Vanhoja juttuja

Heisann, niin paljon on kyselty niin vanhojen käsityö- kuin ruokaohjeidenkin perään, että laitoin sivupalkkiin linkit DIY ja NAM! -eli linkit käsityöohjeisiin ja niihin muutamiin ruokiin, joita vanhan blogin puolella tuli tehtyä.

Linkkien myötä siis vanhaankin blogiin pääsee taas, eipä siellä tarkemmin ajateltuna mitään salaista ole. Liikaa mun naamaa ja kummallisia kommenteja vain 🙂
Tässä loman aikana on hyvin ollut aikaa miettiä bloggailun linjoja ja yleensäkin koko touhua. Vanhassa blogissa on yksinkertaisesti jotenkin tulinen ilmapiiri, että sinne en jaksa palata kurkkimaan ja toivonkin, ettei tästä uudesta kommenttibokseineen tulisi samanlaista katkeraa sylkykuppia… Se ei vaan todellakaan edusta mun ideaalikäsitysta bloggaamisesta eikä siitä, mitä haluan tällä touhulla välittää.
Herkkänahkaiseksi voi joku sanoa, mutta minäpä sanon että kyse on vain rajoista ja tässä mulla on nollatoleranssi. Itseasiassa olisi aika montakin mielipidettä kirjoitettavana mm. anonyymisti kommentoimisesta ja netiketistä, mutta en ole ainakaan vielä saanut ajatuksiani julkaisukelpoiseen muotoon.

Niin siis nyt voitte noista linkeistä käydä katsomassa ohjeita ja muuta mitä kaipailemaan jäitte… 🙂

90 vastausta artikkeliin “Vanhoja juttuja

 1. Hei! Olen samaa mieltä jonkun toisen kommentoijan kanssa, että todella ansaitsisit korvauksen tästä mahtavasta blogista, mutta toisaalta Indiedays-blogeissa on jatkuvasti promotilaisuuksien raportointia ja tuotenäytteiden mainostamista, ja näin laadukkaaseen blogiin en voisi kuvitella sellaista 🙂 Tsemppiä jatkoon, olet paras!

  Tykkää

 2. No löysinpäs tänne ”uuteen blogiin”. Luulin jo, että olet lopettanut, kun tuo vanha oli ainakin välillä kokonaan kiinni.
  Kivoja kuvapainotteisia postauksia taas odotellen:) Maisemakuvat on myös poikkeuksellisesti sun blogissa olleet ihania. Ne eivät ainakaan tietääkseni liian henkilökohtaisia ole;)

  Tykkää

 3. Kiitos, taas on ihan hirmu positiivisia ja kivoja kommentteja koko laatikko täynnä.
  Mietin tota monen ehdottamaa kommnetointijuttua, että vain kirjautuneet voisi kommentoida, mutta yritän kyllä viimeiseen asti sitä välttää… 🙂
  Ja mitä tohon korvaukseen tulee, en kauheasti ole korvauksen tai etenkään minkään tuotteiden perässä muutenkaan, en vaan usko et ne vaikuttais mitenkään positiivisesti mun bloggaamiseen. Niitäkin yritän siis välttää.. :PKiitos ihanista ajatuksista ja sanoista kuitenkin, mahtavaa ❤

  Tykkää

 4. Ne ilkeät kommentit alkoivat juuri samalla hetkellä,kun joku oli laittanut kaksplussan sivulle tämän blogin.Terkuin MinnaPs.Niin siis itse epäilen sitä syyksi miksi pulpahti sellainen paha aalto näihin blogeihin.

  Tykkää

 5. Tulin töistä kotiin flunssan kourissa ja valahdin sänkyyn tietokone kainalossa potemaan tätä oloa. Heti tuli terveempi olo, kun pääsi lukemaan maukkailta kuulostavia ruokaohjeita ja vanhaa blogiasi muutenkin 🙂 Kiitos tästä ihan valtavasti! Näillä eväillä jaksaa odottaa kunnes saat tämän uuden blogin vauhtiin 🙂
  Todella idioottimaista niiltä, jotka kirjoittavat ikävästi blogistasi. Harmillista on, että suosio tuo myös negatiivisuuden mukanaan.Itse pidän lämminhenkisestä ja elämäniloa pursuavasta blogistasi. Toivottavasti pahanilmanlinnut pitävät mölynsä mahassa ja jättävät loukkaukset omalle peilikuvalleen.
  Leppoisia lukuhetkiä lisää odotellessa toivottelen Sinulle Aurinkoista pääsiäistä! 🙂

  Tykkää

 6. Kiitos vierailusta munkin blogin puolella <3. Ilahduin kovasti! Olen kyllä koko ajan täällä taustalla lueskellut, vielä ei vain ole ollut voimia kommentoida juuri kenellekään mitään. Mutta täällä pyörin siis edelleen, päivittäin :).

  Tykkää

 7. Ihanat tukkakuvat aiemmassa postauksessa! Toivon todella, että ikävät tyypit pysyvät loitolla tästä blogista… Tai ainakin jättävät kommentoimatta. Kyllähän se varmaankin kateus on mikä saa kirjoittelemaan törkeyksiä. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinne!

  Tykkää

 8. Jee! sain melkein sydänkohtauksen kun tajusin että sen tomaattikeiton ohje olikin poissa. Ja sain vihdoin tehtyä ittelleni Google-tilin eli en oo enään hämärä anonyymi 🙂

  Tykkää

 9. hei Johanna.
  Tiedän, että tämä menee kovin ohi aiheen, mutta muistelen että vietitte syksyllä Suomessa häitä. Teillä taisi olla juhlapaikkana jokin ihana valkoinen vanha villa. Olisiko mahdollista, että vinkkaisit missä tämä ihanuus sijaitsee? Täällä kuumeisesti nimittäin vastaavanlaista miljöötä omille häähulinoillemme etsimme. Kiitos jo tuhannesti etukäteen ja ihanaa pääsiäistä teille.
  -L

  Tykkää

 10. Hahaa! Oli ihan pakko kommentoida jotain vaan, kun tuntuu että osasin luoda tunnuksen! 🙂
  Ella Kouvolasta

  Tykkää

 11. Tähän pätee ote laulusta: ”It´s my party and I cry if I want to…” Tämä on sinun oma blogi ja todellakin saat itse päättää millainen paikka tämä on. Kurjaa kun typerät kommentoijat pilaavat ihanaa blogia. Mutta nyt uusi alku taas paremmalla mielellä!
  Oikein aurinkoista kevättä Johanna!

  Tykkää

 12. Mahtavaa kuulla,että jatkat 😀 😀 😀 Sulta saa niiiiin hyviä vinkkejä pukeutumiseen,monet munkin vaatekappaleet ovat löytäneet ihan uusia ja toimivia yhdistelmiä joita en itse olisi tajunnut. Kiitos sulle hirmu paljon.NAM-osastolle kaipaisin sitä pannukakun ohjetta,aivan loistava. Koska voin kertoa, että sillä jopa minä onnistun! Joo-o,ihan tosi..olen onnistunut tekemään myös huonoa pannaria 😀 Onnea uuteen blogiin :DT. SL

  Tykkää

 13. Kiva että päätit jatkaa. Mä kuulun kanssa niihin anonyymeinä lukeneisiin tyyppeihin.. en ole koskaan oikein osannut mitään kommentoida, vaikka käynkin usein lukemassa blogiasi. Tuntuu hassulle ”seurata” tällä tavoin netin välityksellä vieraan ihmisen elämää ja siksi kommentoiminenkin kai on jäänyt. Sinulla on kiva tapa kertoilla asioita ja olet todella mestari pukeutuja! 🙂 Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

 14. Olen silloin tällöin kurkkinut blogiasi, kommenttia jättämättä. Blogi on kaunis ulkoasultaan, sekä myös sisällöltään, tosin näin 54-vuotiaana mummuna näkökulma elämään on tietenkin toinen 🙂 Mutta noista roskakommenteista: niitä tulee kaikille, luulisin, ja sulle varmaan normaalia vähemmän, joten annan hyvän neuvon: mun oma blogini on harvinaisen harmiton höpötysblogi, ja saan roskakommentteja myös. Siihen auttaa tämä: tartu hiireen ja poista sellaiset, helppoa ja nopeaa 🙂 Sinun blogisi, sinun sääntösi, ja sinun hallinnassasi on, haluatko niitä katsella vai unohdatko.

  Tykkää

 15. Hej!Kiva päästä seurailemaan taas blogiasi vaikka näin anonyymisti sitä seurailenkin. Ihanat neuleohjeesi ovat saaneet minut tarttumaan puikkoihin ja tukkakuvasi ovat hauskoja, päivän asu-teemasta puhumattakaan. Täytynee lähteä ostoksille H&M-putiikkiin 🙂 Ps. Jatka samaan tyyliin, tämähän on sinun blogisi ja jos jotakuta kateellista ei huvita lukea hyvän mielen juttujasi, poistukoon hän sitten niitä lukemasta. Aurinkoista kevättä!Malla

  Tykkää

 16. Kiitos, että jatkat!
  Ja kiitos, että linkit on käsityö- ja ruokaohjeisiin. Meinasin saada itkupotkuraivarit, kun en päässyt kirjainmerkin kautta katsomaan ohjettasi ponchoon 😀 No, nyt on puikoilla jotain muuta, mutta toivottavasti ohjeisiin pääsee vielä jatkossakin! Haluan ponchon ja kaulurin 🙂
  Yksi mahdollisuushan noihin kommentteihin olisi rajata kokonaan anonyymina vastaamisen mahdollisuus pois. Toisaalta myös kommenttien valvonta voisi auttaa asiaan, mutta toisaalta näillä kommenttimäärillä siitäkin tulisi hirveästi vaivaa. Ehkäpä voisit laittaa kommentointiasetuksista pois tuon anonyymina vastaamisen mahdollisuuden?
  Iloita pääsiäistä!

  Tykkää

 17. Ihanaa, Johanna, että sä olet täällä taas!!! ❤ ❤ <3Oikein riemullista pääsiäisen aikaa sulle, ja onnea, valoa ja aurinkoa uuteen blogiin!

  Tykkää

 18. Hei!
  Hyvää pääsiäisen jatkoa:)Blogisi voisi jatkua entisenlaisena minun mielestäni. Päivittäin tulee käytyä useamman kerran katsomassa, onko uusia juttuja tullut. Kaikki kelpaa. Päivän asut, sisustusta, käsitöitä …Joko pian palaat kirjoittelemaan?

  Tykkää

 19. valloittava blogi kauniin ihanasta arkipäivästä. jatka niin, se inspiroi, ja toivottavasti antaa energiaa myös sinulle :)/tälläinen anonyymi S 🙂

  Tykkää

 20. Hei Johanna!
  Muistelen tässä ihailleeni sinun hääkutsuissa(?) tai muuten häissä käyttämiäsi kauniita pahveja. Mistä olet ne hankkinut, luultavasti Norjasta jostain mutta tarkistan kuitenkin?:)
  kiitos!
  Teresa

  Tykkää

 21. Mukavaa, että jatkoit taas. On mukavaa lukea samantyylisen ja -ikäisen ihmisen juttuja.
  Itse neulon ja teen käsin kaikkea myös. Blogin pitäminen on vaan jäänyt laiskuuden takia.
  Hyvää kevättä ja puhtia bloggailuun 🙂

  Tykkää

 22. Hieno homma, että noi on nyt saatavilla 🙂 Itse innostuin siitä sun hartianlämmittimestä viime talvena ja tein meidän pikkuprinsessalle samanlaisen. Se on ollu kyllä ihana!
  Kivoja, aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

  Tykkää

 23. Hei Johanna !
  En yleensä kirjota kommenttei ihmisten blogeihin, mut nyt oli pakko tulla vähän avautumaa:D Oon nyt juuri saanu yo-kirjotukset päätöksee ja pohdiskellu sen jälkee kuumeisesti mitä haluun tehä elämässäni. Sit eilen yöllä löysin sun (vanhan) blogin uudestaa (joskus ajat sit luin tätä mut hävitin sen sitte..) ja luin monta tuntii putkee aamuviiteen saakka. Sen jälkee olo tuntu jotenki.. uudelta ja erilaiselta, valaistuneemmalta! Tiiän nyt entist enemmä et haluun mun elämältä jonkilaist kansainvälisyyttä! Ja ei tee enää mieli mennä läträämää alkoholin kanssa ja bilettää pikkutunneille asti niinku mun kaverit tekee, vaa nyt mua kiinnostaa tuleva, se mikä musta tulee ja missä mä oon 5-10 vuoden päästä. Kuulostaa varmaa tosi oudolta tää, et koen tällasen AHAA!-elämyksen sun blogii lukiessa.. 😀 Mut tosi paljon kiitos tästä blogista:)
  Luen blogias myös siks, et sun vaatetyyli on iha samalaine mun kaa! Myös mä rakastan maanläheisiä värejä, eikä mun päällä useimmite kirkkaita värejä näy. Sun tukkaki on just sellanen ku mä haluaisin itelleni, ja kaipa mulla samalaine kuontalo onki, mut aina löytyy parannettavaa:( Samaistumisen tunne on suuri!
  Tulipas nyt pitkä vuodatus, hups! Mut toivottavasti jatkat vielä hyvän tovin blogis kirjottamista, lukisin oikeen mielellään:)

  Tykkää

 24. Hei Johanna!
  Kiitos, että päätit jatkaa kirjoittamista, vieroitusoireita ehti jo tulla!!!
  Olet päivien piristys!!Ihailen tyyliäsi ja tapaasi kirjoittaa, kiitos blogistasi.
  Heidi

  Tykkää

 25. web site bookmarked in addition to came across, I will article your opinions with my internet site as quick as possible

  Tykkää

 26. Hi there, simply was aware of your weblog thru Google, and found that it is truly informative. I?m gonna be careful for brussels. I will be grateful when you continue this in future. Numerous folks will probably be benefited out of your writing. Cheers!

  Tykkää

 27. Thanks for sharing the different types of typography. Fonts are genuinely important in web design, the just one I love is Arista web 2.0, I think it is the ideal for fun and young seeking sites

  Tykkää

 28. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: