Maanantain hame

-pieni pikajuttu-

Joku teistä muistanee Villamekko paidasta -postaukseni joulukuulta? No, tässä nyt vielä vinkki siitä, miten saman pooloneuleen voi käyttää myös hameena -tietenkin!  Kotoisan lämmin,  villaisen pehmeä alaosa ja kuitenkin kivan tyylikäs vaikkapa näin valkoiseen paitikseen (vanha, KapAhlista) yhdistettynä. Olen ehdottomasti enemmän harmaa-valko- kuin musta-valkoihmisiä, joten tällainen yhdistelmä on kyllä kovasti mun makuun.

Katotaan jos huomenna ehkä, toivottavasti saisin aikaiseksi liikuntajuttua -niitä on taas kovasti kyselty! 🙂 Kivaa, yritän! Mut nyt on pakko lähteä nukkumaan jotta taas jaksaa! 

 Rauhaisaa tiistaita ❤

32 vastausta artikkeliin “Maanantain hame

 1. Siis Johanna :D. sä olet nerokas! Vain taivas on rajana sommitella ja leikitellä vaatteilla. Kun tämän itsekkin hiffaisi :). Kiitos näistä ihanista vinkeistä! Kummasti vanhat vaatteet saa näyttämään uusilta kun hauskasti vaan yhdistelee :).
  -Tanja L

  Tykkää

  1. Nimenomaan Tanja -ja aika usein haluankin vain yhdistää jotain tiettyä väriä/kuosia/materiaalia ja sitten vasta mietin että hups, nämä ovatkin kaksi paitaa eikä yksiäkään housuja 😉 Mutta aika monet vaatteet ovat kuitenkin vain kangaskappaleita ja kangasta on helppo muokata!

   Tykkää

 2. Valkoinen ja harmaa toimii kyllä hyvin, musta-valkoisesta tulee helposti sellainen tarjoilija/lentoemo-look:) Tuo on ihanaa miten et anna pukeutumista rajoittaa vaatten alkuperäisen käyttötarkoituksen, kun se kerran hameenakin toimii, pitää itsekin alkaa opetella. Tosin, luovuutta on hankala oppia, sitä kaiketi joko on tai ei ole…
  Sporttipostausta odotellen!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Jepsis, jos löytää hyvin yhteensopivat jutut muuten, niin ei pidä hämääntyä siitä että molemmat ovat paitoja 😉 Sporttia tulossa! :)))

   Tykkää

 3. Nämä tee-se-itse -jutut toimii hyvin. Jatka samaan malliin
  PS: olisiko mahdollista saada joku selkeä, yhtenäinen linja noihin blogin kautta yhteistyönä saatuihin tuotteisiin? pidän siitä, että saadut tuotteet ilmaistaan selkeästi esim. Blogiyhteistyö -merkinnällä ym. vRsinkin nyt kun blogimainonnan säännöt on muotoutumassa yleiseksi standardiksi. 

  Tykkää

  1. Joo, olen kyllä yrittänyt selkeästi sanoa mitkä tuotteet ovat saatuja, mutta yksi vielä asiaa selkiyttävä juttu olisi tietysti listata kaikki saadut tuotteet selkeästi erikseen -vaikkapa postin loppuun. Tai sitten kirjoittaa jo otsikkoon/ postauksen alkuun toi yhteistyömerkintä. Laitanpa tän mietintään… mikä olisi sellainen ”siisti tapa” hoitaa juttu niin kauan kuin mitään yhteistä merkintää tulee käytäntöön!

   Tykkää

 4. Nukkumisesta puheen ollen… Kuinka pitkiä yöunia nukut keskimäärin? Olen yrittänyt opetella nukkumaan pidempiä yöunia, mutta on se vain vaikeata, kun iltaisin ei oikein malttais mennä ajoissa petiin (mikä taas on toisaalta aika outoa, kun nukkuminen on niin ihanaa).

  Tykkää

  1. No joo, joskus mullakin menee illat vähän pitkiksi…. :/ Se on huono tapa, mutta olen onneksi hyvä nukahtamaan kunhan sänkyyn pääsee 😉 No, 7 tuntia vähintään, sanoisin. Viikonloppuina ehkäpä sitten 9. Arkena 7-8.

   Tykkää

 5. Luovuus a rohkeus pulppuavat samasta lahteesta. Taman blogin virta on raikas , motivoiva ja ”ahaa-elamyksia” herattava,kiitos ahkeran ja kekseliaan bloggarin. Seuraamalla Kalastajan vaimon postauksia vahvistuu uskoni  ,etta jokapaivaista elamaansa voi rikastuttaa  niin monin,jos vain haluaa. 
  Nimim.Kesa valo                                                                                                                   

  Tykkää

  1. Oi miten kauniisti sanottu… Oikea kesäisen valonsäteen raikas pilkahdus hih :)) Ihana…. ❤

   Tykkää

  1. Heippa hei kiltti kommentoija :)) Vyö on tullut vanhan Part two -villatakin mukana… siinä en ole sitä koskaan käyttänyt, muualle kyllä paljonkin. 

   Tykkää

 6. Teepä joskus postaus suosikkinettikaupoistasi! Se olisi varmasti monen mielestä kiinnostavaa 🙂

  Tykkää

  1. Joo! Oon joskus tehnytkin, mutta siitähän on jo aikaa… laitan heti To Do -listalle!

   Tykkää

 7. Oi, ompa ihana hame tämäkin. Sulla on kyllä ihan mahtavia vaatteiden tuunausideoita. Kiitos niistä. Jään innolla odottamaan liikunta juttua, nimittäin rohkaisin eilen itseni ja lähdin kuntosalille ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Nyt into treenaamiseen on kova. Mun liikuntapohdintoja voi käydä lukemassa täällä
  http://niittykulma.blogspot.fi/2014/02/paluu.html

  Tykkää

 8. Siis Johanna :D. sä olet nerokas! Vain taivas on rajana sommitella ja leikitellä vaatteilla. Kun tämän itsekkin hiffaisi :). Kiitos näistä ihanista vinkeistä! Kummasti vanhat vaatteet saa näyttämään uusilta kun hauskasti vaan yhdistelee :).
  -Tanja L

  Tykkää

  1. Nimenomaan Tanja -ja aika usein haluankin vain yhdistää jotain tiettyä väriä/kuosia/materiaalia ja sitten vasta mietin että hups, nämä ovatkin kaksi paitaa eikä yksiäkään housuja 😉 Mutta aika monet vaatteet ovat kuitenkin vain kangaskappaleita ja kangasta on helppo muokata!

   Tykkää

 9. Valkoinen ja harmaa toimii kyllä hyvin, musta-valkoisesta tulee helposti sellainen tarjoilija/lentoemo-look:) Tuo on ihanaa miten et anna pukeutumista rajoittaa vaatten alkuperäisen käyttötarkoituksen, kun se kerran hameenakin toimii, pitää itsekin alkaa opetella. Tosin, luovuutta on hankala oppia, sitä kaiketi joko on tai ei ole…
  Sporttipostausta odotellen!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Jepsis, jos löytää hyvin yhteensopivat jutut muuten, niin ei pidä hämääntyä siitä että molemmat ovat paitoja 😉 Sporttia tulossa! :)))

   Tykkää

 10. Nämä tee-se-itse -jutut toimii hyvin. Jatka samaan malliin
  PS: olisiko mahdollista saada joku selkeä, yhtenäinen linja noihin blogin kautta yhteistyönä saatuihin tuotteisiin? pidän siitä, että saadut tuotteet ilmaistaan selkeästi esim. Blogiyhteistyö -merkinnällä ym. vRsinkin nyt kun blogimainonnan säännöt on muotoutumassa yleiseksi standardiksi. 

  Tykkää

  1. Joo, olen kyllä yrittänyt selkeästi sanoa mitkä tuotteet ovat saatuja, mutta yksi vielä asiaa selkiyttävä juttu olisi tietysti listata kaikki saadut tuotteet selkeästi erikseen -vaikkapa postin loppuun. Tai sitten kirjoittaa jo otsikkoon/ postauksen alkuun toi yhteistyömerkintä. Laitanpa tän mietintään… mikä olisi sellainen ”siisti tapa” hoitaa juttu niin kauan kuin mitään yhteistä merkintää tulee käytäntöön!

   Tykkää

 11. Nukkumisesta puheen ollen… Kuinka pitkiä yöunia nukut keskimäärin? Olen yrittänyt opetella nukkumaan pidempiä yöunia, mutta on se vain vaikeata, kun iltaisin ei oikein malttais mennä ajoissa petiin (mikä taas on toisaalta aika outoa, kun nukkuminen on niin ihanaa).

  Tykkää

  1. No joo, joskus mullakin menee illat vähän pitkiksi…. :/ Se on huono tapa, mutta olen onneksi hyvä nukahtamaan kunhan sänkyyn pääsee 😉 No, 7 tuntia vähintään, sanoisin. Viikonloppuina ehkäpä sitten 9. Arkena 7-8.

   Tykkää

 12. Luovuus a rohkeus pulppuavat samasta lahteesta. Taman blogin virta on raikas , motivoiva ja ”ahaa-elamyksia” herattava,kiitos ahkeran ja kekseliaan bloggarin. Seuraamalla Kalastajan vaimon postauksia vahvistuu uskoni  ,etta jokapaivaista elamaansa voi rikastuttaa  niin monin,jos vain haluaa. 
  Nimim.Kesa valo                                                                                                                   

  Tykkää

  1. Oi miten kauniisti sanottu… Oikea kesäisen valonsäteen raikas pilkahdus hih :)) Ihana…. ❤

   Tykkää

  1. Heippa hei kiltti kommentoija :)) Vyö on tullut vanhan Part two -villatakin mukana… siinä en ole sitä koskaan käyttänyt, muualle kyllä paljonkin. 

   Tykkää

 13. Teepä joskus postaus suosikkinettikaupoistasi! Se olisi varmasti monen mielestä kiinnostavaa 🙂

  Tykkää

  1. Joo! Oon joskus tehnytkin, mutta siitähän on jo aikaa… laitan heti To Do -listalle!

   Tykkää

 14. Oi, ompa ihana hame tämäkin. Sulla on kyllä ihan mahtavia vaatteiden tuunausideoita. Kiitos niistä. Jään innolla odottamaan liikunta juttua, nimittäin rohkaisin eilen itseni ja lähdin kuntosalille ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Nyt into treenaamiseen on kova. Mun liikuntapohdintoja voi käydä lukemassa täällä
  http://niittykulma.blogspot.fi/2014/02/paluu.html

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: