Peura & Nalle Porvoossa

& hetken ajatuksia hyvästä olosta

Terveisiä meiltä, kotisuomeen päässeiltä joululomailijoilta. ❤

Blogipostaukset ovat olleet vähän harvassa viimeaikoina; oikeastaan koko loppuvuoden. Ihan vain elämän hektisyyden ja jonkinlaisen pienen väsymyksen tähden. Tuntuu ihan superhyvältä saada kunnon tauko kaikkeen, saada olla tekemättä mitään.

Olen oikeastaan kuvitellut olevani aika hyvä olemaan tekemättä mitään liikaa ja silloin nämä blogipostauksetkin ovat jääneet; kun on tuntunut että nyt tarvii vain maata sohvalla tämä ilta ja antaa pään levätä. Kun blogi ei ole saanut nousta tärkeämmäksi kuin oma jaksaminen -tai kaikki muu.  

Joskus sitä lepoa kaikesta vaan tarvitsee enemmin kuin yhden illan. Ja voi vitsi että tuntuu hyvälle. Eikö? :)) Eiköhän blogikin taas päivity vähän tiheämmin kun saa nämä energiavarastot kunnolla täyteen! 🙂

Blogin parhauttahan on mun mielestä aina ollut se konkreettinen tieto ja palaute siitä, että tuon hyvää mieltä ja että teen hyvää. Ne, TE, jotka olette kirjoittaneet pitkiä viestejä ja sähköposteja tiellä masennuksesta ja huonosta itsetunnosta kohti parempaa oloa, olette olleet ihan älyttömän suuri motivaattori. Ja tietysti ihan jokaikinen kommentti -kyllä, vaikken olisi ehtinyt vastaamaankaan.

Te olette vahvistaneet omaa tunnettani siitä, että minua (tai ainakin blogia) tarvitaan ja että tämä on hyödyllistä työtä eikä lainkaan niin suuressa määrin pinnallista höttöä kuin joku ehkä haluaisi luulla. 😀

Että tekee hyvää. Se on tärkeää työtä se. Ja se saa jatkamaan.

Mulla on kuvissa muuten siskon anopin (!) talvitakki. Se, kuinka takki on päätynyt siskolle on kummallinen tarina (säästän toiseen kertaan), mutta niin se nyt vaan päätyi mun käyttööni. Ihku nallekarhutakki. 🙂 Ja siskon poromekko on Supertrashin. 

Mitäs muuta? Paitsi että mulla on hyvä olla ja huomennakin vapaata.

Vois keittää heti aamusta kahvit, pelata vähän vanhaa Nintendoa ja syödä vielä yhden Suukon.

Ja huomenna tulee muuten mieskin tänne meidän perässä. Täytyy ehkä säästää yksi sillekin. 🙂

60 vastausta artikkeliin “Peura & Nalle Porvoossa

 1. Heissan,
  Onko muuten Norjassa joku vastaava kuin Suomen Yle Areena, mistä voi katsoa ohjelmia  (myös täältä käsin). Jos on, niin osaatko suositella sieltä jotain sarjaa tms. Entä nettiosoite?

  Tykkää

 2. Kiitos ihanasta blogista ja tunnelmista! Osaatko sanoa mistä pojan hienoakin hienompi kalapipo on ostettu? 😀 Meidän poju olisi tuollaisesta vallan haltioissaan..!! 🙂
  Hyvää joulua!
  L

  Tykkää

 3. Onpa hyvä kuulla, että on aika pysähtyä. Ihminen ei ole kone. Bloggari asettaa itsensä alttiiksi aikamoiselle pyöritykselle, jos ajattelee, että koko ajan pitää laittaa uutta ja ihanaa blogiin muiden tutustuttavaksi. Ei siis ihme, että jossakin vaiheessa tuntuu takki tyhjältä. Se on elämää.
  Kaikkea hyvää edelleen, pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne! Itsellä ihana joulu tulossa, puolison, neljän tyttären, kahden vävyn ja kahden pikku murun kanssa. ❤
   

  Tykkää

 4. Pääsit taas koko postauksen verran kehumaan itseäsi….:D Kukapa kissan hännän nostaisi jos ei kissa itse! No mutta, hyvää joulunaikaa sinne hyväntekijälle ja kaikille muillekin!

  Tykkää

 5. En minä ainakaan ole huomannut, että olisit normaalia harvemmin postaillut. 1-2 krt/vk riittää mainiosti, sillä ”väkisin väännetyssä” sisältö kärsii. Totta kai kirjoittelullasi on seuraajillesi merkitystä, mutta jokainenhan me kuitenkin ensi sijaisesti eletään omaa elämäämme. Ei turhia paineita siis.
  Rauhallista joulua kaikille!

  Tykkää

 6. Vierailija
  23.12.2014 klo 02:31

  Pääsit taas koko postauksen verran kehumaan itseäsi….:D Kukapa kissan hännän nostaisi jos ei kissa itse! No mutta, hyvää joulunaikaa sinne hyväntekijälle ja kaikille muillekin!

  En nyt ollenkaan haluaisi takertua näin kökköön kommenttiin, etenkään näin päivää ennen jouluaattoa.. mutta ehkä se, että on päivä ennen aattoa, herättää vielä enemmän henkiin ajatuksen, että miksi ihmeessä joku haluaisi jättää tälläisen kommentin.. Vaikka luin postauksen vielä uudestaan, niin en kyllä mitenkään ymmärrä miten ko. kommentin jättäjä on lukenut postauksen niin eri tavalla kuin esimerkiksi minä ja varmasti moni muu..  Kiitos Johanna aivan ihanasta hyvän mielen blogista, joskus pieni hengähdystauko tekee tosiaan hyvää, että jaksaa taas. Blogisi eroaa suuresta osasta seuraamiani blogeja juuri hyväntuulisuudellaan, täältä saa aina positiivista energiaa. Toki mukana on ihania kauneusjuttuja, kauniita kuvia ja asuja, mutta ne kuuluvat mukaan. Täällä on hyvä fiilis. Oikein ihanaa rauhallista Joulua sinulle ja koko perheellesi. ❤

  Tykkää

 7. Kiitos mukavasta kirjoituksesta. Sisaren anopin takki on kaunis. Onkohan niitä myynnissä jossain? Sisarella on myös ihanat karvahanskat, mistä sellaisia voi löytyä? 🙂

  Tykkää

 8. Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Olen jo pitkään ollut vakkari-lukijasi ja tämä on kyllä niin ihana hyvän mielen blogi! Tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä hirvitaulu on hurmaava! Satutko muistamaan, mistä tämä on napattu?  Kiitos vielä kuluneen vuoden kirjoituksista ja lämmintä vuotta 2015! -Marika

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: