i Fin land

& perinteisesti mun lempparimainos 😉

Kyseisellä lenkillä me totesimme -minä ja Olli-orava- että Suomen nimi on Finland, koska se on niin hieno. Fin land.  Harmi että oli vain puhelin mukana, olisi varmaan saanut niiiin hienoja kuvia lenksulla.

Ollin ja Ainon pipot teki mummu jouluksi, puvut ne Didriksonilta saadut. Siskon talvinen asu koostuu äidin vanhasta kelsiturkista, Lexingtonin nahkahameesta, Peter Hahnin neuletakista ja Uggin nilkkureista -muistinpas melkein kaikki! 😛

Nyt vaan toivotaan että pienet pakkaset ja valkeat hanget säilyvät, tää on ihan mieletöntä! Ja koska olen joka vuosi näihin aikoihin laittanut teille yhden norjalaisen lempparimainokseni, jaketaanpa perinnettä tänäkin vuonna – jo ihan siksikin, että rakastan Amy McDonaldin This is the life -biisiä! Ja koko mainoksen sähkönsäästöideaa… Norjassahan sähkö on ehdottomasti yleisin tapa lämmittää asuntoja -sitten tulee puulämmitys kuten filmistäkin huomaa, mutta toimiihan vinkit ihan minkä tahansa lämmityskustannusten säästöön! :)) 

Okei, here it is -once again:

28 vastausta artikkeliin “i Fin land

 1. Moi J,
  Kivaa fiilistä välittyy kuvista ja ihanaa tuo auringon pilkahdus:)
  Mukavaa vuoden vaihdetta!!T,K

  Tykkää

 2. Ah, tulee niin Norjankoti-fiilikset mieleen etenkin tuosta kohdasta missä varpaat koskettavat jääkylmää lattiaa herätessä.. ja kun poika pukee kerroksittain villapaitoja ja vähentää lämpötilaa 🙂 Välillä on ikävä sinnekin, vaikka juuri nyt Suomessa onkin hyvä olla!
  -Mi

  Tykkää

 3. Talvessa parasta talvinen pakkassää! Söpöt pipot lapsosilla ❤
  Mukavaa vuoden vaihdetta!
  t. K H

  Tykkää

 4. Tuo on niin kiva mainos, että oon sitä aina välillä käyny kattoon sun blogissa. Siinä on niin hyvä tunnelma 🙂
  -Juuli

  Tykkää

 5. Oletko eronnut vai miksi et käytä sormusta? Keskustelupalstoilla spekuloidaan asiaa joten päätin suoraan kysyä sinulta

  Tykkää

 6.  Itse mietin samaa… Miksi Johanna ei halua vastata?
   
  -Mia
   

  Vierailija
  29.12.2014 klo 09:41

  Oletko eronnut vai miksi et käytä sormusta? Keskustelupalstoilla spekuloidaan asiaa joten päätin suoraan kysyä sinulta

  Tykkää

 7. Hei Johanna!
  Kiitos jälleen ihanista kuvista Langinkoskella. Hienon ja tasokkaan blogisi kautta teet myös kotikaupungillemme Kotkalle hyvää peeärrää. Jos joskus satumme lenkkeilemään vastakkain jossain Kotkan upeassa puistossa, lupaan nykäistä hihasta ja kiittää henk.koht. Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle Sinulle ja perheellesi! Terveisin toinen valkoisen koiran taluttaja Langinkoskelta 

  Tykkää

 8. Heh, minä olen ollut naimisissa vuodesat 1995 enkä koskaan ole käyttänyt sormuksia! Ei kaikki käytä, ei käytä myöskään minun mieheni. Ei se tarkoita mitään ettei käytä sormuksia, sitä ollaan naimisissa ilman niitäkin. T: Marja

  Tykkää

 9. Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

  Tykkää

 10. Vierailija
  30.12.2014 klo 04:00

  Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

   
  Johannan miehen voi bongata sinisissä toppavaatteissa tämän postauksen kuvassa, jos oikein tarkkaan katsoo 😉
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 11. Onko joku hämminki vai mikä, blogissa on nykyään aika melankolinen tunnelma. Jotain erilaista, surumielistä, ilo on jotenkin mennyt taka-alalle. Siispä toivotan iloa ja valoa teidän kaikkien, myös bloggarin elämään. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

  Tykkää

 12. Vierailija
  30.12.2014 klo 04:00

  Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

  Ennemmin   itse olen yllättynyt  että voit tietää toisen ihmisen elämästä jopa sormuksen tarinan katsoppa toisilla voi olla omakin elämä eikä kaikkea asiota  tule seurattua  niinkuin se  joka elää toisen kautta elämää ja seuraa hänen  tekimisiään piirun tarksti:)Täytyypä sanoa että jokaisella  meillä on omat kiinnostuksen kohteemme toisella kiven puutuminen sormuksesta joka saa moittimaan toisia tyhmiksi  toisella joku muu:):)hehhi kaikilla  erilaiset  kohteet ..tunnustan en lue kun summamutikassa blogia en tiedä kaikkea  maisemakuvat kun kiinnostaa ne niin  hienosto kuvattu  Suomesta kun Norjastakin:)!Letkeää Uutta Vuotta kaikille…ilman sormuksen tietämystä tai sen kanssa..kaikki käy!

  Tykkää

 13. Moi J,
  Kivaa fiilistä välittyy kuvista ja ihanaa tuo auringon pilkahdus:)
  Mukavaa vuoden vaihdetta!!T,K

  Tykkää

 14. Ah, tulee niin Norjankoti-fiilikset mieleen etenkin tuosta kohdasta missä varpaat koskettavat jääkylmää lattiaa herätessä.. ja kun poika pukee kerroksittain villapaitoja ja vähentää lämpötilaa 🙂 Välillä on ikävä sinnekin, vaikka juuri nyt Suomessa onkin hyvä olla!
  -Mi

  Tykkää

 15. Talvessa parasta talvinen pakkassää! Söpöt pipot lapsosilla ❤
  Mukavaa vuoden vaihdetta!
  t. K H

  Tykkää

 16. Tuo on niin kiva mainos, että oon sitä aina välillä käyny kattoon sun blogissa. Siinä on niin hyvä tunnelma 🙂
  -Juuli

  Tykkää

 17. Oletko eronnut vai miksi et käytä sormusta? Keskustelupalstoilla spekuloidaan asiaa joten päätin suoraan kysyä sinulta

  Tykkää

 18.  Itse mietin samaa… Miksi Johanna ei halua vastata?
   
  -Mia
   

  Vierailija
  29.12.2014 klo 09:41

  Oletko eronnut vai miksi et käytä sormusta? Keskustelupalstoilla spekuloidaan asiaa joten päätin suoraan kysyä sinulta

  Tykkää

 19. Hei Johanna!
  Kiitos jälleen ihanista kuvista Langinkoskella. Hienon ja tasokkaan blogisi kautta teet myös kotikaupungillemme Kotkalle hyvää peeärrää. Jos joskus satumme lenkkeilemään vastakkain jossain Kotkan upeassa puistossa, lupaan nykäistä hihasta ja kiittää henk.koht. Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle Sinulle ja perheellesi! Terveisin toinen valkoisen koiran taluttaja Langinkoskelta 

  Tykkää

 20. Heh, minä olen ollut naimisissa vuodesat 1995 enkä koskaan ole käyttänyt sormuksia! Ei kaikki käytä, ei käytä myöskään minun mieheni. Ei se tarkoita mitään ettei käytä sormuksia, sitä ollaan naimisissa ilman niitäkin. T: Marja

  Tykkää

 21. Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

  Tykkää

 22. Vierailija
  30.12.2014 klo 04:00

  Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

   
  Johannan miehen voi bongata sinisissä toppavaatteissa tämän postauksen kuvassa, jos oikein tarkkaan katsoo 😉
   
  Tiina/Tina’s

  Tykkää

 23. Onko joku hämminki vai mikä, blogissa on nykyään aika melankolinen tunnelma. Jotain erilaista, surumielistä, ilo on jotenkin mennyt taka-alalle. Siispä toivotan iloa ja valoa teidän kaikkien, myös bloggarin elämään. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

  Tykkää

 24. Vierailija
  30.12.2014 klo 04:00

  Jos oikeasti seuraisitte blogia tietäisitte että Johanna on edelleen naimisissa ja mieskin on suomessa viettämässä joulua. Ja sormuksesta on irronnut kivi ja odottaa remonttiin menoa. Miksi pitäisi vastata satunnaisille kävijöille tyhmiin kysymyksiin??

  Ennemmin   itse olen yllättynyt  että voit tietää toisen ihmisen elämästä jopa sormuksen tarinan katsoppa toisilla voi olla omakin elämä eikä kaikkea asiota  tule seurattua  niinkuin se  joka elää toisen kautta elämää ja seuraa hänen  tekimisiään piirun tarksti:)Täytyypä sanoa että jokaisella  meillä on omat kiinnostuksen kohteemme toisella kiven puutuminen sormuksesta joka saa moittimaan toisia tyhmiksi  toisella joku muu:):)hehhi kaikilla  erilaiset  kohteet ..tunnustan en lue kun summamutikassa blogia en tiedä kaikkea  maisemakuvat kun kiinnostaa ne niin  hienosto kuvattu  Suomesta kun Norjastakin:)!Letkeää Uutta Vuotta kaikille…ilman sormuksen tietämystä tai sen kanssa..kaikki käy!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: