Only for girls

*yhteistyossä Triumph*

(…tai niille miehille, jotka haluavat ostaa naiselleen lahjan. ;))

Minua kysyttiin mukaan Triumphin yhteistyöhön; tutustumaan kevään uusiin Shapewear -tuotteisiin myymälässä. Tarjous kuulosti mielenkiintoiselta, sillä olen kovasti pitänyt Triumphin simppleistä, mutta silti aika herkullisista ja laadukkaista alusvaatteista ja koska kauniit alusvaatteet tekevät olosta aina astetta naisellisemman. Ja koska kunnon liikkeestä saa aika just sopivat.

Ihastuin etenkin Sculpting sensation -sarjaan, joka todellakin tuntui olevan ”lightest shapewear ever”.  Toi kuvissa näkyvä vaapeanpunainen (tai tumman harmaa) body… Se oli päällä aivan unelma ja tasoittaa kyllä muodot kuin muodot juhlamekon ja kesävaatteiden alle sopiviksi. 

Suosikikseni nousi sarjan bodysuit, sillä se oli kyllä niin kaunis, söpö, seksikäs… Mutta kerron myöhemmin lisää eli käyttökokemuksia coming up… Nähdään! 🙂

6 ohjetta täydelliseen sopivuuteen…

1) Liivien tmpäryksen tulee istua miellyttävästi

2) Liivien takaosan tulee olla samassa linjassa vaakasuora kuin etuosan.

3) Koko rinnan tulee mahtua kupin sisään.

4) Kaarien tulee myötäillä vartaloa; ei painua ihoon tai kaatua ulos.

5) Liivien keskiosan tulee levätä rintakehää vasten.

6) Olkaimet säädetään vain juuri niin tiukalle, että rinnat ovat luonnollisessa asennossaan; noin kyynärpään ja hartian puolessa välissä.

***

Sensuellin naisellista lauantaita… ❤

18 vastausta artikkeliin “Only for girls

 1. Näyttää kyllä ihanilta kuten monet muutkin Triumphin mallit, mutta vieläköhän koot alkavat ympärysmitan osalta 70:stä? Harmillisen moni valmistaja jättää meidät pienempikokoiset täysin asiakaskuntansa ulkopuolelle.
  t. nimim. 65D

  Tykkää

 2. Hei, 65D!
  Ymmärrät varmaan että tuokin johtuu siitä, että mikä myy, sitä myös tilataan enemmän. Sisäänostajat ovat hyvin selvillä kuluttajakunnasta. Harmi tietysti kannaltasi ajatellen. Olet jo varmaan käynyt kurkkaamassa netissä? On maita jossa asuu sirojen naisten valtakunta, kuten vaikkapa Sveitsissä. Espanjassa olen myös nähnyt enemmän pienikokoisille tarjontaa.. Saksastakin voi löytyä etc..

  Tykkää

 3. Ohjeista puuttui nyt se kaikkein tärkein, eli se, että rintsikoita ostaessa pitää aina ensin pyytää myyjää mittaamaan rinnanympäryksen, ja sitten tsekkaamaan istuvuuden! Ammattitaitoinen rintsikkamyyjä on kullanarvoinen, ja hyvät liivit joka ainoan euron väärtti!
  Muistanpa, kun vuosia sitten ostin rintsikat perinteikkäästä Husson liikkeestä Turusta, ja sovituskopin seinällä oli kehystettynä ”korsetinsovittajan diplomi” olisko ollut 50-luvulta..
   
  (Triumphilla on nyt näköjään kova mainoskampanja päällä, kun heti Menaisten etusivulta lävähti eteen iso mainos, ja nyt täällä blogissa sama..)

  Tykkää

 4. Vinkkinä 65D:lle, että mikäli paikkakunnaltasi löytyy Marks & Spencer, niin heillä saattaisi (ainakin Englannissa asuessani oli) olla juuri kokoosi sopivia ja kauniita alusvaatteita. 🙂 Olen käyttänyt heidän alusvaatteitaan jo 7 vuoden ajan ja voin kyllä lämpimästi suositella. Ajoittain olen myös Triumphia ostanut, mutta todennut M&S:n alusvaatteet minulle paremmin istuviksi. Myös heidän imetysliivinsä olivat todella miellyttäviä. Olenkin suositellut kaikille ystävilleni heidän alusvaatteitaan. Laadukkaita, kauniita kuoseja ja tyylejä sekä hinnaltaan erittäin hyviä. Sekä arki että juhlakäyttöön. 🙂

  Tykkää

 5. Täytyypä käydä katsastamassa M&S:n tarjonta, kiitos vinkistä 🙂
  Joiltakin merkeiltä sopivia kokoja toki löytyy eli sinällään en ole nytkään pulassa. Lisäksi ymmärrän kyllä ettei jokaiseen myymälään voida kaikkia kokoja automaattisesti tilata, mutten ymmärrä miksei näinkin suurella merkillä ole laajempaa kokoskaalaa lainkaan saatavilla. Moni ”kivijalkakauppias” palvelisi asiakasta mielellään tilaamalla hänelle sopivan koon tarvittaessa, mutta nyt ei ole edes mitä tilata. Mm. Lindexiltä löytyy perus T-paitaliivejä monessa koossa ja Change pitää valikoimissaan laajaa skaalaa monista malleista. Luulisi riittävän markkinoita vielä muillekin kunhan tämänkin maan naiset oppivat ostamaan itselleen oikean koon.
  65D

  Tykkää

 6. Eikä edes 70-ympärysmittaa tunnu aina löytyvän pienen tai keskikoon kupilla, eli ymmärrän 65D:n kokopulman. Samaan aikaan liiviammattattilaiset valittavat, etteivät naiset käytä oikeankokoisia liivejä! Useat haluavat ostaa liivinsä rauhassa ilman myyjää esimerkiksi marketeista tai ketjuliikkeistä, missä pienempiä ympärysmittoja voisi olla enemmän tarjolla. Aikuisissa naisissa on siroja ihmisiä, jotka eivät halua käyttää teinirintaliivejä (tai pushupeja).

  Tykkää

 7. Aliarvioiko bolggari lukijoita, kun kirjoittelee noita ”ohjeita” esim. 6 ohjetta täydelliseen istuvuuteen, aivan kuin emme sitä itsekin ymmärtäisi. Jotenkin alkanut toistaa itseään tämä blogi, aiemmin olen tästä kyllä pitänyt. Ei sitä koko ajan tietysti voi keksiä uutta ja ihmeellistä. Seurailen, miten etenee.

  Tykkää

 8. Suomessa mark&spencerin saatavilla olevat koot ei riitä normi naisille (olettamus että ympärysmitta kasvaa samassa suhteessa kuin kuppikoko).  triumph riittää niille jotka ostavat rintaliiivit marketeista a-c kupeilla. Itsellä mallista riippuen 70/g-h, change ja funky lady on huippupaikkoja ostaa, koska näissä paikoissa saa puolueettoman mielipiteen sopivuudesta.
   

  Tykkää

 9. Näyttää kyllä ihanilta kuten monet muutkin Triumphin mallit, mutta vieläköhän koot alkavat ympärysmitan osalta 70:stä? Harmillisen moni valmistaja jättää meidät pienempikokoiset täysin asiakaskuntansa ulkopuolelle.
  t. nimim. 65D

  Tykkää

 10. Hei, 65D!
  Ymmärrät varmaan että tuokin johtuu siitä, että mikä myy, sitä myös tilataan enemmän. Sisäänostajat ovat hyvin selvillä kuluttajakunnasta. Harmi tietysti kannaltasi ajatellen. Olet jo varmaan käynyt kurkkaamassa netissä? On maita jossa asuu sirojen naisten valtakunta, kuten vaikkapa Sveitsissä. Espanjassa olen myös nähnyt enemmän pienikokoisille tarjontaa.. Saksastakin voi löytyä etc..

  Tykkää

 11. Ohjeista puuttui nyt se kaikkein tärkein, eli se, että rintsikoita ostaessa pitää aina ensin pyytää myyjää mittaamaan rinnanympäryksen, ja sitten tsekkaamaan istuvuuden! Ammattitaitoinen rintsikkamyyjä on kullanarvoinen, ja hyvät liivit joka ainoan euron väärtti!
  Muistanpa, kun vuosia sitten ostin rintsikat perinteikkäästä Husson liikkeestä Turusta, ja sovituskopin seinällä oli kehystettynä ”korsetinsovittajan diplomi” olisko ollut 50-luvulta..
   
  (Triumphilla on nyt näköjään kova mainoskampanja päällä, kun heti Menaisten etusivulta lävähti eteen iso mainos, ja nyt täällä blogissa sama..)

  Tykkää

 12. Vinkkinä 65D:lle, että mikäli paikkakunnaltasi löytyy Marks & Spencer, niin heillä saattaisi (ainakin Englannissa asuessani oli) olla juuri kokoosi sopivia ja kauniita alusvaatteita. 🙂 Olen käyttänyt heidän alusvaatteitaan jo 7 vuoden ajan ja voin kyllä lämpimästi suositella. Ajoittain olen myös Triumphia ostanut, mutta todennut M&S:n alusvaatteet minulle paremmin istuviksi. Myös heidän imetysliivinsä olivat todella miellyttäviä. Olenkin suositellut kaikille ystävilleni heidän alusvaatteitaan. Laadukkaita, kauniita kuoseja ja tyylejä sekä hinnaltaan erittäin hyviä. Sekä arki että juhlakäyttöön. 🙂

  Tykkää

 13. Täytyypä käydä katsastamassa M&S:n tarjonta, kiitos vinkistä 🙂
  Joiltakin merkeiltä sopivia kokoja toki löytyy eli sinällään en ole nytkään pulassa. Lisäksi ymmärrän kyllä ettei jokaiseen myymälään voida kaikkia kokoja automaattisesti tilata, mutten ymmärrä miksei näinkin suurella merkillä ole laajempaa kokoskaalaa lainkaan saatavilla. Moni ”kivijalkakauppias” palvelisi asiakasta mielellään tilaamalla hänelle sopivan koon tarvittaessa, mutta nyt ei ole edes mitä tilata. Mm. Lindexiltä löytyy perus T-paitaliivejä monessa koossa ja Change pitää valikoimissaan laajaa skaalaa monista malleista. Luulisi riittävän markkinoita vielä muillekin kunhan tämänkin maan naiset oppivat ostamaan itselleen oikean koon.
  65D

  Tykkää

 14. Eikä edes 70-ympärysmittaa tunnu aina löytyvän pienen tai keskikoon kupilla, eli ymmärrän 65D:n kokopulman. Samaan aikaan liiviammattattilaiset valittavat, etteivät naiset käytä oikeankokoisia liivejä! Useat haluavat ostaa liivinsä rauhassa ilman myyjää esimerkiksi marketeista tai ketjuliikkeistä, missä pienempiä ympärysmittoja voisi olla enemmän tarjolla. Aikuisissa naisissa on siroja ihmisiä, jotka eivät halua käyttää teinirintaliivejä (tai pushupeja).

  Tykkää

 15. Aliarvioiko bolggari lukijoita, kun kirjoittelee noita ”ohjeita” esim. 6 ohjetta täydelliseen istuvuuteen, aivan kuin emme sitä itsekin ymmärtäisi. Jotenkin alkanut toistaa itseään tämä blogi, aiemmin olen tästä kyllä pitänyt. Ei sitä koko ajan tietysti voi keksiä uutta ja ihmeellistä. Seurailen, miten etenee.

  Tykkää

 16. Suomessa mark&spencerin saatavilla olevat koot ei riitä normi naisille (olettamus että ympärysmitta kasvaa samassa suhteessa kuin kuppikoko).  triumph riittää niille jotka ostavat rintaliiivit marketeista a-c kupeilla. Itsellä mallista riippuen 70/g-h, change ja funky lady on huippupaikkoja ostaa, koska näissä paikoissa saa puolueettoman mielipiteen sopivuudesta.
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: