Juhannuskukkia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koska kukkakausi on kauneimmillaan.

Koska vähän kaikki on kauneimmillaan.

Vaikka välillä sataakin; se on vain kesäsadetta se. 

Sadekuuron yllättäessä kiiruhdin hakemaan lasten nurmikolle unohtuneita vaatteita sisään ja sain tietysti ryppään kylmiä pisaroita selkääni. Tunsin joka ikisen, voin luvata. Ohuen pitsin läpi. Ja kiiruhdin vähän lisää. 

Mutta myös hymyilin vähän. Koska muka on parempi kulkea märällä nurmella paljain jaloin kuin kesäsateella? Tuntea sadepisarat iholla. Kastua ulkona. Valua vettä. Istua lähekkäin ja lämmitellä. Keittää kahvit. Katsella kuinka taivas kirkastuu.

Ei meitä ole sokerista tehty.

 

Ja vaikka täällä ei juhannusta juhlitakaan. Ei muuten kuin aina 24.6. eli ensi keskiviikkona. Eikä koskaan Suomen tyyliin. 😉 Näette keskiviikkona sitten Norjan tyyliä!

Paratiisi on mun mielestä sellainen ultimate -juhannusbiisi, joten laitetaan se ettei pääse unonhtumaan: 

 

 

Rakkautta & rauhaa ystävät – ja saunaa ja grillimakkaraa!

10 vastausta artikkeliin “Juhannuskukkia

 1. Voi kun oli kauniit kuvat! Ihanaa keskikesää Johanna ja perhe. Harvoin kommentoin, mutta aina luen ja ihailen kuviasi ja fiilistelen tekstejäsi, välillä kepeitä toisinaan taas painavampaa asiaa. Mansen liepeillä tulee vettä kun Esterin peestä, mutta ”ihanan lämmintä” kun on 15 astetta 🙂 kyllä me suomalaiset näihin jusseihin ollaan jo totuttu 😀

  Tykkää

 2. Luonnon kukat ovat niin kauniita, Lupiinitkin ovat mielestäni niiiin aliarvostettuja ”tienvarsikukkia”, joista pihoilla halutaan eroon. Takapihan niityllä erivärisiä ne ovat omasta mielestäni niin kovin kauniita monine sävyineen. Ihana postaus, ihanat vaatteet. Pitsitunikasta ja pöksyistä minäkin kysyisin, mistä ne ovat? Niin ja Hyvää Juhannusta täältä keski-Suomesta!

  Tykkää

 3. En ole käynyt blogissasi vähään aikaan mutta nyt halusin taas tulla ihastelemaan kuviasi. Kaunista jälleen kerran ja saat tavallisetkin asiat näyttämään erityisemmiltä 🙂
  lindasini.blogspot.com

  Tykkää

 4. Kauniita kuvia olet taas kuvannut!  Ihania nuo sun rannekorut, onko ne itse tehtyjä?
  Juhannus täällä Suomen pääkaupunkiseudulla on erilaista: aamulenkillä ( tihusateessa ) totaali hiljaisuus liikennemelusta ja ihmisistä. En tavannut koko pitkän lenkin varrella kuin yhden pyöräilijän 🙂 Tuoksuja, kauniita kukkia ja linnun laulua, kyllä kelpasi 🙂 

  Tykkää

 5. Moi. Kivoja kuvia! Minua huvittaa tuo etana, kun tyttöni 3 ja 7 vee varastavat pakastusrasiani ja keräävät niihin ulkoa kaiken mikä liikkuu. Tuo iso etana olisi heille oikea lottovoitto:)

  Tykkää

 6. Hei! Olen tekemässä kirjasi mukaan ihanaa Kaisla-neuletta. Kysyn neuleen kainalo-helman pituutta, kuinka paljon sen pitäisi suunnilleen olla? Omani kun näyttää kovin lyhyeltä.. Miten ratkaisisit pulman?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: