Plum Sugar

& miljoona kiitosta

huivi Mulberry / nahkatakki Bershka (secondhand) / angoraneule Vila / hame Object / saappaat Bianco

Aamusta päästin miehen aurinkoiselle merelle ja lähdin yllänäkyvien kaverusten kanssa kahvittelemaan kaupungille. Eteisessä olenkin aika harvoin kuvailut mitään… se on kai harvoin noinkaan siisti 😉 Mut nyt ehdin sopivasti nappasemaan kuvat reissusta palattuamme, nuttura vähän sotkussa näköjään.

Näihin luumun sävyihin on hyvä mainita myös ehdoton luomivärisuosikkini Estee Lauderin Plum Sugar. Tätä olen käyttänyt jo varmasti lähemmäs kymmenen vuotta ja tekee etenkin arkikatseesta ehdottomasti kauneimman. Tämäkin paketti on jo sen verran kulkenut mukana, että näyttää aika rähjäiseltä… Sisältä se onkin sitten aivan räjahtänyt (täytyy ostaa uusi ensi viikolla), joten en kuvaillut teille sisältöä, mutta duossa on tumma, rusehtava violetti ja ihan vaalea lila. Suosittelen kurkkaamaan kun luomivärikaupoilla olette. Klassisen hillitty, mutta ihanasti perusruskeita pikkusen sähäkämpi.

Ostinpa muuten kaupunkireissulla itselleni ruusuja ja palan marsipaanikakkua (tai itseasiassa kaksi palaa, joista toisen ajattelin kauniisti miehelle kahviseuraksi -tietäen totta kai olevani perheen ainoa kakkuhiiri ja syöväni molemmat palat itse :P).

Vähän niinkuin juhlistaakseni sitä, että olitte äänestäneet blogini Lukijoiden Suosikiksi Gloria Blog Awards’ssa. (Kyllä sen kunniaksi kaksi palaa voi syödäkin :)) Kiitos! Ihan mieletöntä, että olitte viitsineet äänestää, se tässä on parasta ja sitä kautta voittokin ihan huima juttu. Kilpailuvaistoahan mulla ei oo koskaan ollut grammaakaan eikä tääkään mikään kilpailu ollut, mutta jo se, että blogi asetetaan ehdolle johonkin ja se, että sitä vielä äänestetään on ihan älyttömän hienoa. Harmittaa vain etten ollut paikan päällä Awardseissa vastaaottamassa kunnianosoitusta ihan fyysisesti; tälläiset tilaisuudet ovat harvassa mulle, joka ei koskaan voita mitään! 😀 No mutta, voin sanoa, että on tuntunut ihan mielettömän kivalta. Se on se paras palkinto ja voitto :’)

Kiitos muuten kaikista kommenteista ja tykkäyksistä Facebookissa -kaikesta tuesta. Ja siitä, miten Te Gaalassa Olleet kuulemma taputitte mun voitolle. Näen niiiin teidät kaikki siellä. Ja meinaan käydä itkemään -paikan päällä oisin käynyt itkemään. Niin harmi etten ollut siellä :’D

Taidanpa juhlistaa iltaa vielä yhdellä luumunväreihin sopivalla juomalla, skål!

Nähdään pian ❤

118 vastausta artikkeliin “Plum Sugar

 1. Upea olet tässä ja nyt niinkuin aina ennenkin Sydämelliset Onnittelut sinulle !Kylläpä nuo lapsetkin kasvavat ❤

  Tykkää

 2. Mielettömästi onnea voitosta! Jatka vain samaan malliin, me blogiasi pitkään ja vähemmän pitkään seuranneet olemme onnellisia voitostasi, se tuli kertakaikkiaan oikeaan osoitteeseen!
  Sari

  Tykkää

 3. Onnea:)
  Herkullisen näköinen kakkupala…Ja herkullisen luumunvärinen asu, ehdottomasti yksi mun lempisävyistä! Naisten pitäisi muuten palkita itseään kukilla ja kakuilla paljon useammin, sen sijaan että odottaa miehen hoksaavan asian:)
  http://mamainprogess.blogspot.fi/
   

  Tykkää

  1. Näin on 😀 Meillä mies taitaa olla jo niin tottunut että ostan viikonlopuksi kukat itse ettei se enää _koskaan_ osta mulle… täytyy varmaan lopettaa jos se huomais… tuskin 😉

   Tykkää

 4. En ole koskaan pitänyt luumun värisistä vaatteista. Sun päällä toi asu on niin ihqu et ehkä pitäis ittekin kokeilla.
  Sun blogi on tosi ihana ja onnea sylin täydeltä. Voitto meni oikeaan osoitteeseen.

  Tykkää

  1. 🙂 Samoin, ei nää munkaan lempivärejä oo ollut, mutta tänä syksynä oon jotenkin ihan ihmeellisesti rakastunut…

   Tykkää

 5. Onnea, onnea – ei ollut muita todellisia vaihtoehtoja voittajaksi! Eli oli ihan pakko käydä antamassa ääni sinulle!! Kiitos ihanasta asenteesta ja miellyttävistä kirjoituksista! Välitän taas kerran toiveeni ruoka-aiheisesta kirjoituksesta (Norja-Suomi vertailua). Kuvalehden haastattelussa oli jo jotain teemaan liittyen, mutta olisi kiva lukea lisää…
  Hyvää syksyn jatkoa; kivoja kirjoituksia odotellen
  RoMuu 

  Tykkää

  1. Voi vitsi, kiitti!!
   Okei, yritän saada ruokajuttuja aikaiseksi :)) Jokapäivähän niitä touhutaan… Ilmeisesti kovin nälkäisinä kun ei ehdi kuvailemaan ja bloggaamaan 😉

   Tykkää

 6. Heippa!
  Olen ihastellut monet kerrat kodistasi löytyvää lehmäntaljaa ja joku jo ehtikin udella, että mistä talja on. Nyt olen siis askeleen lähempänä tätä, puuttuu vain reissu Ikeaan, mutta ajattelin kuitenkin ensin varmistaa, että eihän taljasta irtoa karvaa? Aikaisemmin omistamani vuohentalja (Jyskistä ostettu) irroitti nimittäin karvaa kuin koira karvanlähtöaikana, mikä oli raivostuttavaa…

  Tykkää

  1. Juu tää versio on Ikeasta ja edellinen oli Askosta -kumpakaan ei oo kyllä irrottanut yhtään karvaa. Luulen, että se on paljon ominaisempaa vuohen- ja porontaljoille. Nää lehmäntaljat ovat aika turvallisia sen suhteen, uskoisin 🙂

   Tykkää

 7. Ihania luumunsävyjä!
  Onnea sylin täydeltä, Johanna! Olet voittosi ansainnut ❤
  PS. Mitään muistikuvaa mistä/minkä merkkistä olkkarinne parketti (?) on?
  Iloa ja hymyä alkavaan viikkoon!! 🙂

  Tykkää

  1. Hei, parketin ostimme pieneltä paikalliselta valmistajalta, joka on kaikenlisäksi jo lopettanut just tän meidän parketin valmistamisen… :/ Mutta tää on tammiparketti ja käsitelty ”antiikkiharjauksella”… jos auttaa mitään 🙂
   Sitä samaa sinne 🙂

   Tykkää

 8. Onnea, Onnea Johanna:)
  Sulla on ihana blogi ja minusta tuntuu,että ruudun takaa löytyy vielä ihanampi ihminen:))
  Asun Väri on aivan loistava !
  Sulta saa kyllä inspistä pukeutumiseen, hiusjuttuihin ym… ❤  Kiitos blogistasi !!!!!!!
  Sonja

  Tykkää

 9. Onnea, olet todellakin voiton ansainnut!
  Samaa sanon kuin moni muukin: taa on ihan paras blogi, tata on tosi kiva lukea ja taalta saa inpsiksia – joskus vaarallisenkin paljon 🙂
  PS. ihana hamonen!!

  Tykkää

 10. Olet voittosi ansainnut! – mua olet auttanut paljon :D. Olen rohkaistunut kokeilemaan ihan uusia mekkoja (näin myöhäisessä vaiheessa naiseutensa löytänyt) ja se Asosin leopardi mekko on aivan ihana! Ihastuin kun näin sen sun päällä, olihan se pakko tilata…ja nyt yksi lemppareista!
  Sun blogi on ainoa, jota luen. Muita olen yrittänyt, muttei ole sinun veroistasi. Jatka kirjoittamista, minä jatkan lukemista :). Kiitos itsellesi!
  -Tanja

  Tykkää

 11. Onnea, blogisi on ihana! Mahtavaa kun postasit tuon luomivarivinkin, olenkin ihaillut kuvissa nakyvaa luomivarin savya!! Jos muuten haluaisit postailla jonkun kivan helpon lasten villapaidan ohjeen olis superhuippua!

  Tykkää

 12. onnea vielä voitostasi! 🙂 yks kysymys; olisiko neuvoa mistä löytää kaunis pyykinkuivausteline tms, ei niin perus tylsä malli? olen etsinyt ja etsinyt ja kovasti kaipaisin hieman silmäniloa pyykkäilyyn. 🙂 tai jos jollain muulla on vinkata, niin kovasti olisin kiitollinen!

  Tykkää

 13. Mikä on Asosinleopardimekko? Mistä pääsemistä katsomaan? Saan tosiaanminäkin täältä vinkkejä vaatteista.

  Tykkää

 14. Onnea ja kiitos ihanasta blogista! 🙂 Jatka samaan malliin.
  Tuo Mulberryn huivi on niin ihana, että rohkaistun tilaamaan sen myös itselle. Mutta sepä olikin sävyltään haaleampi (50%merino 50%cashmere) ja hinnaltaan arvokkaampi. Nyt olen vähän kahden vaiheilla pidänkö vai palautanko. Soitin liikkeeseenki ja perinteistä ei ole saatavilla.
  Muuten, ensimmäisen kerran bongasin tuon huivin täältä sinun sivuilta kuvasta, jossa sinulla oli musta neulemekko ja tuo huivi kaulassa. Näky jäi ”kovalevylle”. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: