Mieheni kertomana…

Okei… Mullahan oli hyvä ajatus tehdä hauskempi postaus siitä millainen oikeasti olen. Mieheni kertomana. Sellainen vähän nolo paljastusjuttu mun kaikista epätäydellisyyksistäni, joita täältä blogista ei niin helposti bongaa. 😉

En kuitenkaan nolostunut enkä nauranut mieheni tekstille. Silmät kostuivat, liikutuin. 

Saattaa olla, että tämä teksti kertoo enemmän kirjoittajastaan kuin minusta, mutta yritän liittää mukaan pieniä toim.huomautuksia eli totuuksia näin kursiivilla, heh.

Ja joulukuun ekan kunniaksi punaista (neule on Lindexiltä). ❤

 

"Ensimmäinen mitä mieleeni rakkaastani tulee on luova, aktiivinen ja paras äiti mitä lapsillani voisi olla! Hän on läpikotaisin ja perinpohjin hyvä ihminen. Hän haluaa käyttää aikansa hyvin ja hyödyllisesti ja yllätyn usein siitä, miten hyvä sydän hänellä on. (Miten niin, miksi yllätyt? 😉) Olen kai itse kyynisempää tyyppiä enkä aina ymmärrä miksi hän tekee niin paljon vaatimatta tai odottamatta mitään takaisin. Se tarkoittaa kai sitä, että hän arvostaa palkintona enemmän hyvää mieltä, hyvää omaatuntoa ja tyytyväisiä kanssaihmisiä. Johanna ei siis ole lainkaan itsekeskeinen ja hän on yllättävän – oikeastaan hurmaavan ujo etenkin mitä tulee itsensä markkinointiin ja esittelyyn.

Lyhyesti sanottuna kaunis sisältä ja ulkoa."

 

 

"Eniten minua hänessä yllättää luovuus. Kaikki mitä hän keksii tehdä – ja miten luonnostaan kaikki ideat syntyvät. Päästä tai sydämestä, en minä tiedä. Hänen kädenjälkensä näkyy kotona. Kotona näkyy ja kuuluu myös Johannan suuri intohimo zumba ja pehvan heilutus (!? 😀), jota en niinkään arvosta (häh mikset? :'D). 

Johanna kaipaa kovasti perhettään Suomessa. Perhe on hänelle hyvin rakas ja hän vierailee kotonaan niin usein kuin mahdollista. Siksi yritämme tehdä paljon oman perheen kesken täällä Norjassakin, huomaan miten tärkeä ja rakas perhe on hänelle. Pidämme kaikki luonnossa liikkumisesta. Johanna viihtyy myös hyvin läheisten ystävien kanssa, joten kutsumme usein ystäviä kylään. 

Yritänkin usein sanoa itselleni, miten onnekas olen; en luultavasti ole ansainut noin hyvää tyttöä (:')). Matkustan itse ajoittain paljon ja silloin Johanna joutuu pitämään kaiken pystyssä yksin. Sitä arvostan uskomattoman paljon. Me molemmat tiedämme, että perusasioiden ja pohjan pitää olla kunnossa, jotta elämän ylimääräisistä iloista (eli kalastuksesta) pystyy nauttimaan."

"En voi tietänkään valittaa, mutta ehkä eniten ärsyttää se, että hän on laiska siivoamaan (totta) ja mieluiten tekee vain kunnon suursiivouksia silloin kun on pakko (aivan, imuroin kerran viikossa, en yhtään useammin – kaikesta muusta sotkusta puhumattakaan 😀). Hänet on kai rakennettu luomaan ja tekemään, ei siivoamaan (no joo joo, ymmärettiin jo). Joskus harmittaa myös miten vähän häntä kiinostaa tienata rahaa ja miten hän aina sanoo ettei raha tee onnelliseksi (mies haluaisi siis hyvin tienaavan kotirouvan :'D). Hän ei myöskään ole maailman paras kokki ja teenkin mieluiten meidän ruoat itse (no hei, tämä ei kyllä ole ihan totta! Olen tosi hyvä tekemään lihapullia ja makaronilaatikoita ja keittoja, mutta mies on sellanen gourmetkokki että sille ei noi kelpaa niin tehköön... tämä on aihe, josta helpoiten vedän herneet nenään) Johanna onneksi arvostaa sitä että laitan ruokaa; hän arvostaa ruokaa ja etenkin irtokarkkia ja hyvää juomaa myös, hehe. 

Yksi miinuspuoli vielä: hänellä on epänormaalin jääkylmät jalat ja kädet ja nukkumaanmeno on joka ilta taistelu.

Kysyin vielä lapsilta neuvoa tähän; Olli sanoi että mamma piirtää ja tekee kaikkea kivaa ja Ainon mielestä mammassa on parasta se, että se tykkää meistä niin paljon." 

 

Asgeir

 

❤ ❤ 

Tästä tuli siis aika ihana. Meinasin jo vähän suuttua miehelle ettei se nyt kirjoittanut mitään kauhean hauskoja ja noloja juttuja, mutta eihän tällaisesta voi suuttuakaan… :')

Hyvää joulukuun alkua – seuraavaksi tulossa kiva pieni jouluarvonta… ❤

 

38 vastausta artikkeliin “Mieheni kertomana…

 1. Ihana 🙂 Tämähän on hauska tällainen parisuhde tehtävä joulukuun alkuun, pyydämpä miestäni kirjoittamaan itsestäni 😉 Ihanaa joulukuun ekaa koko perheelle!

  Tykkää

 2. Hihi ihana mies sulla! Miehet on niin jääriä ja itse aina parhaita 😀 Mutta miehet näkee kaiken niin selkeämmin kuin taas me naiset välillä liidetään omissa unissa 🙂

  Tykkää

 3. Voisi kuvitella, että miehesi on suomalainen (kyyninen) ja sinä vaikka just norjalainen (hyvä, ystävällinen jne.) 🙂

  Tykkää

 4. Ihanan realistinen mutta kuitenkin rakkaudellinen ja romanttinen. Hyvää joulunodotus aikaa teille koko perheelle ☺

  Tykkää

 5. Ainon kommenti on kyllä paras ja mun mielestä kertoo sen, että olet onnistunut tärkeimmässä asiassa eli olet välittänyt lapselle tiedon, että hänestä välitetään. 🙂

  Mullakin mies valittaa siivouksesta ja ruuanlaitosta. Olen kuulemma liian vähän kiinnostunut siivouksesta ja en leivo ja laitan liian vähän ruokaa. Hänkin ”joutuu” sitten kotona leipomaan ja laittamaan ruokaa! 🙂

  Tykkää

 6. Hienoja kommentteja, varsinkin Ainon.
  Eniten huvitti kyllä noi kylmät kädet ja jalat!
  Mulla samalaiset, liekö suomalaisten sukuvika😄
  Mukavaa viikkoa ja oikein ihanaa tulevaa joulua❤️

  Tykkää

 7. Ihanan rehellinen kirjoitus mieheltäsi. Ja jotenkin vahvistaa sitä kuvaa, mikä sinusta tulee blogin kautta. Aito, lämmin ja vaatimaton. ❤

  Tykkää

 8. Ihana mies sinulla ❤ Hyvä kirjoitus, kuvastaa juuri sinua minkälaisen käsityksen blogin kautta myös minä olen saanut!

  Ihanaa joulun odotusta teille koko perheelle! ❤

  Tykkää

 9. Ihana kirjoitus ja joskus onkin ihan hyvä pysähtyä ja miettiä mitä siinä valitsemassaan puolisossa näkee. Mä olen hyvin kaksijakoinen ihminen, toisaalta erittäin uraorientoitunut, mutta työn ulkopuolella erittäin luova ja voin uppoutua tuntikausiksi projekteihini. Tiedän, että tapani vaativat paljon puolisoltani, joka onnekseni nauttii siivoamisestta(!), jota allekirjoittanut tekee harvoin ja ylimalkaisesti. Lisäksi hän on erittäin rationaalinen ja mikä tärkeintä hänellä on sydän kultaa. Olen maailman huonoin vastaanottamaan kehuja ja alan kyynelehtimään huomionosoituksista. Kiitos blogi kirjoituksestasi, tämän inspiroimana aion kirjoittaa miehelleni millainen hän on silmissäni ja kiittää kuluneista vuosista. Olen tänä vuonna läpikäynyt yhden elämäni rankimmista vuosista vakavan sairauden myötä ja tullut vastatusten sen todellisuuden kanssa, etten aina pysty, osaa ja jaksakkaan. Mutta toisaalta tämä on ollut palkitsevin vuosi ikinä- sillä olen läheisempi kuin koskaan rakkaan mieheni kanssa, joka on löytänyt voimavarat kun ne ovat minulta loppuneet. Nyt meni vähän asian vierestäkin kun ajatus alkoi juoksemaan 🙂 Hyvää joulunalusaikaa kaikille!

  Tykkää

 10. Olipas kiva ja rohkea teko, näyttää  mitä mies ajattelee…pelkkää hyvää 😀 Ihanasti kirjoitettu, näin sain enemmän irti sinusta ( kovasti blogia seuraan)…rohkenisko itsekin pyytämään mieheltäni kirjettä itsestäni 😉

  Tykkää

 11. pakko tähän kommentoda kylmiä jalkoja. melkein kaikissa kuvissa olet kesät-talvet paljainvarpain, eikö se vain lisää kylmiä jalkoja? vai onko paljaat varpaat vain kuvissa?

  Tykkää

 12. Ihana postaus. Rohkea, rehellinen mies sinulla – taidatte molemmat olla ansainneet juuri toisenne 🙂 Tuli tosi hyvä mieli tästä, siitä kun rakkaus paistaa läpi ❤ Kiitos Johanna ja ihanaa joulun odotusta!

  Tykkää

 13. Oooooo…. ❤ Olipa kerrassaan liikuttava ja koskettava kuvaus! Se Kalastaja rakastaa näköjään vaimoaan, lastensa äitiä, todella paljon. Ja on ilmeisesti ymmärtänyt ne kaikkein olennaisimmat asiat sinusta ja ajatus/arvomaailmastasi. Vähän tasoitteli sitten ylenpalttista kehumista siivousjutuilla ja kylmillä varpailla, ettei mene liian siirappiselksi.. ;D Olette te ihania, koko perhe! Iso rutistus teille kaikille ja lämpöistä Joulumieltä!

  Tykkää

 14. Kiva postaus. Huomaan kyllä että rakkaus loistaa läpi jo pelkistä sanoistakin. Ja hienoa miehesi todella ymmärtää että kaipaat kovasti perhettäsi Suomessa. Sun miehessä ja mun miehessä on yhtäläistä se, että kummatkin ovat gormetkokkeja. Mies laittaa meilläkin ruoan kun on kerran siinä parempi ja hänellä on enemmän mielikuvitusta.. Mutta silti teen kanaruoista ja keitoista maukkaampia, ja mies tunnustaa tämän ihan suvereenisesti. Mutta siivoamaan hän ei kyllä ihan helposti rupea, ja ei kyllä tarvitsekaan. Meillä ei olla koskaan leikitty kotona tasa-arvo -leikkejä. 🙂
  Nautinnollista joulun odotusta koko perheelle!

  Tykkää

 15. Hei, ihana juttu ja mitä upeimpia kuvia. 🙂 Kysyisin kuvien käyttölupaa, nimenomaan tuon Riippukeinun kuvien lupia. Voisitko ottaa yhteyttä suoraan minuun, jotta voimme viestitellä yksityisesti. Kiitos
  Anitta Herranen

  Tykkää

 16. Oi miten ihana luettavaa, hellyttävä mutta, hän tietää mistä puhuu/kirjoittaa sinusta, olet varmasti kauniss myöskin sisäisesti niinkuin ulkoisestikkin ja niin ihanan luova :). Oi mikä ilo saada lukea juuri tälläistä, kiitos :). Toivon teille oikein paljon rauhaa, rakkautta ja lämpöä lisää välillenne, no siitähän ei ole varmasti puutetta lukeman perusteella mutta, vielä lisää ja lisää kuitenkin 🙂

  Tykkää

 17. Hei. Yövuorojen jälkeen rytmini hukanneena lueskelen blogiasi. Olen seurannut eloasi jo vuosia blogistasi. Sinulla on kaunis koti, ihania ideoita ja niiden toteutuksia. Ja kyllä kotisi näyttää ihan siistiltä. Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

  Tykkää

 18. Voi miten ihanasti kirjottanut sun mies ja ihanasti lapsetkin sanoivat! ❤ Vaikka ootkin siellä kaukana koti-Suomesta, niin ehkä siellä on myös tosi hyvä olla, ainakin tänne vaikuttaa siltä 🙂

  Tykkää

 19. 🙂 🙂 🙂
  Niin ihanan miehinen kirjoitus. Onkohan miesten helpompaa pistää sanat paperille kuin lausua ääneen? En tiedä, mutta hyvin kirjoitettu (ja toimituskin kommenttoinut ;)).

  Tykkää

 20. Tässähän oli itsellekin tuttuja piirteitä 🙂
  Juu, en ole himosiivooja, enkä erikoinen kokki, mutta rakastan kotielämää ja lapsiani yli kaiken. En myöskään ole kunnianhimoinen urani suhteen. Eikö perhe voi olla ura?!

  Tykkää

 21. Hauska, että mies oli kirjoittanut. Vielä mukavampi olisi ollut, jos ei olisi niitä kommentteja joka välissä, vaan olisi saanut mies puhua rauhassa yhtäjaksoisesti. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: