Maailman paras vappumekko <3

 

Moi moi, pikavauhtia oikeastaan menossa työporukan kanssa juhlimaan (tai ainakin syömään, hehe), joten ihan pikavauhtia moikat! Ihan koska tämä Bless this messin mekko (saatu) ansaitsee aina pikkasen huomiota. ❤  Työkaverit itseasiassa kyselivätkin että mitä meinaan laittaa päälle. Että kun viime vuonna oli niin hieno mekko (tämä). Työporukan uusien uteliasuuden tyydyttääkseni lupasin sitten laittaa saman mekon tänäkin vuonna – eipä tarvinut kauheasti suostutella. Tässä mennään taas.

 

Taustoista huomaatte myös että olohuoneessa tapahtuu. Vitsi olen ollut tarmokas; työpäivien ja jumppien päätteksi pari iltaa kasanut tota sohvaa (Ikea Söderhamn), mutta sitten kun hylly olisi pitänyt saada seinään, tuli stoppi. Ihan täysi. No okei, meillä ei ollut sopivia ruuveja. En jaksanut enää lähteä rautakauppaan. Siihen ei voimat riittänyt. 😀 

Soitin miehelle (joka kohtapuoliin varmaan tulee kotiin jotta pääsen sinne syömään) että ostaa ruuveja ja saa ruuvata hyllyn kun vihdoin tulee kotiin. Vähän harmitti antaa periksi, mutta stoppi mikä stoppi. 

 

Okkei, nyt menoks. Hyvää perjantai-iltaa teillekin! 

49 vastausta artikkeliin “Maailman paras vappumekko <3

 1. (Kuu kiurusta kesään, / puoli kuuta peipposesta, / västäräkistä vähäsen, / peräskysestä ei päivääkään.)

  Tykkää

 2. Hienosti taas saatu kaikenlaista tuotetta sijoitettua postaukseen: niin kosmetiikkaa, vaatetta kuin huonekaluakin. Hiphei 🙂 Nastaa vapunaikaa ja toukokuuta! 🙂

  Tykkää

  1. Kannattaisi vierailijan varmaan hankkia ihan oma elämä. Jos tuotesijoittelu häiritsee, niin sitten ei varmaankaan kannata lukea blogeja.

   Medialukutaitoa opetetaan jo peruskoulussa, johon kuuluu kriittinen suhtautuminen lukemaansa. Kyllä ihmiset ymmärtää ilman, että joku näsäviisas vierailija kommentoi, mikä on mainosta ja mikä ei.

   Kuvien mekko on jo vuoden vanha, joten ei ole kyseessä varsinainen mainos, vaan Johanna taitaa ihan oikeasti pitää siitä.

   Kiitos Johanna, että jaksat vielä pitää blogia. Olen jo vuosia lukenut blogiasi ja aina välillä noita aika nuivia viestejä tulee. Mun mielestä voisit jättää julkaisematta nuo viestit. Menkööt vauva.fi:lle märisemään.

   Anteeksi pitkä valitus, mutta tuo kommentti tällä kertaa ärsytti liikaa.

   Mukavaa kevättä ja Ihana mekko 🙂

   Tykkää

  2. En nyt ihan ymmärrä mikä vierailijaa harmittaa. Mutta totta; taas näkyy tuotteita. Ihan jokaisessa postauksessa vilahtaa varmasti joku tuote, uusi, vanha, ostettu, saatu… mieluusti kerron mikä se on jos vain tiedän! 🙂

   Tykkää

   1. Oliko kommentti 2/44 positiivinen, en oikein usko. Ennemminkin sarkastinen ja ivallinen…

    Tykkää

 3. Olen kans hämmästynyt miten täällä nyt märistään kun syytä ei ole. Jollain on pitkät piuhat.
  Johanna voisi jättää kylmästi osan kommenteista julkaisematta. Ottaa kommenttien tarkistuksen käyttöön.

  Oikein hauskaa iltaa ja onnea uudesta soffasta. Toivottavasti on mukava syli.

  Tykkää

  1. Juu niin taidan tehdä 🙂 Ei tarvi sitten lähteä turhaan vääntöön (teidänkään)! 🙂

   Tykkää

 4. Minusta aiheeton hyökkäys tuotesijoittelusta komentoinutta vastaan on hieman outoa jopa kyseenalaista ja saattaa hyvinkin olla saman alan ihmisten eli ”blogistien” kieroutunutta solidaarisuutta sen vastenmielisen leiväntuojan puolesta jota nämä nykyajan helppoheikit, pummit ja kerjäläiset eli blogistit osittain edustavat.

  Tykkää

  1. 😀
   Tiesitkö, että tuotesijoittelu on markkinamuoto, josta maksetaan? Tuotesijoittelua ei ole se että ostaa uuden sohvan tai huulipunan ja näyttää sen somessa.
   Loppuosa kommentista oli niinikään tietämättömästi, mutta myös alentavasti kirjoitettu; tunnetko itsesi paremmaksi ja kovinkin fiksuksi kun anonyymisti nimittelet muita näin?

   Tykkää

   1. Hei

    Minustakin asiattomasti nimitelty tuon viestin lopussa. Mutta miksi silloin saa nimitellä muita (edellä ”hanki elämä”, ”mene muualle” tai ”on pitkät piuhat”. Entä minsi Johanna nimittelet muita tietämättömikai kun ei sinullekaan saa sanoa tietämättömyydestäsi? Kuulostaa nimenomaan tietämöttömyydeltä, jista sitten närköstytään.

    Tykkää

   2. Siis miksi silloin olisi sallittua nimitellä kun vain on Johannan kanssa samaa mieltä?

    Tykkää

   3. Niinpä. Ihan ihme ”keskustelua” täällä kommenttiboksissa…..Johanna fanclub vs. ”Voishan monista asioista viritellä näkemysten vaihtoakin, jos täällä ei olis niin kummallinen tunnelma”… 🙂

    Tykkää

  2. Vierailijalle: Ei pidä nostaa itseään muiden yläpuolelle moittimalla toisia. Joukosta tulee erottua omin neuvoin.

   Tykkää

 5. Kaunis ja ihanan värikäs vappumekko sinulla! Kuplivaa ja mukavaa vappua teille! Ja toi teidän sohva näyttää hyvältä – sellaiselta paikalta, että siellä viettää aikaa ja rentoutuu koko perhe. Innolla odotan kuvia uudesta hyllystä.

  Tykkää

  1. Jeps, lauantain projekti olis saada hylly paikalleen, jee :)) Vappubileet onkin sit varmaan kalsareissa uutta sohvaa testaillessa! 😂

   Tykkää

 6. Heissan! Olen lukenut sinun blogiasi jo monen monta vuotta, ihan alkuajoista saakka! Nyt sitten innostuneena myös tietenkin seurannut suurena urheilunystävänä sinun Fitsenpäiväkirjojen jaksoja! 🙂 Oot huikea tyyppi ja kiitos ihanasta blogista! Aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää!

  Tykkää

  1. Voi kiitti!!! Ne jaksot on kyllä tosi kivasti tehty, kiva että oot tykännyt, niin minäkin! 😃👍

   Tykkää

 7. Mun mielestä noihin negatiivisiin kommentteihin ei kenenkään meistä lukijoistakaan kannattaisi vastata, siitä ne vaan saa voimaa ja energiaa meuhkaamiseen. Jättää ne vaan huomiotta ja omaan arvoonsa, eiköhän ne kyllästy ja jätä rauhaan tämän kivan blogin. Toi mekko on tosi kiva ja saa hymyn huulille, just hyvä vappumekko! Ja sohva sopii teidän sisustukseen kuin nenä päähän. Hauskaa vappua! 🎈

  Tykkää

  1. Näinhän se on -paras jättää julkaisematta oikeastaan. Yritän saada sen nyt aikaiseksi tässä viikonloppuna niin tulee kommenttiboksistakin kivempi paikka… 🤔

   Tykkää

 8. Kaunis ja pirteä mekko! Hyvin sopii vappumeininkiin. Kiitti muuten että vinkkasit Toms-aurinkolaseista Kuubasta tullessasi. En ole ikinä löytänyt laseja, jotka sekä näyttäisivät hyviltä että myös istuisivat naamalla sopivasti, mutta nämä täyttävät molemmat kriteerit. Niin hyvin, että aion tilata toisetkin – eri värisenä. Tack ska du ha  & hyvää vappua! 

  Tykkää

  1. Jee!!! Ne on ihan sairaanhyvät – mutta mistä löysit?!?! En löydä mitään nettisivua joka toimittaisi Norjaan (tai Suomeen)!

   Tykkää

   1. Sorry, mun olis pitänyt tossa jo mainita, että asun Usa:ssa eli pystyn tilaamaan toms.com:lta.

    Tykkää

 9. Hei, me katotaan sun fitnesspäiväkirjoja miehen kanssa 🙂 hihii! Hauskaa. Yleensä se ei niin oo mun hömppätouhuista kiinnostunut. Hauska juttu. Mää tykkäsin tosta harrastuskommentista, kiva saada aina vähän uutta näkökulmaa oman lähiympäristön rutiineihin. Maisemat on teillä huikeet. Mukavaa toukoa, Laura

  Tykkää

  1. Me katotaan kanssa koko perhe, mieskin vaikkei ymmärrä sanaakaan 😂 No mut onhan tota ihan kiva katsoa miestenkin, ei mitään pelkkää tyttöhömppää 😉
   Sitä samaa teille Laura!

   Tykkää

 10. Ihana ja kauniin raikas mekko! Kelpaa vielä mekoksi monena tulevana vappunakin. 😊 Ja tuo sohva on myös tosi kiva, ja varmaan mukava myös istua?
  Fitnespäiväkirjoja seuraan ja tosi kivoja ja hyviä ajatuksia sinulla varsinkin lasten liikunnallisen kasvatuksen osalta! Täysin samaa mieltä sun kanssa, liikkuminen ja ulkoilu arjessa mukana luonnollisena ajanvietteenä. Kiva myös näin monen vuoden blogiasi seuranneena ’kurkistaa kulisseihin’ tai ainakin hieman raottaa niitä. 😄Innolla odotan uusia jaksoja.

  Tykkää

  1. Joo kirjottelen sohvasta vielä lisää, tosi hyvältä tuntuu! 👍 Mietinkin että Fitnesspäiväkirjat on tosi kiva keino avata paremmin ”oikeaa minua” kun blogi nyt on sellaisia vähän parempia paloja vaan; mullekin vähän luksusta. 😊 Niin kiva kuulla että ootte tykännyt, munkin mielestä ne jaksot on tosi kivasti tehtyjä!

   Tykkää

 11. Ihanan raikas & iloinen Vappu postaus👗🎈
  Tästä tuli heti hyvälle tuulelle, hymyileviä kasvoja ei näe koskaan liikaa😊 Kivaa Vappua koko perheelle 🎈

  Tykkää

 12. Tämä kolmas fitnespäiväkirjojen jakso oli kyllä edellisten toistoa, toivottavasti seuraavat jaksot tuovat jotakin muuta. Kiva toko jutustelujasi oli kuunnella mutta vähän vaihtuvuutta kaipaisin..

  Muistankin tuon mekkosi ja se on tosi kaunis! Aurinkoisempaa Vappua Norjaaan!

  Tykkää

  1. Niin. Bloggaajan elämä ei voi olla ihan tavallista elämää tavallisine puuhineen ja puheineen vaan sen on pakko olla jotenkin glamööriä joka käänteessä ja joka kulman takana pitäisi näkyä joku mafiamies kantamassa massisalkkuja bloggaajalle. Nehän saa aina kaiken ilmatteeksi ja salkun rahaa vielä kaupanpäälle!

   Mikään ei kelpaa. Jos bloggaaja on normaali, ei hyvä. Jos bloggaaja viettää lux elämää ei sekään ole hyvä.

   Tykkää

   1. Jep ja sekin on vähintäänkin kummallista, jos jonkinlaiset viestit luokitellaan negatiivisiksi, siansaparokommenteiksi, oman elämän puuttumiseksi ja mitä ilmaisuja täällä nyt on käytettykään…Jos vain tietynlaiset näkemykset ja kysymykset ovat hyväksyttyjä, ei kyse enää ole kommenttimahdollisuudesta vaan pelkästään fanitusmahdollisuudesta….Noh, mihin suuntaan kukin blogisti haluaa blogiaan viedä ja millaisin rajoituksin toimia.

    Markkinoinnista, tuotesijoittelusta ja esim. Marimekon ja By Pia’sin tuotteista ollut täällä asiallisiakin kommentteja, joissa itse asiassa ollut paljon tietoa takana mm. toimintatavoista; sääli, jos kaikki tämäkin kommentointi niputetaan em. laisesti ja/tai jätetään julkaisematta. Sensuuriahan se on ja sananvapauden rajoittamista ynnä oman edun parhaan maksimoimista, ei muuta.

    Jos blogisti selvästi ilmaisee markkinointipostaukset ja postaukset, joissa on selvästi (markkinatarkoituksessa laadittua) tuotesijoittelua, ongelmaa ei ole. Näinhän muutenkin mediassa toimitaan, tiettyjen pelisääntöjen mukaan 🙂 Niin kauan kuin (tahallaan) testataan näitä rajoja, on ihan luonnollista, että se herättää reagointia ja kysymyksiä.

    Tykkää

   2. 😀 harrastavatko kaikki kommenttinsa tarkastavat bloggaajat sensuuria, sananvapauden rajoittamista ja oman edun maksimointia? 😀 Enpä ole näin (negatiivisesti) asiaa koskaan ajatellut.

    Tykkää

   3. Tuntuu, että kaiken vihaisen kirjoittelun lisääntymisen myötä moni tuntuu kuvittelevan, että sananvapaus tarkoittaa oikeutta huudella mitä tahansa ja pitävän huutelun rajoittamista jonkinlaisena loukkauksena sananvapautta kohtaan. Harva kuitenkaan on tutustunut sananvapauteen tai sitä rajoittaviin lakeihin. Yhtä harva tajuaa, että rajoittamatonta huutelua varten pitää perustaa joku oma kanava, ei yhdenkään bloggarin tai muun median tarvi omissa kanavissaan julkaista kaikkea sontaa. Ei edes Ylen, vaikka se sentään on julkista palvelua, sielläkin toimituksellisen linjan päättävät muut kuin yleisö.

    Tykkää

 13. Ihanaa vappua teille! Olen lukenut blogiasi aika pitkään, mutta nyt fitnespäiväkirjojen myötä olen saanut sinusta entistä ”paremman” vaikutelman. 😊 Vaikutat ihanalta, aurinkoiselta ja aidolta ihmiseltä. Aktiivisuutesi ja iloisuutesi elämää kohtaan mielestäni näkyy , josta saan itsellenikin zemppausta ! Kiitos ihanasta blogista!

  Tykkää

 14. Tuo fanitusmahdollisuus on muuten just oikea sana!!  vaiko palvontalaatikko 😀

  totaalisen tylsää jos eriäviä mielipiteitä tai kritiikkiä ei saa esittää, käy pian samoin kun niin monelle muullekin blogille että kommentteja nolla.

  Tykkää

  1. No siis. Kommenttien tarkastushan ei tarkoita sitä ettei kommentteja julkaistaisi lainkaan. Vai mitä? Se tarkoittaa sitä että asiattomat kommentit jäävät julkaisematta. Ja että kirjoittajakin joutuu ehkä miettiä kommenttiaan ennen julkaisua jos haluaa sen esille eikä voi sylkäistä tänne mitä tahansa. Hyvin yleinen käytäntö blogimaailmassa.

   Tykkää

 15. Tässä blogissa parasta on kommentit. Heti, kun joku uhmaa fanaattisia faneja ja uskaltaa sanoa, no, sanotaan vaikka kriittistä, mutta oikeasti ihan asiallista, joka koetaan negatiiviseksi, saa se fanit takajaloilleen ja järjetön bloggarin puolustaminen alkaa. Aikuisia kuitenkin kai lukijatkin ovat? Palautteen voi ottaa asiallisesti, se ei varmasti ole tarkoitettu loukkaamaan ketään. Pikemminkin palautteen avulla bloggari voi kehittyä vielä paremmaksi.

  Tykkää

 16. On se jännä, miten aikuiset ihmiset eivät osaa käsitellä pettymyksen tunnetaan esimerkiksi tämän blogin kirjoittajaa kohtaan, vaan se pitää julkaista. Ja miksi ylipäänsä lukea blogia, jos se aiheuttaa vain närkästystä? Mä en ainakaan edes lue sellaisia blogeja, joiden tyylistä en pidä. Ylipäänsä omien negatiivisten tunteiden paiskaaminen toisten (tuntemattomien!) niskaan on jotain mitä en ymmärrä. Omien tunteiden hallintaa ja ilmaisemista voi harjoitella ja helpoin tapa on aloittaa siitä, että painaa internet-selaimen kiinni jos ärsyttää 😉 Asiallinen keskustelu ja kettuilu ovat sitä paitsi kaksi eri asiaa. Sarkasmi on piristävää, jos sitä osaa oikein käyttää. Väärin käytettynä sillä usein ilmaistaan omaa vihaa ja pettymyksiä. Aurinkoista päivää kaikille! 

  Tykkää

 17. Kivoja kuvia! Olisi oikein, oikein mukavaa saada ohje neulottuun torkkuhuopaan mikä kuvissa on. 😉 Olen kauan etsinyt mallia tulevan lapsenlapseni vaunupeittoon ja tuo näyttää oikein kivalta.

  Tykkää

 18. Täällä oli sama vappumekko eri värisenä. Hyvää kesän odotusta 😊 Meillä oli tänään aurinkoa ja +19 mittarissa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: