Yökylässä

+ La Mujer del Pelotero +

Heip, tässäpä kuvia aamulta, kultaisten Hilden ja Christianin luota. Meillä on sen verran pitkä välimatka nykyisin (ennen omakotitaloja oltiin naapureita :’)) että yövytään silloin tällöin toistemme luona. Lapset saavat leikkiä rauhassa ja heräillä rauhassa -ja tänään me äidit ainakin nukuimme melkein yhdeksään -lapsista ja isistä en oo tiedä yhtään -enkä edes kysellyt! ;D

Siinä missä me asumme ihan rannikolla, asuvat Hilde ja Christian ihan maalla, pienellä maatilalla. Ihana vanha, suuri hirsitalo, jonka ovet ovat just mulle sopivia, mutta joista Chris joutuu kumartumaan. Joka huoneessa vanhat, koristeelliset tulipesät, joiden kerroksissa ja pikkuluukuissa on yli sata vuotta sitten lämmitelty ruoat. Tumman lämpimäksi lakattu mäntylattia. Ja kaksi hirmu sydämmellistä ihmistä. Plus kaksi pientä ihmistä! :))

Multa on joskus kyselty miten olen tutustunut uusiin ihmisiin täällä Norjassa ja saanut ystäviä. Hildeen tutustuin aika pian tänne muutettuani jumppasalilla, jossa olin töissä ja Hilde asiakkaana. Jumppa -ja noh, harrastukset yleensäkin ovat oivia paikkoja tavata uusia kavereita! Pian jumpan lisäksi päätimme käydä yhdessä myös lenkillä ja koska tosiaan asuimme myös ihan vierekkäin, aloimme muutenkin viettää aikaa yhdessä -ja miehetkin löysivät yhteisen sävelen oikeastaan heti. Sitten vielä saimme tytöt aika yhtaikaa ja vietimme koko raskauden ja äitiysloman yhdessä… Eli vastaus kysymykseen olisi jumppasali 🙂 Siellä on helppo alkaa juttelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja hikisen väsyneenä pukuhuoneessa jakaakin usein itsestään aika koruttomia ja rehellisiä paloja… 😉 Taas yksi hyvä syy käydä jumpalla! 😛

Mut sitten hei, loppuun vielä yksi hyvä kappale, joka oli eilisen juoksulenkin suosikki, just sopivat juoksubiitti! 🙂 Siltä varalta että joku lähtee lenksulle illalla niin tässä yksi juoksubiisi lisää… 😉

 See ya ❤

32 vastausta artikkeliin “Yökylässä

 1. Kiitos tästä musiikkivinkistä. Sama kappale on ollut Zumbassa. Yritän kerätä Zumba- ja tanssitunneilla olleita kappaleita Spotify-soittolistalle. Varsinkin näitä kappaleita, jotka ovat espanjaksi on välillä vaikea löytää, koska en osaa espanjaa. Näköjään Baby Lores on kuubalainen, kuten ohjaaja, jonka tunnilla tämä kappale on ollut.

  Tykkää

 2. Ihania kuvia maalaismaisemista! On kerrassaan onnekasta kun on hyvät sydänystävät joiden kanssa jakaa vapaa-aikaa 🙂

  Tykkää

 3. Kuvat ei näy täälläkään, eikä nyt näy vanhemmissa postauksissakaan, joissa sentään aiemmin näkyneet.

  Tykkää

 4. mitä kieltä muuten puhut miehesi kanssa? entäs miten se meni silloin aluksi? puhuitteko englantia? oletko käynyt kielikurssia norjassa?

  Tykkää

 5. Mitä tapahtunut kun ei uudet eikä vanhat kuvat yht äkkiä enää näy! Vika ei voi olla omassa koneessa koska monella muullakin sama ongelma!

  Tykkää

 6. Hei, toivottavasti näkyy jo! 🙂 Koko sivustossa on varmasti ollut vähän ongelmaa, kun en pystynyt itse edes lisäämään uutta postausta eilen illalla – kuvat mulla tosin ovat näkyneet koko ajan, että taitaa jotenkin kummallisesti jakautunut tää toimimattomuus… toivotaan et alkaa kaikki olemaan kunnossa! 

  Tykkää

 7. Ihania kuvia talosta! Ihan mun unelmien koti 😀 En oo aikasemmin kuullut tuollaisesta tulipesäsysteemistä. Hieno ja tosi kauniskin.

  Tykkää

 8. Aivan mahtavia kuvia<3 Kun jo kuvat näyttää tuolta, niin millaista onkaan nähdä tuo kaikki tosielämässä 😀

  Tykkää

 9. Kiitos tästä musiikkivinkistä. Sama kappale on ollut Zumbassa. Yritän kerätä Zumba- ja tanssitunneilla olleita kappaleita Spotify-soittolistalle. Varsinkin näitä kappaleita, jotka ovat espanjaksi on välillä vaikea löytää, koska en osaa espanjaa. Näköjään Baby Lores on kuubalainen, kuten ohjaaja, jonka tunnilla tämä kappale on ollut.

  Tykkää

 10. Ihania kuvia maalaismaisemista! On kerrassaan onnekasta kun on hyvät sydänystävät joiden kanssa jakaa vapaa-aikaa 🙂

  Tykkää

 11. Kuvat ei näy täälläkään, eikä nyt näy vanhemmissa postauksissakaan, joissa sentään aiemmin näkyneet.

  Tykkää

 12. mitä kieltä muuten puhut miehesi kanssa? entäs miten se meni silloin aluksi? puhuitteko englantia? oletko käynyt kielikurssia norjassa?

  Tykkää

 13. Mitä tapahtunut kun ei uudet eikä vanhat kuvat yht äkkiä enää näy! Vika ei voi olla omassa koneessa koska monella muullakin sama ongelma!

  Tykkää

 14. Hei, toivottavasti näkyy jo! 🙂 Koko sivustossa on varmasti ollut vähän ongelmaa, kun en pystynyt itse edes lisäämään uutta postausta eilen illalla – kuvat mulla tosin ovat näkyneet koko ajan, että taitaa jotenkin kummallisesti jakautunut tää toimimattomuus… toivotaan et alkaa kaikki olemaan kunnossa! 

  Tykkää

 15. Ihania kuvia talosta! Ihan mun unelmien koti 😀 En oo aikasemmin kuullut tuollaisesta tulipesäsysteemistä. Hieno ja tosi kauniskin.

  Tykkää

 16. Aivan mahtavia kuvia<3 Kun jo kuvat näyttää tuolta, niin millaista onkaan nähdä tuo kaikki tosielämässä 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: