Vuoden kalpeinta aikaa

yhteityössä Vita Liberata

Kävin joulun aikaan Fitnesspäiväkirjat -sarjan kuvauksissa, joissa meikkaaja vinkkasi mulle Vita Liberata -merkin itseruskettavista tuotteista ja joita sitten sainkin kokeiluun.

Sittemmin olen bongailut Vita Liberataa kaikkialta täältä Norjasta; joka kauneussalongista ja kampaamosta. Norjalaisethan tykkäävät olla sellaisia luonnollisen ja terveen näköisiä, joten ei mikään ihme että pieni päivetys ja terveenvärinen iho ovat täällä suosiossa -ja itseruskettavat voiteet. 😉

Sain tammikuun lopulla testiin kolme Vita Liberatan tuotetta, joista mun on vaan pakko kirjoittaa, koska nämä ovat niin hyviä. Itseruskettavia käyttävälle huomattava luksus.

Lähes päivittäin käytössä mulla on ollut mineraali(aurinko)puuteri. Erikoista tässä puuterissa on sen itseruskettava vaikutus, joka kuitenkin on niin mieto, etten omassa käytössäni ole juuri huomanut puuterin saavat aikaan päivetystä. Olen siis käyttänyt sitä kevyesti tuomaan vähän väriä/ varjoa kasvoille. Tosin koululla (töissä) joku just kysyi että olenko ollut etelässä, olenko raskaana vai hehkunko muuten vaan näin kauniisti. 😀

Self tanning night moisture mask on perinteisempi itseruskettava voide. Tässä myös päivettyneen tuloksen huomaa selkeämmin, mutta tuote on mieto eikä sillä käytännössä voi epäonnistua tai saada hassuja laikkuja aikaiseksi. Yllelisen hienostuneesti toimiva tuote, jota täytyy ehkä laittaa kahtena iltana peräkkäin, jotta tulos alkaa kunnolla näkymään. Vaikka kasvoilla sellaista tervettä hehkua on jo sen yhden yönkin jälkeen. Maskissa lukee olevan myös anti-aging vaikutteisia ainesosia ja listan aineista moni on merkitty luomuksi tai ekosertifioiduksi. Plussaa siitäkin.

Kolmas purkki on erikoisin; koko kropalle tarkoitettu itseruskettava, jonka teho pysyy 2-3 viikkoa! Mietin kalpeana Kuubaan lähtiessäni että tämähän on täydellinen homma. Laitan voiteen kotona, en ole ihan niin valkoinen rannalla ja rusketun siinä sitten hiljalleen huomaamatta ihan oikeastikin. Ja vitsi, tämä tuote yllätti kyllä positiivisimmin. Ruskea vaahto levittyi hanskan avulla silkinpehmeästi ja nopeasti. Plussaa myös siitä, että tuloksen näkee heti eikä tarvitse odotella seuraavaan aamuun että onko käsivarsien sivuissa tai polvitaipeissa rajat. 😉 Lopputulos on tottakai myös paljon luonnollisempi ja hienostuneempi kuin itseruskettavissa aikanaan. Ei voi mennä pieleen. Tämäkin jätti sitäpaitsi iholle silkkisen pehmeän, kuivan fiiliksen heti. 

Niin ylellisen tuntuisia tuotteita että ihan pakko vähän kehua. 🙂

Ja nyt en ole ihan valkoinen Kuubassa edes ekana päivänä, jee. 😀

Kuvasin mukaan myös vanhan suosikkini koska näistä usein kysellään; australialaisen luomukosmetiikkahuipun Jurliquen itseruskettavan voiteen. 

Kaikkia tuotteita voin lämpimästi suositella, jos alkaa tuntumaan että terveempää hehkua kasvoille tarvisi tässä helmikuussa. 😀 

One thought on “Vuoden kalpeinta aikaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: