Seinälle piireltyä & hapsuhuivi

kashmir-villahuivi by Pias, housut Denim&Supply

 

Hitsi, nyt jo tulee mieleen monta asiaa mitkä tekisin toisin. Ja teenkin.

Mutta idea oli juuri se mitä olen seinälle hakenutkin. Yksinkertainen tussipiiros ikimuistoisesta paikasta, muistoja herättävästä kadusta, rakkasta matkakohteesta. Tässä tapauksessa Havanna. Ihan vapaalla kädellä luonnostellen. Sellainen mahdollisimman huoleton piiros valokuvien rinnalle. Mutta mun täytyy ostaa vielä yksi ihan vähän paksumpi tussi, yrittää pitää viivat vielä yksinkertaisempina. Toi on nyt sitten vain harjoitus-Havanna.

Piirsin Ainonkin balettipuvussaan. Se saa olla.

Ja Ikeasta hain vihdoin Hemnesin vaalean peilin olohuoneeseen; se on ollut ajatuksissa jo kauan. Peilistä paikallaan on muuten selkeämpi ja suurempi kuva instassa; te, jotka siellä seuraatte olette jo nähneetkin! Ja instaseuraajat ovat ehkä huomaneet senkin, että olemme jo jossain ihan muualla kuin kotona Norjassa. 

Isin luona nimittäin. Odottelemassa josko sisko saisi vauvan. ❤

 

 

5 vastausta artikkeliin “Seinälle piireltyä & hapsuhuivi

 1. Ihania tussipiirroksia olet taiteillut. Olet varsinainen monilahjakkuus. Upeaa. Eikö tuo huivi ole niitä normaaleja toisen maahantuojan Italiasta tuomia huiveja, joihin on vain pyydetty ompelemaan By Pia’s tägi jälkikäteen? Design ei taida olla ko brändin, mutta kukapa näistä enää tietää…
  Ihanaa jännityksen hetkiä teillä vauvan syntymää odotellessa.

  Tykkää

  1. Olet kyllä upea taiteilija! Nyt kun sinulta tuli uusi käsityökirja markkinoille (lukijoiden toiveesta), keksisitkös jonkun kanavan, josta voisi ostaa taidettasi? 🙂 Tiedän, että maalaat ja piirrät vain omaksi iloksesi, mutta tuon tyyppisiä kuvia en ainakaan kaupassa ole nähnyt. Herkkiä tussipiirrustuksia ja muitakin maalauksia mitä olen nähnyt blogissasi vuosien varrella. Varmasti moni haluaisi ostaa taidettasi. Saisit hankkeesta tekemisen iloa ja rahaakin. 🙂

   Tykkää

 2. Innostuin heti ideasta kiinnittää hartiahuivi vyöllä noin, mutta miten hyvin se pysyy paikoillaan, siis blogikuvauksen päätyttyä? ; ) Toisin sanoen tosielämän tiimellyksessä. Mun kokemukset erilaisista huiviviritelmistä ja kietaisupaidoistakin on sellaisia, että niitä pitää koko ajan olla justeeraamassa, ellei halua yhtäkkiä huomata, että on ties kuinka kauan jo kulkenut täysin repsottavassa asussa..

  Tykkää

  1. Yritin joskus alkaa sua, Johanna, instassa seuraamaan, mutta tilisi ilmeisesti on salattu? Vai onko sulla joku toinen tili blogille, jota en ole löytänyt? Ja miten täällä kommentoidaan? Nyt sain kommenttini liitettyä jonkun toiseen kommenttiin vastaukseksi, mutta missä voisin kommentoida ihan itse? 😀 Auttakaa osaamatonta!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: