HYVÄÄ JOULUA!

tonttuperheeltä toisille 🙂

”Jouluna tehdään sitä mitä jokaisena päivänä pitäisi tehdä.

Syödään yhdessä. Tehdään yhdessä. Annetaan aikaa.”

Rauhallista, iloista ja levollista aattoa ❤

Psst. pehmeän Drama -paketin voitti seuraava kommentti:

ihan mielettömän tyylikäs asu! Varmaan Yks parhaimmista mitä oon ikinä missään nähny 🙂 niin hieno, upea, kaunis… 🙂

arvontaan osallistun, kokeillaan taas jälleen kerran.. 🙂

***

Muille ihania paketteja illalla oman kuusen alla, oman kullan kainalossa ❤

18 vastausta artikkeliin “HYVÄÄ JOULUA!

 1. Teidän perheelle myöskin ihanaa loppu vuotta. ❤
   ja kerrankin minulla oli arpaonnea 🙂
   
  -Satu-

  Tykkää

 2. Jo toinen ihminen tänä jouluna, jolla näen tuon saman puisen tonttuperheen mikä itsellänikin on omasta lapsuudestani. Koskaan aikaisemmin en ole muilla nähnyt, mutta on niitä näemmä muillakin säästynyt ❤ (Ja nämä kaikki kolme tonttuperhettä ovat Kotkasta.. Tiedätkö niiden tarinaa, mistä ovat peräisin? Minun pitää kysyä vielä äidiltäni.) Meillä on jo mustia kenkiä hävinnyt ja jalkaa poikki, mutta aina vain ne rakkaimmat koristeet joulussa.
  Tunnelmallista lomanjatkoa!
   
  Kati

  Tykkää

 3. Minunkin vanhemmillani on tuo alemmassa kuvassa näkyvä tonttuperhe. Muistan niiden muuttaneen meille 70-luvun lopulla, tai viimeistään 1982. Kuvittelen niiden olevan Anttilan postimyyntiluettelosta. Pitää varmaan kysyä äidiltä minunkin. 🙂 
  Ihanaa joulun aikaa!
   
  M

  Tykkää

 4. Teidän perheelle myöskin ihanaa loppu vuotta. ❤
   ja kerrankin minulla oli arpaonnea 🙂
   
  -Satu-

  Tykkää

 5. Jo toinen ihminen tänä jouluna, jolla näen tuon saman puisen tonttuperheen mikä itsellänikin on omasta lapsuudestani. Koskaan aikaisemmin en ole muilla nähnyt, mutta on niitä näemmä muillakin säästynyt ❤ (Ja nämä kaikki kolme tonttuperhettä ovat Kotkasta.. Tiedätkö niiden tarinaa, mistä ovat peräisin? Minun pitää kysyä vielä äidiltäni.) Meillä on jo mustia kenkiä hävinnyt ja jalkaa poikki, mutta aina vain ne rakkaimmat koristeet joulussa.
  Tunnelmallista lomanjatkoa!
   
  Kati

  Tykkää

 6. Minunkin vanhemmillani on tuo alemmassa kuvassa näkyvä tonttuperhe. Muistan niiden muuttaneen meille 70-luvun lopulla, tai viimeistään 1982. Kuvittelen niiden olevan Anttilan postimyyntiluettelosta. Pitää varmaan kysyä äidiltä minunkin. 🙂 
  Ihanaa joulun aikaa!
   
  M

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: