Töistä kotiin

-dagens kotimatkalla-

villakangastakki ChillNorwaylta saatu / hame Object / angoraneule Vila / nilkkurit Laura Bellariva

Huh. Ette usko miten tarpeessa tän työviikon loppu on. Nää yksinhuoltajatviikot ovat joskus aika rankkoja, pakko sanoa. Vielä kun plussataan yhtälöön marraskuu ja pimeys, ei kai oo mikään ihmekään että olen tainut nukahtaa joka ilta joskus ysin jälkeen. Niin maailman parasta, että huomenna on vapaata. Niiiiin maailman parasta. Koti puhdas, uudet ruusut ostettu ja nyt vielä pidän peukkuja pystyssä että aamulla ois pakkasta.

Jos nimittäin on pakkasta, saa laittaa takkaan ekat tulet. Se ois ihanaa se. Keskiviikkoaamuna oli jo pakkasta, mutten olisi ehtinyt nauttia takkatulista, joten säästin ekan polttokerran. Useampaan kertaan olen kyllä jo nenässäni tuntenut sen ihanan ritisevän ja lämpimän takkatulen tuoksun. Hmm, ehkä laitan vaikkei oiskaan pakkasta 😉 Tyhmiä tällaiset itsekeksityt säännöt. Kuka niitäkin oikein keksii? Tai noudattaa -vielä hölmömpi.

Noi luumunpunaiset, ihanan pehmeät ja lämpimät vatteet ovat muuten olleet mulla päällä 4/5 viime päivistä… Tiistaita lukuunottamatta joka päivä sitten lauantain… Ei oo kauheasti tullut päivän asuja kuvailtua 😉 Aivan supermukavat päällä. Hyvät kotona, hyvät koululla, hyvät neuvolalla, hyvät toimistolla… Ja tänään mulla oli Ollin mustat sukkahousut. Huomasin sen jossain vaiheessa työpäivää ihmetellessäni miten ne oli jotenkin niin.. joustamattomat. Ja tuntuivat vähän niinkuin roikkuvan… Tiedättekö…? Ei mikään maailman seksikkäin tunne; valuvat sukkahousut. Eh.

No, huomen aamulla oon kyllä niin virkeä, että puen vain omia vaatteita päälle! 😀 Superia perjantaita söpöliinit! ❤

46 vastausta artikkeliin “Töistä kotiin

 1. Hihi 😉 Ihana Johanna! ❤
  Mukavaa viikonloppua
  ja pidetään peukkuja pakkasille, mä kyllä jo odotan luntakin kovasti 🙂
  Linda
   

  Tykkää

 2. Voi veljet! Ollin sukkikset;)
  Ihanaa vapaa päivää ja viikonloppua;)
  Nähdään pian!
  Terkuin Heli

  Tykkää

 3. Hehee! On niin ihanaa kun et nolostele kertoa jokapäiväisistä mokailuistasi! Se tekee sinusta hyvin inhimillisen. On niin kiva kuulla näitä juttuja siksikin, että itse olen hajamielinen hönerö, eikäpä kyllä ole mitään tarvetta tai haluakaan olla jotain hienoa ja tärkeää 😀 Tsemppiä ja lämpöisiä takkatulia Johanna ❤
  Katariina

  Tykkää

 4. Päivän piristys, repesin ihan täysin… Ollin sukkikset 😉 Mutta miten ihmeessä sä oot saanut vedettyä ne päälle ehjinä?
  Ihana että muillekin käy näitä aamumokia. Itse keitin pannullisen kahvia ja kaadoin sen sitten lopulta kupin sijasta suoraan viemäriin. Se on tää syysväsymys…ja pimeä. Viikonloppuna aion minäkin ottaa rennosti ja nukkua paremmin. Ihanaa ois jos vois käpertyä illalla vaikka kynttilän valossa shaalin alle lukemaan kirjaa tai katsomaan jotain hömppää…unohtamatta suklaata ja lasillista punaviiniä.
  Ensi viikko aloitetaan sitten paljon pirteimpinä, eiks niin!
   

  Tykkää

 5. Mukava kun muillekkin sattuu ja tapahtuu 🙂 itselläni oli kerran raskausaikana jalassa mustat mamalegginssit mutta nehän paljastuikin miehen Black horseiksi, sepalus ja kaikki! 🙂
  Mukavaa viikonloppua sinulle! Ihana blogi..
  T. PäiviM

  Tykkää

 6. Ollin sukkikset sai hymyn poskille 🙂 Ihania kuvia jälleen. Rentouttavaa ja nautinnollista viikonloppua. Itselläni myös vapaa vkloppu, huomenna menemme minun vanhempien tykö viettämään isäinpäivää ja sunnuntaina fiilistellään sitten kotona:)
   
  Ihana blogi 🙂
   

  Tykkää

 7. Tästä huomaa noiden lastenvaatteidenkin kehityksen. Silloin kun itse olin pieni poika, ja käytin sukkahousuja, ne oli todella joustamatonta neuletta. Ei olisi voinut kuvitellakaan, että äiti olisi saanut niitä millään konstilla niitä polvien yläpuolelle. 

  Tykkää

 8. Aivan ihana syysväri toi luumu, ja takkisi kanssa se korostuu erityisen herkullisena. Pitänee mennä tänään metsästämään sellaista ylleen.

  Tykkää

 9. Ihanaa, pojan sukkikset:) Mulle ei taitaisi inahtaakaan, joten olen ”turvassa”…:D Tosi kaunista teillä siellä kyllä on, toista kuin meidän marraskuinen harmaus (lumetonta ja pimeää).
  Mutta, roikkuvat/valuvat sukkikset ovat kenties maailman inhottavin pukeutumisongelma. Etenkin kun lähtökohtaisesti inhoan sukkiksia, nehän kutittaakin. Kun jostain löytyisi oikeasti hyvät sukkikset jotka nousevat riittävät ylös vyötärölle, kestävät edes sen kerran kun kiskon jalkaan ja eivät kutita, niistä voisi jo hieman enemmän maksaakin!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

 10. Sulla on fantastinen tyylitaju ja ihan oma persoonallinen tyylisi. Osaat yhdistellä eri vaatteita ja värejä nerokkaasti että et koskaan näytä muotikatalogin stailatulta persoonattomalta mallilta. Ja ihan selvästi ei ole kysymys vaatteiden kalleudesta.Kovin kreatiivista. I love it!
  Leppoisaa viikonloppua!
  Veronica
   

  Tykkää

 11. Olet ihana! Hain juuri insporaatiota perjantai-siivoukseen ja tästä sinun postauksestasihan se löytyi – kiitos! Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 12. Olenpa tyytyväinen, että tuli tilattua itselle saman punainen mekko – ennen kuin edes olin nähnyt sinun päälläsi vastaavaa. Todella hyvä ja jotenkin tuore väri kaiken mustan, harmaan ja ruskean keskellä. Paketista tuli ennakkoilmoitus – kohta saan oman mekkoni päälleni. Can’t wait! 🙂
  -Sophia-

  Tykkää

 13. Kiva blogi sinulla, olen seurannut ulkosuomalaisena sekä nyt ihan Suomesta käsin. Minulla aina särähtää korvaan, kun samassa taloudessa asuvat ja elävät vanhemmat tuskailevat, kun ovat jääneet ”yksinhuoltajiksi” päiväksi tai viikoksi. Itse yksinhuoltajana voin sanoa, että todellisessa yksinhuoltajuudessa harteille lisätään paljon muutakin kuin arjen pyöritys. Monenlaiset taloudelliset ja vastuu- ja kasvatukselliset kysymykset painavat yksinhuoltajaäidin tai -isän arkea kaiken muun ohella. Ja nyt ei ole tarkoitus ohjeistaa sinua ja moittia juuri sinun kommenttiasi. Halusin vain nostaa tämän esille.
  Tsemppiä kaikille todellisille yksinhuoltajille tässä hetkessä ja tulevaisuudessa! Ja olkaa kiitollisia ne, joilla on toinen vanhempi tai kasvatuskumppani tukena. Asioita osaa arvostaa vasta, kun ne menettää.
  -Laventeli-

  Tykkää

 14. Todella kiva blogi, olet täysin minuun makuuni vaikka ikää minulla on jo paljon. Osaat niin kivasti pukeutua ja yritän aina katsoa löytäisinkö vaatteitasi kaupoista tai netistä, mutta jostain syystä niitä ei ole.Viimeksi yritin hankkia Vilan angorapuseroa mutta ei löydy. Sinulla on niin kiva tyyli pukeutua ja ihanat villatakit ja paidat. Oikeastaan koko tyylisi on mahtava. Seuraan jatkoa blokiasi.

  Tykkää

 15. Hihi 😉 Ihana Johanna! ❤
  Mukavaa viikonloppua
  ja pidetään peukkuja pakkasille, mä kyllä jo odotan luntakin kovasti 🙂
  Linda
   

  Tykkää

 16. Voi veljet! Ollin sukkikset;)
  Ihanaa vapaa päivää ja viikonloppua;)
  Nähdään pian!
  Terkuin Heli

  Tykkää

 17. Hehee! On niin ihanaa kun et nolostele kertoa jokapäiväisistä mokailuistasi! Se tekee sinusta hyvin inhimillisen. On niin kiva kuulla näitä juttuja siksikin, että itse olen hajamielinen hönerö, eikäpä kyllä ole mitään tarvetta tai haluakaan olla jotain hienoa ja tärkeää 😀 Tsemppiä ja lämpöisiä takkatulia Johanna ❤
  Katariina

  Tykkää

 18. Päivän piristys, repesin ihan täysin… Ollin sukkikset 😉 Mutta miten ihmeessä sä oot saanut vedettyä ne päälle ehjinä?
  Ihana että muillekin käy näitä aamumokia. Itse keitin pannullisen kahvia ja kaadoin sen sitten lopulta kupin sijasta suoraan viemäriin. Se on tää syysväsymys…ja pimeä. Viikonloppuna aion minäkin ottaa rennosti ja nukkua paremmin. Ihanaa ois jos vois käpertyä illalla vaikka kynttilän valossa shaalin alle lukemaan kirjaa tai katsomaan jotain hömppää…unohtamatta suklaata ja lasillista punaviiniä.
  Ensi viikko aloitetaan sitten paljon pirteimpinä, eiks niin!
   

  Tykkää

 19. Mukava kun muillekkin sattuu ja tapahtuu 🙂 itselläni oli kerran raskausaikana jalassa mustat mamalegginssit mutta nehän paljastuikin miehen Black horseiksi, sepalus ja kaikki! 🙂
  Mukavaa viikonloppua sinulle! Ihana blogi..
  T. PäiviM

  Tykkää

 20. Ollin sukkikset sai hymyn poskille 🙂 Ihania kuvia jälleen. Rentouttavaa ja nautinnollista viikonloppua. Itselläni myös vapaa vkloppu, huomenna menemme minun vanhempien tykö viettämään isäinpäivää ja sunnuntaina fiilistellään sitten kotona:)
   
  Ihana blogi 🙂
   

  Tykkää

 21. Tästä huomaa noiden lastenvaatteidenkin kehityksen. Silloin kun itse olin pieni poika, ja käytin sukkahousuja, ne oli todella joustamatonta neuletta. Ei olisi voinut kuvitellakaan, että äiti olisi saanut niitä millään konstilla niitä polvien yläpuolelle. 

  Tykkää

 22. Aivan ihana syysväri toi luumu, ja takkisi kanssa se korostuu erityisen herkullisena. Pitänee mennä tänään metsästämään sellaista ylleen.

  Tykkää

 23. Ihanaa, pojan sukkikset:) Mulle ei taitaisi inahtaakaan, joten olen ”turvassa”…:D Tosi kaunista teillä siellä kyllä on, toista kuin meidän marraskuinen harmaus (lumetonta ja pimeää).
  Mutta, roikkuvat/valuvat sukkikset ovat kenties maailman inhottavin pukeutumisongelma. Etenkin kun lähtökohtaisesti inhoan sukkiksia, nehän kutittaakin. Kun jostain löytyisi oikeasti hyvät sukkikset jotka nousevat riittävät ylös vyötärölle, kestävät edes sen kerran kun kiskon jalkaan ja eivät kutita, niistä voisi jo hieman enemmän maksaakin!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

 24. Sulla on fantastinen tyylitaju ja ihan oma persoonallinen tyylisi. Osaat yhdistellä eri vaatteita ja värejä nerokkaasti että et koskaan näytä muotikatalogin stailatulta persoonattomalta mallilta. Ja ihan selvästi ei ole kysymys vaatteiden kalleudesta.Kovin kreatiivista. I love it!
  Leppoisaa viikonloppua!
  Veronica
   

  Tykkää

 25. Olet ihana! Hain juuri insporaatiota perjantai-siivoukseen ja tästä sinun postauksestasihan se löytyi – kiitos! Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 26. Olenpa tyytyväinen, että tuli tilattua itselle saman punainen mekko – ennen kuin edes olin nähnyt sinun päälläsi vastaavaa. Todella hyvä ja jotenkin tuore väri kaiken mustan, harmaan ja ruskean keskellä. Paketista tuli ennakkoilmoitus – kohta saan oman mekkoni päälleni. Can’t wait! 🙂
  -Sophia-

  Tykkää

 27. Kiva blogi sinulla, olen seurannut ulkosuomalaisena sekä nyt ihan Suomesta käsin. Minulla aina särähtää korvaan, kun samassa taloudessa asuvat ja elävät vanhemmat tuskailevat, kun ovat jääneet ”yksinhuoltajiksi” päiväksi tai viikoksi. Itse yksinhuoltajana voin sanoa, että todellisessa yksinhuoltajuudessa harteille lisätään paljon muutakin kuin arjen pyöritys. Monenlaiset taloudelliset ja vastuu- ja kasvatukselliset kysymykset painavat yksinhuoltajaäidin tai -isän arkea kaiken muun ohella. Ja nyt ei ole tarkoitus ohjeistaa sinua ja moittia juuri sinun kommenttiasi. Halusin vain nostaa tämän esille.
  Tsemppiä kaikille todellisille yksinhuoltajille tässä hetkessä ja tulevaisuudessa! Ja olkaa kiitollisia ne, joilla on toinen vanhempi tai kasvatuskumppani tukena. Asioita osaa arvostaa vasta, kun ne menettää.
  -Laventeli-

  Tykkää

 28. Todella kiva blogi, olet täysin minuun makuuni vaikka ikää minulla on jo paljon. Osaat niin kivasti pukeutua ja yritän aina katsoa löytäisinkö vaatteitasi kaupoista tai netistä, mutta jostain syystä niitä ei ole.Viimeksi yritin hankkia Vilan angorapuseroa mutta ei löydy. Sinulla on niin kiva tyyli pukeutua ja ihanat villatakit ja paidat. Oikeastaan koko tyylisi on mahtava. Seuraan jatkoa blokiasi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: