Kesähame terassilla

 ~ ja piirtelyä ~

Hame ja teepaita on saatu Stormbergiltä. Näistä ja monista muista (kuten hameesta mekkomallisena) Stormbergin sporttivaatteista saatte nyt -20 % alennuksen! Kurkkase mun lempparit täällä. 🙂

 

Ja Fitnesspäiväkirjojen uusin jakso löytyy taas täältä. Joko katsoitte? :)) Tällä kertaa käsitellään ruokaa ja herkuttelua; mun syömisiä ja ajatuksia ruoasta – eli herkullista höpinää.

 

Mitäs muuta. Mun piti tehdä blogia jo eilen. Mutta lähdinkin salsaklubille. Vähän ykskaks yllättäin kun kerran kysyttiin ja kotoa haettiin. Huh mikä meno eikä kauheasti norjalaisia näy. Vitsi oon kyllä niiiin newbie siellä. 😀 Mutta sairaan kivaa ja taidot kehittyy kohisten. 😉

Mun piti tehdä blogia vähän aiemmin tänään. Mutta meille tulikin vieraita ja grillattiin. Ihan yllättäin. Siinä se päivä kummasti menikin. Höpötellessä Hilden kanssa.

Välillä olen vähän ehtinyt piirustelemaankin. Kun taulua tohon sohvan ylle kaipailin. Seinällä on nyt simppeli luonnos Havannassa valokuvaamastani kadusta.

 

Ja kommenttien moderointi on tuntunut tosi kivalta; yhtään ei ole tullut vielä vastaan julkaisukelvotonta kommenttia, kiitos. ❤ Muutenkin ihan hirmu kivaa palautetta – johon nyt siirryn vielä vastailemaan – kiitos. ❤

 

 

 

 

40 vastausta artikkeliin “Kesähame terassilla

 1. Taas oikein odotin kuulumisiasi – ja katsoin tänään myös uuden jakson. On mukava ikään kuin oppia tuntemaan sinua vielä (blogiakin) paremmin ; ).

  Hyvin samanmoista ruokapuolta tehdään täällä meilläkin; paljon kasviksia ja kalaa, ja välillä tex mex -herkkuja ja pitsaakin. Itse tehtyä ja jokaisen lempparitäytteillä. Täällä on menossa äidin sokerilakko, on kyllä haastavaa ja ihan vieroitusoireita huomaan, mutta yritän tsempata  – ainakin jonkin aikaa. Sulla on ihanan rento asenne – arvostan!

  Ihania kesäisiä hetkiä sinne. 

  t. Susanna Sipoosta

  Tykkää

  1. Tsemppiä sokerilakkoon!! Oon kanssa silloin tällöin pitänyt, mut aika lyhyiksi ovat jääneet 🙈 Stay strong! 💪😃

   Tykkää

 2. Olipas taas oikein reipas ja hyväntuulinen jakso! Tykkään siitä, että sinunlaisesi paljon liikkuva ihminen uskaltaa sanoa myös syövänsä karkkeja tuntematta sen kummempia omantunnontuskia. Ihan samoilla linjoilla olen, jos perusasiat kunnossa, muutama karkki päivässä ei kaada mitään. 😊

  Pakko kysyä sen sun ruusukultaisen kellon merkkiä? Olen tässä nyt tovin googletellut ”kalastaja vaimo kello” ja löysin vain juttua siitä sun edellisestä Seikosta. Muutamia kommenttiboxejakin kahlasin läpi josko sitä olisi joku kysynyt. Ei osunut silmään. Joten siksipä kysyn😉

  Kiitos kivasta blogista ja mukavista fitnesspäiväkirjajaksoista!

  Tykkää

  1. Juu eipä kellosta ole ollut puhetta vähään aikaan, se on merkkiä Nick Cabana 😊

   Tykkää

 3. En ole seurannut Fitnesspäiväkirjoja aiemmin, mutta sinun jaksot olen katsonut kaikki ja tykännyt tosi paljon! Ihanan tasapainoiselta kuulostaa elämäsi ruokailun ja liikunnan osalta: itselle mieleistä liikkumista, retkiä lasten kanssa, pikajumppia arjen keskellä, tavallista ruokaa – pientä herkuttelua unohtamatta. Kannustat ja inspiroit ainakin minua pitämään kiinni alkuvuonna aloittamastani paluusta liikunnallisempaan elämään. Jos joku päivä ennätän lasten ja kaiken muun keskellä vaikka kyykkäämään 5 minuuttia, olen tyytyväinen edes siitä viisi minuuttisesta 🙂

  Tykkää

  1. No näin on, kaikki auttaa! 😊😊 ja jos tekee pieniä tkiä silloin kun on aikaa niin kummasti niitä saattaa tulla tehtyä aika useinkin!

   Tykkää

 4. Olen seurannut Fitnespäiväkirjoja jo viime kaudesta ja tämän kauden jaksot katsottu kaikki, niin kuin nämä uudet teidän arjesta kertovat. Ihana on seurata arkeanne siellä Norjassa ja tämänpäiväinen jakso sai veden herahtamaan kielelle, niin hyvältä näytti kalaruokanne miehesi valmistamana.
  Hieno uusi sohvavalinta ja voi sentään kuinka hyvä olet piirtämään! 😊
  -Jatta

  Tykkää

 5. Uusin jakso katsomatta, taidankin katsoa sen tänään junassa, kun siinä on sopivasti aikaa. 🙂

  Ja tosi kiva tuo hame, pakko ehkä hankkia itsellekin! En ole käyttänyt Stormbergin vaatteita, joten en tiedä mitoituksesta, eli voiko ottaa huoletta oman koon, vai kannattaako ottaa kokoa pienempi/suurempi?

  Aurinkoista viikonloppua! ❤

  Tykkää

  1. Voi ottaa huoletta oman; joskus nää on kyllä vähän reiluja kooltaan. Mulla on koko xs vaikka s varmaan kävisi myös hyvin, olisi ehkä vähän löysempi vaan.

   Tykkää

 6. Ensimmäistä kertaa kommentoin, nyt oli ihan pakko. Olen ihan koukussa sun Fitnesspäiväkirjajulkaisuihin! Samoin sun blogiin ja sen hyväntuulisuuteen. Tiedätkö, olet antanut mulle tsemppausta päästä omista ruokasäännöistä ja -peikoista irti kohti tervettä ja vapaampaa elämää. Kiitos kiitos😌

  Tykkää

 7. Ikävä (ja osin ehkä ihan vain se kriittinen) keskustelu siirtynee muualle muutoksen jälkeen, toisaalle täältä blogista. Hienoa, kun niin kesäiset ilmat, että jo toukokuussa pärjää kesäkamppeilla! Pääsi kesä yllättämään, hyvä kun topat ehti pestä säilöön ja talvikengät taikoa piiloon…😆

  Tykkää

  1. Joo eihän sitä voi estää että ihmiset puhuu mutta mun ei kuitenkaan tarvi tarjota alustaa siihen. 😊 Kesä ja vehreys tuli tosiaan yhtäkkiä, aivan ihanat ilmat ❤️

   Tykkää

  1. Joo ryhdyn taiteilijaksi sitten kun… Meinasin sanoo ”jään eläkkeelle”, mut ehkä jos blogi loppuu joskus. Sit mul on aikaa! 😃

   Tykkää

 8. Olipa hyvännäköistä tuo kalaruoka mitä miehesi teki. Mitä kaikkea siihen tuli…herneitä, sipulinvartta, jotain juustoa, oliiviöljyä…? Meilläkin syödään usein kalaa, tosin sitä kasvatettua lohta :-D,  sekä myös tortilloja. Vaikutat ihanan selväjärkiseltä mitä tulee ruokaan ja syömiseen. Olisi ollut mukavaa jos olisit ollut ihan tuossa tv-fitnesspäiväkirjoissa mukana. Vähän menee välillä överiksi nuo lisäravinteet ja proteiinisipsit, mutta kukin tyylillään.

  Tykkää

  1. Joo siihen voi laittaa mitä vaan kasviksia ja vihanneksia! Vaihdellaan sen mukaan mitä saadaan. Ne valkoiset köntit oli creme freshiä ja sit vähän suolaa ja pippuria 👌

   Tykkää

 9. Seurasin viime kautta Fitnesspäiväkirjoja hyvinkin epäsäännöllisesti, mutta nyt olen katsonut jokaisen jakson tällä kaudella plus sun jaksot Katsomosta. Täytyy sanoa, että sun asenne on just sellanen, jota pitäis laittaa sinne tv versioon. Monipuolinen ruokavalio ja monipuolinen urheilu on sitä, mitä nuorten pitäis enemmän harrastaa ja oppia. Tv versio kannustaa liikaa pelkkään ulkonäkökeskeiseen salitreeniin, protskujuomiin ja täysin herkuttomaan elämään. Täällä ollaan vaan kerran ja siitä pitäis osata nauttia täysillä. Monesti, kun selailen Instagramia, alkaa ihan yököttämään se saliselfieiden määrä. Mut oot ihanan aito ja positiivinen. Mielenkiintosta seurata sua ”livenä”. Moni on varmasti kysynytkin (mutta en juuri seuraa kommenttiboksia), kuinka paljon lapset puhuvat suomea? Ihanaa kevättä Johanna! Oot huippu.

  Tykkää

  1. Fitnesspäiväkirjat on tosi hyvä ja kivasti tehty sarja, tykkään sen tyylistä ja kaikista tytöistä kovasti. Mut… No ei oo varmaan epäselvää että olen vähän eri linjoilla joissain asioissa 😃 Tärkeintä on että itse viihtyy ja tekee niinkuin omaan elämään sopii parhaiten. Onhan se tärkeää että oma kroppa tuntuu hyvältä ja toimii hyvin että sen puoleen hyvä trendi tämä fitness-juttu, innostaa ihmisiä huolehtimaan liikunnasta ja ruokavaliosta.

   Meidän lapset ymmärtää kaiken suomeksi, mutta puheessa norja on vahvempi. Suomessa ne muistaa paremmin puhuakin suomea! 😃

   Tykkää

 10. Heippa,

  kysyisin että mikä tapetti teillä on tuolla olohuoneessa, on todella hieno 😊
  On myös ollut kiva seurata sua fitnesspäiväkirjoissa mutta miksi olet vaan netissä? Mielellään katsoisin sun juttuja koko tunnin telkkarista 😅 Ehkä suhun on helpoin samaistua 2 lapsen äitinä jos vertaa niihin bodareihin (joita myös kiva katsella ei siinä mitään)

  Tykkää

  1. Huh, kiitti; kaikilla on varmaan omat suosikkinsa Fitnesspäiväkirjoissa 😃
   Meidän olohuoneessa on Tapettitalon Lukko-tapetti 😊

   Tykkää

 11. Moikka, nyt on ihan pakko kommentoida! Oon reilu parikymppinen, mun äiti on piiitkän aikaa puhunu jatkuvasti ”Kalastajan vaimosta”, oon ajatellu että ei mua voi sama kiinnostaa kun äitiä 😀 Nyt oon kuitenkin katsonut noi jaksot netistä, ja mää oon ihan rakastunut! Eka ajatus oli, että onpas kaunis. Sitten huomasin miten ihanan tasapainoinen, aito ja älyttömän inspiroiva oot. Oot ihan eri luokkaa näiden muiden Fitnesspäiväkirjat-naisten kanssa. Mua kauhistuttaa nyt jo se kun se sarja joskus loppuu 😀 Oon kyllä kateellinen sun elämästä, ihanaa arkea 🙂 Siellä maisemissa ois myös iiihan mukava asustella!

  Tykkää

  1. Voi kiitti, hauska kuulla! Ette oo kyllä ainoat äiti-tytär jotka seuraa blogia, vielä mahtuis varmaan isoäitikin 😃 Täällä käy porukkaa ihan teineistä eläkeläisiin joten tervetuloa 😃😃 Ja ihana kuulla että tykkäsit vielä noin kovasti ❤️

   Tykkää

   1. Nyt mä oon lukenut lähes jokasen sun postauksen :’D ois vaan pitänyt luottaa äidin makuun heti 😉 susta tuli niin mun idoli ja esikuva! Lisäks oot saanu mulle kauheen etelä-Norja-kuumeen, harmi etten taida saada seuralaista täks kesäks eli jää reissu tekemättä, nyyh. Ihanaa kesää teidän perheelle 🙂 ja ihana se varmasti onkin kun on oma terassi ja pääsette merelle ja ja ja.. Terveisin kateellinen veneetön kerrostaloasuja 😀

    Tykkää

 12. Ensimmäinen kausi, kun Katson Fitnesspäiväkirjoja. Ja vain sinun jaksojasi. Blogisi on ihana. Vaikutat mukavalta ja jalat maassa olevalta, jonka elämäntavoista voi ottaa vinkkejä ja mallia omaan arkeensa. Kauniita ja toisinaan lohduttavia ja voimannuttavia ajatuksia, kuten hänellä https://www.instagram.com/nude_yogagirl/ Suloista suvea!

  Tykkää

 13. Mäkin katsoin juuri fitnesspäiväkirjat. Blogia on tullut seurattua enempi vähempi lähes alkuajoista lähtien ja ehkä siitä sain sinusta vähän sellaisen hienostelevan vaikutelman mutta selkeesti se oli aivan väärä kuva sinusta. Olet kyllä aivan ihanan positiivinen ja aidon oloinen ihminen 🙂 Kiitos inspiroivasta blogista 🙂

  Tykkää

  1. Niin no blogista saa väistämättä vain sen vähän paremman puolen, joten tosi kiva että katotte sarjaa, siellä on sitä oikeaa elämää 😃😃 kiitti kommentista!

   Tykkää

 14. Hei 

  Sinulla on ihana blogi! Olisiko mahdollista saada joskus jonkinlaista listaa lempikirjoistasi? Olisi hienoa saada, uutta luettavaa 🙂

  Tykkää

  1. Joo!!! Ootko lukenut Cathrine Pancolia? Suosittelen, se on ollut mun viimevuosien suosikki! Mutta teen postausta 👍

   Tykkää

 15. Vasta nyt kommentoin ekaa kertaa, vaikka oon lukenut sun blogia jo siitä asti, kun Olli oli ihan pikkuinen. Aluksi viehätti sun käsityövinkit ja että oot hoitoalalla niin kuin minäkin. Myöhemmin olen pitänyt inspiroivista ja kauniista kuvista sekä sun liikunnallisesta ja aktiivisesta elämäntavasta. Pidän myös siitä, että blogissasi on sopivasti hömppää ja syvälllisempääkin asiaa. Fitnesspäiväkirjoja en ole aiemmin seurannut, mut nyt olen katsonut sun jaksoja (kommenttiboxin kehujen ansiosta). Tykkään! Oot tosi jalatmaassa-tyypin ja tasapainoisen oloinen. Toivottavasti on luvassa vielä monta jaksoa! Kiitos inspiroivasta ja aidosta blogista! 😊 P.s. Tilasin just ekaa kertaa Stormbergin vaatteita ja päällä olevasi näpsäkän raitahameen.

  T.Tiina

  Tykkää

  1. Kiitos Tiina, tosi kiva kuulla! Jaksoja tulee yhteensä kymmenen eli vielä on aika monta jäljellä! 😊😊

   Tykkää

 16. Kysyn nyt tarkennuksen tuohon alennuskoodiin.

  Sen saa ilmeisesti tilauksen yhdestä tuotteesta – ei koko tilauksen normaalihintaisista tuotteista.

  Näin ainakin minulla, kun ostin mm. tuon hameen =) , mekon ja sukat, niin alennus tuli vain tuosta hameesta.

  Tykkää

  1. Heippa, alennuksen saa vain tuotteista, jotka ovat tossa linkin sivulla eli mun suosikkituotteissa. Ei siis harmi vaan koko valikoimasta!

   Tykkää

 17. Vuosia olen seurannut jo blogiasi, ja nyt videoitasi katsellut. Ihanan rento ja tavallinen olet ❤  Hauskalta ja tutulta kuulostaa tuo ”mie” sun puheessa, meillä pohjoissuomessa se kuuluu myös paikallisten puheeseen.

  Tykkää

  1. No sitä mie juuri olen; rento ja tavallinen 😂😂😂 oon joskus yrittänyt sanoa täälläkin 😂 Kiva kuulla ❤️

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: