Metsässä

~ syyskuun eka ~

Odd Mollyn neulepöksyjä löyyy alessa täällä

Hyvää syyskuun ekaa! 🙂 Ja tokaa. Ja koko syyskuun alkua!

Jotenkin kummasti aina metsässä noi sienet tuoksuvat niiiin hyviltä että mun tekisi mieli haukata niitä… Kumma juttu siksi, että muuten en ole mikään suuri sienensyöjä… Mulle ei siis ole niin kauheasti väliä vaikkei kanttarelleja aina löytyisikään; kunhan jotain sorttia saa kerätä.

Ja tehdä yhdessä. 🙂 

Yhdessä, muiden kanssa ja muiden vuoksi tekeminen on niitä asioita joista sinut muistetaan. Yksin tuhertaminen ja tärkeätkin asiat, jotka pitää vain itsellään, jäävät muilta näkemättä. Ja ilon ja onnellisuuden jakaminenhan tunnetusti tuplaa ilon! :))

Siinä hyvä ajatus ja elämäntapa syyskuulle, eikö?

Kiva, että teitäkin on taas monta uutta ainakin tuolla facebookin puolella, kiitos tykkäyksistä ja Tervetuloa!

Reipasta, raikasta syyskuun alkua! ❤

14 vastausta artikkeliin “Metsässä

  1. Hei!
    Ihana keltainen sadetakki, kenen valmistajan se on? Toivottavasti ei mikään deluxe merkki, johon ei tavallisella suomalaisella ole varaa.
    -Minna

    Tykkää

  2. Melkein olin mukananne metsäretkellä :)Kiitos, että jaat tunnelmia meille lukijoille – jaat arjen iloja, saat toivottavasti hyvää mieltä takaisin! Hyvää syksyn alkua sinulle ja perheellesi!

    Tykkää

  3. Ihania retkikuvia! Itselläni on edessä mökkiviikonloppu ja siellä metsäretki. Sen voimalla jaksaa tämän viikon aherruksen, kun tietää, että pääsee maaseudun rauhaan 🙂
    -Suvi

    Tykkää

  4. Tämä syksy taitaa olla ihan erityisen tattisatoisa, sillä ihan pienellä metsälenkillä löysin melkoisen kasan tatteja.:)) Yhdessä tekeminen ja jaettu ilo, on niitä elämän ilmaisia ihmeitä. Nauitaan niistä.:
    -Jatta

    Tykkää

  5. Nämä sinun valokuvasi ovat kuin jostain sadusta. Voi miten kaunis ja innostava ja ilahduttava tämä blogisi onkaan! Kiitos, että jaksat kirjoitella ja valokuvata. Ihanaa syksyä! – Aurora.

    Tykkää

  6. Kauniita kuvia! Mitä aiot valmistaa herkkutateista? 
    Mukavaa syksyä sinne Norjaan täältä Ruotsin puolelta:-)
    /Mervi

    Tykkää

  7. Mukavaa syksyä! Näyttää tämä blogi vähän lässähtäneen, kommentoijat kaikonneet. Aurinkoa ja iloa kaikille!

    Tykkää

  8. Hei!
    Ihana keltainen sadetakki, kenen valmistajan se on? Toivottavasti ei mikään deluxe merkki, johon ei tavallisella suomalaisella ole varaa.
    -Minna

    Tykkää

  9. Melkein olin mukananne metsäretkellä :)Kiitos, että jaat tunnelmia meille lukijoille – jaat arjen iloja, saat toivottavasti hyvää mieltä takaisin! Hyvää syksyn alkua sinulle ja perheellesi!

    Tykkää

  10. Ihania retkikuvia! Itselläni on edessä mökkiviikonloppu ja siellä metsäretki. Sen voimalla jaksaa tämän viikon aherruksen, kun tietää, että pääsee maaseudun rauhaan 🙂
    -Suvi

    Tykkää

  11. Tämä syksy taitaa olla ihan erityisen tattisatoisa, sillä ihan pienellä metsälenkillä löysin melkoisen kasan tatteja.:)) Yhdessä tekeminen ja jaettu ilo, on niitä elämän ilmaisia ihmeitä. Nauitaan niistä.:
    -Jatta

    Tykkää

  12. Nämä sinun valokuvasi ovat kuin jostain sadusta. Voi miten kaunis ja innostava ja ilahduttava tämä blogisi onkaan! Kiitos, että jaksat kirjoitella ja valokuvata. Ihanaa syksyä! – Aurora.

    Tykkää

  13. Kauniita kuvia! Mitä aiot valmistaa herkkutateista? 
    Mukavaa syksyä sinne Norjaan täältä Ruotsin puolelta:-)
    /Mervi

    Tykkää

  14. Mukavaa syksyä! Näyttää tämä blogi vähän lässähtäneen, kommentoijat kaikonneet. Aurinkoa ja iloa kaikille!

    Tykkää

Jätä kommentti