimuttu Drops Designin siuilta; kurkkaa sieltä kuvio-ohjepankki 🙂 Siellä on paljon kauniita palmikkokuvioita muutenkin 🙂

   Tykkää

  1. Joo lapset ainakin haluaa katsoa koko ajan ja odottavat et koska se tanssiva kettu tulee 😉

   Tykkää

 16. Haluan vain kommentoida, että ihanaa kun löysin aidon blogisi- niin paljon kaunista katseltavaa kotiäidin omaa aikaa piristämään ❤

  Tykkää

  1. Nää kelit on aika pahoja.. muka lämpöisiä eikä koskaan tiedä… Mulle se ei nyt tainut kuitenkaan iskeä, jee :))

   Tykkää

 17. Mää niin toivon, että värifarkut on edelleen in kun pääsen näistä mammakiloista! Loppuraskaudessa alkaa jo haaveilla tuollaisista ihanuuksista…Ehkä ens kesänä sitten? ja Ponchon kanssa nuo ovat oikeinkin näpsät!
  Sään puolesta Pohjois-Suomessa ainakin on mun makuun liian tukalaa, +17 taisi olla eilen ja voi veljet kun hiki virtasi kävelylenkillä…
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Joo joo, menee nää vielä ensi vuonnakin, ihan varmalla 😉 Ihania loppuraskausaikoja ❤

   Tykkää

 18. Hitsi miten hassu laulu! Täällä 4-vuotiaan kanssa hihiteltiin kun suomentelin hänelle sanoja 😉 Ja hauskaa, että sulla on just eilen ollut se poncho päällä josta itse lähettelin sulle kuvia :))) on se vaan kaunis. Ja menee hyvin näin kesäkeleilläkin! Täällä on myös uskomattoman lämmintä, eilen yli 20 ja tänään samanlainen päivä tulossa. Hieman on jo ikävä villapaitoja ja kaulahuiveja mutta ei valiteta, tämä lämpö on ihanaa!! 

  Tykkää

  1. No teidän kuvista juuri inspiroiduin ponchon laittamaan!! Ois pitänyt lisatä se ihan tohon postaustekstiin… :)) Olen saanut niiin monta hienoa ponchokuvaa että ihan teki mieli taas laittaa se! 😀

   Tykkää

 19. Niin kiva asu taas! Tuo poncho on ihana. Mua kiinnostaisi kuulla lisää sun ajatuksista vaatteita kohtaan. Esimerkiksi mitä teet vanhoille vaatteille joita et enää käytä? Vai tuleeko sulle selllaisia vaatteita ollenkaan, vai pystytkö käyttämään kaikkia vanhojakin? Eli toisin sanoen oletko tehnyt niin hyviä ostoksia ettei ns. hutivaatteita tulekaan, tai sellasia joihin kyllästyisi.Olen monta vuotta seurannut blogiasi ja välillä nytkin lueskelen vanhoja postauksia kun kaipaan hyvää mieltä ja rentoutusta ja on paljon vaatteita joita vanhoissa postauksissa näkyy, mutta ei enää nykyisin juurikaan. Käytätkö vaatteita kausittainkin, esim. odd mollyja ei ole näkynyt pitkiin aikoihin vai ootko laittanut vaatteita kiertoon? Teetkö niin, että kun joku vaate tulee sisään, joku toinen lähtee ulos? Joissakin blogeissa olen nähnyt haasteen jossa on laskettu kappalemäärät omille vaatteille, en tiedä onko kukaan haastanut siihen sinua, mutta oispa kiva jos osallistuisit siihen myös 🙂 Tällaisia pohdintoja tällä kertaa, olisi kiva jos ehtisit kommentoida tai vaikka tehdä postausta aiheesta. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa ❤
  – E
   

  Tykkää

  1. Hmm, täytyisi varmaan tehdä ihan postaus aiheesta… Mulla on toisaalta paljon 5-10 vuotta vanhoja vaatteita, toisaalta ostan ihan varmalla joka kausi myös jonkun uuden jutun. Jotkut jutut sitten ovat poissa käytöstä vähän aikaa ja palaavat pienen tauon jälkeen… Ostan hyvin vähän merkkituotteita kaupasta täysihintaisena; suosin netin myyntipalstoja kovasti ja innostun alelöydöistä :)) Eli ostan käytettynä ja jonkun verran myyn omiani, mutta ennen kaikkea hyvin harvoin ostan halpisjuttuja ketjuista…. koska en koe niillä juurikaan olevan sellaista kestävyyttä ja tarvittaessa jälleenmyyntiarvoa… Pidän kestävistä ja melko ajattomista vaatteista… Täytyy miettiä saisko tästä ihan oman postauksensa, varmasti!!

   Tykkää

 20. Toi sun poncho on sitten vuodesta toiseen niin kiva! Voisitko muistinvirkistykseksi tällätä taas ohjetta kehiin? kiitos!
  -Johanna

  Tykkää

 21. I-ha-ha-ha-ha-na biisi! Aivan uusi mulle, kiva kun jaoit täällä. Saa hyvälle tuulelle välittömästi.
  -Jade-

  Tykkää

 22. Kuulin tän laulun ekaa kertaa muutama päivä sitten, kun  se soitettiin radio Aallolla.Siitä kerrottiin, että tämä kappale tehtiin kai parodiaksi ja tai vitsiksi. Hauska kappale.

  Tykkää

 23. Hei apua!! Mitä nyt teen? Sen pehmoisen neuletakin vai tän ihanan ponchon??… Nyt on liikaa makiaa mahan täydeltä, puikot ja ajatukset menee ihan sotkuun!! ;=)
  Jaana

  Tykkää

 24. Aivan ihania nämä sinun juttusi. Sinulla on mahtava maku.
  Ja sait minut pitkästä aikaa nauramaan kun katselin tuon fox videon.B-)
   
  Mia

  Tykkää

 25. Hei, olen miettinyt katsoessani ihania postauksia esimerkiksi vaatteista, että tuleeko sinulle koskaan huono omatunto siitä, että sinulla on niin paljon vaatteita, koruja, kenkiä jne? Tämä ei ole mikään moralisointikysymys, sillä itse tykkään yhtälailla ostella itselleni kaikkea ihanaa. Silti huomaan joka kerta shoppaillessani miettiväni, tarvitsenko tätä oikeasti? Kuka pieni lapsi tämänkin on valmistanut ja sitä jätteen määrää, jonka jätämme jälkeemme…

  Tykkää

  1. Joo joo, tottakai, mietinkin aika tarkkaan ostoksiani ja itseasiassa aika harvoin ostan niitä kyseenalaisimpia halpistuotteita… No, näistä housut ovat Zaran, mutta pari vuotta vanhat, poncho tosiaan langasta tehty ja kengät second handina ostetut… Eli periaatteesa melko hyvällä omallatunnolla suurimmaksi osaksi mennään… Mutta ehdottomasti hyvä, loistava postausaihe! Kiitti teille inspiraatiosta 🙂

   Tykkää

 26. Olipas hauska musavideo,eilen la sen kuuntelin ja tänään su aamuna kun avasin meidän paikallisen sanomalehti Pohjalaisen (Vaasassa asun siis) niin onkin pitkä juttu ko bändistä ja tuosta musavideosta.Mikä yhteensattuma =)
  Kiitos mukavasta blogista,pitkään jo lukenut,mutta taisi olla ekakerta kommentointiin.
  Terkuin Aba
   
   
   

  Tykkää

 27. mä en kestä tota biisiä! :’D Menin sit kuuntelemaan sen nelivuotiaani kanssa, ja nyt ei muuta sais kuunnellakaan… :p
  -Saara-

  Tykkää

 28. Vierailija
  14.09.2013 klo 03:01

  Toi sun poncho on sitten vuodesta toiseen niin kiva! Voisitko muistinvirkistykseksi tällätä taas ohjetta kehiin? kiitos!
  -Johanna

  Apua! Minä vinguin anoppia neulomaan minulle tuon ponchon ja heti tuli mutkia matkaan: tuo ohjeessa oleva linkki vaativamman palmikon teko-ohjeeseen ei toimi. Ohje on muuten oikein selkeä ja hyvä, mutta tuo palmikkokuvio ei kyllä minulta/anopilta taivu ilman ohjetta… :/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: