Kampaamoilta

ensi viikolla jo!

Heippa hei, laitetaan tällainen nopea arvonta tänäänkin sitten! 🙂

Nyt olisi kyseessä ensi viikon torstai, 25.9. kello kuudesta (18) eteenpäin. Helsingissä, Unioninkatu 24:ssa Inochissa. Pääsisitkö tulemaan? 🙂

Inochissa meille tarjoillaan shampanjaa ja pientä iltapalaa, pääsemme kuuntelemaan syksyn hiusmuodista ja saamme pesun ja Kerastasen ihanan tehohoidon (arvo 75 euroa). Mun hiukseni ainakin ovat kesän jäljiltä niin hoidon tarpeessa! Inochin tytöt laittavat hiuksiamme hoidon ja pesun jälkeen (föönaavat, kihartavat, suoristavat…) ja antavat siinä samassa hiustenlaittovinkkejä. Ikävä kyllä leikkaukseen tai väriin ei ole aikaa, mutta vinkkejähän sitäkin ajatellen voi kysyä! 🙂

Paikalla on lisäksi myös treenivaatejuttuja ja kysilakkoja, goodiebagit mukaan jokaiselle jne., mutta kaikkein parastahan hiustenlatosta vapaaksi jäävällä ajalla on vain jutella! 🙂 Sitä odotan vielä enemmän kuin tehohoitoa! 😀

Olisi siis tosi kiva, jos kymmenen kappaletta sieltä saisin teitä seurakseni! Ilmoittele boksiin jos olet kiinostunut ja pääset tulemaan. Jos (ja toivottavasti kun :)) teitä halukkaita on yli kymmenen, saatan pari kommenttia poimia ihan tunteen perusteella, jos silmiin osuu jokin oikein sopivalta tuntuva, mutta pääosin arvon kommetit ihan satunnaisesti. 

Olisi kiva nähdä! :))

768 vastausta artikkeliin “Kampaamoilta

 1. Moikka Johanna 🙂 Tulisin mielelläni mukaan 😉
  Oli kiva tavata livenä pari viikkoa sitten 😉
  Meillä oli hyvä show   t. Kaimasi Donna

  Tykkää

 2. Ehtisköhän tähän arvontaan vielä mukaan, heh :). Kiva olisi saada vinkkejä päivityksen tarpeessa olevaan lookiin (ja toivottavasti löytää sille vielä joku pätevä toteuttajakin sitten myöhemmälle käynnille) ja päästä hemmoteltavaksi. Ja tietty tavata sut ja muita lukijoita ihan livenä 🙂

  Tykkää

 3. Oi, tää olisi tosi kiva! Joku hemmottelujuttu sopisikin nyt hyvin, olen aloittanut terkkaritöiden ohella opiskelemaan, ja vapaa-aikaa ei juuri ole, kaikki tämmönen itsensä hemmottelu tekis hyvää 🙂 Olisi myös kiva päästä tapaamaan sinut, olen jo pidempään seurannut hyvänmielen blogiasi! 

  Tykkää

 4. Heissan Johanna! Toivottavasti vielä ehtii mukaan arvontaan, täällä nimittäin viiden lapsosen kotiäiti hyppisi ilosta jos tuommoseen luxukseen pääsisi mukaan, kesän jäljiltä korppu tukkakin olisi tehohoitoa vaille! Kyllä saisi virtaa taas arjen pyöritykseen!

  Tykkää

 5. Pick me, pick me!:D RAKASTAN sun neulejuttuja ja olisi mahtava päästä juttelemaan livenä. (mm sun beanie-ohjeella tulossa jo toinen pipo!) t. Susu

  Tykkää

 6. Oi että, tällainen rentouttava ilta kuulostaisi ihanalta, ja olisi ihana päästä näkemään sinua oikeasti, kun niin pitkään blogiasi olen seurannut, melkein kuin tuntisin sinut jo! 🙂 ja muitakin lukijoita olisi kiva tavata, tän blogin lukijat ei voi olla kuin huipputyyppejä! Ihanaa syksyä, ja kiitos kun jaksat tällaista ekstraa järjestää:)

  Tykkää

 7. Olisipa kerrankin jotain ihanaa tiedossa ja todella kiharat hiukseni tarvitsisi tätä:-)
  -kiharat suoraksi

  Tykkää

 8. Ihana arvonta!
  Olisin todellakin hemmotteluhetken tarpeessa, talonrakennus loppusuoralla ja tukka niin sen näköinen! Maaliraitoja siellä täällä ja hiusten hehku stressin myötä kadoksissa. Olisi myös ihanaa tavata sinut!
  Minni

  Tykkää

 9. Heippa Johanna, ehkäpä saisin itsellenikin yhtä upeat hiukset kuin sinulla jos mukaan pääsisin! Pidetään peukkuja… 

  Tykkää

 10. Täälläkin vielä toiveikkaana mukaan ilmoittaudun! Tuollainen hetken hemmottelu piristäisi kyllä mieltä…

  Tykkää

 11. Kampaamokäynti…hmn aiheellinen mulle? Viimeksi näille hiuksille tehty jotain ammattilaisen toimesta keskimmäistä lasta odottaessani vuonna 2008. Sen jälkeen värjääjänä olen toiminut minä ja mieheni sitten leikannut….miksi näin…kolme lasta, koti rakennettu, olen kotiäitinä…ei ole ollut prioriteetti nro 1 🙂
  Miksi juuri nyt niin kipeästi sitä kaipaisin? Kesällä tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä,kun kohtasimme mieheni kanssa….ja siinä hetkessä sen tiesin…tässä elämäni mies. Olemme lähdössä juhlistamaan tätä kahden kesken Italiaan lokakuun alussa….jännittää niin, että nytkin kädet tärisee. Voisiko kampaamokäynti olla siis paremmin ajoitettu, ei minusta 😉 Ja ilman apuasi, sitä ei myös tule ennen reissua tapahtumaan. 
  Mies ensi viikolla tietenkin iltavuorossa…..mutta järjestäisinkö lastenhoitajan?????
  NO AIVAN VARMASTI ❤
  T:Maija

  Tykkää

 12. Heippa,
  Lähtisin mielelläni hiushoitolaan rupattelemaan. Olen eri elämäntilanteessa kuin sinä, mutta luen blogiasi mielelläni siitä syystä, että se on harmonisen ”värinen”. Joskus pohdin katsoessani kuviasi, että millaiseksikohan minun elämäni muuttuisi ulkomailla perheellisenä ihmisenä. Asun ja olen asunut myös itse enemmän ja vähemmän pois Suomesta perheen ja rakkaiden ystävien ja hulvattomen kavereiden parista. Kunnioitan suuresti tapaa, jolla kirjoitat siskostasi ja vaalit suhteita läheisiin ihmisiin. 
  Elämässä pitää olla vähän hiushömpötystä ja kaunista humpuukia. Toivottavasti saat kivan porukan mukaasi. Mukavaa syksyä.

  Tykkää

 13. Syksyllä kelien viiletessä tekee mieli kääriytyä lämpöiseen huopaan ja tunnelmoida. Olisi ihana saada ajatuksille kauniit kehykset eli lempeä, uusi hiustyyli:)

  Tykkää

 14. Kyl mie niin mielelläni rentoutusta kaipaisin tähän viisihenkisen lapsiarjen keskelle…olisin onnessani!
  Nadja

  Tykkää

 15. Tekisi varmasti hyvää kotiäidin rapsakoille hiuslatvoille ihana hoito 🙂 Myös oma aika ja hetken hengähdys tekisi hyvää. Olisi myös huippua nähdä sinut livenä, ja ehkä myös kertoa itsestäni, odotin esikoistani samaan aikaan kuin sinä nuorimmaistasi ja sain blogistasi hurjasti tsemppiä. Nyt lapsiakin on jo kolme 🙂 Mutta mikäli ”arpaonni” ei suosi, toivotan kuitenkin onnellista syksyä ja kiitos kodikkaasta ja suloisesta blogista!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: