Ruokailutilan taidetta Part 1000

Heisan honeys  ❤ Jopas tässä jokunen päivä vierähtikin taas ilman blogia; näköjään noita mun pikkusia piirrellessä 🙂 Siitä onkin jo aikaa kun olen viimeksi taiteiluprojekteja täällä esitellyt, joten laitetaan tämä nyt. Ja kun tämä ruokailutila on aina pikkuinen probleema ollut ja aika monenlaista taideteosta nähnyt… Mun kotiseutuni merikartta pysyi seinällä ehdottomasti kauimman aikaa -ja varmasti vielä palaakin. Nyt vain teki mieli kokeilla jotain uutta. Aino lupasikin ottaa tämän itselleen sitten kun merikartta palaa :))

Tällä kertaa huomaan tehneeni kuvan, josta on mahdoton ottaa valokuvaa kohtisuoraan -tai edes ihan vinottain. Tai no eihän se kuvan vika ole, vaan ton kehyksen (IKEAn Ribba). Ja meidän valoisan ja ikkunaisen oleskelutilan vika, heh. Taulun pinta heijastaa kaiken ihan miten tahansa yrittääkin. Saatte siis vain ihan hassuista kuvakulmista otettuja kuvia, mutta jonkinlaisen kuvan siitä mitä Aino ja Olli kuvassa touhuavat. Joku juttu niillä on 🙂

Kuva on tehty hiilellä ja pastelleilla. Katsotaan miten kauan tämä pysyy 😉

Kiitos muuten taas ed. postauksen kommenteista, yritän vastailla niihinkin vielä ihan pian :)) Älyttömän kivaa että olette jaksaneet kommentoida niin paljon täällä ja älyttömän kivaa, että olette lähetelleet mulle paljon s-posteja (peräänkuulutin kuvia teidän tekemista neulejutuista täällä). Vielä ehtii pari päivää laittaa kuvia ennen kuin alan kasaamaan niitä postaukseksi! 🙂

Kiitos ja kumarrus kaikesta kivasta taas, nähdään pian!

46 vastausta artikkeliin “Ruokailutilan taidetta Part 1000

 1. Hei Johanna!
  Olen lukenut blogiasi mielelläni, saanut siitä energiaa, hetken elämyksen arkeen.
  Mutta niinkuin joku jossain blogeista analysoi, alkaa ihmisen mieli kyllästymään ilman draaman kaarta. Sen vuoksi jätän nyt jäähyväiseni blogillesi, ehkä joskus ajan päästä piipahdan katsomaan, missä täällä mennään. Kaikkea hyvää sinulle, olet fiksu nainen, heiluta lippuasi korkealla vaan. Toivoisin että alkaisit käyttää mediavaltaasi hiljalleen esim. lasten asian ajamiseen tai johonkin muuhun hard coreen. Miten olisi esimerkiksi yhteistyö Helsingin uuden lastensairaalan rahoituksen kerääjien kanssa?
  Markkinoijat käyttävät sinuakin -muista että yrityksissä tiedetään, että somemarkkinointi on riskaabelia. Sinulla ei ole velvollisuutta sanoa tuotteesta mitään, mitä et ole mieltä. Etkä näytä sanovankaan. Taannoiset olivat pehmeät, pehmeät, ihanat. Mutta kaunis sanaa ei päivityksessäsi näkynyt -kiitos rehellisyydestä ;
  Lämpimin terveisin,
  keski-ikäinen rouva
   
   

  Tykkää

  1. Kiitos ja tervetuloa 🙂
   Hmm, yhteistyötä jonkun oikein hyvän tahon kanssa olisi kamalan hienoa tehdä, mutta täytyy muistuttaa, että mulla on tällä hetkellä pienet lapset ja kolme työtä ja asun ulkomailla 😉 En ikävä kyllä edes tienyt tuollaisen sairaalan olemassaolosta enkä ole ehkä aina kovin perillä Suomen asioista. Ymmärrän pointin, että jotain tärkempääkin voisin alkaa tekemään, mutta kuten sanottu…. aika ei aina riitä kaikkeen. Etenkään, jollei joku taho ota minuun yhteyttä. Mulla ei valitettavasti taida tällä hetkellä riittää aika yhteistyökumppaneiden etsimiseen… Niin hienoa kuin se olisikin 🙂 Toivottavasti tämä lisäsi ymmärrystä. Hieno idea kuitenkin, toivotaan että tulevaisuus tuo jotain tällaista tullessaan 🙂
   Hyvää jatkoa!

   Tykkää

  1. Joo tässä parasta olikin just toi fiilis… Otin tässä yhtenä päivänä valokuvan, jossa lapset istuvat lattialla ja Ainolla on joku juttu kädessä mikä Olliakin kiinosti… en tiedä mikä se oli, mutta sovelsin valokuvan ideaa tauluksi 🙂

   Tykkää

 2. Heippa!
  Todella herkkä kuva, olispa hienoa osata piirtää.
  Sun lyhyt villatakki oli tosi kiva, mistähän se on??
  Terkuin, äitilini

  Tykkää

  1. Moikka, tää on itseasiassa sellainen lyhyt chael-tyyppinen jakku Soaked In Luxurylta! 🙂

   Tykkää

  1. ¨Tämän piirsin osittain valokuvasta, mutta siinä valokuvassa lapset kuitenkin istuivat, joten jouduin sitten vähän kurkkimaan asentoja ihan ”elävinäkin” 🙂

   Tykkää

 3. En kestä, sä osaat taiteilun kynilläkin! 😀 Miten niin monta hyvää ominaisuutta tai taitoa voi yhteen ihmiseen kätkeytyäkkään. 🙂

  Tykkää

  1. No kiitti! 😀 Piirtäminen on vanha, vanha rakas harrastus, se on aina ollut mulle tärkeää. Mutta on minussa sitten paljon puutteitakin 😀 Esim laulaa ois ihana osata…. 😉

   Tykkää

 4. Hei Johanna,
  Uuuh… olet vaan niin taitava:) oletko harrastanut piirtämistä/maalaamista vai oletko luonnonlahjakkuus? Mulla vähän toisenlaisia maalausprojekteja meneillään mm. huonekalujen maalaamista. Kädentaidot on ihana omistaa ja luovuuttahan on monenlaista, rakastan musiikkia ja laulamista,en voisi elää ilman sitä!
  Sonja Aurinkoista syksyn jatkoa :)))

  Tykkää

  1. Voi kiitos. Olen harrastanut tosi pitkään, ihan ekaluokasta asti käynyt jossain piirustuskerhoissa 🙂 Ja lukiokin oli kuvispainotteinen. Harmi vaan etten lähtenyt opiskelemaan jotain tällaista, olisi kai pitänyt… Mulle taas toi musiikki ja laulaminen ois niin haave….. kun osais soittaa ja laulaa…. mut ei mitään toivoa täällä ;D

   Tykkää

 5.  
  Tämä on fiksuin ja paikkansapitävin kommentti mitä täällä koskaan on näkynyt, kaikkien näiden Kalastajan vaimo -blogin olemassaolovuosien aikana.
   
  Mitä ihmeen alaspäinpeukuttamista siinä muka oli??!??
   

  Vierailija
  17.09.2013 klo 11:57

  Hei Johanna!
  Olen lukenut blogiasi mielelläni, saanut siitä energiaa, hetken elämyksen arkeen.
  Mutta niinkuin joku jossain blogeista analysoi, alkaa ihmisen mieli kyllästymään ilman draaman kaarta. Sen vuoksi jätän nyt jäähyväiseni blogillesi, ehkä joskus ajan päästä piipahdan katsomaan, missä täällä mennään. Kaikkea hyvää sinulle, olet fiksu nainen, heiluta lippuasi korkealla vaan. Toivoisin että alkaisit käyttää mediavaltaasi hiljalleen esim. lasten asian ajamiseen tai johonkin muuhun hard coreen. Miten olisi esimerkiksi yhteistyö Helsingin uuden lastensairaalan rahoituksen kerääjien kanssa?
  Markkinoijat käyttävät sinuakin -muista että yrityksissä tiedetään, että somemarkkinointi on riskaabelia. Sinulla ei ole velvollisuutta sanoa tuotteesta mitään, mitä et ole mieltä. Etkä näytä sanovankaan. Taannoiset olivat pehmeät, pehmeät, ihanat. Mutta kaunis sanaa ei päivityksessäsi näkynyt -kiitos rehellisyydestä ;
  Lämpimin terveisin,
  keski-ikäinen rouva
   
   

  Tykkää

  1. Noh noh, onhan täällä paljon fiksuja juttuja ollut, sanoisin minä. Kauhean kiva kommentti tottakai, kauniisti kirjoitettu ja kaunis ajatus. Toivon kuitenkin myös pikkasen ymmärrystä sen suhteen, etten voi ihan kaikkeen venyä etenkään täältä Norjasta käsin… ideoita, kontakteja ja mahdollisuuksia olisi varmasti enemmän tällaistenkin asioiden suhteen jos asuisin Suomessa.
   Luulen, että alaspäin peukutusta antaa toi hyvästienjättö… 😉 Se ei ole ymmärtääkseni kovin suosittua blogimaailmassa; blogien lukukiinnostavuus tottakai vaihtelee mm. oman elämäntilanteen ja omien tarpeidenkin mukaan ja silloin on luonnollista siirtyä muiden juttujen pariin ja jättää joku blogi -ehkä ilman sitä ilmoitusta ja hyvästejä kuitenkin. Mutta saa sanoa heipatkin tottakai -ja tulla taas takaisin kun siltä tuntuu! 🙂

   Tykkää

 6. Onpas kaunis piirros, ja ihanat värit siinä 🙂
  Itse en ole kokeillut hiiltä koulun jälkeen, mutta olen hieman piirrellyt lyijykynällä. Maalaan öljyväreillä pääasiassa enkeli-ja keijutauluja, myös merenneitoja, prinsessoja yms. mutta nyt on työn alla myös yksi kameli & aasitaulu 🙂 Ja tietysti maalaan samalla myös maisemia, kun tarvitsevathan nuo aiheeni myös jonkinlaisen maiseman. Ennen, asuessani vielä Suomessa, maalasin tauluihini suomalaisia maisemia, mutta nykyään maalaan näitä canarian maisemia.
  Ihania taiteiluhetkiä sinulle, ja mukavaa syksyn jatkoa!
  Katriina

  Tykkää

 7. Hei, sinä kaunis taitelija :)!
  En voi kuin huokailla taikomaasi tunnelmaa ja herkkyyttä, mikä koskettaa syvältä ja syvästi, kun kuvaasi katsoo. Liikut tunteiden ihanan syvissä vesissä… Oletan, että olet piirtänyt näitä taideteoksia lisääkin – olisiko mahdollista nähdä niitä tässä blogissasi enemmältikin? Ja jos/kun kuviasi löytyy lisää, niin oletko koskaan ajatellut pitää mitään näyttelyä? Kannattaisi ajatella ja kannattaisi pitää – käden jälkesi on niin pehmeää ja saat ikuistetuksi ajan pysähtyneen tunnelman puhuttelevasti. Monelle ihmiselle tarjoaisit ihanan pehmeän elämyksen näyttelyssäsi…
  Tuollaisen taidekappaleen soisin minäkin koristavan meidän ruokailutilamme seinää :)…
  Olet taitava ja osaava niin monin eri tavoin. Ole ylpeä itsestäsi ❤
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!
  – Tanja –

  Tykkää

 8. Ihana ❤
  Mäkin olisin halunnut lähettää kuvan eräästä sinun ohjeella tehdystä neuleen alusta mitä tein, mutta kun työ oli puoliksi valmis, kävi rakas poikani purkamassa sen sillä välin kun ripustin pyykkejä kuivumaan 😀 eli mun työ oliskin sit vaan pelkkä ryttynen lankakasa 😉 arvaa harmittiko!

  Tykkää

 9. Harvoin kommentoin blogeihin mitään, mutta nyt oli pakko tulla kertomaan kuinka upea ja ihana taulu on! Olet todella lahjakas! -Hanna

  Tykkää

 10. Voi kuinka hieno! Ihan pakko kysyä että kuinka ehdit taiteilla? ja kauanko sinulta ylipäätään menee tuollaisen ihanuuden työstämiseen? ..eikö lapset keskeytä luovuudenpuuskaasi kokoaikaa vai malttavatko he piirtää mukana?! hih, kun tuntuu että oma ajanhallinta on niin hukassa että kaikki ihanat ideat vain jäävät haaveen tasolle…
  kiitos ihanista kuvista, taas<3

  Tykkää

 11. Ihanaa! Siis oli pakko kommentoida ( on muuten eka kerta ikinä!)
  herttaiset ja tosi hyvin piirretyt lapset. Sinä se osaat kaikkea! Muistutit samalla minullekin että rakkaan piirrustelun voisi taas herättää henkiin! Viimeksi nukkuvia vauvoja piirretty- nyt jo isoja koululaisia : )  !
  terveiset Porvoosta

  Tykkää

 12. Hej på dej! 🙂
  En tiedä jos tiesit, mutta susta on yks kuva (tuosta postauksesta: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/let_s_talk_about_you_baby#comments ) yhessä aivan ihastuttavassa tumblerissä. Hän lisäilee kuvia kaikesta mahdollisesta ja yks päivä törmäsin sun kuvaan! Luin sun blogia jokunen vuos sitte, mutta sitten se jotenkin jäi, oli kiva taas löytää sun blogi! 🙂 tämä on se tumblr jos kiinnostaa: http://all-things-bright-and-beyootiful.tumblr.com/

  Tykkää

 13. Todella kaunis työ! Blogisi on tosi kiva – jatka samaan malliin. 🙂
  Kuvissa kiinnitin huomiota tuohon sinun neulehuiviisi. Oletko tehnyt sen myös itse? Olisiko siitä mahdollista saada jotain ohjetta?
  Varmaan tuhat ja yksi lukijaa on jo kysynyt tekstitunnisteista. Onko niitä mahdollista saada käyttöön tässä blogissasi? Niillä oli todella helppo ja kiva selata vanhoja postauksia tietyistä aihepiireistä. Etenkin näin syksyisin käsityöt kiinnostavat.
   
  -vennij

  Tykkää

 14. Aivan upea teos jälleen, niin näköisiä, ihanat pienet ❤ Olet kyllä superlahjakas! 🙂 Mukavaa syksyä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: