Vanhaa mustaa

& lahjakorttia Ellokselle!

Heippa hei 🙂 Ihan nopeasti ajattelin raportoida edes yhdestä tän viikon asusta… Ja sekin on vanha äitiysmekko (asos.com). 😛 Jeps. Oikein mukavan löysä tosta vyötärön kohdalta. 😉

Olen ollut pikkusen väsynyt viime aikoina. Olen kai tosi huono sanomaan sitä ääneen, joten ei siitä sen enempää. Jotenkin kai tottunut ettei mulla ole aikaa eikä mahdollisuutta olla väsynyt. Mutta tää viikko on vaan ollut paha; työpäivien lisäksi treeniä joka päivä (omia ryhmiä ja vielä ekstrana buukattuja koululuokkia), pikkuinen flunssa ja mies tietty poissa. Päivällisiä vaikeustasoltaan max . italianpataa (nam), mut nekin palanut pohjaan. Heh.

Vaikken ehkä oikein osaakaan väsymystä sanoa tai apua pyytää, olen loistava jättämään kaikki ekstrahommat (lue: pyykit ja tiskit ja sen sellaiset) pois. Siis huomaamaan oman väsymyksen ja ihan rentoutumaan illat tekemättä mahdollisimman vähän – ettei liikaa stressiä pääse tulemaan. Ajattelin nyt vaan sanoa; siksi tämä blogikin vähän hitaammin on päivittynyt, mutta eipä täällä yhtään mittään hätää ole. :))

Ja hei, huomenna olisi vapaa (jippii & juhuu & yksi kasvohoito) ja kai se mieskin sieltä jossain vaiheessa iltaa tulee auttelemaan. (Toivottavasti jonkun kukkakimpun kanssa niin saadaan viikonlopputunnelmat heti kohdilleen.) 

Nyt tulin oikeastaan vain sanomaan edelliseen Ellos -postaukseen liittyen, että arvon yhdelle teistä 100 euron lahjakortin Ellokselle! Että jos kiinostuitte vaikkapa ed. postin tuotteista, niin tässä tulisi vähän avustusta hankintaan! 🙂 Kommentoithan taas boksiini, jos lahjakortti kelpaisi.

Hienoa perjantaita nuppuset, jakselkaahan! ❤

Ps. Paljettijakku ja villasukka -voittajat joutuvat odottamaan huomiseen; olen pahoillani… Mutta nähdään huomenna, varmaankin Halloween -merkeissä kun olen luvanut täällä sellaista pientä innostunutta lapsilaumaa kestitä ja kasvomaalata. Tulee siis oikein tarpeeseen pieni vapaahetki aamupäivällä. 😛

1 876 vastausta artikkeliin “Vanhaa mustaa

 1. Elloksen lahjakortti kiinnostaa kovasti! Tiedän jo mihin käyttäisin sen: uusiin talvisaappaisiin. Saatiin viime yönä reilut 23 cm lunta, niin täällä todellakin on tarvetta lämpimille vaatteille!
  Maiju

  Tykkää

 2. Ellos lahjakortti kiinnostaa, sillä voisi tehdä jouluisia hankintoja kotiin.
   
  Voimia vuoden pimeimpään aikaan!
  SK

  Tykkää

 3. Mukana arvonnassa! Kivoja tapetteja Elloksella, valkoiset lampaantaljat olisi ihania sohvalle ja lyhdyt ja kynttilät toisivat lisää valoa tähän pimeyteen 🙂
  T. Noona S

  Tykkää

 4. Minullekin tuollainen shoppailuavustus kelpaisi. Pikkuinen syntyy huhtikuun alussa ja olisi hienoa ostella kotiin kaikkea tarpeellista.. 🙂
  Blogisi jaksaa kyllä ilahduttaa aina, vaikka itseä väsyttäisi miten paljon! Vanhojakin tekstejä selailemalla mieli paranee kohisten! Ihanaa ja kiitos! ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: