Magical Monday

~harmaissa~

Maanantai-illoissa on aina jotain pikkasen taianomaista. Se, että on selvinnyt viikon ehkä harmaimmasta ja painavimmasta päivästä on sen verran iloinen fakta, että melkein koko viikko tuntuu jo kivasti menneen. Tai ainakin lähteneen käyntiin. Ei tässä nyt enään mitään ole.

Maanantai-iltaa on pakko ihan juhlistaa kynttilöillä ja no, ainakin teellä.

Mulla ainakin on joskus maanantaiaamuisin sellainen pikkuinen kauhu, että viikonloppuna, mun poissaollessa, on tapahtunut ihan hirveitä pyörremyrskyjä ja että pöydällä ja puhellimen päässä odottelee ihan hurjat määrät vaatimuksia. Eikä se sitten kuitenkaan koskaan oo niin. Kuka siellä nyt myrskyilisi kun itsekin on kotona vapaalla? 😉

No, maanantaihin on silti hyvä varustutua turvallisissa harmaissa. Ja tukka vähän sotkussa ettei liian hyvältä vaikuta hehe (nukuttu yö kahden ranskalaisen letin kanssa yö). Kaiken varalta 😉

Nyt on tollainen makailuvaihe päälle ja telkusta alkaa muuten Broen (kakkos osa). Silta siis -katsotteko Suomessa ruotsalais-tanskalaista Silta -sarjaa? Se oli mun mielestä älyttömän hyvä (ja jännä) -suosittelen lämpimästi. Tästä kakkososasta en ole kyllä ihan varma, vähän hidastempoisemmalta vaikuttaa… No katsotaan taas 🙂

Tästä tää viikko taas lähtee käyntiin, huominen zumbaamalla, juhuu!! :))

92 vastausta artikkeliin “Magical Monday

  1. No, taitaa riippua omastakin maailmankatsomuksesta.. Tuskin tää vain pahaa mieltä on levittänyt… :/

   Tykkää

 1. Mulle maanantai on ollu pitkään päivä siinä missä muutkin päivät. Ei sitä näin eläkkeellä ollessa oo väliä. Ku munuainen lakkas toimimasta juhannuksena ja alotin dialyysit, on maanantai yks dialyysipäivistä ja huomaan miten mukavaa rytmiä tuo 3x viikossa tehtävä hoito onkaan tuonu melko tasapaksuun arkeen. Terkuin Lellu
  http://waytodialysis.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Kiitti Henna, olen ostanut sen täältä paikallisesta kaupasta, mutta enää en löydä mitään merkkimainintaa tai lappuja… 😦 En siis muista 😦

   Tykkää

 2. Moi,kiva blogi! Todella kaunis! Luin myös jutun viim. Kodin Kuvalehdestä ja sitä kautta löysin sitten tämän blogin. Minäkin olen Kotkan seudulta,itseasiassa ihan Kotkasta kotoisin ja nyt asunut Englannissa jo vuodesta -96. Kirjoittelen blogia ulkosuomalaisuudesta,perheestä, elämästä ja milloin mistäkin osoitteessa wonkywoman.wordpress.com
  terv.Anu

  Tykkää

 3. Loppuiko noi lukijoiden työt kokonaan? Mun työtä ei ollut missään noista postauksista. :((
  – S

  Tykkää

  1. Voi ei 😦 Se oli mun pahin pelkoni, että joku on tippunut pois kyydistä; ei missään nimessä tahalla 😦 Otan joskus vielä uusintakierroksen 🙂 Tuhannet pahoittelut ;(

   Tykkää

  1. Juu, tänä syksynä ostettu 🙂 Muistaakseni sellaisesta ”farkkuliikkeestä” kuin Carlings -en oo ihan varma onko Suomessa…

   Tykkää

 4. Kiva lukea aina tätä blogia. Mun ehdoton suosikki. Sä oot hyvä kirjoittamaan. Kiinnostais kuulla joskus sun kielitaidosta. Oliko norjan oppiminen helppoa? Oletko aina ollut hyvä kielissä? Oletko ystävystynyt hyvin norjalaisten kanssa? Syvemmät keskustelut norjaksi, haastavaa?
   
   

  Tykkää

  1. Kiitti! On mulla varmaan kohtalaisen hyvä kielipää, lupaan tehdä aiheesta postausta pian! 🙂 Kiva aihe ja mulla varmaan on vähän sanottavaakin…

   Tykkää

 5. Siltaa tuli katsottu, ja menin ihan solmun, kun Suomessa tuli jenkkiversio The Bridge samaa tahtia ja välillä piti miettiä, kummassa tapahtui kumpia juttuja, kun oli vähän juonieroavaisuuksia. Mikäli kakkososa vasta alkanut, niin malttia, alkaa ne tapathtumat vyöryä ja yllättävät käänteet seuraa toistaan.
   
  HannaHoo

  Tykkää

 6. Hei! Kiva lukea blogiasi, ihania kuvia. Myös neuleesi on ihana ja ylläri, ylläri sitä saa myös Suomesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: