Hoitoa kesähiuksille (sinullekin)!

Arvontaa aamuun! 🙂

 

Kävin Suomessa ollessani taas vakkarikampaajallani Inochissa (Helsinki, Unioninkatu 25) ajatuksella tasata kesän kuivettamia latvoja ja fiksata ihan vähän väriäkin. Inochi tarjosi leikkauksen ja värin ja lukekaa vaan eteenpäin; jotain teillekin! :)) Vähän kaupallista höpinää siis taas, mutta mun mielestä kyllä oiken mielenkiintoista!

Kampaajalle marssiessani ajatuksissani oli siis kesätukan päivittäminen parempaan kuntoon, mutta olin kyllä aivan unohtanut kovasti mainostetun Olaplexin; oletteko kuulleet tästä hiusalaa mullistaneesta uutuudesta; kenties kokeilut? No, olin itse ajatellut kokeilla moista ihmehoitoa jo täällä Norjassa, mutta asia sitten vain jäi. Nyt Ansku kertoi Inochissa että Olaplexit löytyy heiltäkin, mutta myös L'Oreal on tuonut markkinoille aivan samantyyppisen uutuuden; Pro Fiber -sarjan. Päätimme kokeilla sitä.

Onko Olaplexin -tai Pro fiberin- idea teille tuttu? Hoito tehdään kampaamossa ja sen tarkoitus on täyttää hiusta. Tiedättekö; kävyn tapaan kerroksista -tai "suomuista" koostuva hius saattaa kulutuksen ja käsittelyjen tuloksena vähitellen menettää suomuja. Hius menettää siis joustavuuttaan ja kestävyyttään ja muuttuu elottomammaksi. Näitä menetettyjä suomuja on hoidolla siis tarkoitus täyttää. Palauttaa hiusta täyteen kokoonsa.

Ja miltäs hoito on nyt tuntunut? Välillä on tuntunut että hiuksissa on liikaakin tukea! 😛 Alkuunsa etenkin mun muutenkin karhea ja aika runsas tukka tuntui saaneen vain lisää täytettä. Mutta mun mielestä tuntuu kai aina, että hius on parhaimmillaan hieman kampaajalta laskeuduttuaan, asetuttuaan paikalleen. Niin kävi nytkin. Pari pesua ja se on siinä. Mutta koko pituudessa on ehdottomasti enemmin volyymia kuin ennen. 

Pro fiberissa on sekin hyvä, että hoidon jälkeen saa mukaansa kotihoitopaketin; kuusi tuubia kerran viikossa käytettäviksi. Hoito ei jää siis yhteen kampaamokäyntiin, vaan sitä jatketaan kotona! 

 

Kiinostuitko? 🙂 Arvon kolmelle teistä L'Orealin Pro Fiber -hoidon Inochissa. Hoidon voit käydä lunastamassa ihan yksinään tai tehdä sen värjäyksen/leikkauksen/whatever yhteydessä. Inochin porukka on ihan loistavaa, ammattitaitoista ja herttaista ja värit eivät kyllä koskaan mene pieleen; nytkin (tällä kertaa Anskun toimesta) jotain lämmintä maitokahvia laitettiiin (tummia ja vaaleita raitoja) -love it! ❤

Kommenttia boksiin jos hoito kiinostaa ja kesätukka tarvitsee fiksausta -voi harmi; olisi ollut kiva kuulla teidän Ola-plex (tai Pro-Fiber) kokemuksia, mutta nyt taitaa arvontakommentit täyttää boksin… :/ Otetaan niistä kokemuksista joku toinen kerta! :))

 

Ps. Hiukset ovat kuvissa työpäivän jäljiltä eikä siis mitenkään erityisesti edes fiksattu ; sormilla pyörittelin vähän rullalle. Voisi siis olla paremmankin näköinen, hehe. Eiköhän noita hiuskuvia kuitenkin taas tule tippumall. 😉 Hyvää perjantaita!!

 

 

554 vastausta artikkeliin “Hoitoa kesähiuksille (sinullekin)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: