Perjandagens

pellavapaita by Pias (saatu) / housut Cambio

 

-Ja lemppariripsaristakin on taas pakko mainita. Täällä telkkarissa nimittäin testattiin torstaina markettimaskaroita ja juurikin toi mun suosikki Maybelline valloitti koko testiryhmän. Että ei ole vain mun kuvitelmaa. Se oli muuten myös testin halvimpia! Halvin ja paras -tykkään! Niin ja seerumikin on kasvatellut ripsiä, alkaa ihan huomaamaan. 

Perjantai mentiin taas pellavassa -sekä Cambion pehmoisissa collegehousuissa, jotka erehdyttävästi muistuttavat ihan kunnon housuja. Superhyvät. 

Joku ehkä huomaa taustalta pilkistävän maton. Jeps, olohuoneeseen on tullut villamatto… Kerron myöhemmin… Tai sanottakoon sen verran, että siinä lohkesi aika pala sohvabudjetista. Taitaa mennä muutenkin minibudjetilla tämä lokakuu. Sohvahan meidän on ollut tarkoitus vähitellen ostaa uusi – se nyt taas siirtyi sitten. Ja taitaa olla IKEAn Söderhamn, kalliimmat vaihtoehdot karsittu, heh.

Niin ja oletteko kokeilleet lehtikaalilastuja? Vitsi miten hyviä! Sekoitat kulhossa lehtikaalin lehtiä, suolaa, pippuria ja (kylmäpuristettua neitsyt-)oliviiöljyä. Ripottelet siis suolaa hyvin maltillisesti lehtikaalien päälle; pilasin ensimmäisen annokseni aaaaaivan liian runsaalla suolalla. Pippuria saman verran ja oliviiöljyn kanssa voikin olla vähän reilumpi. Lehtikaalit paistetaan uunissa 180 asteessa kiertoilmalla noin 20min. Öljyä on hyvä olla suunnilleen koko lehtien pinnalla, jotteivat kaalinlehdet kuivu korpuiksi. Lehtikaalilastut ovat valmiit nautittaviksi – ihan kuin perunalastut. Suosittelen lämpimästi; en tee itse näitä tervellisyyden, vaan maun vuoksi! ;)) Mmm.

 

Nyt on kiiruhdettava treenailemaan zumbaa neljäksi tunniksi, jei! 

 

32 vastausta artikkeliin “Perjandagens

 1. Onko matto paimentolaismatto? Olen ihastellut ja hipelöinyt sitä Artekissa, mutta hinta on ollut niin korkea. Tosin on varmaan ikuinen ja voi olla vielä lastenkin lattialla, kun aika itsestä jättää.
  Noi by Pia’s pellavapaidat ovat niiiin ihania!

  Tykkää

  1. Hei, juu paimentolaismatto. 🙂 Meillä oli kanssa lapsuuden kodissa, joten aika ajattomia mattoja ovat. Ja hyvälaatuisia, että kyllähän näillä villamatoilla hintaa on :/

   Tykkää

  1. Tilasin yhden sivuston kautta Marokosta… en just muista nimeä, mutta kirjoittelen siitä pian tarkemmin. 🙂

   Tykkää

 2. Kiva idea tuo lehtikaalilastut:) ostin lehtikaalia ja laittanut sitä vain smoothien joukkoon, mutta vaihtelun vuoksi voisi kokeilla hyvinkin lastuina, kiitos vinkistä 😀 Ja ihana asukokonaisuus!

  Tykkää

 3. Oi, NYT se on tapahtunut! Pariin kertaan olen huokaillut miten raikkaaksi sohvaryhmänne muuttuisi jos hankkisit sinne vaalean maton:) Ja kauniin maton löysitkin. Itselläni samanmoinen hakusessa joten vinkit otetaan ilolla vastaan.

  Tykkää

  1. No juu :)) Niin se ajatus on omassakin päässä kasvanut… Kirjoittelen maton hankinnasta pian 🙂

   Tykkää

 4. Hei nyt kyselen housuista ;). Tule mukaan lenkille-postauksen sun ulkoiluhousujen malli / merkki kiinnostaa kovasti. Tuollaiset mustat ja vartalonmyötäiset. Ei löydy mistään ja ens viikon syyslomareissuun olis huippua löytää. Joten jos voit auttaa niin kiitos! Samoin tän postauksen pöksyt kiinnostavat! Mikä malli ja osaatko vinkata jälleenmyyjää (nettikauppaa), mistä kannattais tilata. Kiitos kovasti jo etukäteen vastauksista. T. Lukija jo viiden vuoden takaa 🙂

  Tykkää

  1. Hei vaan, hyppään mukaan keskusteluun, kun tuli omat housut mieleen. Itsellä on Stadiumista Soc-merkkiset vartalonmyötäiset suorat tuulihousut (+takki, setti oli muistaakseni 40,-), joissa vetoketjut nilkoissa. Housuista mainitakseni vielä, ovat todella ohutta ja kevyttä materiaalia, mutta toimineet hyvin myös alle juoksuhousut, päälle tuulihousut-yhdistelmällä:) Laitan vielä linkin kyseisiin housuihin, jos kiinnostuit. 
   http://www.stadium.fi/vaatteet/housut/212664101/soc.w-run-woven-pnt.black

   Tykkää

  2. Heippa, mun ulkohousut taisivat olla norjalaisen Bergansin! Suosittelen kurkkaaamaan toista norjalaista: Stormberg.fi -sivua jos ehdit vielä tilaamaan; niillä on kanssa hyviä malleja ja huokeat hinnat! 🙂 Nämä Cambiot ostin Kotkasta kaupasta nimeltään Via Mare; en osaa sen tarkemmin vinkata muita jälleenmyyjiä 😦

   Tykkää

 5. Hei, olen tehnyt tuota lehtikaalia samalla reseptillä mutta lisännyt tuohon uunissa käyneeseen lehtikaaliin puolet tuoretta. Sitten vielä päälle kastike jossa on sitruunamehua, oliiviöljyä, valkosipulia ja ripaus suolaa. Sekoita ja ripsauta vielä helahoidon päälle pinjan siemeniä. Äärettömän hyvä lisäke tai vihreä salaatti.

  Tykkää

 6. Aivan ihana asu päälläsi !! Tykkään niin pellavaa. Rentoa ja samalla tyylikästä. Täällä jo niin viileää että kaivoin villatakin ja paksun huivin esiin, ja heti päälle ♡

  Tykkää

 7. Heips, kävi tänään sama moka kun tein ensimmäistä kertaa lehtikaalisipsejä. Laitoin liikaa suolaa ja pelillinen oli pakko heittää roskiin.  Saakohan noita housuja Suomesta?  Tosi kivan näköiset…

  Tykkää

  1. Joo se on harmillisen nopeasti tehty…. :((( Suolaa ihan vähän 🙂 Housut ostin Suomesta, eli kyllä saa! Näma ovat Kotkasta jos siellä päin satut liikkumaan, Via Maresta 🙂

   Tykkää

 8. Hei
  yritin etsiä päivitystäsi siitä ripsien kasvatusseerumista. Äh, en löydä. Jaksaisitko antaa merkin tänne kommenttiboxiin vielä?
  nimim.tynkäripsi:)

  Tykkää

  1. Hei se on nimeltään EyEnvy, ostin yhdestä hoitolasta Suomesta, mutten muista nyt nimeä :'(( kaivan nimenkin vielä esiin! 🙂

   Tykkää

 9. Ripsiseerumi kyllä kasvattaa ripsiä, mutta ripset käytön jälkeen palautuvat entisiin mittoihin, kun seerumin käyttökin lopetetaan. Mulla samaa seerumia, hinta n.90euroa.Merkki Envy

  Tykkää

  1. Niin varmasti. 🙂 Onneksi aine on aika riittoisan tuntuinen, eikä sitä nyt enää tarvitse ihan joka päivä laittaa. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: