Pesä

kesäyössä

Hello honeyt ja muut yövalvojat! 🙂 Eihän tällaisia fantastisia kesäöitä nukuta pois? 🙂

Kun kaupungilta kuuluu musiikkia, merellä palaa valot ja heinäsirkat sirittävät. Ja on just sopivan pimeää polttaa kynttilöitä ja sopivan lämmintä istua ulkona pimeässä.

Kun voi viettää omaa iltaa terassilla, omassa pesässä viiniä juoden. Neuloen ja kesäyöstä nauttien. Ihan yksin.

Kun mies sitten tuleekin (jostain kalastusreissusta) kotiin odotettua paljon aiemmin. Otetaankin viinit yhdessä. Ehkä saadaan vielä ihan ripaus romantiikkaakin. Ei näistä kesäöistä koskaan tiedä. ❤

Skål! 🙂 Ja hyvää yötä!

Ps. Nää oli viimeiset terassin sohvakuvat pitkään aikaan, lupaan! 😉

66 vastausta artikkeliin “Pesä

 1. Johanna hyvä! Olet kyllä niin ihana tunnelman luoja 🙂 Kiitos näistä(kin) kuvista ja oikein hyvää yötä tai huomenta tai päivää, milloin sitten luetkin näitä kommentteja.
  *Pipari

  Tykkää

 2. Ihanan näköistä ja tunnelmallista! Nuo pallovalot on tosi kivat – menee esillä ympäri vuoden! Nautiskellaan elokuusta ja kesästä – vielä on kesää jäljellä 🙂 – Vilhelmiina

  Tykkää

 3. Voi miten saatkaan pidettyä avoterassinne noin siistinä! (Vai siivoatkohan aina just ennen kuvaamista, kerropa nyt totuus 😉 Meillä on joka paikka täynnä koivun- ja villiviinin siemeniä, joten aina terassille mennessä saa lakaista lattian ja ravistella pehmusteet. Ja tollanen samanlainen lasilevyinen pöytä, joka myös pyyhittävä päivittäin. Ihmettelen,  kun ei tässä edes koivuja ihan lähellä. Alkukesäkään ei ollut sen helpompi tolkuttoman siitepölymäärän takia. Että tällainen ”ongelma” ihanassa kesässä!
  Kiva idea noi valopallot; eikös tollaset olleet sulla joskus makkarissa?

  Tykkää

  1. Heippa, en muuten _ihan oikeesti_ joudu kovin paljon siivoilemaan. Huomaan, että alkukesastä kun sireeninkukat tippuvat, on terassillakin sitä pientä sotkua, mutta ei juuri muulloin… Tai on toi pöydän lasi usein (nytkin) jossain tahmassa ja läiskissä, mut se on ihan meidän asukkaiden vika 😉 Mut en oo kyllä lakaissut lattiaa kuin ehkä kerran tänä kesänä!
   Joo meillä on toiset valopallot makuuhuoneessa 😉 Näitä löytyy kolme sarjaa… 

   Tykkää

 4. Elokuu on paras kesäkuukausi. Lämpimät ja pimenevät illat…ai ai,ilma kuin lehmänhenkäys ❤ 

  Tykkää

 5. Totta! Ärsyttää hitosti, kun Suomessa ruvetaan jauhamaan syksystä jo heinäkuun lopulla. Elokuuhan on täyttä kesää ja monissa Euroopan maissa varsinainen lomakuukausi. Kai meillä koulujen alkaminen niin aikaisin aiheuttaa syksyfiiliksen, en tiedä. Mutta siis: nauttikaamme edelleen KESÄSTÄ 🙂
  Marika ☆

  Tykkää

 6. Ihana tunnelma, aah mikä tuulahdus sieltä Norjasta tupsahti tänne Suomeen <3. Ihanaa viikonloppua ja nautitaan näistä lämpimistä kesäpäivistä, ja öistä 😀
  Anna

  Tykkää

 7. Oi miten sopivaa: itsekin luen tätä postausta keskellä yötä omalla terassilla. Sytytin kynttilät ja kääriydyin peittoon -vaikka on niin lämmin että peittoa en oikeasti edes tarvitsisi. Miten ihmeessä en ole tehnt tätä aiemmin?  Ihanaa, nautitaan lämpimistä öistä niin kauan kuin näitä riittää 🙂
   
  StyleC/http://tyylicasual.blogspot.fi

  Tykkää

 8. Hei Johanna! Voi mikä tunnelma…lamput aivan ihanat tuolla ulkona ja sinä niin Onnellisen näköinen,ehkä tämän kuvan otti sinun mies;-)
  Mekin ollaan istuttu lasituksessa joka ilta ja nautittu. Tilasin muuten Iroisine tuotteita,kiitos vain vinkistä,ne on aina yhtä tervetulleita:-) Ja kiitos tästä iki ihanasta blogista,täältä saa aina kivoja vinkkejä ja ajatuksia. Laitathan kohta taas hiusjuttuja ja sun nutturan kuvauksen;-)
  Nautitaan elokuun illoista ja elämästä.Puss o Kram Sanna

  Tykkää

  1. Voi kiitti ❤ No nyt tulikin yksi lettijuttu uuten postaukseen, ehkä nutturoitakin taas pian 🙂
   Tuhannet kiitokset tällaisesta kullanarvoisesta positivisesta palautteesta ❤

   Tykkää

 9. Vierailija
  02.08.2014 klo 03:51

  Totta! Ärsyttää hitosti, kun Suomessa ruvetaan jauhamaan syksystä jo heinäkuun lopulla. Elokuuhan on täyttä kesää ja monissa Euroopan maissa varsinainen lomakuukausi. Kai meillä koulujen alkaminen niin aikaisin aiheuttaa syksyfiiliksen, en tiedä. Mutta siis: nauttikaamme edelleen KESÄSTÄ 🙂
  Marika ☆

  Voi kamalaa  en edes ärsyynny helteillä  jokainen saa  toivoa  vaikka  lumisadetta minua ei haittaa  nautin  helteistä enkä osaa kiinnittää huomiot  enkä  ärsyyntyä toisten mielipiteistä jokaisella on  oikeus  sanoa sanottavansa  ..nautiskelen! Euroopan lomat  jätetään nyt toiseksi ollaanhan nyt  helleputkessä olevassa Suomessa.:)!Pehmeästi  laitettu terassi siintähän tästä oli kyse  eikä ketä ärsyttää eniten hitosti  nauttikaa lämmöstä elkää ärsyyntkö  muista ihmisistä se on itsekästä..!

  Tykkää

 10. Jeps, ei voi kun ihmetellä entisen kotimaan helteistä säätä. Sitä kyllä ihmetellään muuallakin.. eilen täällä satoi vettä todella rankasti, ja sehän tietää vain surullisen tuhoisia tulvia ja mutavyöryjä edellisten jatkoksi.. Ja tosiaan elokuun ensimmäisiä päiviä kutsuttaneen ranskassa ainakin ”mustaksi viikonlopuksi” liekkö siksi, että tiet ovat mustanaan autoista. 🙂 Pari kertaa koettuna liikenne soljui ihan sujuvasti, vaikka tietysti hitaanlaisesti.. Olen aina pitänyt elokuuta parhaana lomakuukautena myös Suomessa. Ja sain kuulla että naapurimaassakin, mutta harmi vaan, että puheista nousee aina ylös myös Suomen kalleus lomamaana. Monet hakevat hiljaisuutta hektisen elämänsä vastapainoksi, ja tämä ihanuus onnistuu vain Suomessa.
  Kuvat purjevenetapahtumasta aina ilahduttavat entisen purkkarin köysien vetäjää. Mutta täällä muutaman järven maassa ei ole veneelle käyttöä ilman raikasta merituulta. Jostain on  luovuttava kun jotain uutta ja odottamatonta osuu kohdalle.. meren ääntä ja tuoksua kaipaan silti elämääni.
  Johanna, teidän terassi on kerrassaan herkullinen, kukkien väriä myöten.. Kivilattia on upea, ja kokonaisuus hyvällä maulla sisustettu. Ei ihme että siellä viihtyy vielä härärässäkin.. 🙂
   

  Tykkää

 11. Johanna hyvä! Olet kyllä niin ihana tunnelman luoja 🙂 Kiitos näistä(kin) kuvista ja oikein hyvää yötä tai huomenta tai päivää, milloin sitten luetkin näitä kommentteja.
  *Pipari

  Tykkää

 12. Ihanan näköistä ja tunnelmallista! Nuo pallovalot on tosi kivat – menee esillä ympäri vuoden! Nautiskellaan elokuusta ja kesästä – vielä on kesää jäljellä 🙂 – Vilhelmiina

  Tykkää

 13. Voi miten saatkaan pidettyä avoterassinne noin siistinä! (Vai siivoatkohan aina just ennen kuvaamista, kerropa nyt totuus 😉 Meillä on joka paikka täynnä koivun- ja villiviinin siemeniä, joten aina terassille mennessä saa lakaista lattian ja ravistella pehmusteet. Ja tollanen samanlainen lasilevyinen pöytä, joka myös pyyhittävä päivittäin. Ihmettelen,  kun ei tässä edes koivuja ihan lähellä. Alkukesäkään ei ollut sen helpompi tolkuttoman siitepölymäärän takia. Että tällainen ”ongelma” ihanassa kesässä!
  Kiva idea noi valopallot; eikös tollaset olleet sulla joskus makkarissa?

  Tykkää

  1. Heippa, en muuten _ihan oikeesti_ joudu kovin paljon siivoilemaan. Huomaan, että alkukesastä kun sireeninkukat tippuvat, on terassillakin sitä pientä sotkua, mutta ei juuri muulloin… Tai on toi pöydän lasi usein (nytkin) jossain tahmassa ja läiskissä, mut se on ihan meidän asukkaiden vika 😉 Mut en oo kyllä lakaissut lattiaa kuin ehkä kerran tänä kesänä!
   Joo meillä on toiset valopallot makuuhuoneessa 😉 Näitä löytyy kolme sarjaa… 

   Tykkää

 14. Elokuu on paras kesäkuukausi. Lämpimät ja pimenevät illat…ai ai,ilma kuin lehmänhenkäys ❤ 

  Tykkää

 15. Totta! Ärsyttää hitosti, kun Suomessa ruvetaan jauhamaan syksystä jo heinäkuun lopulla. Elokuuhan on täyttä kesää ja monissa Euroopan maissa varsinainen lomakuukausi. Kai meillä koulujen alkaminen niin aikaisin aiheuttaa syksyfiiliksen, en tiedä. Mutta siis: nauttikaamme edelleen KESÄSTÄ 🙂
  Marika ☆

  Tykkää

 16. Ihana tunnelma, aah mikä tuulahdus sieltä Norjasta tupsahti tänne Suomeen <3. Ihanaa viikonloppua ja nautitaan näistä lämpimistä kesäpäivistä, ja öistä 😀
  Anna

  Tykkää

 17. Oi miten sopivaa: itsekin luen tätä postausta keskellä yötä omalla terassilla. Sytytin kynttilät ja kääriydyin peittoon -vaikka on niin lämmin että peittoa en oikeasti edes tarvitsisi. Miten ihmeessä en ole tehnt tätä aiemmin?  Ihanaa, nautitaan lämpimistä öistä niin kauan kuin näitä riittää 🙂
   
  StyleC/http://tyylicasual.blogspot.fi

  Tykkää

 18. Hei Johanna! Voi mikä tunnelma…lamput aivan ihanat tuolla ulkona ja sinä niin Onnellisen näköinen,ehkä tämän kuvan otti sinun mies;-)
  Mekin ollaan istuttu lasituksessa joka ilta ja nautittu. Tilasin muuten Iroisine tuotteita,kiitos vain vinkistä,ne on aina yhtä tervetulleita:-) Ja kiitos tästä iki ihanasta blogista,täältä saa aina kivoja vinkkejä ja ajatuksia. Laitathan kohta taas hiusjuttuja ja sun nutturan kuvauksen;-)
  Nautitaan elokuun illoista ja elämästä.Puss o Kram Sanna

  Tykkää

  1. Voi kiitti ❤ No nyt tulikin yksi lettijuttu uuten postaukseen, ehkä nutturoitakin taas pian 🙂
   Tuhannet kiitokset tällaisesta kullanarvoisesta positivisesta palautteesta ❤

   Tykkää

 19. Vierailija
  02.08.2014 klo 03:51

  Totta! Ärsyttää hitosti, kun Suomessa ruvetaan jauhamaan syksystä jo heinäkuun lopulla. Elokuuhan on täyttä kesää ja monissa Euroopan maissa varsinainen lomakuukausi. Kai meillä koulujen alkaminen niin aikaisin aiheuttaa syksyfiiliksen, en tiedä. Mutta siis: nauttikaamme edelleen KESÄSTÄ 🙂
  Marika ☆

  Voi kamalaa  en edes ärsyynny helteillä  jokainen saa  toivoa  vaikka  lumisadetta minua ei haittaa  nautin  helteistä enkä osaa kiinnittää huomiot  enkä  ärsyyntyä toisten mielipiteistä jokaisella on  oikeus  sanoa sanottavansa  ..nautiskelen! Euroopan lomat  jätetään nyt toiseksi ollaanhan nyt  helleputkessä olevassa Suomessa.:)!Pehmeästi  laitettu terassi siintähän tästä oli kyse  eikä ketä ärsyttää eniten hitosti  nauttikaa lämmöstä elkää ärsyyntkö  muista ihmisistä se on itsekästä..!

  Tykkää

 20. Jeps, ei voi kun ihmetellä entisen kotimaan helteistä säätä. Sitä kyllä ihmetellään muuallakin.. eilen täällä satoi vettä todella rankasti, ja sehän tietää vain surullisen tuhoisia tulvia ja mutavyöryjä edellisten jatkoksi.. Ja tosiaan elokuun ensimmäisiä päiviä kutsuttaneen ranskassa ainakin ”mustaksi viikonlopuksi” liekkö siksi, että tiet ovat mustanaan autoista. 🙂 Pari kertaa koettuna liikenne soljui ihan sujuvasti, vaikka tietysti hitaanlaisesti.. Olen aina pitänyt elokuuta parhaana lomakuukautena myös Suomessa. Ja sain kuulla että naapurimaassakin, mutta harmi vaan, että puheista nousee aina ylös myös Suomen kalleus lomamaana. Monet hakevat hiljaisuutta hektisen elämänsä vastapainoksi, ja tämä ihanuus onnistuu vain Suomessa.
  Kuvat purjevenetapahtumasta aina ilahduttavat entisen purkkarin köysien vetäjää. Mutta täällä muutaman järven maassa ei ole veneelle käyttöä ilman raikasta merituulta. Jostain on  luovuttava kun jotain uutta ja odottamatonta osuu kohdalle.. meren ääntä ja tuoksua kaipaan silti elämääni.
  Johanna, teidän terassi on kerrassaan herkullinen, kukkien väriä myöten.. Kivilattia on upea, ja kokonaisuus hyvällä maulla sisustettu. Ei ihme että siellä viihtyy vielä härärässäkin.. 🙂
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: