Villejä värejä & odotuksia

& kiitos 🙂

Aina silloin kun mun tekee mieli vähän hullutella tai pirstää arkea pukeutumisella, kaivan kaapista ton H&M/ Marnin pallohameen (saatu, muuten). Se onkin hullun villi, eikö? 😛 Tänään mun oli ihan oikeasti tarkoitus vähän hullutella väreillä… Lopputulos on noinkin villi; violettia ja sinistä. Eh. Nyt olisi tarvinut kaapissa olla joku sähäkän oranssi pörröneule tähän! Se ois ollut jotain.

Hei kiitos kaikista viesteistä… S-posteista ja kommenteista ja kaikista… En todellakaan odottanut. ❤

Mut se tässä onkin hirmu hauskaa -kuitenkin. Että koskaan ei tiedä. En ihan oikeasti odota oikeasti mitään kirjoitettuani postuksen. En kehuja enkä kuraa. Ehkä eniten – jos jotain – niin ihan vaan teidän kuulumisia! Tosi kiva, jos kommentteja tulee, mutta koskaan ei tiedä, miten mihinkin reagoidaan. Postaus josta itse pidän, saattaa saada todella vähän vastakaikua ja joku mulle mitäänsanomaton taas saattaa synnyttää kovastikin tunteita. 

Se tässä on vähän niinkuin se suola. Ja lohdutukseksi niille, joita negailu harmittaa; ne menee multa tosi nopeasti ohi, älkää mun puolesta surko! Puoli tuntia sohvalla puikkojen kanssa niin kurjat kommentit on unohdettu! 🙂 Mut niinhän se usein on, sellaisia me kai ollaan, että toisille kohdistettu kiukuttelu harmittaa vähintään yhtä paljon kuin omakohtainen?  Eikö? 🙂

Mut mut, kaikilla on huonoja päiviä ja joskus asiat vaan harmittaa ja ärsyttää enemmän. Heitän teille loppuun vielä leppoisaa energiaa yhden pirtsakan biisin muodossa; Skales – Shake body:

Toimiiko video^ muuten jo mobiililaitteissa? Juhuu, sivuja on paranneltu vaiks kuinka! 

30 vastausta artikkeliin “Villejä värejä & odotuksia

 1. Onpa täällä ollut keskustelua. Suurin osa kertoi ajatuksistaan ihan tavallisesti – itse en huomannut minkäänlaista ilkeyttä tai kateellisuutta. Mainostamista sinällään ei kritisoitu, ainoastaan toivottiin, että saaduista tuotteista kerrottaisiin heti postauksen alussa. Tuo olisi ihan normaali ja reilu käytäntö lukijoita kohtaan, eihän siitä tarvitse loukkaantua :). Aika taustalla ei ole kateus, jos asiallisesti ehdottaa jotakin. Parempaa loppuviikkoa kaikille!

  Tykkää

 2. Vierailija
  27.11.2014 klo 05:00

  Onpa täällä ollut keskustelua. Suurin osa kertoi ajatuksistaan ihan tavallisesti – itse en huomannut minkäänlaista ilkeyttä tai kateellisuutta. Mainostamista sinällään ei kritisoitu, ainoastaan toivottiin, että saaduista tuotteista kerrottaisiin heti postauksen alussa. Tuo olisi ihan normaali ja reilu käytäntö lukijoita kohtaan, eihän siitä tarvitse loukkaantua :). Aika taustalla ei ole kateus, jos asiallisesti ehdottaa jotakin. Parempaa loppuviikkoa kaikille!

   
  Mahtaako sillä ihan oikeasti olla mitään väliä, onko ilmoitusta saadusta tuotteesta kirjattu postauksen alkuun, loppuun vai kekselle? Vai olisiko kyse pikkumaisesta ”virheiden” kaivelusta…

  Tykkää

 3. Hyvää huomenta! Padilla useimmiten lueskelen blogiasi ja nyt pystyi ekan kerran videon tällä katsomaan.
  Mukavaa loppuviikkoa!
  -Minna

  Tykkää

 4. Hei te kanssalukijat ja kommentoijat! Kannattaa pitää mielessä, että teillä jokaisella on mahdollisuus ja täysi vapaus ruveta bloggaamaan. Ette tarvitse edes pääomaa aloittamiseen, sen kun aloitatte. Teette blogistanne mahdollisimman mielenkiintoisen ja keräätte ison lukijamäärän, niin kyllä ne mainostajat teidätkin huomioi. Sitten vain nautitte kalliista lahjoista ja kirjoitatte vastapalveluksena arvioita tuotteista. Ei tarvitse narista muiden eduista ja käyttää energiaansa kateuteen. Näin teillä on samat edut, helppoa kuin mikä!

  Tykkää

 5. Pakko nyt itsekin kommentoida tätä ”mainostuskohua”. Mitä väliä sillä lopulta on, missä päin tekstiä on mainittu, että jokin tuote on saatu tai esittelee sen yhteistyössä yrityksen kanssa?? Ja Johanna aina kuitenkin tämän mainitsee. Jos haluaa lukea blogeja, joissa ei ole minkään sortin mainostamista, on sekin mahdollista, kukaan ei estä, ja niitäkin blogeja löytyy. Joten miksi käräyttää käämit lukiessa blogia, joka kuitenkin jo lähtökohtaisesti on kaupallisella alustalla ja on jo pitkään (ellei ihan alusta asti, en tiedä) esitellyt vaatteita, sisustusjuttuja yms? Jos blogi on tällainen, niin silloinhan voi jo lähtökohtaisesti olettaa, että sisältää mainoksia. Ei liene mikään uusi juttu blogien lukijoille. Joten nyt kaikki mielensäpahoittajat, itsereflektointia peliin ja miettimään, MIKSI asia nostaa verenpainetta?;) Mäkään en ole sitä mieltä, että noi negiskommentit aina on merkki mistään kateudesta, vaan joillakin ihmisillä (niin suomalaisilla kuin muunkinmaalaisilla) on vaan herkempi kynnys ärsyyntyä turhanpäiväisistä asioista. Mäkin esitän toivomuksen, että jatkat Johanna niiden teksti- ja asiapitoistenkin postausten tekemistä, koska itse nautin kauniiden kuvien ohella ajatuksella kirjoitetuista sisällöistä, mutta on aivan luonnollista ettei joka päivä jaksa tai irtoa mitään henkeviä kannanottoja yhteiskunnallisiin aiheisiin 🙂 Joten, imho, jatka vain samalla linjalla, ja muista että sä saat pitää just sellasta blogia kuin haluat ja laittaa sinne just sellasta materiaalia kuin haluat (lain rajoissa hehheh) eikä lukijat määrää sisältöä! Näin, olen puhunut 😉
  Hämyisää marraskuun vikaa viikkoa ja joulunodotusta,
  Lilli

  Tykkää

 6. Hei! Kiitos kivasta blogistasi. Mullakin on ollut tapana kutomalla nollata ikävät asiat pois mielestä. Olen vaan kutonut ja kutonut ja samalla on syntynyt monta metriä pitkää kaulaliinaa. = )
  Näin syksyisin kun on kurjaa ja pimeää tykkään minäkin pukeutua värikkäämmin. Oranssi tai punainen kaulaliina antaa mukavasti voimaa räntäsateeseen ja tietysti myös oranssit porkkanat ja punaiset paprikat syötynä.
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Lisa

  Tykkää

 7. Mun on pakko kommentoida tohon negatiiviseen kommentointiin.
  En oo muissa blogeissa törmänny siihen, että koko ajan joku kommentoi negatiivisesti. Mainontaa on jokaisessa blogissa ja vaan sun blogissa se tuntuu herättävän negaatioita. Mä en ymmärrä. 
  Oon jo vuosia lukenu sun blogia ja aina odotan innolla uutta postausta. Mä lähetän täältä Suomesta sulle paljon jaksamista ja . 
  (olen lopettanut kommenttiesi lukemisen koska itselle tulee pahamieli muiden negaatioista)

  Tykkää

 8. Samaa mä kummastelen. Kenenkään muun blogissa (samantyylisiä) joita luen, ei ole tämmöistä kommentointia. Tää on kyllä ihan omaa luokkaansa. Vaikka yhtä lailla niissäkin voi kommentoida anonyymisti. Jostain se nyt on kiinni. Ja -ampukaa nyt mut alas vaan- kyllä mun mielestä sen takia kannattaisi ottaa jotenkin kommentit rakaentavana kritiikkinä. Muuten tämä jatkuu aina vaan uudestaan ja uudestaan.
  Mä ehdotan myös, että postaus voisi alkaa heti, että TEHTY YHTEISTYÖSSÄ DIDRIKSONIN KANSSA. Näin jo lukija tietäisi, että nyt kyse on mainoksest. Vähän niinkuin kotona eri tavoin lukee sanomalehden uustisartikkelia kuin mainossivua. Eikö kannattaisi edes kokeilla?
  Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!
  Mutta kaikessa kritiikissä on varmaan jokin siemen, mitä kannattaa pohtia, jotta tämä kommentointi ei olisi näin negatiivista juuri täällä. Johan se varmaan vaikuttaa jo mainostajiinkin, että eivät uskalla tehdä yhteistyötä, kun pelkäävät saavansa negatiivisen leiman. Ainakin osalle lukijoista.

  Tykkää

 9. Violettia, purppuraa ja ripaus sinista kuvissa  Tulipas jotenkin sinisen hamyinen olo, kun taallakin on satanut vain vetta viimeiset pari paivaa. Oikein semmoisia Suomen lokakuun paivia taalla Lahi-Idassa.
  ..minulle kuvat ja kirjoituksesi on vain mielenkiintoista  katseltavaa ja luettavaa, kun oma elama tallaa paikoillaan. 

  Tykkää

 10. Luin mobiiliversiota iPhonessa ja video toimi hyvin. Mut kommentointi ei onnistunut siinä….tai sit oon niin tumpula, etten vaan löytänyt… 🙂
  Tykkään tuosta hameesta, se on sopivan pirteä tähän vuodenaikaan. Mulle tulee siitä Marimekko mieleen.
  Happy Thanksgiving täältä Usasta! 
   

  Tykkää

 11. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee..
  Olet tyylisi löytänyt, jatka vain samaan malliin! Blogisihan surkastuisi pelkäksi selittelyksi ja ylivarovaisuudeksi, mikäli pomppisit vain nurisijoiden ja marisijoiden pillin mukaan.
  Kaikille varmasti löytyy juuri itselle sopiva blogi, tarjonnasta ei totisesti ole pulaa!
  Miten olisi vaikka tämä ystäväni Helin blogi, jossa hän viimeksi juuri suositteli internetistä irtautumista, ainakin välillä:
  https://heliksiiri.wordpress.com/2014/11/23/ihmiskoe-irti-internetin-ikeesta/
  Helin blogi on elänyt hiljaiseloa, koska Heli oli pitkällä sairaslomalla, joten häntä varmasti piristäisi yhtäkkinen suuri kävijämäärä.
  terveisin Satu Ylänen-Campbell

  Tykkää

 12. Edellisten perusteella rupesi oikein kiinnostamaan, että miten siellä Norjassa verottaja suhtautuu blogistien saamiin lahjoihin? Tarkoitan siis, että mikä on yleinen käytäntö, eihän se salaisuus ole. Muistelen, että ainakin meillä Suomessa jokin aika sitten oli linjauksia, että ne huomioidaan jotenkin tuloksi mutten muista tarkemmin. 

  Tykkää

 13. ”Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!”
  Hei, oletko sitä mieltä, että se on Johanna, jonka tässä on muututtava, mutta meidän lukijoiden ei tarvitse tehdä mitään sen eteen ettei negan pöllyttäminen jatkuisi. Niinkö? Uskon, ettei oikein onnistu tänäpäivänä tällainen asetelma. Asiat muuttuvat joka tapauksessa, ja jokaisen on muututtava niiden mukana. Teki kipeää tai ei – Vanhoihin tapoiin/kulttuureihin ei voi ikuisesti tukeutua. Ja että voi olla mielestään oikeassa.
  Itse onnittelen ja kiitän, aina kun siihen löytyy tarvetta. Ja onnittelin isolla, kun työkaverini kertoi saaneensa tonnin palkankorotuksen. Olin ainoa kenelle hän tästä työpaikalla puhui ja pelkäämättä, ettei menetä ystäväänsä. Äskettäin, paikalliset tuttavamme lähtivät matkalle ja näyttivät kuvia, missä viettävänsä pari yötä LA:ssa 2500cfr/yö. Eihän siinä voinut kuin nauraa ja onnitella heidän 20 vuotista yhdessäoloaan. 😉 Ja missään muualla en ole nähnyt lottovoittajista kerrottavan kuten suomessa. Ja sentakia rikkaat ja vähemmän hyvätuloiset voivat elää sopuisasti samassa talossa. Lotossa tuli 16 uutta miljönääriä viime vuonna. Tänä vuonna joku/jotkut voittivat jo Euromillions-lotossa 320 t milj.! Sekin hulppea potti, mutta miksi sellaisesta pitäisi mielensä pahoittaa? Ajattelen aina, että kaikille on rittämiin.. ja ihana juttu, että mieheni on hengeltään samanlainen.. Opiskelukaverinsa suomessa kertoo hänelle menestyksestään, ja muille siellä esittää teatteria. Tosi ikävää!
  Suosittelen muuttamaan käsitykset rahasta; maksaa laskunsa ilolla, ja muutenkin nauttia rahankäytöstä vaikka vain sillä ruokaostosmatkalla. En ymmärrä että joku haluaa olla  nimimerkkinäkin ”köyhä” ja kun oikein tuota sanaa korostaa, niin sellaisena elämä pysyykin. – Ja kun pitäisi ajatella juuri päinvastoin!!
  Hyvä kirja muuuttimisen tielle on: Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi. Louise L. Hay. Elämä voi muuttua parempaan, jos viitsii tehdä vähän töitä sen eteen. Heittää ekaksi ne pinttyneet ajatuksensa roskakoriin. Jos nyt rahasta puhuminen ”särähti” korvaan – silloin on jo tarvetta muutokseen! Sain kirjan lahjaksi tältä ”tonnin-ystävältäni”. Se kyllä herättää ajatuksia monessa mielessä.. ja varmasti moni heittää kirjan nurkaan muutaman sivun jälkeen..;)
  Antakaa ihmiset elämän kuljettaa teitä ja ottakaan kaikki ilolla vastaan. Kiittäkää, kiittäkää, kiittäkää, monta kertaa päivässä, vaikka aina ei edes huvittaisi.
  -tiau
   

  Tykkää

 14. Johanna, toivoisin toivepostausta… :)) Kirjoitusta siitä, miten aikoinaan kotiuduit Norjaan? 🙂 Mikä auttoi elämän rakentamisessa sinne.. mitkä olivat kulmakiviä.. mitä vinkkejä annat ihmiselle, joka on muuttanut aivan toisenlaiseen paikkaan kuin mistä tuli.. Viihdytkö itse täydellisesti Norjassa? 🙂
   
  Tästä olisi mulle apua.. nimimerkki kulttuurishokin kokenut ja kotiutumisen tunnetta odotteleva muuttolintu 😀

  Tykkää

 15. Ovessa on mainokset kieltävä kyltti. Nettiselaimessa on mainosesto. En lue naistenlehtiä. Meillä ei ole televisiota. En kuuntele radiota. En seuraa netistäkään sellaisia tv-sarjoja, joihin mainoksia voisi ujuttaa (en nimenomaan mainoksia vältelläkseni mutta hauska huomata miten laatu korreloi mainsten puutteen kanssa :D). On turha inistä siitä kuinka ”joka paikassa” on mainoksia ja kuinka ne nyt vain kuuluvat blogeihin ja elämään. Itse seuraan montaa blogia, joissa ei ikinä ole ollut yhtäkään mainosta. Mainostaminen on aina bloggaajan oma valinta – niin, todellakin valinta – ei mikään välttämättömyys. Mainokset ja blogit eivät luontaisesti mitenkään liity toisiinsa.
   
  En ole osallistunut myöskään mihinkään kilpailuihin, vaikka aina joku intoutuu epäilemään että itselle se ilmainen tavara kelpaisi kuitenkin. (Eivätkö bloggaajatkin muuten joudu maksamaan verot vastaanottamistaan tavaroista? Eli eihän se ilmaista heillekään ole).
   
  Niin järkyttävän yllättävältä kuin se kuulostaakin, se ettei innostu mainospostauksista ei kerro (ainakaan omalla kohdallani) pahasta olosta tai kateudesta vaan yksinkertaisesti siitä ettei innostu mainospostauksista. Kuinka naurettavaa olisi jättää blogin lukeminen siksi ettei pidä ihan joka ikisestä sen aiheesta (koska mainosten kirjoittaminen on aihe siinä missä muutkin)? Menkää itse muualle ”valittamisesta” valittajat 😉
   
  Voisin kyllä kasvotusten sanoa saman minkä nyt anonyyminä kommentoin, mutta ihmettelen suuresti sitä järjen köyhyyttä mitä muutama kommentti näissäkin kommenttiosastoissa edusti, että pitäisi olla pakko kommentoida omalla nimellään. Varmaan ihan ok jollekin tusinanimelle mutta itse en missään tapauksessa lähtisi levittelemään omaa (uniikkia) nimeäni pitkin nettiä, on ollut jo riittävästi vaivaa siitä, ettei sitä sinne muiden toimesta ole laitettu. (Ei, minusta ei myöskään löydy kuvia, enkä käytä esimerkiksi Facebookia.)
   
  Terveisin se anonyymi, joka ihan neutraalisti totesi että sääli kun hyvä postaus oli pilattu mainostamisella ja nähtävästi aloitti koko tämän farssin.

  Tykkää

 16. Onpa täällä ollut keskustelua. Suurin osa kertoi ajatuksistaan ihan tavallisesti – itse en huomannut minkäänlaista ilkeyttä tai kateellisuutta. Mainostamista sinällään ei kritisoitu, ainoastaan toivottiin, että saaduista tuotteista kerrottaisiin heti postauksen alussa. Tuo olisi ihan normaali ja reilu käytäntö lukijoita kohtaan, eihän siitä tarvitse loukkaantua :). Aika taustalla ei ole kateus, jos asiallisesti ehdottaa jotakin. Parempaa loppuviikkoa kaikille!

  Tykkää

 17. Vierailija
  27.11.2014 klo 05:00

  Onpa täällä ollut keskustelua. Suurin osa kertoi ajatuksistaan ihan tavallisesti – itse en huomannut minkäänlaista ilkeyttä tai kateellisuutta. Mainostamista sinällään ei kritisoitu, ainoastaan toivottiin, että saaduista tuotteista kerrottaisiin heti postauksen alussa. Tuo olisi ihan normaali ja reilu käytäntö lukijoita kohtaan, eihän siitä tarvitse loukkaantua :). Aika taustalla ei ole kateus, jos asiallisesti ehdottaa jotakin. Parempaa loppuviikkoa kaikille!

   
  Mahtaako sillä ihan oikeasti olla mitään väliä, onko ilmoitusta saadusta tuotteesta kirjattu postauksen alkuun, loppuun vai kekselle? Vai olisiko kyse pikkumaisesta ”virheiden” kaivelusta…

  Tykkää

 18. Hyvää huomenta! Padilla useimmiten lueskelen blogiasi ja nyt pystyi ekan kerran videon tällä katsomaan.
  Mukavaa loppuviikkoa!
  -Minna

  Tykkää

 19. Hei te kanssalukijat ja kommentoijat! Kannattaa pitää mielessä, että teillä jokaisella on mahdollisuus ja täysi vapaus ruveta bloggaamaan. Ette tarvitse edes pääomaa aloittamiseen, sen kun aloitatte. Teette blogistanne mahdollisimman mielenkiintoisen ja keräätte ison lukijamäärän, niin kyllä ne mainostajat teidätkin huomioi. Sitten vain nautitte kalliista lahjoista ja kirjoitatte vastapalveluksena arvioita tuotteista. Ei tarvitse narista muiden eduista ja käyttää energiaansa kateuteen. Näin teillä on samat edut, helppoa kuin mikä!

  Tykkää

 20. Pakko nyt itsekin kommentoida tätä ”mainostuskohua”. Mitä väliä sillä lopulta on, missä päin tekstiä on mainittu, että jokin tuote on saatu tai esittelee sen yhteistyössä yrityksen kanssa?? Ja Johanna aina kuitenkin tämän mainitsee. Jos haluaa lukea blogeja, joissa ei ole minkään sortin mainostamista, on sekin mahdollista, kukaan ei estä, ja niitäkin blogeja löytyy. Joten miksi käräyttää käämit lukiessa blogia, joka kuitenkin jo lähtökohtaisesti on kaupallisella alustalla ja on jo pitkään (ellei ihan alusta asti, en tiedä) esitellyt vaatteita, sisustusjuttuja yms? Jos blogi on tällainen, niin silloinhan voi jo lähtökohtaisesti olettaa, että sisältää mainoksia. Ei liene mikään uusi juttu blogien lukijoille. Joten nyt kaikki mielensäpahoittajat, itsereflektointia peliin ja miettimään, MIKSI asia nostaa verenpainetta?;) Mäkään en ole sitä mieltä, että noi negiskommentit aina on merkki mistään kateudesta, vaan joillakin ihmisillä (niin suomalaisilla kuin muunkinmaalaisilla) on vaan herkempi kynnys ärsyyntyä turhanpäiväisistä asioista. Mäkin esitän toivomuksen, että jatkat Johanna niiden teksti- ja asiapitoistenkin postausten tekemistä, koska itse nautin kauniiden kuvien ohella ajatuksella kirjoitetuista sisällöistä, mutta on aivan luonnollista ettei joka päivä jaksa tai irtoa mitään henkeviä kannanottoja yhteiskunnallisiin aiheisiin 🙂 Joten, imho, jatka vain samalla linjalla, ja muista että sä saat pitää just sellasta blogia kuin haluat ja laittaa sinne just sellasta materiaalia kuin haluat (lain rajoissa hehheh) eikä lukijat määrää sisältöä! Näin, olen puhunut 😉
  Hämyisää marraskuun vikaa viikkoa ja joulunodotusta,
  Lilli

  Tykkää

 21. Hei! Kiitos kivasta blogistasi. Mullakin on ollut tapana kutomalla nollata ikävät asiat pois mielestä. Olen vaan kutonut ja kutonut ja samalla on syntynyt monta metriä pitkää kaulaliinaa. = )
  Näin syksyisin kun on kurjaa ja pimeää tykkään minäkin pukeutua värikkäämmin. Oranssi tai punainen kaulaliina antaa mukavasti voimaa räntäsateeseen ja tietysti myös oranssit porkkanat ja punaiset paprikat syötynä.
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Lisa

  Tykkää

 22. Mun on pakko kommentoida tohon negatiiviseen kommentointiin.
  En oo muissa blogeissa törmänny siihen, että koko ajan joku kommentoi negatiivisesti. Mainontaa on jokaisessa blogissa ja vaan sun blogissa se tuntuu herättävän negaatioita. Mä en ymmärrä. 
  Oon jo vuosia lukenu sun blogia ja aina odotan innolla uutta postausta. Mä lähetän täältä Suomesta sulle paljon jaksamista ja . 
  (olen lopettanut kommenttiesi lukemisen koska itselle tulee pahamieli muiden negaatioista)

  Tykkää

 23. Samaa mä kummastelen. Kenenkään muun blogissa (samantyylisiä) joita luen, ei ole tämmöistä kommentointia. Tää on kyllä ihan omaa luokkaansa. Vaikka yhtä lailla niissäkin voi kommentoida anonyymisti. Jostain se nyt on kiinni. Ja -ampukaa nyt mut alas vaan- kyllä mun mielestä sen takia kannattaisi ottaa jotenkin kommentit rakaentavana kritiikkinä. Muuten tämä jatkuu aina vaan uudestaan ja uudestaan.
  Mä ehdotan myös, että postaus voisi alkaa heti, että TEHTY YHTEISTYÖSSÄ DIDRIKSONIN KANSSA. Näin jo lukija tietäisi, että nyt kyse on mainoksest. Vähän niinkuin kotona eri tavoin lukee sanomalehden uustisartikkelia kuin mainossivua. Eikö kannattaisi edes kokeilla?
  Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!
  Mutta kaikessa kritiikissä on varmaan jokin siemen, mitä kannattaa pohtia, jotta tämä kommentointi ei olisi näin negatiivista juuri täällä. Johan se varmaan vaikuttaa jo mainostajiinkin, että eivät uskalla tehdä yhteistyötä, kun pelkäävät saavansa negatiivisen leiman. Ainakin osalle lukijoista.

  Tykkää

 24. Violettia, purppuraa ja ripaus sinista kuvissa  Tulipas jotenkin sinisen hamyinen olo, kun taallakin on satanut vain vetta viimeiset pari paivaa. Oikein semmoisia Suomen lokakuun paivia taalla Lahi-Idassa.
  ..minulle kuvat ja kirjoituksesi on vain mielenkiintoista  katseltavaa ja luettavaa, kun oma elama tallaa paikoillaan. 

  Tykkää

 25. Luin mobiiliversiota iPhonessa ja video toimi hyvin. Mut kommentointi ei onnistunut siinä….tai sit oon niin tumpula, etten vaan löytänyt… 🙂
  Tykkään tuosta hameesta, se on sopivan pirteä tähän vuodenaikaan. Mulle tulee siitä Marimekko mieleen.
  Happy Thanksgiving täältä Usasta! 
   

  Tykkää

 26. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee..
  Olet tyylisi löytänyt, jatka vain samaan malliin! Blogisihan surkastuisi pelkäksi selittelyksi ja ylivarovaisuudeksi, mikäli pomppisit vain nurisijoiden ja marisijoiden pillin mukaan.
  Kaikille varmasti löytyy juuri itselle sopiva blogi, tarjonnasta ei totisesti ole pulaa!
  Miten olisi vaikka tämä ystäväni Helin blogi, jossa hän viimeksi juuri suositteli internetistä irtautumista, ainakin välillä:
  https://heliksiiri.wordpress.com/2014/11/23/ihmiskoe-irti-internetin-ikeesta/
  Helin blogi on elänyt hiljaiseloa, koska Heli oli pitkällä sairaslomalla, joten häntä varmasti piristäisi yhtäkkinen suuri kävijämäärä.
  terveisin Satu Ylänen-Campbell

  Tykkää

 27. Edellisten perusteella rupesi oikein kiinnostamaan, että miten siellä Norjassa verottaja suhtautuu blogistien saamiin lahjoihin? Tarkoitan siis, että mikä on yleinen käytäntö, eihän se salaisuus ole. Muistelen, että ainakin meillä Suomessa jokin aika sitten oli linjauksia, että ne huomioidaan jotenkin tuloksi mutten muista tarkemmin. 

  Tykkää

 28. ”Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!Rehellisyysden nimissä, kyllä varmasti useita harmittaa ei vaan mainokset vaan myös tavaran saanti ja kovin kalliiden tavaroiden saanti. Suomalaisessa kulttuurissa se on varmaan vierasta. Eihän lottovoittajatkaan kerro voitoistaan. Ei ole ollut tapana esitellä ilmatteeksi saatua. Siinä suhteessa voin uskoa, että se ei oikein aina istu meidän kulttuuriin. Mutta toisaalta, olihan se kansainvälinen facebook-tutkimus, jossa kerrottiin kuinka ihmiset kadehtivat muita. Kaikki kansat. Ja eniten toisten matkoja. Ja auta armias jos ne vielä saa ilmaiseksi. Sitä ei kyllä parane kertoa!”
  Hei, oletko sitä mieltä, että se on Johanna, jonka tässä on muututtava, mutta meidän lukijoiden ei tarvitse tehdä mitään sen eteen ettei negan pöllyttäminen jatkuisi. Niinkö? Uskon, ettei oikein onnistu tänäpäivänä tällainen asetelma. Asiat muuttuvat joka tapauksessa, ja jokaisen on muututtava niiden mukana. Teki kipeää tai ei – Vanhoihin tapoiin/kulttuureihin ei voi ikuisesti tukeutua. Ja että voi olla mielestään oikeassa.
  Itse onnittelen ja kiitän, aina kun siihen löytyy tarvetta. Ja onnittelin isolla, kun työkaverini kertoi saaneensa tonnin palkankorotuksen. Olin ainoa kenelle hän tästä työpaikalla puhui ja pelkäämättä, ettei menetä ystäväänsä. Äskettäin, paikalliset tuttavamme lähtivät matkalle ja näyttivät kuvia, missä viettävänsä pari yötä LA:ssa 2500cfr/yö. Eihän siinä voinut kuin nauraa ja onnitella heidän 20 vuotista yhdessäoloaan. 😉 Ja missään muualla en ole nähnyt lottovoittajista kerrottavan kuten suomessa. Ja sentakia rikkaat ja vähemmän hyvätuloiset voivat elää sopuisasti samassa talossa. Lotossa tuli 16 uutta miljönääriä viime vuonna. Tänä vuonna joku/jotkut voittivat jo Euromillions-lotossa 320 t milj.! Sekin hulppea potti, mutta miksi sellaisesta pitäisi mielensä pahoittaa? Ajattelen aina, että kaikille on rittämiin.. ja ihana juttu, että mieheni on hengeltään samanlainen.. Opiskelukaverinsa suomessa kertoo hänelle menestyksestään, ja muille siellä esittää teatteria. Tosi ikävää!
  Suosittelen muuttamaan käsitykset rahasta; maksaa laskunsa ilolla, ja muutenkin nauttia rahankäytöstä vaikka vain sillä ruokaostosmatkalla. En ymmärrä että joku haluaa olla  nimimerkkinäkin ”köyhä” ja kun oikein tuota sanaa korostaa, niin sellaisena elämä pysyykin. – Ja kun pitäisi ajatella juuri päinvastoin!!
  Hyvä kirja muuuttimisen tielle on: Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi. Louise L. Hay. Elämä voi muuttua parempaan, jos viitsii tehdä vähän töitä sen eteen. Heittää ekaksi ne pinttyneet ajatuksensa roskakoriin. Jos nyt rahasta puhuminen ”särähti” korvaan – silloin on jo tarvetta muutokseen! Sain kirjan lahjaksi tältä ”tonnin-ystävältäni”. Se kyllä herättää ajatuksia monessa mielessä.. ja varmasti moni heittää kirjan nurkaan muutaman sivun jälkeen..;)
  Antakaa ihmiset elämän kuljettaa teitä ja ottakaan kaikki ilolla vastaan. Kiittäkää, kiittäkää, kiittäkää, monta kertaa päivässä, vaikka aina ei edes huvittaisi.
  -tiau
   

  Tykkää

 29. Johanna, toivoisin toivepostausta… :)) Kirjoitusta siitä, miten aikoinaan kotiuduit Norjaan? 🙂 Mikä auttoi elämän rakentamisessa sinne.. mitkä olivat kulmakiviä.. mitä vinkkejä annat ihmiselle, joka on muuttanut aivan toisenlaiseen paikkaan kuin mistä tuli.. Viihdytkö itse täydellisesti Norjassa? 🙂
   
  Tästä olisi mulle apua.. nimimerkki kulttuurishokin kokenut ja kotiutumisen tunnetta odotteleva muuttolintu 😀

  Tykkää

 30. Ovessa on mainokset kieltävä kyltti. Nettiselaimessa on mainosesto. En lue naistenlehtiä. Meillä ei ole televisiota. En kuuntele radiota. En seuraa netistäkään sellaisia tv-sarjoja, joihin mainoksia voisi ujuttaa (en nimenomaan mainoksia vältelläkseni mutta hauska huomata miten laatu korreloi mainsten puutteen kanssa :D). On turha inistä siitä kuinka ”joka paikassa” on mainoksia ja kuinka ne nyt vain kuuluvat blogeihin ja elämään. Itse seuraan montaa blogia, joissa ei ikinä ole ollut yhtäkään mainosta. Mainostaminen on aina bloggaajan oma valinta – niin, todellakin valinta – ei mikään välttämättömyys. Mainokset ja blogit eivät luontaisesti mitenkään liity toisiinsa.
   
  En ole osallistunut myöskään mihinkään kilpailuihin, vaikka aina joku intoutuu epäilemään että itselle se ilmainen tavara kelpaisi kuitenkin. (Eivätkö bloggaajatkin muuten joudu maksamaan verot vastaanottamistaan tavaroista? Eli eihän se ilmaista heillekään ole).
   
  Niin järkyttävän yllättävältä kuin se kuulostaakin, se ettei innostu mainospostauksista ei kerro (ainakaan omalla kohdallani) pahasta olosta tai kateudesta vaan yksinkertaisesti siitä ettei innostu mainospostauksista. Kuinka naurettavaa olisi jättää blogin lukeminen siksi ettei pidä ihan joka ikisestä sen aiheesta (koska mainosten kirjoittaminen on aihe siinä missä muutkin)? Menkää itse muualle ”valittamisesta” valittajat 😉
   
  Voisin kyllä kasvotusten sanoa saman minkä nyt anonyyminä kommentoin, mutta ihmettelen suuresti sitä järjen köyhyyttä mitä muutama kommentti näissäkin kommenttiosastoissa edusti, että pitäisi olla pakko kommentoida omalla nimellään. Varmaan ihan ok jollekin tusinanimelle mutta itse en missään tapauksessa lähtisi levittelemään omaa (uniikkia) nimeäni pitkin nettiä, on ollut jo riittävästi vaivaa siitä, ettei sitä sinne muiden toimesta ole laitettu. (Ei, minusta ei myöskään löydy kuvia, enkä käytä esimerkiksi Facebookia.)
   
  Terveisin se anonyymi, joka ihan neutraalisti totesi että sääli kun hyvä postaus oli pilattu mainostamisella ja nähtävästi aloitti koko tämän farssin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: