Me & My Baggage

– the girly one

trikoomekko (taas) Accessorize; viikko sitten löytyi puoleen hintaan

 

Meinasin, että on varmaan taas aika ilmoitella elonmerkkejä täältä päästä. Hitsi että aika menee lomalla nopeasti -ja tehottomasti!! Mitään en oo tehnyt. O_o Paitsi että minä, mun kaksi pikkuistani ja matkalaukkuni olemme rantauneet Suomen maan kamaralle!

Mun naisellinen matkalaukkuni, huomaatte varmaan. Se on hyvä että mies merkkaa noita meidän matkalaukkkuja että tunnistaa sieltä hihnalta aina omansa… Ei jää kalamainokset muiltakaan huomaamatta. 😉

Jeps, nyt otan pussillisen Aakkosia syliin ja jatkan kirjan lukemista! Täällähän on muuten ihan kivat kesäkelit; minua huijattiin ottamaan mukaan kaikenlaisia talvietimiä. 😉 Edes villatakkia ei elen illalla tarvinut!

Palailen kyllä toden näköisesti taas lomallakin paljon useammin linjoille, ainakin ihonhoitojuttuja on mielessä ja tulossa 🙂 

Nähdään! (Ihan fyysissestikin siis ehkä kuten tänään Prismassa. :))

Heippa! ❤

24 vastausta artikkeliin “Me & My Baggage

 1. Mikäs negatiivisuusaalto täällä kommenttiboksissa on kun lähes kaikkiin kommentteihin tulee jatkuvasti paljon peukkua alaspäin… :O Noh ei välitetä siitä. Kaunis mekko ja kaunis sinä! Mukavaa lomaa! 🙂
  Maiju

  Tykkää

 2. Koko peukutussysteemi on ihan tarpeeton ja typerä. Paras on sellainen blogialusta, jossa ko. mahdollisuus puuttuu kokonaan. 

  Tykkää

 3. No mutta Ladies,  ollaanko me taas unohdettu hyvät tavat, nettietiketti ja ennen kaikkea toisten kunnioitus?!?!?! Tästä viimeksi keskusteltiin ’jokunen postaus’ sitten……Jos Sulla on kökköpäivä, sitä ei vaan kannata tulla tänne purkamaan. Bloginpitäjän ja blogista oikeasti pitävien positiivisuus yksinkertaisesti jyrää sen negatiivisuuden.
  paola 

  Tykkää

 4. Kuinka onnellinen ilme sulla onkaan, kun olet täällä Suomessa ja kotona – oikein hyvää lomaa 🙂
  t. Merja

  Tykkää

 5. Kaunis mekko, mut apua miten toi helma likaantuu kun ottaa maahan asti. Ja täytynee kävellessä varoa, ettei jää jalan alle ja kompastu? Yhtä kaikki, ton mekon viehätys on kyllä just toi ylipituus 🙂
   
   
   
   

  Tykkää

 6. Mikäs negatiivisuusaalto täällä kommenttiboksissa on kun lähes kaikkiin kommentteihin tulee jatkuvasti paljon peukkua alaspäin… :O Noh ei välitetä siitä. Kaunis mekko ja kaunis sinä! Mukavaa lomaa! 🙂
  Maiju

  Tykkää

 7. Koko peukutussysteemi on ihan tarpeeton ja typerä. Paras on sellainen blogialusta, jossa ko. mahdollisuus puuttuu kokonaan. 

  Tykkää

 8. No mutta Ladies,  ollaanko me taas unohdettu hyvät tavat, nettietiketti ja ennen kaikkea toisten kunnioitus?!?!?! Tästä viimeksi keskusteltiin ’jokunen postaus’ sitten……Jos Sulla on kökköpäivä, sitä ei vaan kannata tulla tänne purkamaan. Bloginpitäjän ja blogista oikeasti pitävien positiivisuus yksinkertaisesti jyrää sen negatiivisuuden.
  paola 

  Tykkää

 9. Kuinka onnellinen ilme sulla onkaan, kun olet täällä Suomessa ja kotona – oikein hyvää lomaa 🙂
  t. Merja

  Tykkää

 10. Kaunis mekko, mut apua miten toi helma likaantuu kun ottaa maahan asti. Ja täytynee kävellessä varoa, ettei jää jalan alle ja kompastu? Yhtä kaikki, ton mekon viehätys on kyllä just toi ylipituus 🙂
   
   
   
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: