Arkimeikit

All I need

Good monday morning!  Herättelen teitä tällaisella joka-aamuisella aiheella; arkimeikki… Jos nyt oon onnistunut näissä postausten ajastuksissa ja tää tulee ulos maanantaiaamuna! 😀

Mitä sitten tarvitsen päivittäiseen arkimeikkiini? Meikkaan mielestäni yleensä melko kevyesti, mutta ilman näitä must -juttuja en kyllä juuri koskaan lähde ovesta ulos… Eli:

1) Meikkipohjaksi mineraalipuuteria tasoittamaan ihon pohjasävyä; Bare Mineralsilta mulla on sävy Medium beige, mutta IsaDoran ja Jane Iredalen vastaavat ovat olleet ihan yhtä hyviä. Hmm, Jane Iredale ehkä jopa paras…?

2) Poskipuna. Se piristää mun mielestä niin kivasti, tuo sellaista luonnollista raikkautta… En oikein osaisi olla ilma, tää on mulle tärkeä.

3) Pikkasen luomiväriä. Estee Lauderin ”Plum sugar” -duo oli vuosia mun suosikki, mutta nyt en ole löytänyt sitä enää. Korvikkeena toistaiseksi IsaDoran 37 Crystal mauve; pidän hieman lilan/luumunsävyisistä luomiväreistä. Lopputulos on jotenkin pirteämpi kuin ihan pelkkä ruskea… En tiedä miksi, mutta itse huomaan ison eron! 🙂

4) Sensain nestemäinen eyeliner yläluomeen. Ainoa eyeliner, jota oon koskaan osanut käyttää. Tää ei sotke tumpeloimmankaan käsissä, aivan sairaan hyvä tuote. Sitäpaitsi tosi riittoisa; tämä yksilö on nyt ollut käytössä reilusti yli vuoden -päivittäin- eikä merkkiäkään loppumisesta. Ihan super. Eyelinerin jälkeen tietty myös jotain ripsaria -nyt taas kun ei oo mitään pidennyksiä, nyyh 🙂

5) Blistexiä mulla on aina parikin tuubia jossain taskussa ja laukussa 😉 Sitä pohjalle ja jotain melko nudea, melko mattaa huulipunaa päälle. En ole oikein kiiltojen ja kimalteiden tai sellaisten ystävä, huulet saavat olla aika naturellit, mut kiva pieni puna piristää aina 🙂 Kuvassa on estee Lauderin Pure Color F9 Mauve Struck. Joskus oikein jopa rajaan huulet, mutta en kyllä kovin usein… ei kuulu rutiineihin.

***

Kyselisin nyt vielä Teidän luottotuotteita, mutta kun en pääse kuitenkaan heti lukemaan/kommentoimaan… 😦 No mut kirjoitelkaa silti, niitä on aina kiva lukea, kaikkien. Ja luen toki taas internetin maailmaan (pian) palattuani kaikki kommentit! 

Kivaa maaliskuista maanantaita! Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. ❤

26 vastausta artikkeliin “Arkimeikit

 1. Aika samoilla luottotuotteilla mennään 🙂 sensain lineri on kyllä ihan ykkönen, ja huomaan myös aina pelaavani sensain 38 mascaraan. Sillä saa niin luonnollisen tuloksen arkimeikkiin, ja ihanaa miten helposti lähtee vedellä pois eikä sotke! luomiväriä en kyllä osaa käyttää arkisin, mutta ehkä se voisi olla joskus paikallaan pienenä piristyksenä 🙂

  Tykkää

 2. Jep, tuo Sensain 38 asteen ripsiväri on jo vuosikausia ollut käytössä. Oikeastaan se on ainut joka tässä taloudessa on ja pysyy, muut kyllä vaihtuvat… Mutta Diego Dalla Palma on merkki johon oon viime aikoina tykästynyt, siellä on mm. (nyt jo lopetettu?) wet powder ja just mulle sopiva poskipuna. /Tiina

  Tykkää

 3. Mä olen kans ostanut pari viimeistä ripsaria Sensain 38, kun sitä on niin kehuttu ja ennen kaikkea sopii allergisellekin, ainakin minulle, Lisäksi luonnollinen lopputulos. No, nyt olen kyllä etsimässä uutta luottoripsaria. Mun tummissa ripsissä on vähän liian luonnollinen lopputulos ja se jättää mustaa rapisevaa jälkeä puhdistuksen jälkeen (oikeaoppisen puhdistamisen). 

  Tykkää

 4. Tuossa on juuri sellaiset sävyt joita tykkään käyttää, tuossa Isadoran paletissa! Vieläpä kohtuu hintaan:) Ja tuollainen tussimainen eye liner on ihan loistava!  
  Arken käytän lähinnä jotain ohkaista meikkivoidetta tai vastaavaa, en ole merkkiuskollinen…Poskipuna ja kulmakynä ovat pakolliset ripsarin kanssa joka päivä. No7 ripsari oli pitkään suosikki vaan täältä sitä ei kaupoista vielä saa ja olen huono verkkoshoppailija:) Juhliin sitten enemmän/vaihtelevammin mutta huulipunaa en käytä koskaan kun en osaa.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

 5. Todella kaunis ja laadukas luumunvärinen luomiväri löytyy Young Blood-mineraalimeikkisarjalta, sävy nimeltä eggplant. Se oli lempi luomivärini, kunnes unohdin sen erääseen hotelliin Balilla. En ole kuitenkaan ostanut uutta väriä koska käytän muutenkin niin harvoin luomiväriä. Nyt olenkin niinä harvoina luomiväripäivinäni käyttänyt luomilla samaa väriä, jota sudin kulmiinikin, eli mosh:in 4 sävyn kulmapaletti (tai se neljäs on vaha jolla saa karvat pysymään paikoillaan ja samalla saa syvyyttä väreihin). Se on edullinen ja todella hyvä kulma/luomiväri, nätit sävyt ja sudissa on kaksi puolta, sekä kulmille että luomille tarkoitetut puolensa. Tuota myydään ainakin Sokoksella, Young bloodia taas joissain apteekeissa ja joillain kosmetologeilla sekä tietenkin netissä.
  Mun arkimeikkiin kuuluu young bloodin mineraalimeikkiainetta tms puuteria vai miksi sitä nyt kutsutaankaan, mutta laitan sitä ainoastaan silmiin, jotta silmämeikki pysyy eikä ala rapisemaan. Käytän hyvin harvoin meikkipuuteria tai meikkivoidetta kasvoilla, olen kuvitellut että se kuivattaa ja vanhentaa jos käyttää usein. Olenkohan ihan väärässä vai mistähän olen tuollaisen saanut iskostettua päähäni? Lisäksi arkimeikkiini kuuluu tuota moshin kulmaväriä ja joko lancomen hypnose- mascaraa tai young bloodin rusehtavaa mascaraa. Ja joskus ohuet rajaukset lancomen tai young bloodin mustalla kynällä.
  Haluaisin löytää ihanan nuden värisen ja mahdollisimman luomun huulipunan sekä valoa heijastavan, kuivalle iholle sopivan mineraalimeikkivoiteen/puuterin tms. Olisiko jotain vinkkejä? Pidän erityisesti freshistä ulkonäöstä, sellaisesta että iho ja silmät näyttää raikkaalta, ja valo saa kasvoilta hehkua. 
   

  Tykkää

 6. Kulmakarvat on mun mielestä myöskin ihan mega tärkeet. Eihän niitä suotta kutsuta kasvojen kehyksiksi. Itse käytän Mac:in ”Brow Set:tiä”. Kynää en ole käyttänyt aikoihin, kun siitä ei mielestäni tartu varsinaisesti väriä itse kulmaKARVOIHIN, vaan enemmänkin ihoon. Tästä syystä sitten jossain tietyssä valossa kulmat usein näyttävät oudoilta, kuin jauhoisilta, ei aidon värisiltä. Tuo Brow Set toimii samalla systeemillä kuin ripsarikin, siis harjalla ja paksuhkolla nestemäisellä värillä. Toimii ihan tosi hyvin ja on helppo käyttää. Ja yksi putkilo kestää pitkään. Suosittelen!
  Mrs.Brown

  Tykkää

 7. Sensain 38 ripsari on ikisuosikki täälläkin 🙂 Se onkin lähes ainoa luottotuote meikeissä, jota en vaihda. YSL valokynään palaan aina kokeiltuani jotain muuta, ei vaan ole parempaa valokynää löytynyt. 

  Tykkää

 8. Meikkijutut ovat tosi hauskoja !!! Minulla on muutama suosikkituote joista ensimmäinen on Clarinsin luomiväripaletti 05 Violet, väripaletteja siis neljä joista yksi on valkoinen, toinen vaalean liila, kolmas tummempi liila ja neljäs tumma liila. Aivan ihana tuote, löysin sattumoisin kerran Sokoksen alemyynnistä. Luomiväri pysyy luomilla todella hyvin koko päivän. Luomivärin alla käytän Guerlainin eye primeriä, peittää mukavasti ja esim. viikonloppuisin laitan ainoastaan eye primeriä kun olen ihan nude. Hankin sen lentokentältä. Suosittelen.

  Tykkää

 9. Itse käytän lähes vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Lily Lolo nyt ainakin mineraalipohjustuspuolelta. Biodelly-verkkokaupasta löytää kaikkea kivaa, eikä kosmetiikan varjopuolesta eli haitallisista aineista ole vaaraa. Kuitenkin lähes kaikki, minkä iholle laittaa, imeytyy ihon läpi verenkiertoon vrt. ehkäisy- tai nikotiinilaastarit. Toimin yrittäjänä ns. täydentävän terveydenhuollon alueella, mutta minulla on myös virallisen terv.huollon tutkinto. Ihoni on ollut huomattavan paljon paremmassa kunnossa, kun siirryin luonnonkosmetiikkaan ja tottakai siksi haluan suositella sitä myös muille 🙂 Tehosta ja laadusta tinkimättä tietenkään!  Myös ihon päivittäinen kuivaharjaus kuuluu ihonhoitooni, mutta se ei sitten enää liity kosmetiikkaan, johon kaipasit kommentteja…  Terv. Hanna/Arctic Healing   http://www.arctichealing.net p.s. kiva blogi Sulla! 

  Tykkää

 10. Mun luottotuotteet on Lancomen Teint Miracle-meikkivoide ja tuo Sensain eyeliner – josta on pakko mainita vielä, että siihenhän saa sitten ostettua täytön kun väri loppuu. Aivan loistava ja todella riittoisa tuote! Puuterina Sensain irtopuuteri, toinen purkki menossa. Saa nähdä tuleeko tästäkin luottotuote.
  Luottoripsari mulla on vielä hakusessa, kokeiltu on tuo Sensain 38 – ihan ok, mutta kaipaan vähän vahvempaa lopputulosta – Lancomen ripsareita kokeiltu, Lumenet todettu surkeiksi. Tällä hetkellä menossa Lorealìt ja ihan ok, vielä ei ole tullut vastaan sellaista tää se on-ripsaria!
  Luomivärejä ja huulipunia käytän harvemmin, en arkena.
   

  Tykkää

 11. Moi! 
  Itsellä luottotuotteina on mm. Kanebon meikkipuuteri, Lumenen kulmakarvavaha, luomivärinä paras on mielestäni Diorin luomiväri, itsellä sävy nro 808 (ihania luumun sävyjä), poskipunana Esteen Lauderin nro 21 Peach Nuance, huulilla taitaa olla samamerkki kuin sinulllakin, vaikka käytän paljon myös huulikiiltojakin! Ripsivärinä Estee Lauderin sumptuous Extreme. Eyelinereista olen kovasti tykännyt diorlinerista, vaikka tällä hetkellä käytössä Lumenea. Siinäpä noita jo tulikin!
  Tanja

  Tykkää

 12. Mulla on vuosia ollut luottoripsarina Cliniquen Lash power mascara, tänään sain saman merkin, myös lämpimällä vedellä pestävän ripsarin, High impact curling mascaran. Huomenna se aiis testiin. Eye linerina ollut muös vuosia erittäin riittoisa, Cliniquen sekin, Eye defining liquid liner. Siinä aika samannäköinen ”pää” kuin tuossa Sensaissakin, helppo käyttää siis. Make up storen luomivärit luottokamaa iät ja ajat, ne riittoisa ja runsaspigmenttisiä. Lemppareina sävyt ”grape” ja ”dramatic”. En edes tiedä saako sävyjä enää… No7:n Stay perfect Smoothing eye shadow löytyy kolmessa värissä, voidemainen luomiväri, joka kestää koko päivän menemättä luomivakoon. Vaalein sävy, ihan huippu kulmaluuta korostamaan. Edellispäivänä ostin BareMinaralsin meikkivoiteen, sen irtopuuterimaisen, tämän jutun inspiroimana, ja olen todella tykästynyt! Lancomen Teint miracle ollut mulla pitkään käytössä, ja Estee Lauderin Day wear sheer tint release myös, kevyempänä meikkinä.
  Meikit on aihe, josta vois jatkaa loputtomiin, mutta jatketaan joskus toiste 🙂 
  Ninni

  Tykkää

 13. Aika samoilla luottotuotteilla mennään 🙂 sensain lineri on kyllä ihan ykkönen, ja huomaan myös aina pelaavani sensain 38 mascaraan. Sillä saa niin luonnollisen tuloksen arkimeikkiin, ja ihanaa miten helposti lähtee vedellä pois eikä sotke! luomiväriä en kyllä osaa käyttää arkisin, mutta ehkä se voisi olla joskus paikallaan pienenä piristyksenä 🙂

  Tykkää

 14. Jep, tuo Sensain 38 asteen ripsiväri on jo vuosikausia ollut käytössä. Oikeastaan se on ainut joka tässä taloudessa on ja pysyy, muut kyllä vaihtuvat… Mutta Diego Dalla Palma on merkki johon oon viime aikoina tykästynyt, siellä on mm. (nyt jo lopetettu?) wet powder ja just mulle sopiva poskipuna. /Tiina

  Tykkää

 15. Mä olen kans ostanut pari viimeistä ripsaria Sensain 38, kun sitä on niin kehuttu ja ennen kaikkea sopii allergisellekin, ainakin minulle, Lisäksi luonnollinen lopputulos. No, nyt olen kyllä etsimässä uutta luottoripsaria. Mun tummissa ripsissä on vähän liian luonnollinen lopputulos ja se jättää mustaa rapisevaa jälkeä puhdistuksen jälkeen (oikeaoppisen puhdistamisen). 

  Tykkää

 16. Tuossa on juuri sellaiset sävyt joita tykkään käyttää, tuossa Isadoran paletissa! Vieläpä kohtuu hintaan:) Ja tuollainen tussimainen eye liner on ihan loistava!  
  Arken käytän lähinnä jotain ohkaista meikkivoidetta tai vastaavaa, en ole merkkiuskollinen…Poskipuna ja kulmakynä ovat pakolliset ripsarin kanssa joka päivä. No7 ripsari oli pitkään suosikki vaan täältä sitä ei kaupoista vielä saa ja olen huono verkkoshoppailija:) Juhliin sitten enemmän/vaihtelevammin mutta huulipunaa en käytä koskaan kun en osaa.
  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  Tykkää

 17. Todella kaunis ja laadukas luumunvärinen luomiväri löytyy Young Blood-mineraalimeikkisarjalta, sävy nimeltä eggplant. Se oli lempi luomivärini, kunnes unohdin sen erääseen hotelliin Balilla. En ole kuitenkaan ostanut uutta väriä koska käytän muutenkin niin harvoin luomiväriä. Nyt olenkin niinä harvoina luomiväripäivinäni käyttänyt luomilla samaa väriä, jota sudin kulmiinikin, eli mosh:in 4 sävyn kulmapaletti (tai se neljäs on vaha jolla saa karvat pysymään paikoillaan ja samalla saa syvyyttä väreihin). Se on edullinen ja todella hyvä kulma/luomiväri, nätit sävyt ja sudissa on kaksi puolta, sekä kulmille että luomille tarkoitetut puolensa. Tuota myydään ainakin Sokoksella, Young bloodia taas joissain apteekeissa ja joillain kosmetologeilla sekä tietenkin netissä.
  Mun arkimeikkiin kuuluu young bloodin mineraalimeikkiainetta tms puuteria vai miksi sitä nyt kutsutaankaan, mutta laitan sitä ainoastaan silmiin, jotta silmämeikki pysyy eikä ala rapisemaan. Käytän hyvin harvoin meikkipuuteria tai meikkivoidetta kasvoilla, olen kuvitellut että se kuivattaa ja vanhentaa jos käyttää usein. Olenkohan ihan väärässä vai mistähän olen tuollaisen saanut iskostettua päähäni? Lisäksi arkimeikkiini kuuluu tuota moshin kulmaväriä ja joko lancomen hypnose- mascaraa tai young bloodin rusehtavaa mascaraa. Ja joskus ohuet rajaukset lancomen tai young bloodin mustalla kynällä.
  Haluaisin löytää ihanan nuden värisen ja mahdollisimman luomun huulipunan sekä valoa heijastavan, kuivalle iholle sopivan mineraalimeikkivoiteen/puuterin tms. Olisiko jotain vinkkejä? Pidän erityisesti freshistä ulkonäöstä, sellaisesta että iho ja silmät näyttää raikkaalta, ja valo saa kasvoilta hehkua. 
   

  Tykkää

 18. Kulmakarvat on mun mielestä myöskin ihan mega tärkeet. Eihän niitä suotta kutsuta kasvojen kehyksiksi. Itse käytän Mac:in ”Brow Set:tiä”. Kynää en ole käyttänyt aikoihin, kun siitä ei mielestäni tartu varsinaisesti väriä itse kulmaKARVOIHIN, vaan enemmänkin ihoon. Tästä syystä sitten jossain tietyssä valossa kulmat usein näyttävät oudoilta, kuin jauhoisilta, ei aidon värisiltä. Tuo Brow Set toimii samalla systeemillä kuin ripsarikin, siis harjalla ja paksuhkolla nestemäisellä värillä. Toimii ihan tosi hyvin ja on helppo käyttää. Ja yksi putkilo kestää pitkään. Suosittelen!
  Mrs.Brown

  Tykkää

 19. Sensain 38 ripsari on ikisuosikki täälläkin 🙂 Se onkin lähes ainoa luottotuote meikeissä, jota en vaihda. YSL valokynään palaan aina kokeiltuani jotain muuta, ei vaan ole parempaa valokynää löytynyt. 

  Tykkää

 20. Meikkijutut ovat tosi hauskoja !!! Minulla on muutama suosikkituote joista ensimmäinen on Clarinsin luomiväripaletti 05 Violet, väripaletteja siis neljä joista yksi on valkoinen, toinen vaalean liila, kolmas tummempi liila ja neljäs tumma liila. Aivan ihana tuote, löysin sattumoisin kerran Sokoksen alemyynnistä. Luomiväri pysyy luomilla todella hyvin koko päivän. Luomivärin alla käytän Guerlainin eye primeriä, peittää mukavasti ja esim. viikonloppuisin laitan ainoastaan eye primeriä kun olen ihan nude. Hankin sen lentokentältä. Suosittelen.

  Tykkää

 21. Itse käytän lähes vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Lily Lolo nyt ainakin mineraalipohjustuspuolelta. Biodelly-verkkokaupasta löytää kaikkea kivaa, eikä kosmetiikan varjopuolesta eli haitallisista aineista ole vaaraa. Kuitenkin lähes kaikki, minkä iholle laittaa, imeytyy ihon läpi verenkiertoon vrt. ehkäisy- tai nikotiinilaastarit. Toimin yrittäjänä ns. täydentävän terveydenhuollon alueella, mutta minulla on myös virallisen terv.huollon tutkinto. Ihoni on ollut huomattavan paljon paremmassa kunnossa, kun siirryin luonnonkosmetiikkaan ja tottakai siksi haluan suositella sitä myös muille 🙂 Tehosta ja laadusta tinkimättä tietenkään!  Myös ihon päivittäinen kuivaharjaus kuuluu ihonhoitooni, mutta se ei sitten enää liity kosmetiikkaan, johon kaipasit kommentteja…  Terv. Hanna/Arctic Healing   http://www.arctichealing.net p.s. kiva blogi Sulla! 

  Tykkää

 22. Mun luottotuotteet on Lancomen Teint Miracle-meikkivoide ja tuo Sensain eyeliner – josta on pakko mainita vielä, että siihenhän saa sitten ostettua täytön kun väri loppuu. Aivan loistava ja todella riittoisa tuote! Puuterina Sensain irtopuuteri, toinen purkki menossa. Saa nähdä tuleeko tästäkin luottotuote.
  Luottoripsari mulla on vielä hakusessa, kokeiltu on tuo Sensain 38 – ihan ok, mutta kaipaan vähän vahvempaa lopputulosta – Lancomen ripsareita kokeiltu, Lumenet todettu surkeiksi. Tällä hetkellä menossa Lorealìt ja ihan ok, vielä ei ole tullut vastaan sellaista tää se on-ripsaria!
  Luomivärejä ja huulipunia käytän harvemmin, en arkena.
   

  Tykkää

 23. Moi! 
  Itsellä luottotuotteina on mm. Kanebon meikkipuuteri, Lumenen kulmakarvavaha, luomivärinä paras on mielestäni Diorin luomiväri, itsellä sävy nro 808 (ihania luumun sävyjä), poskipunana Esteen Lauderin nro 21 Peach Nuance, huulilla taitaa olla samamerkki kuin sinulllakin, vaikka käytän paljon myös huulikiiltojakin! Ripsivärinä Estee Lauderin sumptuous Extreme. Eyelinereista olen kovasti tykännyt diorlinerista, vaikka tällä hetkellä käytössä Lumenea. Siinäpä noita jo tulikin!
  Tanja

  Tykkää

 24. Mulla on vuosia ollut luottoripsarina Cliniquen Lash power mascara, tänään sain saman merkin, myös lämpimällä vedellä pestävän ripsarin, High impact curling mascaran. Huomenna se aiis testiin. Eye linerina ollut muös vuosia erittäin riittoisa, Cliniquen sekin, Eye defining liquid liner. Siinä aika samannäköinen ”pää” kuin tuossa Sensaissakin, helppo käyttää siis. Make up storen luomivärit luottokamaa iät ja ajat, ne riittoisa ja runsaspigmenttisiä. Lemppareina sävyt ”grape” ja ”dramatic”. En edes tiedä saako sävyjä enää… No7:n Stay perfect Smoothing eye shadow löytyy kolmessa värissä, voidemainen luomiväri, joka kestää koko päivän menemättä luomivakoon. Vaalein sävy, ihan huippu kulmaluuta korostamaan. Edellispäivänä ostin BareMinaralsin meikkivoiteen, sen irtopuuterimaisen, tämän jutun inspiroimana, ja olen todella tykästynyt! Lancomen Teint miracle ollut mulla pitkään käytössä, ja Estee Lauderin Day wear sheer tint release myös, kevyempänä meikkinä.
  Meikit on aihe, josta vois jatkaa loputtomiin, mutta jatketaan joskus toiste 🙂 
  Ninni

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: