Halloweenkanit ja leijonat

*yhteistyössä Freixenet

 

^ Iselin relaa peiton päällä olohuoneen lattialla ❤ Siihen se menasi nukahtaa kunnes kannetiin omaan pesään nukkumaan. 

 

Noin muuten. Täälläkin vietetään Halloweenia nykyisin. Uusi ja vähän kiistelty tapa, vähän niinkuin Suomessakin. Mutta; lasten mielestä aivan huippu. Ei sitä vaan voi olla juhlimatta kun tietää miten hulluna lapset sitä odottavat ja siitä nautivat. Meilläkin täällä tällä kertaa hiippaili kolme kamalan pelottavan näköistä hirviötä ja noitaa. Mitä lie. Me aikuiset kuljimme pienten perässä ulkona ettei kuitenkaan liian pelottavaksi mennyt. Ja mietimme ettei niistä saa pelottavia tekemälläkään suloisen viattomuuden loistaessa niin kirkkaasti yli asujen. ❤

Meillä oli siis kylässä Ompun yhden kaverin vanhemmat, joille tarjoilimme meren eläviä; lähinnä raakaa tonnikalaa, lohta ja jotain kolmatta sashimin muodossa. Ja tiedän; yksinkin kuva tästä olisi kertonut enemmän kuin nämä mun tuhat sanaa, mutta kun kuvat taas unohtuivat siinä touhussa kun syömään pääsimme. 😉 Voi meitä. Mun mies taisi omaan instaan kuvan laittaa, mutta yleensä olemme tossa vaiheessa jo niin innostuneita syömään & seurustelemaan että kaikki kamerat ja somet jäävät. Ja niin pitää ollakin.

Illan alkuun tarjosimme lasilliset Freixenetiä, joka muuten kuulemma on suomalaisten suursuosikki ja pidetyin kuohari (Wine Brand Health 2015)! Tämä semi seco, jota olen saanut pari pulloa Me Naisten kautta olikin ihan sopivan hedelmäinen ja puolikuiva, tykkäsin! Sopiva pieniin juhlallisuuksiin ja ihanan kuohuva alkumaljaksi.

 

Ai niin ja Aino kysyi: "Mamma meinaatko olla leijona? Wau! Maren (päiväkotikaveri) meinaa kanssa olla leijona!" Leijonaefekti syntyi todennäköisesti tästä liivistä; sain sen Amsterdamin reissussa By Piasilta. :)) Tottahan toki, olenhan minä leijona. Ihan mieluusti. 🙂 Karvaliivit kehiin siis taas. Ja leppoisaa sunnuntaita. Mulla ei ole mitään suunnitelmia. Mmmmmm. 

 

 

 

16 vastausta artikkeliin “Halloweenkanit ja leijonat

 1. Tykkään aina blogisi kuvista. Niissä on vanhanaikaista tunnelmaa uudella tavalla, tietynlaista rakeisuutta ja utuisuutta, joka tekee kuvista ihanan pehmeitä. Ja ihania vaatteita aina sinulla. Ja kaunis koti ja ihana perhe. Tiedätkö, olet toinen blogisti, jota olen ikinä lukenut 🙂

  Tykkää

 2. Blogisi on aina elämys! Ihania kuvia ja toistuvasti loistavaa tekstiä ja tarinankerrontaa. Harva blogi on näin aito ja rehellinen – ja kaunis! Niin ja mahtava tuo ”Mamma, meinaatko olla leijona?”. 😀 Lapset ❤

  Tykkää

  1. Elämys… Kiitos, sitä juuri toivonkin… Että jätän jonkinlaisen tunteen ja jotain inspiraatiota kun täältä lähdette ja koneen suljette. Todella kiva kuulla, kiitos! 🙂

   Tykkää

 3. Ihana Aino! 😀
  Hei, mulla on samanlainen liivi mustana, mutta en keksi miten sitä yhdistelisi muihin vaatteisiin. Haluaisitko tehdä oman postauksen siitä, minkä kaiken kanssa olet saanut liivin toimimaan?
  Mukavia syyspäiviä!

  Tykkää

  1. Heippa, mun mielestä tän liivin kanssa käy niin levät kuin kapeat housut, mutta mustan liivin kanssa pukisin ihan tiukan mustan paidan niinkuin mulla on tässä vaalea. Kokonaisuus pysyy siistinä kun ei oo liikaa värejä. Ja kun tää liivi on niin muhkea, niin käsien on hyvä erottua ettei kaikki ole vain yhtä isoa telttaa 😀 Mut ihana liivi, ihmeessä käyttöön :))

   Tykkää

 4. Hei Johanna! Todella kaunis liivi. Liivistä tuli mieleeni. Ostin kirjasi ja teen tällä hetkellä Andes- liiviä Drops Andes mix langasta s-kokoisena (200g lankaa ohjeen mukaan). Tilasin varmuuden vuoksi 300g, ettei lanka vain lopu kesken, kun lankoja tilatessa postikulut ovat aika suuret suhteessa lankojen edulliseen hintaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että langat loppuvat aivan kesken. 100g kerällä olen saanut n.13 cm.  Puikot ja tiheys ovat ohjeen mukaiset. Olenkohan ymmärtänyt ohjeen jotenkin väärin vai onko ohjeessa lankojen määrä jäänyt liian pieneksi. S-kokoon olisi ohjeen mukaan mennyt 200g lankaa. Nyt näyttää siltä, että n.400g olisi lähempänä. Mukavaa sunnuntain jatkoa ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi.

  Tykkää

  1. Taas yksi esimerkki jonka vuoksi luulen että noita neuleita ei ole annettujen ohjeiden mukaan tehty. Hatusta vedettyjä juttuja, kiireellä kyhätty kirja.

   Tykkää

   1. Voi kamala 😦 Noin muuten silmukoita on kyllä laskettu sataan ja tuhanteen kertaan ja ohjeita hiottu blogin suurpiirteisiä versioista todella tarkoiksi tuntikaupalla… Langanmenekkiä on joissain tapauksissa ollut vaikea muistaa, kuten tässä, joten se on sitten tän Andesin kohdalla mennyt pieleen. Tietysti tosi ikävää, jos lanka loppuu kesken ja joutuu tilaamaan lisää, ihan mun moka! 😦

    Tykkää

  2. Heippa 🙂 Ihan totta, joku muukin sanoi tästä tovi sitten, ettei Andesin lanka riitä!! Tarkistin asiaa ja ihan totta.. Olen tässä arvioinut langankulutuksen tosi väärin tai sitten laskenut jonkun toisen yhtä paksun langan mukaan – Andesia ei vaan yhdessä kerässä ole niin paljon… Ihan totta 😦 Siinä on mennyt langan menekki ihan pieleen. Olen tehnyt liivin toisella yhtä paksulla langalla, jota riitti toi 200g (ja esim. Punoa riittäisi varmasti). Se siinä on varmasti mennyt pieleen, pahoittelen! 😦

   Tykkää

 5. Moikka. En haluaisi olla ilonpilaaja, pidän blogistasi kovasti ja aina oikein odotan uutta postausta, mutta tuli mieleen että eikös nykyisin näiden tiukentuneiden lakien myötä sponsoroituja alkoholijuomia mainitsevat postaukset pidä laittaa niin, ettei kommentointi onnistu? Mielestäni turhaa, mutta jos näin on, niin muistutan asiasta ettei sulle tulisi vaikeuksia.
  Pakko vielä sanoa: olet samaan aikaan ihanan lämmin, aito ja rehellinen kuin myös jotenkin epätodellisen eteerinen, ihanteellinen ja lähes täydellinen. Tässä blogissa tankkaan hyvää mieltä, kauniita ajatuksia ja sykähdyttäviä kuvia.

  Tykkää

  1. Oi kiitos ❤ ❤ Tämähan oli aivan täydellinen kommentti; samaan aikaan kauniita sanoja, kehuja ja rakentavaa kritiikkiä ;)) Eikä siis edes mitään krittiikkiä, vaan ihan asiallinen huomio; mulle on annettu ohjeet, että kommentteja pitää seurata ja jos tulee alkoholiin liittyviä kommentteja, ne pitää poistaa. (Voi tosin olla että tämä sääntö on muuttunut, mutta tällaiset ohjeet olen viimeisemmäksi saanut). Ja some-nappulathan täytyy poistaa! Eli hyvä että sanoit, poistin vasta nyt somet tän postauksen kohdalta. Eli mitään fb-tykkäyksiä ja jakoja ei saa alkoholimainoksissa olla. 🙂 Kiitos vielä kauniista kommentista ❤

   Tykkää

   1. Kiva kun ymmärsit ettei tarkoitus ollut olla tyly. Pupulandian kommenteista luin Jennin kommentoineen samanaiheiseen viestiin myös, että kommentit saa säilyttää mutta alkoholiaiheiset täytyy blokata pois / muokata. Että samoilla ohjeilla siellä mennään. Niin enpä ollut minäkään peruslukijana ihan sääntöjen takana kun luulin ettei lainkaan saa kommentoida.

    Tänään luin kirjoituksesi Somesta, molemmat, ja mielestäni nappiin osut ajatuksissasi. Valitettavasti nykyajan nuorilla tuntuu olevan mm. ulkonäköpaineiden lisäksi kohtuuttomat some-paineet seuraajien ja tykkäysten keräilyssä, jotka tietty aikuisiakin some-käyttäjiä koskettaa, toivottavasti aikuisuuden realiteettien ja itsetunnon lieventäminä. Ei mustavalkoinen tai helppo aihe tämäkään.

    Ja kevennyksenä pakko sanoa, että tämän päivän kuvissa oleva neule on tosi kaunis!

    Tykkää

 6. tytto 3 vuotta rakasti launtaista halloweenia ja puettin hanet pikku noidaks. amerikan hapatusta vai ei nautittiin. any excuse for a party! sanon mina. meilla oli vahan day of the dead sekotusta ja taustalla pyori book of life filmi. Viettakoon ketka haluu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: