Sunnuntain DIY

safari-ketju

Sit se ois valmis!

 

Sellaista tänään! 🙂 Ja sorry kaikki kuvien kirjoitusvirheet… :/

Lapset olivat jo tovin toivoneet maalailua kultamaalilla. Koko kevään oikeastaan (olen saanut jonkun goodiebagin mukana kerran ihan pikkupurkillisen Tikkurilan Taika -kultamaalia ja se on tietysti kiusanut etenkin Ollia aika kovasti). Suurin mieliteko oli maalata meidän aita kultaiseksi, mutta koska maalia tosiaan oli vähän niin jouduttiin hylkäämään se loistoidea alkuunsa…

Pistaasipähkinän kuoret onneksi kelpasivat. Eihän niitä mikään pakko ole korua varten maalata, mutta itse pidän kovasti tästä luonnonmatskun ja luksuksen tapaamisesta. Helmiä voi laittaa lisäksi koristamaan muuten aika simppeliä korua. Meillä sattui olemaan vaan tollaisia muovihelmiä, joita mies käyttää vieheiden teossa, joten laitoin niitä. 😉 Jos kaupat olisivat ollut auki, olisin saattanut käydä hakemassa jotain vähän elegantimpia.

Mut sellainen siitä tuli. Kivan kevyt ja pikkasen kesäistä safarifiilistä. Kuoria voi toki laittaa oman maun mukaan vaikka ihan sairaan paljon; ehkä lisään vielä tähänkin oikein kunnon rimpsun niitä! Maalattu on valmiiksi parinkin korun tarpeet… 😛

Kyselkää jos on kysyttävää! Kunnostaudun taas boksissa ja käyn vastailemassa vanhemmatkin postit vielä.

Kivaa sunnuntai-iltaa. :))

72 vastausta artikkeliin “Sunnuntain DIY

 1. Kateeksi käy (sillee positiivisella tavalla) sun luovuus! Tuohan on mahtava idea ja niin kivannäköinen koru. Kerrotko vielä mistä tuo kaunis kimalteleva neule on kotoisin?
   

  Tykkää

  1. Joo kaikki ainekset löytyi jo kotoa! Juurinarua käytän usein lahjojen paketoimiseen 🙂

   Tykkää

 2. Sinun tuo luovuus melkein salpaa henkeä tälläiselle poropeukalolle! Osaan kyllä ohjeiden mukaan tehdä jotain mutten osaa synnyttää uusi juttuja. Onneksi sinä pidät blogia ja jaksat jakaa näitä juttuja meille! Kiitos 🙂 Naurattaa jo valmiiksi noi helmet..missä vaiheessa mieheesi huomaa, että viehe-helmet ovatkin hävinneet 😉 mutta kätevää  sanon minä B-)
   

  Tykkää

  1. Hihi, miehellä on iso pakki näitä helmiä, ei tunnu missään mun korupihistys 😛

   Tykkää

 3. Siis WAU. Kertakaikkiaan oot saanut hyvän idean. Saa nähdä tuleeko meitä samanlaisen korun tehneitä Suomen kesässä monta vastaan 🙂
  -Dolce-

  Tykkää

  1. Haha, tää ohjetta voi onneksi muokata täysin oman maun mukaan; kellään ei oo täysin samanlaista ❤

   Tykkää

 4. Olet kuvissa kuin joku malli 🙂 Hei, kertoisitko mistä tilailet laadukkaita kenkiä? Lähinnä avokkaat / baltsut kiinnostaisi! Ja online kauppa pitäisi olla kun pienen vauvan kanssa ei kauheasti shoppailemassa käydä 🙂 t. Ninni

  Tykkää

  1. Heippa Ninni, hmm, enpä oo tainnut tilata kenkiä kauheasti netistä… :/ Tykkään ostaa ja kokeilla et on varmasti mukavat jalassa… Joten en osaa nyt auttaa 🙂

   Tykkää

 5. Kaunis koru! Äskettäin ala-asteen virkkailut mieleenpalauttaneena ja uutta kesäistä kaulakorua kaipaavana on aivan pakko testata jotain tämän tyylistä! 🙂 Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! ❤
   
  http://ihannaa.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Joo virkkausosuushan on tässä ihan ala-asteen tasoa 😉 Et pitäis onnistuu keneltä tahansa 🙂 onnea askarteluun!

   Tykkää

 6. Hei! Ekaa kertaa taidan sulle kommentoida. Pakko kehua kesäkunto-postaustasi, se oli kivasti kirjoitettu! 
  Sinun blogistasi on tullut semmonen hyvämmielen-blogi, johon palaan aina kun tekee mieli lukea/nähdä hyviä kirjoituksia ja kauniita kuvia. 

  Tykkää

 7. Tuo ”huulet raollaan tässä kameralle poseeraan”-tyyli on kyllä kuin suoraan H&M:n katalogista 😉 Vaatteet ym.esiteltävät härpäkkeet tulevat hyvin esiin tilannekuvissakin, joten rentoutta vaan…
  Aivan mainio koruidea!

  Tykkää

  1. No joskus poseerauksia ja joskus rennompia tilannekuvia… 😉 Tossa kirkkaassa auringossa tosin hyvin luonnollinen ilme oli siristää silmiä ja siksi myös pitää suuta auki, siis mulle ainakin tuli ihan ilman mikään kuvasto mielessäkin 😀 
    

   Tykkää

 8. Apua siis miten kaunis on tuo kuva missä olet hattu päässä. Kiitos tästä koruvinkistä, tuli jotenkin heti halu ostaa tarvikkeet. Lainaisikohan naapurin täti poraansa.. Voikohan reikiä tehdä millään muulla työkalulla?  Täytyy ihailla sun luomiskykyä ja taiteellisuutta; se lahja sinulla todellakin on, sitä ei voi opetella. Meidän lahjattomien tulee sit vain ottaa nämä ihanat ideat toteutukseen.

  Tykkää

  1. Reikien teko voi olla hankalaa… :/ Aika kovia pähkinöitä noi pistaasitkin 🙂 Mut kokeile toki! Kiitos ja kivoja askarteluja ❤

   Tykkää

 9. Ihana koru. Pakko tehdä ittelle myös mut haluun omastani värikkään. Ajattelin tehdä pinkistä puuvillalangasta ja valkoisista pistaasin kuorista ja jostain pienistä kiiltävistä helmistä omani. Oot kyl tosi etevä tekee käsitöitä. Kiitos ohjeesta.

  Tykkää

  1. Kuulostaa tosi hyvälle! 🙂 Mietin kans et noi ois voinu olla valkoisinakin ihanat -ja vaik mustalla langalla… Jne… Vaihtoehtoja on tuhansia! 🙂

   Tykkää

 10. Hei,
  edellisessä postauksessa muistaakseni joku kysyi, kuka sinua jaksaa jatkuvasti kuvata?
  Minua kiinnostaisi myös tietää…
   

  Tykkää

 11. Tällaiset DIY-projektit ovat parasta blogissasi sekä leivontaohjeet ja ruokareseptit. Ne ovat aitoja asioita ja niiden lukeminen tuo hyvän mielen. Minä skippaan yli kaikki ”mekko ???, saatu???” -postaukset.

  Tykkää

 12. Kateeksi käy (sillee positiivisella tavalla) sun luovuus! Tuohan on mahtava idea ja niin kivannäköinen koru. Kerrotko vielä mistä tuo kaunis kimalteleva neule on kotoisin?
   

  Tykkää

  1. Joo kaikki ainekset löytyi jo kotoa! Juurinarua käytän usein lahjojen paketoimiseen 🙂

   Tykkää

 13. Sinun tuo luovuus melkein salpaa henkeä tälläiselle poropeukalolle! Osaan kyllä ohjeiden mukaan tehdä jotain mutten osaa synnyttää uusi juttuja. Onneksi sinä pidät blogia ja jaksat jakaa näitä juttuja meille! Kiitos 🙂 Naurattaa jo valmiiksi noi helmet..missä vaiheessa mieheesi huomaa, että viehe-helmet ovatkin hävinneet 😉 mutta kätevää  sanon minä B-)
   

  Tykkää

  1. Hihi, miehellä on iso pakki näitä helmiä, ei tunnu missään mun korupihistys 😛

   Tykkää

 14. Siis WAU. Kertakaikkiaan oot saanut hyvän idean. Saa nähdä tuleeko meitä samanlaisen korun tehneitä Suomen kesässä monta vastaan 🙂
  -Dolce-

  Tykkää

  1. Haha, tää ohjetta voi onneksi muokata täysin oman maun mukaan; kellään ei oo täysin samanlaista ❤

   Tykkää

 15. Olet kuvissa kuin joku malli 🙂 Hei, kertoisitko mistä tilailet laadukkaita kenkiä? Lähinnä avokkaat / baltsut kiinnostaisi! Ja online kauppa pitäisi olla kun pienen vauvan kanssa ei kauheasti shoppailemassa käydä 🙂 t. Ninni

  Tykkää

  1. Heippa Ninni, hmm, enpä oo tainnut tilata kenkiä kauheasti netistä… :/ Tykkään ostaa ja kokeilla et on varmasti mukavat jalassa… Joten en osaa nyt auttaa 🙂

   Tykkää

 16. Kaunis koru! Äskettäin ala-asteen virkkailut mieleenpalauttaneena ja uutta kesäistä kaulakorua kaipaavana on aivan pakko testata jotain tämän tyylistä! 🙂 Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! ❤
   
  http://ihannaa.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Joo virkkausosuushan on tässä ihan ala-asteen tasoa 😉 Et pitäis onnistuu keneltä tahansa 🙂 onnea askarteluun!

   Tykkää

 17. Hei! Ekaa kertaa taidan sulle kommentoida. Pakko kehua kesäkunto-postaustasi, se oli kivasti kirjoitettu! 
  Sinun blogistasi on tullut semmonen hyvämmielen-blogi, johon palaan aina kun tekee mieli lukea/nähdä hyviä kirjoituksia ja kauniita kuvia. 

  Tykkää

 18. Tuo ”huulet raollaan tässä kameralle poseeraan”-tyyli on kyllä kuin suoraan H&M:n katalogista 😉 Vaatteet ym.esiteltävät härpäkkeet tulevat hyvin esiin tilannekuvissakin, joten rentoutta vaan…
  Aivan mainio koruidea!

  Tykkää

  1. No joskus poseerauksia ja joskus rennompia tilannekuvia… 😉 Tossa kirkkaassa auringossa tosin hyvin luonnollinen ilme oli siristää silmiä ja siksi myös pitää suuta auki, siis mulle ainakin tuli ihan ilman mikään kuvasto mielessäkin 😀 
    

   Tykkää

 19. Apua siis miten kaunis on tuo kuva missä olet hattu päässä. Kiitos tästä koruvinkistä, tuli jotenkin heti halu ostaa tarvikkeet. Lainaisikohan naapurin täti poraansa.. Voikohan reikiä tehdä millään muulla työkalulla?  Täytyy ihailla sun luomiskykyä ja taiteellisuutta; se lahja sinulla todellakin on, sitä ei voi opetella. Meidän lahjattomien tulee sit vain ottaa nämä ihanat ideat toteutukseen.

  Tykkää

  1. Reikien teko voi olla hankalaa… :/ Aika kovia pähkinöitä noi pistaasitkin 🙂 Mut kokeile toki! Kiitos ja kivoja askarteluja ❤

   Tykkää

 20. Ihana koru. Pakko tehdä ittelle myös mut haluun omastani värikkään. Ajattelin tehdä pinkistä puuvillalangasta ja valkoisista pistaasin kuorista ja jostain pienistä kiiltävistä helmistä omani. Oot kyl tosi etevä tekee käsitöitä. Kiitos ohjeesta.

  Tykkää

  1. Kuulostaa tosi hyvälle! 🙂 Mietin kans et noi ois voinu olla valkoisinakin ihanat -ja vaik mustalla langalla… Jne… Vaihtoehtoja on tuhansia! 🙂

   Tykkää

 21. Hei,
  edellisessä postauksessa muistaakseni joku kysyi, kuka sinua jaksaa jatkuvasti kuvata?
  Minua kiinnostaisi myös tietää…
   

  Tykkää

 22. Tällaiset DIY-projektit ovat parasta blogissasi sekä leivontaohjeet ja ruokareseptit. Ne ovat aitoja asioita ja niiden lukeminen tuo hyvän mielen. Minä skippaan yli kaikki ”mekko ???, saatu???” -postaukset.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: