Iltakalassa

syvyyksissä 😉

 mekko Charlie Joe

 

Sydän ei ole koskaan täynnä -paitsi ehkä joskus, joitain pieniä kullanarvoisia hetkiä jolloin se tuntuu siltä. Pakahtuvan täydeltä. Eikä elämää ole koskaan liikaa. Eikä tunteitä. Eikä kokemuksia. Aina mahtuu lisää. Vuorokaudessa ei koskaan ole tarpeeksi tunteja eikä kaikkia sävelmiä koskaan keksitä. Kukaan ei ehdi tehdä ja oppia kaikkea haluamaansa eikä tutustua kaikkiin ihmisiin, joihin pitäisi.

Juuri siksi elämä on seikkailu. Etenkin kesällä. Kesä on täynnä aineksia seikkailuun. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Pelkkä aaltojen kohina ja kivien pyöreys on seikkailu. Mikä tahansa, mikä herättää tunteita, on seikkailu. Yhdessä sekunnissa voi kokea niin paljon enemmän elämää, oppia jotain uutta. Yksi hetki rannalla saattaa sulkea ympyrän ja kertoa, että tää on sittenkin ollut aika hieno elämä. Ja että uskomattoman paljon hienoa on vielä kokematta.

Yksi auringonlasku saattaa pysäyttää ajan ja salvata hengityksen. Yksi ilta saattaa tuntua pitkältä lomalta. 

 ~ Hienoja kesäpäiviä ja -iltoja…

…silmät ja sydämet auki ~

 

40 vastausta artikkeliin “Iltakalassa

 1. Tämä on paras, viisain, ihanin postaus ikinä!
  Kauniit kuvat, viisaat sanat. 
  Hyvää kesää Johannalle! 

  Tykkää

 2. Näiden kuvien myötä mieleen muistui eräs lause: ”Kuin kaisla taivun tuulessa, mutten koskaan murru.” 

  Tykkää

 3. Välität todella hyvin kesäillan tunnelman ja täydellisen juuri tässä hetkessä olemisen.  Pidän myös kovin sinun kuvistasi. Ne kuvat joissa itse esiinnyt muistuttavat minua 70-luvun muotikuvista. Hyvää kesän jatkoa!
  Veronica

  Tykkää

 4. Ihana, rauhaisa kesäillan fiilis välittyy kauniilla tavalla, se pisti silmään jo edellisessäkin kalastuspostauksessa 🙂 Kiitos! Ja niin taas on tarttunut pukeutumisvinkkejä mukaan. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi.
  T. Kristina

  Tykkää

 5. Kauniita kuvia taas! Hyvää ja aurinkoista kesää teille! Tämä hoitsu tarvisi mennä nukkumaan,aamuvuoro huomenna. Kesällä ei vaan raaskisi..

  Tykkää

 6. Hei, mekko on aivan ihana. Täytyypä googlettaa löytyykö minullekin Suomesta samanlainen. Muutenkin nuo merelliset kuvat ovat aina niin kiva katsoa. Voi ihan kuulla lokkien kirkuntaa.
  SaL

  Tykkää

 7. Tuo mekko on todella kaunis. Voi kun saisi samanlaisen. Tiedätkö, myydäänkö Charlie Joen vaatteita Suomessa?
   

  Tykkää

 8. Oi miten herkällä mielellä iltakalassa 🙂 Oiskohan tuossa aistittavissa ehkä sellaista ”elämä hymyilee: kohta koittaa Suomen-loma” -fiilistä..?

  Tykkää

 9. Kerroit pari postausta aiemmin kirjoittelevasi piakkoin Kroatian mekkosi erilaisista sitomistavoista. Olen lähdössä ensi viikolla reissuun ja olisi tosi mahtavaa saada erilaisia sitomisvinkkejä kyseiselle mekolle (mekko minulta siis löytyy jo). Auttaisi paljon pakkauspuuhissa, kun yhdellä mekolla pärjää jo hyvin :).
   
  Aurinkoista kesää!
   
  t. Sari

  Tykkää

 10. Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Kuvat ja värit tosi upeat. 
  Insprioduin muuten taannoin Kaisla-langasta neulomastasi kesäneuleesta niin, että suuntasin lankakauppaan ja tein omanlaisen version. Neuloin helmaan ja hihoihin apilankuvia ja muuten soveltelin sun tekemiä kuvioita. Mies sitä kovasti kehui, on kuulemma hyvin surffihenkinen. Surffarin vaimo siis itse olen 😉 

  Tykkää

 11. Seikkailuja ja kullanarvoisia hetkiä kesään myös sinulle.Kiitos ihanista kuvista ! Saat niihin aina upean tunnelman.
  Hyvää kesää-ellu-

  Tykkää

 12. Ihanan kaunis postaus! Satutko muistamaan mistä olet ostanut hellehatun? Juuri oikean mallinen etelänmatkalle. -Viktoriina

  Tykkää

 13. Tiedätkö, silmät kyynelissä luin kirjoituksesi uudelleen ja uudelleen. Puit sanoiksi ajatuksia, joita kokee vain ulkona kesäisessä luonnossa. Eilen ihmettelin meren rannalla lasten kanssa elämän täydellisyyttä. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta siinä oli kaikki. Tiedän muistavani tuon hetken lopun elämääni.
  Kiitos kauniista blogistasi ja siitä, että jaat ajatuksesi ja kuvasi meidän iloksi!

  Tykkää

 14. Kaunis kirjoitus ja liikuttavia ajatuksia. Elämästä, niin tärkeästä ja ohi kiitävästä. Hetkistä joita emme takaisin saa, ihmisistä keistä joudumme luopumaan, rakkaudesta mitä elämä tuo mukanaan. Lapsista, ketkä kasvamalla aikuisiksi opettaa meitä enemmän kuin ikinä pystymme ymmärtämään ❤
  Ihanaa kesää! Ja kiitos jälleen blogistasi 🙂
  toivottaa Kati

  Tykkää

 15. Tämä on paras, viisain, ihanin postaus ikinä!
  Kauniit kuvat, viisaat sanat. 
  Hyvää kesää Johannalle! 

  Tykkää

 16. Näiden kuvien myötä mieleen muistui eräs lause: ”Kuin kaisla taivun tuulessa, mutten koskaan murru.” 

  Tykkää

 17. Välität todella hyvin kesäillan tunnelman ja täydellisen juuri tässä hetkessä olemisen.  Pidän myös kovin sinun kuvistasi. Ne kuvat joissa itse esiinnyt muistuttavat minua 70-luvun muotikuvista. Hyvää kesän jatkoa!
  Veronica

  Tykkää

 18. Ihana, rauhaisa kesäillan fiilis välittyy kauniilla tavalla, se pisti silmään jo edellisessäkin kalastuspostauksessa 🙂 Kiitos! Ja niin taas on tarttunut pukeutumisvinkkejä mukaan. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi.
  T. Kristina

  Tykkää

 19. Kauniita kuvia taas! Hyvää ja aurinkoista kesää teille! Tämä hoitsu tarvisi mennä nukkumaan,aamuvuoro huomenna. Kesällä ei vaan raaskisi..

  Tykkää

 20. Hei, mekko on aivan ihana. Täytyypä googlettaa löytyykö minullekin Suomesta samanlainen. Muutenkin nuo merelliset kuvat ovat aina niin kiva katsoa. Voi ihan kuulla lokkien kirkuntaa.
  SaL

  Tykkää

 21. Tuo mekko on todella kaunis. Voi kun saisi samanlaisen. Tiedätkö, myydäänkö Charlie Joen vaatteita Suomessa?
   

  Tykkää

 22. Oi miten herkällä mielellä iltakalassa 🙂 Oiskohan tuossa aistittavissa ehkä sellaista ”elämä hymyilee: kohta koittaa Suomen-loma” -fiilistä..?

  Tykkää

 23. Kerroit pari postausta aiemmin kirjoittelevasi piakkoin Kroatian mekkosi erilaisista sitomistavoista. Olen lähdössä ensi viikolla reissuun ja olisi tosi mahtavaa saada erilaisia sitomisvinkkejä kyseiselle mekolle (mekko minulta siis löytyy jo). Auttaisi paljon pakkauspuuhissa, kun yhdellä mekolla pärjää jo hyvin :).
   
  Aurinkoista kesää!
   
  t. Sari

  Tykkää

 24. Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Kuvat ja värit tosi upeat. 
  Insprioduin muuten taannoin Kaisla-langasta neulomastasi kesäneuleesta niin, että suuntasin lankakauppaan ja tein omanlaisen version. Neuloin helmaan ja hihoihin apilankuvia ja muuten soveltelin sun tekemiä kuvioita. Mies sitä kovasti kehui, on kuulemma hyvin surffihenkinen. Surffarin vaimo siis itse olen 😉 

  Tykkää

 25. Seikkailuja ja kullanarvoisia hetkiä kesään myös sinulle.Kiitos ihanista kuvista ! Saat niihin aina upean tunnelman.
  Hyvää kesää-ellu-

  Tykkää

 26. Ihanan kaunis postaus! Satutko muistamaan mistä olet ostanut hellehatun? Juuri oikean mallinen etelänmatkalle. -Viktoriina

  Tykkää

 27. Tiedätkö, silmät kyynelissä luin kirjoituksesi uudelleen ja uudelleen. Puit sanoiksi ajatuksia, joita kokee vain ulkona kesäisessä luonnossa. Eilen ihmettelin meren rannalla lasten kanssa elämän täydellisyyttä. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta siinä oli kaikki. Tiedän muistavani tuon hetken lopun elämääni.
  Kiitos kauniista blogistasi ja siitä, että jaat ajatuksesi ja kuvasi meidän iloksi!

  Tykkää

 28. Kaunis kirjoitus ja liikuttavia ajatuksia. Elämästä, niin tärkeästä ja ohi kiitävästä. Hetkistä joita emme takaisin saa, ihmisistä keistä joudumme luopumaan, rakkaudesta mitä elämä tuo mukanaan. Lapsista, ketkä kasvamalla aikuisiksi opettaa meitä enemmän kuin ikinä pystymme ymmärtämään ❤
  Ihanaa kesää! Ja kiitos jälleen blogistasi 🙂
  toivottaa Kati

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: