Ihonhoitosuosikkeja

& rutiineja

1) Jurlique Purely Age-Defying öljymäinen puhdistusaine/ Patyka öljymäinen puhdistusaine (saatu) puhdistukseen

2) Clinique Exfoliating scrub viikottaiseen kuorintaan

3) Absolution deep cleansing face mask kuorinnan jälkeen

4) Jurligue Herbal Recovery -seerumi (saatu) päivä- (ja yö)voiteen alle

5) Avene Cleanance K päivävoiteena

6) Jurlique Purely Age-Defying Ultra firm -voide (saatu) yövoiteena

Huomaatte että suosin luonnonmukaisia ihonhoitosarjoja niin pitkälle kuin mahdollista ja sinne suuntaan olen kääntymässä myös meikkituotteiden suhteen… Yhä useampi tuote löytyy kaapista luomumpana versiona, sillä niden laatu ja saatavuus ovat parantuneet huimasti viime vuosina. Ja hintakin. Blogin ansiosta olen myös siinä onnellisessa asemassa, että olen saanut kokeilla erilaisia luomu-/ orgaanisia sarjoja ja testailla vähän erilaisia tuotteita. Suosittelen kurkkaamaan Jolie.fi:n valikoiman, sillä sieltä löytyy kattava tarjonta laadukasta luomukosmetiikkaa. Myös Jurliguella, jonka tuotteista etenkin Age-Defying -sarjaan olen ihastunut, on liikkeitä ainakin pääkaupunkiseudulla.

1) Pidän eniten öljymäisistä puhdistusaineista. Maidot ja voiteet menettelevät, mutta ainakin vaahtoavat geelit kuivattavat ihoani liikaa. Jostain syystä öljyt vain sopivat iholleni parhaiten. Jurliquen Age-Defying sarja on mun mielestäni merkin parhaimmistoa.

2) Cliniquen kuorintavoiteesta en tule luopumaan, sillä tämä jättää kasvoille ainutlaatuisen raikkaan fiiliksen. Ollut käytössä jo varmaankin lähemmäs kymmenen vuotta. Enemmän luonnonmukaisuutta vaativalle on tarjolla kuitenkin myös loistava Jurliquen Purely Age-Defying -sarjan  Refining Treatment exfoliator! Kuorinta on mulle ihan must kerran viikossa, herkempi ihotyyppi ei sitä välttämättä kaipaa.

3) Kuorinnan päälle on ihanaa laittaa puhdistava naamio, eikö? En oikein osaisi kuvitella kuorintaa ilman naamiota, ne kuuluvat yhteen! Absolutionin Le Soint Purifiant on 99,28% natural origin, aika hyvän hintainen (reilu 30 euroa muistaakseni) ja sen tuntee iholla. Hyvä naamio, hyvä hinta-laatusuhde!

4) Jurliquen Herbal Recovery -seerumi sisältää yli 18 kasvisuutetta, rasvahappoja ja vitamineja ja jättää ihon kivan ”kiinteäksi”; sitä voi laittaa aamuin illoin, mutta yleensä käytän vain päivävoiteen alla. 

5) Avenen Cleanance K on mun täsmätuote epäpuhtauksia vastaan. AHA- ja BHA -happoja sisältävä voide auttaa ehkäisemään mustapäitä ja kirkastamaan ihoa ja on yksinkeratisesti must epäpuhtaan/ helposti rasvoittuvan ihon hoidossa. Käytän tätä päivävoiteena, sillä se jättää sopivan matan pinnan ja tarjoaa hyvän pohjan meikille.

6) Jurliquen Purely Age-Defying -sarjan Ultra Firm and Lift Cream jättää todellakin ihon ”firmiksi ja liftiksi” ja on aivan ihanan täyteläinen voide. Mun käytössä tämä on yövoiteena mutta voi toki käyttää myös päivällä juurikin siksi, että se jättää ihon niin kivan kiinteäksi.

 ^Ja tietysti konjac sieni. Tää on mun lemppari koko ihonhoidossa ja se ykkönen, jos vain yksi tuote pitäisi valita. 🙂 Putsaus ja puhdas iho kun kuitenkin on kauneudenhoidossa tärkeämpi juttu kuin mikään meikki! Eikä vedenjuontia muuten kannata väheksyä yhtään. Ainakaan näin yli kolmekymmpisenä. Huomaan tosi hyvin ihossa ne päivät, jolloin olen juonut liian vähän. Etenkin treenanut ja juonut liian vähän. Eli vettä kannattaa juoda riittävästi, mutta liioittelu on ihan turhaa, ylimääräinen kun tulee ulos kuitenkin. 😉 Niin ja jos haluaa pysytella luonnonmukaisessa ja silti säästää rahaa, niin se kookosöljyhän käy niin puhdistukseen kuin kosteutukseenkin, ei hullumpi juttu!

Seuraavaksi sitten juttua itseruskettavista, nyt kun on iho putsattu! 🙂

32 vastausta artikkeliin “Ihonhoitosuosikkeja

 1. Kiitos vinkeistä! Mihin/miten tuota konjac sientä käytetään. Et taida ihan heti ehtiä vastaamaan, mutta kysyn silti, koska kiinnostus heräsi:)

  Tykkää

 2. Avenen Cleanance k voidetta saa kaikista apteekeista, jollei ole hyllyssä saavat tarvittaessa tilattua parin päivän päähän tai useimmissa paikoissa jo seuraavaksi päiväksi. Avenella on muuten useita muitakin hyviä tuotteita.

  Tykkää

 3. Avenen Cleanance K -voidetta ei ole myytävänä Suomessa, tästä ollut puhetta jo aiemman postauksen yhteydessä.

  Tykkää

 4. Mun piti pakata tosi kevyesti viime viikon lomareissulleni, joten otin mukaan lähinnä saamiani näytteitä, joita sitten tyytyväisenä käyttelin, vaikka selvisikin, että yks niistä olikin käsivoide ja yks taas silmänympärysvoide, käytinpä kasvoille myös vartalovoidetta!
  ENKÄ HUOMANNUT MITÄÄN EROA! Iho sai riittävän kosteutuksen ja tuntui ja näytti hyvältä, samalta kuin muutenkin, kun käytän ”hienoa, oikeaa” kosteusvoidettani.
  En sinänsä haluu väheksyä erikoistuotteiden laatua tai tehoa, mutta jos oon täysin rehellinen, monet tuotteet ei itse asiassa paranna ihoa mitenkään, niin ihanilta kuin ne kenties tuntuvat tai tuoksuvatkin, eivätkä kalliit välttämättä ole parempia kuin halvemmat. Aika pitkältihän näissä jutuissa on kyse itsensä hemmottelusta ja mielikuvista, ei niinkään siitä, että iho oikeasti alkais näyttää ratkaisevasti paremmalta (koska siihen vaikuttaa tietty valtavasti myös geenit ja elintavat.)
  Itse oon rajusti vähentäny käyttämieni tuotteiden määrää, ja mm. luopunut kokonaan yövoiteen käytöstä. En laita yöksi mitään, koska haluun, että ihokin saa yöllä levätä ihan rauhassa, ihohan myös itse hoitaa itseään. Aluks se tuntu oudolta, iho tuntui kuivalta, ja oli tosi vaikeaa olla laittamatta voidetta tai öljyä yöksi, mutta jo alle viikossa tilanne tasapainottui enkä enää palaisi entiseen tyyliin. Nyt mulla on vain muutama hyväksi havaittu luottotuote, kylppäri näyttää paremmalta, kun siellä ei oo hirveesti puteleita ja purnukoita, ja rahaakin on säästynyt aika lailla. (Niin että välillä voin ostaa jonkun hömppähemmottelujutun..)

  Tykkää

 5. Kosmetologini sanoi, ettei kannata käyttää ihan hirveänä kaikenlaisia voiteita ja tuotteita. Meikeistä hän oli samaa mieltä, että aivan liikaa niitä käytetään ja kehutaan. Liika on liikaa ja se vanhentaa ennen aikojaan. Ja hän on sellainen asiantuntija, että häntä uskon. 🙂

  Tykkää

 6. Äskettäinhän julkaistiin laboratoriotutkimus, jossa todettiin perinteinen, ikiaikainen Nivea paremmaksi ja tehokkaammaksi kasvovoiteeksi kuin kalliit merkkirasvat.
  Ihan järkyn pitkiä ainesosaluetteloita monessakin purnukassa, voi miettiä mitä se kaikki elimistössä ajan oloon aiheuttaa.

  Tykkää

 7. Vierailija
  26.02.2015 klo 06:34

  Hauskoja nää jutut, lempparit vaihtuu aina kulloisenkin yhteistyön/saatujen mukaan.

  Valitettavasti komppaan tätä. Tämäkin postaus pelkkää mainostamista. Tylsää…

  Tykkää

 8. Vierailija
  25.02.2015 klo 09:03

  Kiitos vinkeistä! Mihin/miten tuota konjac sientä käytetään. Et taida ihan heti ehtiä vastaamaan, mutta kysyn silti, koska kiinnostus heräsi:)

  Kokemuksesta sanoisin konjakkisienen olevan yliarvostettu. Kostealla froteepyyhkeellä tai pesulapulla saanee ihan saman puhdistavan tuloksen (jolla voi myös korvata kuorintavoiteen ja kasvoharjauksenkin).
  Toivoisin myös bloggaajalta hieman kriittisempää kirjoittelua näihin kauneustuotekokeiluihin. Jos saa kokeiltavaksi usein eri tuotteita, miten ne kaikki tuntuvat olevan ihollesi usein niin sopivia?

  Tykkää

 9. Niin samaa mieltä kuin kirjoittaja nro 13. Jatkuva tuotteiden mainostaminen ja kehuskelu ilman kriittistä pohdintaa on todella läpinäkyvää. Harmi, että tämä blogi on muuttunut niin mainoskeskeiseksi ja tuotteiden esittelyksi, tuntuu niin päälleliimatulta koko homma. Harmi juttu, kun jotkut tekstit on olleet jopa ihan ok. Kommentointi on selvästi hiipunut, sitten on kommenttiboksissa paljon viestejä, kun on arvonta laitettu täkyksi.

  Tykkää

 10. Niin totta, kuin kirjoittaja edellä sanoo. Läpinäkyvää epäaitoa mainostamista ja tuotteiden ylistämistä. Säälittää.

  Tykkää

 11. Kiitos vinkeistä! Mihin/miten tuota konjac sientä käytetään. Et taida ihan heti ehtiä vastaamaan, mutta kysyn silti, koska kiinnostus heräsi:)

  Tykkää

 12. Avenen Cleanance k voidetta saa kaikista apteekeista, jollei ole hyllyssä saavat tarvittaessa tilattua parin päivän päähän tai useimmissa paikoissa jo seuraavaksi päiväksi. Avenella on muuten useita muitakin hyviä tuotteita.

  Tykkää

 13. Avenen Cleanance K -voidetta ei ole myytävänä Suomessa, tästä ollut puhetta jo aiemman postauksen yhteydessä.

  Tykkää

 14. Mun piti pakata tosi kevyesti viime viikon lomareissulleni, joten otin mukaan lähinnä saamiani näytteitä, joita sitten tyytyväisenä käyttelin, vaikka selvisikin, että yks niistä olikin käsivoide ja yks taas silmänympärysvoide, käytinpä kasvoille myös vartalovoidetta!
  ENKÄ HUOMANNUT MITÄÄN EROA! Iho sai riittävän kosteutuksen ja tuntui ja näytti hyvältä, samalta kuin muutenkin, kun käytän ”hienoa, oikeaa” kosteusvoidettani.
  En sinänsä haluu väheksyä erikoistuotteiden laatua tai tehoa, mutta jos oon täysin rehellinen, monet tuotteet ei itse asiassa paranna ihoa mitenkään, niin ihanilta kuin ne kenties tuntuvat tai tuoksuvatkin, eivätkä kalliit välttämättä ole parempia kuin halvemmat. Aika pitkältihän näissä jutuissa on kyse itsensä hemmottelusta ja mielikuvista, ei niinkään siitä, että iho oikeasti alkais näyttää ratkaisevasti paremmalta (koska siihen vaikuttaa tietty valtavasti myös geenit ja elintavat.)
  Itse oon rajusti vähentäny käyttämieni tuotteiden määrää, ja mm. luopunut kokonaan yövoiteen käytöstä. En laita yöksi mitään, koska haluun, että ihokin saa yöllä levätä ihan rauhassa, ihohan myös itse hoitaa itseään. Aluks se tuntu oudolta, iho tuntui kuivalta, ja oli tosi vaikeaa olla laittamatta voidetta tai öljyä yöksi, mutta jo alle viikossa tilanne tasapainottui enkä enää palaisi entiseen tyyliin. Nyt mulla on vain muutama hyväksi havaittu luottotuote, kylppäri näyttää paremmalta, kun siellä ei oo hirveesti puteleita ja purnukoita, ja rahaakin on säästynyt aika lailla. (Niin että välillä voin ostaa jonkun hömppähemmottelujutun..)

  Tykkää

 15. Kosmetologini sanoi, ettei kannata käyttää ihan hirveänä kaikenlaisia voiteita ja tuotteita. Meikeistä hän oli samaa mieltä, että aivan liikaa niitä käytetään ja kehutaan. Liika on liikaa ja se vanhentaa ennen aikojaan. Ja hän on sellainen asiantuntija, että häntä uskon. 🙂

  Tykkää

 16. Äskettäinhän julkaistiin laboratoriotutkimus, jossa todettiin perinteinen, ikiaikainen Nivea paremmaksi ja tehokkaammaksi kasvovoiteeksi kuin kalliit merkkirasvat.
  Ihan järkyn pitkiä ainesosaluetteloita monessakin purnukassa, voi miettiä mitä se kaikki elimistössä ajan oloon aiheuttaa.

  Tykkää

 17. Vierailija
  26.02.2015 klo 06:34

  Hauskoja nää jutut, lempparit vaihtuu aina kulloisenkin yhteistyön/saatujen mukaan.

  Valitettavasti komppaan tätä. Tämäkin postaus pelkkää mainostamista. Tylsää…

  Tykkää

 18. Vierailija
  25.02.2015 klo 09:03

  Kiitos vinkeistä! Mihin/miten tuota konjac sientä käytetään. Et taida ihan heti ehtiä vastaamaan, mutta kysyn silti, koska kiinnostus heräsi:)

  Kokemuksesta sanoisin konjakkisienen olevan yliarvostettu. Kostealla froteepyyhkeellä tai pesulapulla saanee ihan saman puhdistavan tuloksen (jolla voi myös korvata kuorintavoiteen ja kasvoharjauksenkin).
  Toivoisin myös bloggaajalta hieman kriittisempää kirjoittelua näihin kauneustuotekokeiluihin. Jos saa kokeiltavaksi usein eri tuotteita, miten ne kaikki tuntuvat olevan ihollesi usein niin sopivia?

  Tykkää

 19. Niin samaa mieltä kuin kirjoittaja nro 13. Jatkuva tuotteiden mainostaminen ja kehuskelu ilman kriittistä pohdintaa on todella läpinäkyvää. Harmi, että tämä blogi on muuttunut niin mainoskeskeiseksi ja tuotteiden esittelyksi, tuntuu niin päälleliimatulta koko homma. Harmi juttu, kun jotkut tekstit on olleet jopa ihan ok. Kommentointi on selvästi hiipunut, sitten on kommenttiboksissa paljon viestejä, kun on arvonta laitettu täkyksi.

  Tykkää

 20. Niin totta, kuin kirjoittaja edellä sanoo. Läpinäkyvää epäaitoa mainostamista ja tuotteiden ylistämistä. Säälittää.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: