Ruokailutilan taidetta Part 1000

Heisan honeys  ❤ Jopas tässä jokunen päivä vierähtikin taas ilman blogia; näköjään noita mun pikkusia piirrellessä 🙂 Siitä onkin jo aikaa kun olen viimeksi taiteiluprojekteja täällä esitellyt, joten laitetaan tämä nyt. Ja kun tämä ruokailutila on aina pikkuinen probleema ollut ja aika monenlaista taideteosta nähnyt… Mun kotiseutuni merikartta pysyi seinällä ehdottomasti kauimman aikaa -ja varmasti vielä palaakin. Nyt vain teki mieli kokeilla jotain uutta. Aino lupasikin ottaa tämän itselleen sitten kun merikartta palaa :))

Tällä kertaa huomaan tehneeni kuvan, josta on mahdoton ottaa valokuvaa kohtisuoraan -tai edes ihan vinottain. Tai no eihän se kuvan vika ole, vaan ton kehyksen (IKEAn Ribba). Ja meidän valoisan ja ikkunaisen oleskelutilan vika, heh. Taulun pinta heijastaa kaiken ihan miten tahansa yrittääkin. Saatte siis vain ihan hassuista kuvakulmista otettuja kuvia, mutta jonkinlaisen kuvan siitä mitä Aino ja Olli kuvassa touhuavat. Joku juttu niillä on 🙂

Kuva on tehty hiilellä ja pastelleilla. Katsotaan miten kauan tämä pysyy 😉

Kiitos muuten taas ed. postauksen kommenteista, yritän vastailla niihinkin vielä ihan pian :)) Älyttömän kivaa että olette jaksaneet kommentoida niin paljon täällä ja älyttömän kivaa, että olette lähetelleet mulle paljon s-posteja (peräänkuulutin kuvia teidän tekemista neulejutuista täällä). Vielä ehtii pari päivää laittaa kuvia ennen kuin alan kasaamaan niitä postaukseksi! 🙂

Kiitos ja kumarrus kaikesta kivasta taas, nähdään pian!

92 vastausta artikkeliin “Ruokailutilan taidetta Part 1000

 1. Ihana ❤
  Mäkin olisin halunnut lähettää kuvan eräästä sinun ohjeella tehdystä neuleen alusta mitä tein, mutta kun työ oli puoliksi valmis, kävi rakas poikani purkamassa sen sillä välin kun ripustin pyykkejä kuivumaan 😀 eli mun työ oliskin sit vaan pelkkä ryttynen lankakasa 😉 arvaa harmittiko!

  Tykkää

 2. Harvoin kommentoin blogeihin mitään, mutta nyt oli pakko tulla kertomaan kuinka upea ja ihana taulu on! Olet todella lahjakas! -Hanna

  Tykkää

 3. Voi kuinka hieno! Ihan pakko kysyä että kuinka ehdit taiteilla? ja kauanko sinulta ylipäätään menee tuollaisen ihanuuden työstämiseen? ..eikö lapset keskeytä luovuudenpuuskaasi kokoaikaa vai malttavatko he piirtää mukana?! hih, kun tuntuu että oma ajanhallinta on niin hukassa että kaikki ihanat ideat vain jäävät haaveen tasolle…
  kiitos ihanista kuvista, taas<3

  Tykkää

 4. Ihanaa! Siis oli pakko kommentoida ( on muuten eka kerta ikinä!)
  herttaiset ja tosi hyvin piirretyt lapset. Sinä se osaat kaikkea! Muistutit samalla minullekin että rakkaan piirrustelun voisi taas herättää henkiin! Viimeksi nukkuvia vauvoja piirretty- nyt jo isoja koululaisia : )  !
  terveiset Porvoosta

  Tykkää

 5. Hej på dej! 🙂
  En tiedä jos tiesit, mutta susta on yks kuva (tuosta postauksesta: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/let_s_talk_about_you_baby#comments ) yhessä aivan ihastuttavassa tumblerissä. Hän lisäilee kuvia kaikesta mahdollisesta ja yks päivä törmäsin sun kuvaan! Luin sun blogia jokunen vuos sitte, mutta sitten se jotenkin jäi, oli kiva taas löytää sun blogi! 🙂 tämä on se tumblr jos kiinnostaa: http://all-things-bright-and-beyootiful.tumblr.com/

  Tykkää

 6. Todella kaunis työ! Blogisi on tosi kiva – jatka samaan malliin. 🙂
  Kuvissa kiinnitin huomiota tuohon sinun neulehuiviisi. Oletko tehnyt sen myös itse? Olisiko siitä mahdollista saada jotain ohjetta?
  Varmaan tuhat ja yksi lukijaa on jo kysynyt tekstitunnisteista. Onko niitä mahdollista saada käyttöön tässä blogissasi? Niillä oli todella helppo ja kiva selata vanhoja postauksia tietyistä aihepiireistä. Etenkin näin syksyisin käsityöt kiinnostavat.
   
  -vennij

  Tykkää

 7. Aivan upea teos jälleen, niin näköisiä, ihanat pienet ❤ Olet kyllä superlahjakas! 🙂 Mukavaa syksyä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: