DIY Paperbag knitskirt

-paita, joka ennen oli kokonainen-

Tänä lauantaiaamuna mulla oli kovasti sellainen olo, että neulehame olisi kauhean kiva kaupungilla. Ja mieluusti tollainen vyötäröltä paperipussiksi kiristetty. Kaapissa oli onneksi yksi vuosia vanha Vila -tunika, jota en ainakaan viime talvena käyttänyt kertaakaan, joten se lähti kappaleiksi.

Alaosasta tuli hyvä paperipussi-hame ja yläosakin löytää vielä ihan varmalla käyttöä (just wait and see :)). 

Kotikutoiseen pehmeyteen saa kivasti ryhtiä napakoilla ylipolvensaappailla (mulla on vanhat, secondhandina ostetut Biancon saappaat). 

Nyt ois enää edessä pieni juoksulenksu ja sauna ennen totaalilöhöilyä ja lauantai-iltaa, vi ses ❤

32 vastausta artikkeliin “DIY Paperbag knitskirt

 1. Siitähän tuli oikein kiva 🙂 Vaatteiden tuunailu on erittäin kivaa puuhaa ja jotkut muokkaukset eivät edes tarvitse olla isoja kun vaate on jo ihan eri näköinen.
  Itse olen puuvillamekon lyhentänyt hameeksi kun en sitä mekkona käyttänyt. Tuli aivan ihana ja sopiva minulle.
  -Nelli-
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

 2. Noniin, näköjään ihan sama mitä sulla on päällä, aina näyttää tosi hyvältä:) musta sopii sulle hienosti 🙂

  Tykkää

 3. Saanko udella, minkä merkkinen rannekellosi on? Etsin uutta itselleni ja sinun kellosi on todella hieno 🙂
   
  / Anna

  Tykkää

 4. Kiva idea!
  Onko sinulla tällä hetkellä suunnitelmia hiusvärin suhteen? Kyselen, kun muistelen sinun suunnitelleen värin tummentamista ja itselläni samoja aikeita. Olisi kiva saada ideoita sen suhteen, miten hiukset saisi maltillisesti ja asteittain omaan väriin. Tai jos se oma väri osoittautuu ankeaksi, miten sen saisi kivemmaksi ilman että joutuisi taas värjäyskierteeseen (niin kuin esim. vaaleiden raitojen kanssa lopulta joutuu)?

  Tykkää

 5. Vierailija
  28.09.2013 klo 08:36

  Kiva idea!
  Onko sinulla tällä hetkellä suunnitelmia hiusvärin suhteen? Kyselen, kun muistelen sinun suunnitelleen värin tummentamista ja itselläni samoja aikeita. Olisi kiva saada ideoita sen suhteen, miten hiukset saisi maltillisesti ja asteittain omaan väriin. Tai jos se oma väri osoittautuu ankeaksi, miten sen saisi kivemmaksi ilman että joutuisi taas värjäyskierteeseen (niin kuin esim. vaaleiden raitojen kanssa lopulta joutuu)?

   
  Änkeen tähän väliin, Indiedaysin Päästä Varpaisiin-blogi on noihin hiusjuttuihin ihan lyömätön. Oon saanut sieltä irti oman pääni kanssa todella paljon, ja omaan tukkaani olen tällä hetkellä hyvin tyytyväinen juuri noiden ohjeiden ja vinkkien vuoksi. 🙂
   
  Ja neulehame on hieno! Pitääkin soveltaa itselle. Taskut sun hameessa on kiva yksityiskohta! 🙂
  Piia
   

  Tykkää

 6. Aivan ihana hame ja huippuhyvä idea!! Kiitos muistakin ihanista jutuistasi, tykkään kovasti käydä lukemassa kirjoituksiasi!!
  Heidi

  Tykkää

 7. No sulta ei ideat lopu, ja kiitos siitä. 🙂 Nimim. jo yhden neulemekon halkaissut ja kohta lähtee vanhasta pitkästä villapaidasta alaosa! 🙂 Toimii, eikä maksa mitään.
  Ansa

  Tykkää

 8. Olet kyllä sellainen ideanikkari että! 🙂 Kiitos loistavasta vinkistä, tämä lähtee testiin! 🙂
  Jenni

  Tykkää

 9. Ompa mahtava muutos taas. Mullakin on tuollaisia neulemekkoja kaapissa, mutta jostain syystä niitä ei kauheasti tule käytettyä. Tuollainen hame olisi paljon käytettävämpi. Kiitos siis vinkistä. Taidan kokeillakin tätä.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 10. Voi että kun sinulla kaikki näyttää niin hyvältä, minulla ei tulis tuota ”paperipussiefektiä” kun maha täyttäisi kaikki mahdolliset kohdat ;)..sinä oot niitä ihmisiä joilla jätesäkkikin näyttäisi huippumuodilta :))..ja ideat eivät lopu..tähän blogiin koukuttuu pahasti..terkuin se mimmi Salosta..

  Tykkää

 11. Hei Johanna.
  Voisitko tehdä postauksen, jossa olisi linkki käsitöihisi / aiempiin käsitöihin liittyviin postauksiin, mitä olet tehnyt? Sellainen, josta löytyisi ohjeet yhdellä napin painalluksella. Kovin vaikea hakea ohjeita aiemmista postauksista, jos ei muista milloin olet niitä tehnyt. Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

  Tykkää

 12. tosi ihana hame! oon muutenkin aina ihan kateudesta vihreänä(no vähän saa liioitella, eikö?), kun esittelet näitä sun tuunauksia. 🙂 multa löytyisi kaapin kätköistä paperpag mekko, jonka trikootoppimainen yläosa ei ihan istu. tästä inspiroituneena, olen jo katsellut sitä sillä silmällä, että josko se saisi uuden elämän hameena.. hmm! rohkeus puuttuu! toisaalta eipä sille tule käyttöä mekkonakaan, joten en varmaan ihan hirmuisen paljon häviä tässä, jos vaikka kaivaisin sakset esiin! 🙂

  Tykkää

 13. Siitähän tuli oikein kiva 🙂 Vaatteiden tuunailu on erittäin kivaa puuhaa ja jotkut muokkaukset eivät edes tarvitse olla isoja kun vaate on jo ihan eri näköinen.
  Itse olen puuvillamekon lyhentänyt hameeksi kun en sitä mekkona käyttänyt. Tuli aivan ihana ja sopiva minulle.
  -Nelli-
  http://villananna.blogspot.fi/

  Tykkää

 14. Noniin, näköjään ihan sama mitä sulla on päällä, aina näyttää tosi hyvältä:) musta sopii sulle hienosti 🙂

  Tykkää

 15. Saanko udella, minkä merkkinen rannekellosi on? Etsin uutta itselleni ja sinun kellosi on todella hieno 🙂
   
  / Anna

  Tykkää

 16. Kiva idea!
  Onko sinulla tällä hetkellä suunnitelmia hiusvärin suhteen? Kyselen, kun muistelen sinun suunnitelleen värin tummentamista ja itselläni samoja aikeita. Olisi kiva saada ideoita sen suhteen, miten hiukset saisi maltillisesti ja asteittain omaan väriin. Tai jos se oma väri osoittautuu ankeaksi, miten sen saisi kivemmaksi ilman että joutuisi taas värjäyskierteeseen (niin kuin esim. vaaleiden raitojen kanssa lopulta joutuu)?

  Tykkää

 17. Vierailija
  28.09.2013 klo 08:36

  Kiva idea!
  Onko sinulla tällä hetkellä suunnitelmia hiusvärin suhteen? Kyselen, kun muistelen sinun suunnitelleen värin tummentamista ja itselläni samoja aikeita. Olisi kiva saada ideoita sen suhteen, miten hiukset saisi maltillisesti ja asteittain omaan väriin. Tai jos se oma väri osoittautuu ankeaksi, miten sen saisi kivemmaksi ilman että joutuisi taas värjäyskierteeseen (niin kuin esim. vaaleiden raitojen kanssa lopulta joutuu)?

   
  Änkeen tähän väliin, Indiedaysin Päästä Varpaisiin-blogi on noihin hiusjuttuihin ihan lyömätön. Oon saanut sieltä irti oman pääni kanssa todella paljon, ja omaan tukkaani olen tällä hetkellä hyvin tyytyväinen juuri noiden ohjeiden ja vinkkien vuoksi. 🙂
   
  Ja neulehame on hieno! Pitääkin soveltaa itselle. Taskut sun hameessa on kiva yksityiskohta! 🙂
  Piia
   

  Tykkää

 18. Aivan ihana hame ja huippuhyvä idea!! Kiitos muistakin ihanista jutuistasi, tykkään kovasti käydä lukemassa kirjoituksiasi!!
  Heidi

  Tykkää

 19. No sulta ei ideat lopu, ja kiitos siitä. 🙂 Nimim. jo yhden neulemekon halkaissut ja kohta lähtee vanhasta pitkästä villapaidasta alaosa! 🙂 Toimii, eikä maksa mitään.
  Ansa

  Tykkää

 20. Olet kyllä sellainen ideanikkari että! 🙂 Kiitos loistavasta vinkistä, tämä lähtee testiin! 🙂
  Jenni

  Tykkää

 21. Ompa mahtava muutos taas. Mullakin on tuollaisia neulemekkoja kaapissa, mutta jostain syystä niitä ei kauheasti tule käytettyä. Tuollainen hame olisi paljon käytettävämpi. Kiitos siis vinkistä. Taidan kokeillakin tätä.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  Tykkää

 22. Voi että kun sinulla kaikki näyttää niin hyvältä, minulla ei tulis tuota ”paperipussiefektiä” kun maha täyttäisi kaikki mahdolliset kohdat ;)..sinä oot niitä ihmisiä joilla jätesäkkikin näyttäisi huippumuodilta :))..ja ideat eivät lopu..tähän blogiin koukuttuu pahasti..terkuin se mimmi Salosta..

  Tykkää

 23. Hei Johanna.
  Voisitko tehdä postauksen, jossa olisi linkki käsitöihisi / aiempiin käsitöihin liittyviin postauksiin, mitä olet tehnyt? Sellainen, josta löytyisi ohjeet yhdellä napin painalluksella. Kovin vaikea hakea ohjeita aiemmista postauksista, jos ei muista milloin olet niitä tehnyt. Mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

  Tykkää

 24. tosi ihana hame! oon muutenkin aina ihan kateudesta vihreänä(no vähän saa liioitella, eikö?), kun esittelet näitä sun tuunauksia. 🙂 multa löytyisi kaapin kätköistä paperpag mekko, jonka trikootoppimainen yläosa ei ihan istu. tästä inspiroituneena, olen jo katsellut sitä sillä silmällä, että josko se saisi uuden elämän hameena.. hmm! rohkeus puuttuu! toisaalta eipä sille tule käyttöä mekkonakaan, joten en varmaan ihan hirmuisen paljon häviä tässä, jos vaikka kaivaisin sakset esiin! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: