Perjantain Parhaita!

iloa viikonloppuun ❤

kashmirneule saatu: Santosh / vyö itsetehty / farkut Lindex

Heippa hei, karkkia, kukkia ja kivaa musiikkia. Siinpä hyvä perjantai. Tiedättekö mitä noi kukat muuten ovat nimeltään suomeksi? Vähän niinkuin pionin pikkusiskoja. Jonkin sortin neilikoita (ei siis aavistustakaan)? 

Pitäiskös laittaa vielä vähän kynttilöitä palamaan ja kaataa lasillinen viiniä… Täällä meitin kotona alkaa nimittäin iltaa kohden viilentymään kun talon ainoa (takan lisäksi) lämmityslaite ilmalämpöpumppu on käännetty pois päältä. Ja kun ei laiska jaksa painaa laatikkoa uudelleen päälle! ;)) Niin mennään peiton alle sohvalle, hrrr. 

Perjantai on ollut siinä määrin mukava, että monta kivaa asiaa olen oikein ehtinyt pysähtyä miettimään tänään. Listata voisin ainakin:

Lapset (siis odotan ihan työpäivienkin päättymistä että pääsisin hakemaan lapset

Kahvi (aamuheräämiseni ovat helpottuneet suuresti sen jälkeen, kun sukulaistyttö lahjoitti meille vanhan kahvimasiinansa. Mmm, mikä ilo pörisyttää maistuva maitokahvi.)

Lindexin boyfriendit. Tykkään, tykkään; väristä ja mallista. Mun piti oikeastaan listata vain farkut tähän, mutta otin sitten koko asusta kuvan, koska se olikin aika kiva yhdistelmä. Santoshin kashmirneuleen sain tosiaan helsinkiläisen liikeen Helenalta ja Antonialta ja olen ahkerasti pitänyt koko pääsiäisloman. Santoshin sivuilla neuleet on stailattu niin yksinkertaisen tyylikkäästi, mun käytössä se sai kaverikseen vähän erilaista tyyliä. 🙂 Ja niin, vyöhön löytyy virkkausohje kirjasta. 😉

Karkit (muumit on kyllä jo syöty. Että pakko siirtyä siihen viiniin.)

Terveys (viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Viime aikoina on tullut vastaan niin paljon sairauksia ja kurjuuksia, että jokainen oma ongelma tuntuu mitättömältä murheelta. Saa olla siis oikein onnellinen ja tyytyväinen, terveyden eteen kun antaisi suunnilleen kaikkensa!)

Next coming up sitten se lupailemani hiuspostaus arvontoineen. Nähdään pian, nyt nauttimaan perjantai-illasta! ❤

Ps. Vielä kun muistan; kuunnelkaa Ylen ajantasa sunnuntaina klo 15; siellä haastatellaan minua! Soittavatpa vielä lempparikappaleenikin; se löytyypi tosta mun perjantailistastakin, arvaatte ehkä mikä… :))

54 vastausta artikkeliin “Perjantain Parhaita!

 1. Tuohon kirjasuositukseen sanoisin,että tuo ”Mimmit”oli kyllä valtaisa pettymys verrattuna aiempiin Pancolin kirjoihin,valitettavasti….

  Tykkää

  1. No munkin mielestä ekat sivut (juuri aiempien kirjojen aiheuttamien suurten odotusten vuoksi), mutta kun Stella tuli kuvioihin niin taso nousi mun mielestä 200%  😛 Jouduin ihan jarrutella etten olisi lukenut liian nopeasti loppuun! 

   Tykkää

 2. Leinikki!!! No sitä oikeasti ajattelinkin enkä neilikkaa 😛 Ihan totta! Kukkatietämys ei huippu ja kun sanat vielä vähän hukassa ja sekaisin. Mut nyt kuulostaa ihan itsestäänselvyydeltä! Kiitti, no niin, selvisi sekin 🙂

  Tykkää

 3. Aivan ihana vyö, harmi että oma peukalo käsitöiden suhteen on Ihan keskellä kämmentä. Hyvää viikonloppua. 

  Tykkää

 4. Ihan huippu hienoa Johanna! Radio on varmasti auki sunnuntaina ja kirjasi menee juuri tilaukseen! En malta odottaa sen saapumista! 

  Tykkää

 5. Tunnelmallisia kuvia jälleen!
  Pikkuruinen korjaus: Mas que nada -biisin esittäjä on Sergio Mendes, ei Mendez. Kyseessä kun on brasilialainen heppu, niin kieliasukin on portugalilainen. 🙂

  Tykkää

 6. Ihanat farkut, minunkin mielestäonhan ne tämän kevään mallistoa? Täytyy mennä kokeilemaan. Vaikkei ne varmasti noin kivalta näytä, kun sinun päälläsi.
  Jep, tuon terveyden kun (kaikki) muistaisi pitää mielessään, jopa jäisi moni ikävä kommentti kirjoittamatta ja monen mieli pahoittamatta muutenkin. Se kun sitten yht’äkkiä millään muulla ei olekaan mitään väliä kun terveydellä. Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 7. Pakko nyt kysyy noista farkuista. Onko ne Lindexillä Suomessakin myynnissä? Onko noi sellaiset, missä on punaiset saumaukset sisällä?
  Voisit laittaa tuollaisesta vyöstä jonkun ohjeen pliiis. Isot neuleet yms. tuntuvat niin työläiltä ja pelottavilta aloittaa, mutta tuollainen vyö olisi vähän helpompi. Olisi kiva saada joku ohje, kun en osaa oikein itse ideoida.

  Tykkää

  1. Joo, on Suomessa, ostinkin nää Suomesta. 🙂 Mutta punaisia saumoja ei ole.. Sisällä lapussa lukee mallina vain ”boyfriend”. Ja 100% puuvillaa. 
   Vyöstä on ohje  mun kirjassa, sun täytyy ehkä kurkata se sieltä… En nyt uskalla luvata että ohjetta on tulossa tänne blogiin 🙂

   Tykkää

 8. Kukat ovat suomalaiselta nimeltään LEINIKKI.  Niitä on luonnossa yksinkertaisina keltaisina, mutta leikkokukiksi jalostettuina löytyy monta eri väriä, tavallisimmat vaaleanpunainen, valkoinen, keltainen.

  Tykkää

 9. Jaloleinikki – Ranunculus asiaticus
  Hah toivottavasti muistan oikein, ei nuo lattarit vieläkään oo hallussa vaikka 2v jo opetellu. 😀
  t. Tuleva puutarhuri 😀

  Tykkää

 10. Kuuntelin juuri Radio Suomen Ajantasan, olipas tosi kiva kuulla ääntäsi ja ajatuksiasia 🙂 Otettiin miehen ja kahden supermuru Jack Russellin kanssa porukkapäikkärit, laitoin kellon herättämään klo 15.00. Oli mukava pötkötellä sängyllä ja kuunnella hyvän mielen ohjelmaa. Ihanaa kevättä!
  – Jaana

  Tykkää

 11. Täälläkin kuunneltiin Ajantasaa. Oli kiva kuulla sinua, ajatuksiasi. Sinulla on hauska korostus kun oleat asunut ulkomailla jo vuosia.
  Olet tullut osaksi niin monen elämää. Mainitsit ohjelmassa että sinusta olisi kiva kuulla enemmän lukijoista. No, tässäpä yksi aikuinen sinkkunainen, joka löytää sinun hyväntuulen blogistasi kivan arjen pakopaikan. Pidän tyylistäsi ja siitä että olet ’aito luonnonlapsi’ (toivon että ymmärrät tämän kohteliaisuutena) ja sinusta huokuu sisäinen kauneus.
  Kaikkea hyvää elämääsi! Ja onnittelut julkaistusta kirjastasi!
  Lukija X

  Tykkää

 12. Onpas kiva tuo vyö, kuten farkutkin. Olisi kiva saada vyön ohje tännekin. Itse kun en niin käsityöihmisiä ole, niin pelkän vyön takia ei millään viitsisi kirjaa ostaa 😉

  Tykkää

 13. Kukat ovat jaloleinikkejä, ihania uutuuksi kukkakauppojen tarjontaa. Kuulin osan haastattelustasi radiossa, kiva juttu.

  Tykkää

 14. Hei Johanna!
  Aloitin tekemään ihanaa kevään palmikkoneuletta langoista joita kotoa sattui löytymään. Näyttäisi olevan ohuempaa mitä siun käyttämäsi lanka. Kerrotko vähän mittoja eli paljonko on paidan korkeus kainaloihin ja kainalosta pääntielle ja mikä on hihan pituus ?  Kuvista paita näyttää nin hyvänkokoiselta:)
  ….. Löysin blogisi vasta….oikein kivoja, ihania juttuja 🙂
   
  -Tintti

  Tykkää

 15. Tuohon kirjasuositukseen sanoisin,että tuo ”Mimmit”oli kyllä valtaisa pettymys verrattuna aiempiin Pancolin kirjoihin,valitettavasti….

  Tykkää

  1. No munkin mielestä ekat sivut (juuri aiempien kirjojen aiheuttamien suurten odotusten vuoksi), mutta kun Stella tuli kuvioihin niin taso nousi mun mielestä 200%  😛 Jouduin ihan jarrutella etten olisi lukenut liian nopeasti loppuun! 

   Tykkää

 16. Leinikki!!! No sitä oikeasti ajattelinkin enkä neilikkaa 😛 Ihan totta! Kukkatietämys ei huippu ja kun sanat vielä vähän hukassa ja sekaisin. Mut nyt kuulostaa ihan itsestäänselvyydeltä! Kiitti, no niin, selvisi sekin 🙂

  Tykkää

 17. Aivan ihana vyö, harmi että oma peukalo käsitöiden suhteen on Ihan keskellä kämmentä. Hyvää viikonloppua. 

  Tykkää

 18. Ihan huippu hienoa Johanna! Radio on varmasti auki sunnuntaina ja kirjasi menee juuri tilaukseen! En malta odottaa sen saapumista! 

  Tykkää

 19. Tunnelmallisia kuvia jälleen!
  Pikkuruinen korjaus: Mas que nada -biisin esittäjä on Sergio Mendes, ei Mendez. Kyseessä kun on brasilialainen heppu, niin kieliasukin on portugalilainen. 🙂

  Tykkää

 20. Ihanat farkut, minunkin mielestäonhan ne tämän kevään mallistoa? Täytyy mennä kokeilemaan. Vaikkei ne varmasti noin kivalta näytä, kun sinun päälläsi.
  Jep, tuon terveyden kun (kaikki) muistaisi pitää mielessään, jopa jäisi moni ikävä kommentti kirjoittamatta ja monen mieli pahoittamatta muutenkin. Se kun sitten yht’äkkiä millään muulla ei olekaan mitään väliä kun terveydellä. Ihanaa viikonloppua!

  Tykkää

 21. Pakko nyt kysyy noista farkuista. Onko ne Lindexillä Suomessakin myynnissä? Onko noi sellaiset, missä on punaiset saumaukset sisällä?
  Voisit laittaa tuollaisesta vyöstä jonkun ohjeen pliiis. Isot neuleet yms. tuntuvat niin työläiltä ja pelottavilta aloittaa, mutta tuollainen vyö olisi vähän helpompi. Olisi kiva saada joku ohje, kun en osaa oikein itse ideoida.

  Tykkää

  1. Joo, on Suomessa, ostinkin nää Suomesta. 🙂 Mutta punaisia saumoja ei ole.. Sisällä lapussa lukee mallina vain ”boyfriend”. Ja 100% puuvillaa. 
   Vyöstä on ohje  mun kirjassa, sun täytyy ehkä kurkata se sieltä… En nyt uskalla luvata että ohjetta on tulossa tänne blogiin 🙂

   Tykkää

 22. Kukat ovat suomalaiselta nimeltään LEINIKKI.  Niitä on luonnossa yksinkertaisina keltaisina, mutta leikkokukiksi jalostettuina löytyy monta eri väriä, tavallisimmat vaaleanpunainen, valkoinen, keltainen.

  Tykkää

 23. Jaloleinikki – Ranunculus asiaticus
  Hah toivottavasti muistan oikein, ei nuo lattarit vieläkään oo hallussa vaikka 2v jo opetellu. 😀
  t. Tuleva puutarhuri 😀

  Tykkää

 24. Kuuntelin juuri Radio Suomen Ajantasan, olipas tosi kiva kuulla ääntäsi ja ajatuksiasia 🙂 Otettiin miehen ja kahden supermuru Jack Russellin kanssa porukkapäikkärit, laitoin kellon herättämään klo 15.00. Oli mukava pötkötellä sängyllä ja kuunnella hyvän mielen ohjelmaa. Ihanaa kevättä!
  – Jaana

  Tykkää

 25. Täälläkin kuunneltiin Ajantasaa. Oli kiva kuulla sinua, ajatuksiasi. Sinulla on hauska korostus kun oleat asunut ulkomailla jo vuosia.
  Olet tullut osaksi niin monen elämää. Mainitsit ohjelmassa että sinusta olisi kiva kuulla enemmän lukijoista. No, tässäpä yksi aikuinen sinkkunainen, joka löytää sinun hyväntuulen blogistasi kivan arjen pakopaikan. Pidän tyylistäsi ja siitä että olet ’aito luonnonlapsi’ (toivon että ymmärrät tämän kohteliaisuutena) ja sinusta huokuu sisäinen kauneus.
  Kaikkea hyvää elämääsi! Ja onnittelut julkaistusta kirjastasi!
  Lukija X

  Tykkää

 26. Onpas kiva tuo vyö, kuten farkutkin. Olisi kiva saada vyön ohje tännekin. Itse kun en niin käsityöihmisiä ole, niin pelkän vyön takia ei millään viitsisi kirjaa ostaa 😉

  Tykkää

 27. Kukat ovat jaloleinikkejä, ihania uutuuksi kukkakauppojen tarjontaa. Kuulin osan haastattelustasi radiossa, kiva juttu.

  Tykkää

 28. Hei Johanna!
  Aloitin tekemään ihanaa kevään palmikkoneuletta langoista joita kotoa sattui löytymään. Näyttäisi olevan ohuempaa mitä siun käyttämäsi lanka. Kerrotko vähän mittoja eli paljonko on paidan korkeus kainaloihin ja kainalosta pääntielle ja mikä on hihan pituus ?  Kuvista paita näyttää nin hyvänkokoiselta:)
  ….. Löysin blogisi vasta….oikein kivoja, ihania juttuja 🙂
   
  -Tintti

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: