Vihreää energiaa & kosmetiikkakokeilua

 

Yhteistyössä Tata Harper / Naturelle.fi

 

 

Bloggaamisen yksi parhaimpia puolia -noin niinkuin materiapuolelta on ehdottomasti ollut luonnonkosmetikkaan tutustuminen. Se, että olen blogin kautta saanut käyttööni ja testattavaksi erilaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä. Paljon erilaisia tuotteita, joita en olisi muuten voinut hankkia ja joista en muuten olisi edes tienyt mitään. 

Tata Harperista olin kuulut aiemminkin; tämä ylellinen sarja kun on todella suosittu etenkin Yhdysvalloissa. Merkkiin tutustuminen oli siis taas todella mieluinen tehtävä! Jeejee. Rakastan kotikosmetiikkaa; mulle päivittäinen ihonhoito on niin paljon tärkeämpää kuin kosmetologikäynnit ja olen tosi tarkka esimerkiksi jokailtaisesta putsauksesta. 

Sitten tää luonnonkosmetiikka, se on kanssa mulle jonkinlaista ylellisyyttä. Usein mietin ettei kroppa tarvitse niin kauheasti voiteita ja kaikkea, mutta koska kometiikkafani olen ja rakastan kaikkea hemmottelua, on luonnonkosmetiikka mulle ihan ehdoton valinta. En usko että mikään voide tekee ihmeitä tai edes vaikuttaa paremmin ihon kuntoon (lääkevoiteita lukuunottamatta) kuin ruokavalio, mutta valitsen aina kun mahdollista luonnonkosmetiikkaa. Okei, siinä on se luksusfaktori, mutta laadukas luonnonkosmetiikka jotenkin tuntuu heti iholla, eikö?… Ihan oikeasti, luonnonkosmetiikka on usein jotenkin täyteläisempää ja sen vaikuttavat aineet ihan oikeasti tekee jotain; kaikki kukat ja vitamiinit. 😉 Mulla on siis ihan oikeasti luonnonkosmetiikasta sellainen olo ja näppituntuma, että se toimii. Tehoaa.

Seerumit ovat mun mielestä luonnonkosmetiikan parasta antia; niissä on usein oikeasti tehokkaita vaikuttavia aineita. Nykyään käytänkin esimerkiksi yövoiteena yksinomaan seerumeja; näitä paria hyvää luonnonkosmetiikkaa, joita olen vuosien mittaan saanut. Tästä sarjasta löytyi ehdottomasti uusi kättöön jäävä seerumi; Rejuvenating serum. Ihanan täyteläinen voide, joka hurmasi ensikoskutuksesta. ;))

Sarjan muita suosikkeja on tuo pieni pyöreä naamio: "for immediate glow"; loistava naamio! Putsariksi valitsen aina öljyisen vaihtoehdon, joten näistä Nourishing Oil Cleanser on kovassa käytössä. 

Yleensä ottaen loistava sarja (kuten odotinkin), jonka kaikki tuotteet tuntuvat todella toimivilta. Ei ihme, että suosio on kasvanut suureksi ja suosittelijoiden joukkoon liityn itsekin.

 

Jos tekin nyt olette miettineet uutta kosmetiikkaa tai kuulleet Tata Harperista aiemminkin, saatte nyt koodilla JOHANNA -15% Naturellen valikoimasta! Muualtahan Tata Harperia ei Suomessa saakaan. Tarjous on voimassa 27.3. asti ja koskee koko Naturellen valikoimaa (poislukien May Lindströmin tuotteet -jotka myöskin ovat taivaallisia ;))

 

Kaunis, mutta ennenkaikkea tosi mielenkiintoinen video vielä loppuun:

 

 

Sit vaan energisen harmonista perjantaita ihanat naiset!

Huomenna ihanaa suklaamousseohjetta! 😛

 

 

 

18 vastausta artikkeliin “Vihreää energiaa & kosmetiikkakokeilua

 1. Olisi ihanaa lukea omakohtaisia kokemuksia kosmetiikasta, sekä edullisista että kalliimmista. Mutta tuntuu että nämä blogien mainokset/lahjukset sanelevat kaiken. Varsinkin tälläistä arvokkaampaan luonnonkosmetiikka ylistetään muutamissa blogeissa joissa nimeomaan Naturelle on yhteistyössä. Ihanaa kevättä!

  Tykkää

  1. Ymmärrän mitä tarkoitat 🙂 olen joskus tehnytkin postauksia tyyliin ”suosikkituotteet” ja keränyt kaikenlaisia suosikkituotteita yhteen. Ihan pakko on selventää, etten näihin yhteistöihinkään lähtisi/ tuotteita suosittelisi jollen tykkäisi! Näissä pääsee hyvin tutustumaan yhteen sarjaan tarkemmin.
   Mutta teenpä taas pian ihan puolueettoman suosikkituotepostauksen! 🙂

   Tykkää

 2. Hei Johanna
  Pidän tosi paljon blogistasi ja tavastasi kirjoitella monenmoisista asioista – kiitos siis siitä 🙂
  Pakko vain nyt kommentoida, että jotenkin kammoksuttaa viimeisin postaus, jossa esittelet luonnonkosmetiikkaa joka on hinnaltaan aivan pöyristyttävää. En muutenkaan oikeasti voi ymmärtää miksi ja miten kosmetiikka saadaan maksamaan niin paljon ja että me naiset vielä lankeammme ostamaan sitä. Tämä tietenkin vain henkilökohtaisena kommenttina, mutta itse minulla ei yksinkertaisesti olisi pokkaa ostaa 128 euron vartalobalsamia kun käytännössä yhtä toimivan tuotteen saa 10 kertaa halvemmalla. Väkisin tulee mieleen, että jos on varaa tuollaiseen voiteeseen, niin olisi ilmeisesti varaa auttaa vaikka lähimmäistään, joka sinnittelee ihan perustoimeentulon kanssa…puhumattakaan sitten jo hieman laajemmin ajankohtaisista asioista Euroopan ja globaalilla tasolla.

  Ihanaa kevään odotusta sinulle ja mielenkiinnolla odotan aina uusia postauksia 😉

  Tykkää

  1. Joo maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin voiteet ja kaikki valikoi eri tavoin mihin haluaa panostaa/ rahaa laittaa. Näillekin voiteille ilmeisesti on yleisönsä ja ostajansa. Luonnonkosmetiikka on usein valitettavan kallista 😦 Ja ymmärrän ton tunteen että pitäis laittaa mieluummin hyväntekeväisyyteen 😉 Ne on näitä nykypäivän kysymyksiä ja valintoja kaikessa. Että kuinka paljon voi panostaa itseensä kun toisaalla kärsitään… Mutta kuten sanottu; yksi ”tuhlaa” ehkä ruokaan, toinen matkoihin ja kolmas kosmetiikkaan.

   Tykkää

 3. Olet aina niin eloisan ja ilmeikkään näköinen :). Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta ja kaiholla katselen kauniita Norjan maisemia.

  Tykkää

 4. Moikka! Tuo sun kampaus on tosi nätti, millä hakusanoilla löytäis siihen ohjetta? 🙂
  Sinun blogissa on ihanan harmoninen tunnelma, tuot kivasti esille arjen. Varmaan oma mieltymys vanhoihin sinivalkoisiin englantilaisiin astioihin on täältä peräisin, haha! Erityisesti myös tää ajattomuus inspiroi, tääkin 18-vuotias löytää täältä paljon vaikka mitä vinkkejä:-) kiitos!
  Hyvää kevään alkua 🙂

  Tykkää

  1. Vau, niin hauska kuulla!! Täällä on tosiaan aikamoinen ikähaitari mitä nyt oon teidän kommentteja tässä vuosien varrella lukenut. Ja kiva :)) Hmm, hakusanoja kampaukselle en tiedä… Yritän tehdä ohjeen siitä ehkä jo huomiselle, viim alkuviikkoon! 🙂

   Tykkää

 5. Hei Johanna. Kiitos raikkaasta ja hyvänolon kirjoituksesta. Sinulla on tässä postauksessa mukavanoloinen ja -näköinen mekko. Mistä se on hankittu?

  Tykkää

  1. Mekko on kiva; se löytyy Objectin tän kevään mallistosta eikä ollut pahan hintainenkaan!

   Tykkää

 6. Öööh…tuot esiin saamasi 1000e arvoisen Naturelle-paketin ja kehut. Nyt vaan ostamaan, koska ovat tehokkaampia kuin halvemmat. Anteeksi vaan. Pohjanoteeraus. Jos öljy on huipputehokas ja paras  100% öljy kasvista x, niin se on se tismalleen sama 100% öljy kasvista x, vaikka hinta olisi kymmesosa Naturellen hinnoista. Kun niitä lisäaineita ei ole lisätty, kuten mainoksessa kerrot.

  Kerroit, että luonnonkosmetiikka on tehokkainta. Toisaalta kehuit synteettisiä lääkevoiteita, jotka ovat tehokkaampia. Ovatko siis synteettiset lääkevoiteet tehokkaimpia, luonnonkosmetiikka toiseksi tehokkainta ja synteettinen kosmetiikka tehottominta.

  Nyt selitykset ontuu kaikkeen suuntaan. Aivan kammottavaa luettavaa. Anteeksi että eksyin blogiisi.  

  Tykkää

  1. Kuule, saat anteeksi kun noin nätisti pyydät. 😉
   Pidin tuotteista, mutta en missään väitä että olisivat parempi tai tehokkaampi kuin halvempi vaihtoehto. Tykkään luonnonkosmetiikasta yleensä ja koen että se on tehokkaampaa kuin ns tavallinen kosmetiikka, se on mun mielipide ja sen halusin sanoa.

   En tietenkään voi alkaa väittämään että luonnonkosmetiikka olisi tehokkaampaa kuin lääkeaineet, tietenkään, siksi tuo huomautus. Joissain tapauksissa tarvitaan lääkeaineita, mutta en missään kohtaa kehunut lääkeaineita! Apua 😀 Meillä meni varmaan nyt ymmärrys ihan ristiin kun mun mielestä sun kommentti ontuu ja on aika kurjaa luettavaa. 😉 Mutta parempaa viikonloppua! :))

   Tykkää

 7. Onko nuo tuotteet tosiaan noin kalliita. Tuohon hintaan saisi kymmenen kosmetologin luksus kasvohoitoa joilla tulos olisi varmasti parempi. Ja työllistyisi se lähikosmetologikin.
  Mutta se siitä, tulin vain sanomaan kiitos siitä että merkitsit mainospostauksen heti alkuun, ei jäänyt epäselvyyksiä tai syntynyt väärinkäsityksiä. Kiitos.
  P.s näytät sädehtivälle, liekö sitten syy magicrasvoissa, lomassa vai hyvässä kuvankäsittelyohjelmassa mutta olet tyrmäävän kaunis.

  Tykkää

 8. Kaikki on niin suhteellista…

  Varallisuustasosta, rahankäyttötavoista ja elämänarvoista riippuu, mikä kenenkin mielestä on kallista, ja mistä on valmis maksamaan. On ökyrikkaita ihmisiä, jotka silti venyttää penniä, ja sitten paljon, paljon köyhempiä, joilla saattaa kuitenkin olla kalliitakin juttuja, koska ovat jaksaneet säästää niitä varten ja ovat luopuneet monesta muusta asiasta sen takia. Joku ei ajattele tuotetta tai hintaa pitemmälle, joku taas ottaa huomioon ympäristönsuojelun, työntekijöiden oikeudet jne. Näistä voi kiistellä loputtomiin..

  Johanna, mä taas mietin nyt sitä, että koskapa sä saat paljon kosmetiikkaa, niin ethän sä varmaan mitenkään ehdi käyttää kaikkea loppuun – joten mitä sä teet käyttämättä jääneille tuotteille? Mä otin tän esille siksi, että pumppupulloissa ja tuubeissa olevat tuotteethan on sellaisia, että ne voi hyvin vaikka lahjoittaa jollekin järjestölle, joka auttaa vähävaraisia. Itse mä olen tehnyt niin, jos on tullut esim. tehtyä virheostos, oon löytänyt sopivat kanavat siihen, ja oon myös lahjoittanut ihan kosmetiikkanäytteitäkin, joita oon saanut, kyllä niistäkin voi olla iloa sellaiselle, jolla ei oikeasti ole koskaan varaa mihinkään.

  Ja tässä muuten rahansäästövinkki: Mineraalikividödö! Kestää käytössä ihan tolkuttoman kauan, vuosia. Ja toimii tosi hyvin. Kun aloitin käytön, varmistelin koko ajan, ettei se vaan oo pettänyt, en heti uskaltanut luottaa moiseen kivenpalaan : ), mutta kyllä toimii! Aivan loistava hinta-laatusuhde!

  Tykkää

 9. Ihanan näköisiä tuotteita , joita en itse koskaan raaskisi ostaa – ihan vain siksi etten voisi laittaa johonkin voiteisiin, jotka tuskin kuitenkaan ovat niin käänteentekeviä. Saatan kuitenkin miettimättä pistää saman summan rahaa terveelliseksi ja ravitsevaksi mainostettuun ruokaan koiralleni. Jokainen meistä arvottaa elämänsä tuhlauskohteet eri tavoin, toiset ovat pihejä kaikissa hankinnoissaan ja toisilla ei tahtomattaan ole varaa hankkia muuta kuin välttämättömin. Mutta on hyvä, että ne joilla rahaa on, pistävät sen kiertämään. Ostamalla vaikkapa luonnonkosmetiikkaa tai muuta eettisesti valmistettua tuotetta joku työllistyy ja pystyy ostamaan jotain muuta jne. Hyväntekeväisyys on ylevä asia, mutta sen toteuttaminen usein (kärjistetysti) on vain omatunnon lepyttelyä. Hyväntekeväisyyttä (ehkä mutkan kautta) voi olla siis hävyttömän kalliin, mutta luontoa säästävän ja eettisesti valmistetun tuotteen ostaminen, joka ei rikastuta ainoastaan suurten kosmetiikkatuottajien pörssiä. Ostaminen ja materian hankkiminen ei tuo onnea, mutta meillä on tarpeemme ja valinnoilla voimme vaikuttaa.
  Johanna, näytät niin kauniilta, että haluamme nähdä enemmän kuvia sinusta ja ympäristöstäsi ja vähemmän voidepurkeista!

  Tykkää

  1. Olen samaa mieltä kanssasi.

   Minä esimerkiksi käytän kyllä myös luonnonkosmetiikkaa, mutta en tuon hintatason tuotteita. Minusta tuntuu, että tarvitsen sitä rahaa muihin tarkoituksiin. Se on minun valintani.

   Toisaalta mä olen ensi viikolla laittamassa useita satoja euroja perheemme koiran leikkaukseen, joka ei olisi aivan välttämätön, mutta joka kuitenkin saattaa ehkä pidemmän päälle pienentää mahdollisuutta esimerkiksi eturauhassyövän ilmenemiseen. Koirallamme on siis laskeutumaton kives, joka jäänyt johonkin vatsaontelon seutuville. Nyt kun koira on vielä alle 5-vuotias, niin ell suositteli leikkausta, muttei kuitenkaan pitänyt sitä täysin välttämättömänä.

   Samoin tuhlaan koiramme ruokaan, se on aina syönyt ruokia, jotka maksavat noin 70-80 € per säkki. Jonkun mielestä olen varmasti täysi ääliö tämän asian suhteen, mutta tämäkin on tosiaan oma valintani.

   Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että voin tehdä näitä valintoja. Tilanne olisi tietysti toisenlainen, jos minulla ei olisi edes mahdollisuutta hankkia kuin ainoastaan ne välttämättömimmät asiat.

   Tykkää

 10. Kiitos postauksesta! Toisille sopii, toisille ei, niinhän se kaikessa on! En ymmärrä kitisijöitä.. Luonnonkosmetiikkaa on moneen hintaluokkaan, joten valitkoon kukin mieleistään halutessaan niihin tutustua.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: