Good old dagens

päivän asua siis vaan

 

 farkut Gina Tricot / jakku Soaked in Luxury / korvikset Accessorize / huivi By Pias Design*

Hupsista miten on nyt myrtsi ilme ekassa kuvassa! Suokaa anteeksi. Joskus oikein ihmettelee itsekin että toltako näytän jos olen ihan normaalisti. Sorry live-kanssaihmiset -täällä blogissahan voi (yleensä) valita hymyillä. Niin että ilmeet onneksi paranivat loppua kohden.

No mutta, tähän työpäivän päätteksi dagens. Ihan vaan vanha kunnon päivän asu eikä muuta. Vanhat kunnon Gina Tricot farkut ja vanha kunnon kesäjakku -tällasia kesäisiäkin Chanel-jakkuja voi hienosti pitää sisävaattena vielä syksynkin; heittää tarvittaessa ohuen villahuivin lämmikkeeksi.

Hyvä että ehti edes kuvata työpäivän (ynnä muun) päätteksi, alkavat nämä illat tulla taas vähän nopeammin etteen. Tai no, täällä on kyllä koko päivän ollut melkoisen harmaata. Että kynttilöitä vaan kotona esille ja kämpän siivousta vähän useammin kuin kesällä niin kyllähän täällä pimeässä sisälläkin viihtyy. ❤

Mun mielestä muuten meidän pohjoisen ihmisten pitää ehdottomasti saada elää vähän hitaammin tää pimeä vuodenaika. Ihan kuten etelän ihmiset pitävät siestaa (meinasin kirjoittaa fiestaa) kuumimpaan vuorokauden aikaan, pitäisi meidänki ottaa huomioon tämä pimeys ja ihan luvalla hidastella.

No, nyt se ois taas puikot käsiin eli neulemeditoimaan sohvalle! 

Ole muuten vastanut kolmen viimeisimmän postauksen kommentteihin; jos joku vaikkapa kaipaili vastausta. 🙂

Hyvää yötä ja leppoisaa, hidasta torstaita! ❤

26 vastausta artikkeliin “Good old dagens

 1. Siis IHANA asu! Meinasin tippua parvekkeelta kun nain taman. Onneksi pysyttelin kuitenkin turvallisesti laitojen sisalla! 🙂 Haleja syksyyn!

  Tykkää

  1. Voi kamala 😀 Älä enää lue blogeja (tai mitään muutakaan) parvekkeen reunalla. Kiitos haleista, niitä aina tarvitaan. 🙂

   Tykkää

  1. Hei Maria, en tiedä miten Laura Bellarivaa myydään Suomessa, mutta muistaakseni joku vinkkasi viime viikonlopun kimallus -postaukseeni jostain kenkäkaupasta… Muistaisin kuulleeni että sekä Helsingissä että Turussa on myyjiä…?

   Tykkää

 2. Hei, olen kuulunut vakkari lukijoihisi reilu vuoden ja todella tykästynyt! Selailin tossa taannoin flunssa-sairas-harmaapäivän iloksi vanhaa blogiasi neljän-viiden vuoden takaa… Siis mahtavaa Johanna, että olet säilyttänyt ihanan positiivisen ja valoisan asenteesi vuodesta toiseen ❤ Hauskoja juttuja hyvällä asenteella, niiiin kauniita ja inspiroivia kuvia, luksusta arkeen ja juhlaan vaikuttamatta yhtään kuitenkaan pinnalliselta. Tuot kyllä varmasti monelle iloa ja valoa asenteellasi! Kiitos ihanasta hyvänmielen blogistasi! 🙂
  Valoa syksyyn ja mukavaa viikkoa!
  Linda
   
   

  Tykkää

  1. Kiitos tuhennesti Linda! Tästä sai kyllä taas ison annoksen energiaa ja auringonsäteitä. Nöyrä kiios näin kauniista palautteesta. ❤

   Tykkää

 3. Ihanan raikas ja tyylikäs asu!
  Olen itsekin terveydenhoitaja, joten jäin miettimään, ovatko repaleiset farkut Norjassa ihan kelvolliset housut töihin? En tiedä miten muut lukijat ajattelevat, mutta omalla työpaikallani kukaan ei sellaisia käytä muuta kuin vapaa-ajalla. Farkkuja toki käytetään, mutta niiden tulee kyllä olla ehjät. Välillä oikein harmittaa, kun repaleiset farkut toisivat kivan lisän asuun.. 🙂
  Kiitos ihanasta blogistasi!!

  Tykkää

  1. Heippa 🙂 Olen huomanut täällä olevan aika paljon rennompi tämä työpukeutumisasia… Muistan Suomesta ainakin omana aikanani terkkaripaikkoja, joissa työntekijöillä oi kaikilla raidalliset maripaidat tms, vähän niinkuin yhtenevä työasu… tai liivi tai jotain, eikö? Täällä en ole törmänyt työasuihin ja on oikein hyväksyttävää ilmaista omaa persoonallista tyyliään töissäkin, ts. pukeutua siististi omaan tyyliinsä; hameisiin, mekkoihin, koruihin, korkokenkiin jne. En varmasti lähtisi ihan revityissä farkuissa töihin (tai vapaa-ajallekaan :P); näistähän ei ihoa näy mistään ja revittyjen osien alla on paikat. Eli sikälis nämäkin kyllä ovat ehjät, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Täällä on jonkin verran vapaampi juu tämä työpukeutuminen. 🙂 Nää on ihan mielenkiintoisia asioita vertailla.

   Tykkää

 4. Hei! Saanko kysyä sinulta Odd Mollyn vaatteista? Olen ihaillut sinun neuletakkeja (harmi, että se myynnissä ollut oli niin isoa kokoa!), ja katsellut hintoja netistä.. 200 euroa yhdestä neuletakista tuntuu todella paljonlta! Mikä Odd Mollyn neuletakeissa maksaa? Onko ne oikeasti hyvää tekoa ja noin suuren summan arvoisia? Kiitos etukäteen! 🙂 Paljon terkkuja Italiasta!! 

  Tykkää

 5. Kiitos inspiroivasta blogista! Haluaisin kysyä neuvoa neulontatöiden suhteen. Olen kutonut aiemmin lapasia, sukkia sekä huiveja ja pipoja, mutta nyt haluaisin koittaa jotakin hieman haastavampaa projektia. Erityisesti neulepuseron kutominen houkuttelisi. Olisiko sinulla antaa vinkkiä helposta ohjeesta, josta kannattaisi aloittaa? Myös palmikkokuvion harjoittelu kiinnostaisi! Kiitos avustasi jo etukäteen! ❤

  Tykkää

 6. Hei, oliko noissa farkuissa jo valmiina paikat repsujen takana vai paikkasitko itse? Kätevät ois jos niissä valmiina kun itselleni tuo ompelu tuottaa vaikeuksia että tulis siistit. Mulla on parit repsufarkut mutta ei kohta voi enää pitää kun repeävät liikaa (olleet siis lempifarkut) : )
   

   
   

  Tykkää

 7. Siis en muuten enaa yhtaan ihmettele, etta ne etelan ihmiset pitavat siestojaan… Dubaihin muuton jalkeen olin kokonaisen kuukauden niin vasynyt, etta meinasin jarjestaen nukahtaa illallispoytaan. Nyt olen joko tottunut tai sitten kuumuuden hellittaminen on auttanut asiaa ja pysyn ihan hyvin hereilla illallisen loppuun saakka 🙂
   
  Ihania kuvia Johanna!!! Naytat mielettoman hyvalta!!
   
  Minna 

  Tykkää

 8. Siis IHANA asu! Meinasin tippua parvekkeelta kun nain taman. Onneksi pysyttelin kuitenkin turvallisesti laitojen sisalla! 🙂 Haleja syksyyn!

  Tykkää

  1. Voi kamala 😀 Älä enää lue blogeja (tai mitään muutakaan) parvekkeen reunalla. Kiitos haleista, niitä aina tarvitaan. 🙂

   Tykkää

  1. Hei Maria, en tiedä miten Laura Bellarivaa myydään Suomessa, mutta muistaakseni joku vinkkasi viime viikonlopun kimallus -postaukseeni jostain kenkäkaupasta… Muistaisin kuulleeni että sekä Helsingissä että Turussa on myyjiä…?

   Tykkää

 9. Hei, olen kuulunut vakkari lukijoihisi reilu vuoden ja todella tykästynyt! Selailin tossa taannoin flunssa-sairas-harmaapäivän iloksi vanhaa blogiasi neljän-viiden vuoden takaa… Siis mahtavaa Johanna, että olet säilyttänyt ihanan positiivisen ja valoisan asenteesi vuodesta toiseen ❤ Hauskoja juttuja hyvällä asenteella, niiiin kauniita ja inspiroivia kuvia, luksusta arkeen ja juhlaan vaikuttamatta yhtään kuitenkaan pinnalliselta. Tuot kyllä varmasti monelle iloa ja valoa asenteellasi! Kiitos ihanasta hyvänmielen blogistasi! 🙂
  Valoa syksyyn ja mukavaa viikkoa!
  Linda
   
   

  Tykkää

  1. Kiitos tuhennesti Linda! Tästä sai kyllä taas ison annoksen energiaa ja auringonsäteitä. Nöyrä kiios näin kauniista palautteesta. ❤

   Tykkää

 10. Ihanan raikas ja tyylikäs asu!
  Olen itsekin terveydenhoitaja, joten jäin miettimään, ovatko repaleiset farkut Norjassa ihan kelvolliset housut töihin? En tiedä miten muut lukijat ajattelevat, mutta omalla työpaikallani kukaan ei sellaisia käytä muuta kuin vapaa-ajalla. Farkkuja toki käytetään, mutta niiden tulee kyllä olla ehjät. Välillä oikein harmittaa, kun repaleiset farkut toisivat kivan lisän asuun.. 🙂
  Kiitos ihanasta blogistasi!!

  Tykkää

  1. Heippa 🙂 Olen huomanut täällä olevan aika paljon rennompi tämä työpukeutumisasia… Muistan Suomesta ainakin omana aikanani terkkaripaikkoja, joissa työntekijöillä oi kaikilla raidalliset maripaidat tms, vähän niinkuin yhtenevä työasu… tai liivi tai jotain, eikö? Täällä en ole törmänyt työasuihin ja on oikein hyväksyttävää ilmaista omaa persoonallista tyyliään töissäkin, ts. pukeutua siististi omaan tyyliinsä; hameisiin, mekkoihin, koruihin, korkokenkiin jne. En varmasti lähtisi ihan revityissä farkuissa töihin (tai vapaa-ajallekaan :P); näistähän ei ihoa näy mistään ja revittyjen osien alla on paikat. Eli sikälis nämäkin kyllä ovat ehjät, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Täällä on jonkin verran vapaampi juu tämä työpukeutuminen. 🙂 Nää on ihan mielenkiintoisia asioita vertailla.

   Tykkää

 11. Hei! Saanko kysyä sinulta Odd Mollyn vaatteista? Olen ihaillut sinun neuletakkeja (harmi, että se myynnissä ollut oli niin isoa kokoa!), ja katsellut hintoja netistä.. 200 euroa yhdestä neuletakista tuntuu todella paljonlta! Mikä Odd Mollyn neuletakeissa maksaa? Onko ne oikeasti hyvää tekoa ja noin suuren summan arvoisia? Kiitos etukäteen! 🙂 Paljon terkkuja Italiasta!! 

  Tykkää

 12. Kiitos inspiroivasta blogista! Haluaisin kysyä neuvoa neulontatöiden suhteen. Olen kutonut aiemmin lapasia, sukkia sekä huiveja ja pipoja, mutta nyt haluaisin koittaa jotakin hieman haastavampaa projektia. Erityisesti neulepuseron kutominen houkuttelisi. Olisiko sinulla antaa vinkkiä helposta ohjeesta, josta kannattaisi aloittaa? Myös palmikkokuvion harjoittelu kiinnostaisi! Kiitos avustasi jo etukäteen! ❤

  Tykkää

 13. Hei, oliko noissa farkuissa jo valmiina paikat repsujen takana vai paikkasitko itse? Kätevät ois jos niissä valmiina kun itselleni tuo ompelu tuottaa vaikeuksia että tulis siistit. Mulla on parit repsufarkut mutta ei kohta voi enää pitää kun repeävät liikaa (olleet siis lempifarkut) : )
   

   
   

  Tykkää

 14. Siis en muuten enaa yhtaan ihmettele, etta ne etelan ihmiset pitavat siestojaan… Dubaihin muuton jalkeen olin kokonaisen kuukauden niin vasynyt, etta meinasin jarjestaen nukahtaa illallispoytaan. Nyt olen joko tottunut tai sitten kuumuuden hellittaminen on auttanut asiaa ja pysyn ihan hyvin hereilla illallisen loppuun saakka 🙂
   
  Ihania kuvia Johanna!!! Naytat mielettoman hyvalta!!
   
  Minna 

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: