Babybuput

Hallo!
Mun loman aikana oli kolme kaveria saanut täällä vauvat. Marimekon bodyjen seuraksi ajattelin pakata tällasia pelottavan(!) söpöjä pehmoja babypaketteihin.
Ohje tuli omasta päästä, mutta ei näiden virkkaamiseen kyllä mee kuin vartti per pupu. Tein nämä tänään vauvan päiväunilla (ensin näperreltyäni kaksi aika epämuodostunutta harjoituskappaletta eilen illalla :P).
Aloitin pohjasta kolmen ketjusilmukan renkaalla, johon lisäilin pylväitä niin että renkaasta kasvoi tasainen noin 4cmØ levy. Sen jälkeen en lisäillyt pylväitä, vaan virkkasin tasaista pylväsneulosta pupun kropaksi ylöspäin. Kaulan kaventamiseksi hyppäsin joka kolmannen pylvään yli.
Lopuksi virkkasin kiinni silmät, korvat ja hännän ketjusilmukoilla ja koristin silmät pistelemällä ristit neulalla ja langalla.
Nähdään pian! 😉

23 vastausta artikkeliin “Babybuput

 1. Hei vaan! Olen jonkun aikaa lueskellut blogiasi, nyt ajattelin jättää vähän kommenttiakin, kun ilmoittauduin lukijaksesi. Etkä usko miten harmissani olin, kun sivusi sulkeutuivat ja kuulin, että olit saanut negatiivisia kommentteja. Typeryyttä… Älä niistä välitä! Kukaan ei pakota lukemaan toisten blogeja, että pysyisivät sitten vaan poissa ikävine kommentteineen. Ihanaa, että palasit! 🙂
  Voi miten hauska idea nuo pupujussit! Kokeilisin heti, jos osaisin… Nyt kuitenkin yrityksissä menossa poncho, mihin idean nappasin juurikin sinun sivuiltasi. Tosin vasta kun toinen kappale on valmis (niin-in, eipä sitten tullut aiemmin mieleen mittailla…), niin 120 silmukkaa ei riittänytkään 90cm:n leveyteen… :/ Mutta toinenkin kappale on yli puolen välin, joten täytyy katsoa, josko jotkut lisäsuikaleet vielä teen… Sillisalaatti-poncho! 😀 Olen siis ihan aloittelija puikkojen ja langan kanssa… Innostuinpas höpöttämään, kun piti vaan ilmaista iloisuuteni blogisi jatkamisesta ja ihastella hauskoja pupuja. 🙂
  Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂

  Tykkää

 2. Oih ja voih! Lutusia… Tosin en ihan heti tunnistanut pupusiksi, anteeksi. 😉
  Hymyä ja hyvää tuulta! 🙂
  .erin.

  Tykkää

 3. erin: hahaa nää on pupuja ;D muistuttaa toki myös kummituksia tai muita pelottavia otuksia 😛 Itseasiassa tarkoituskin oli tehdä niistä vähän epämääräsiä ja omatekoisia 🙂

  Tykkää

 4. Hih, mäkin ensin ajattelin, että olivat pieniä suloisia mörköjä, mutta viimeisen kuvan tupsuhäntä oli dead give away, pupusia ovat! 🙂 Hei mä itse asiassa palasin sun blogiin vielä, kun ajattelin vinkata sua musiikki-idealla… 🙂 Mä nimittäin innostuin sun joskus laittamasta Minor Majoritystä sen verran, että tilasin itselleni cdon.com:ista niiden Candy Store -levyn (johon olen koukuttanut jo mieheni ja siskonikin! 😉 ) ja nyt löysin vähän samantyylisen ruotsalaisen (kai ne oli ruotsalaisia?) bändin, Prince of Assyria. Niillä on ihana levy – Missing Note – ja tosiaan muistuttaa Minor Majorityä… 🙂 Ainakin Spotifystä pääsee kuuntelemaan…
  Terkkuja uudestaan,
  .erin.

  Tykkää

 5. Hih, kivoja otuksia…pupusia:)Noihin vois laittaa vaikka kulkusenkin sisälle, niin helisis.Miltäs Norjassa näyttää? Onko paljon kesän tulo edellä Suomea?Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  Tykkää

 6. Hahhahaa ihania jänöjä! Näitä voisin koittaa itsekin, jos tekisi reilusti suurempina versioina lapselle tyynyt?
  Hyvää pääsiäistä!

  Tykkää

 7. Moikka 🙂 Täällä on juu kevät pitkällä; ei lunta, lämmintä yli kymmentä astetta ja västäräkinkin bongasin viikonloppuna! Jee :)Ps. Kiitti erin! 🙂

  Tykkää

 8. Hehe! Pelottavan sulosia tosiaan 😀
  Mutta ihanan omatekoisen näköisiä. Olen joskus itsekin tehnyt vauvoille helistimiä tuohon tyyliin.

  Tykkää

 9. hauskat puput, ja toimii varmaan isommilla lapsilla keiloina, jos täytteenä on pohjalla esim riisinjyviä + tietty sitten se keilapallo…. pitäisköhän kokeilla…

  Tykkää

 10. Oih, onpas hauskoja pikkububuja 🙂 Pitäisköhän sittenkin väsätä tuollainen hyvälle ystävälleni, joka saa pian vauvan…tuo aloittamani vauvanpeite ei oikein edisty.
  Sais aurinko alkaa näyttäytymään meilläkin…murmur 😉

  Tykkää

 11. Tulipas söpösiä, ja hauska idea Viivulla, tuollaisenkin pupun sisälle voisi täytteiden lisäksi sujauttaa pari kulkusta. Itsekin tykkään tehdä paljon kaikenlaisia pehmoleluja ja lastenjuttuja. Viime aikoina valmistunut paljon kissoja peteineen. Kissan toisella puolella nukkuvat kasvot ja toisella hereillä, korit olen virkannut vanhoista t-paidoista 🙂

  Tykkää

 12. Vau, ihania ideoita ja muistan Herttainen sen sun kissan, se idea tekis ihan mieli kopsata joskus, ihan älyhyvä! 🙂 Myös korit siis!

  Tykkää

 13. Hii, hassun veikeitä 🙂
  Minulla voisi mennä muutama vartti, että saisin pupujussin valmiiksi!

  Tykkää

 14. Ihania pupusia ja kiva lahjaidea!!Ihannoin oikeasti ihmisiä ketkä osaavat tuosta noin vain luoda jotain itse keksittyä puikoilla tai virkkuukoukulla… Itse olen varsinainen tumpelo sen suhteen. Minulla on vieläkin kauluri kesken, jonka ohjeen annoit vanhassa blogissasi… Säälittävää!! Mutta… Kyllä täältä vielä noustaan!! 😉
  Toivottavasti sulla oli mukava Suomi-loma ja saitte jo isukinkin kotiin!!

  Tykkää

 15. Hei!Aivan suloiset ensilelut! Hyvä Sinä!
  Ja vielä kommentti vanhan blogin kommenteista: älä TODELLA välitä katkerista kommenteista. Niitä ihmisiä tulee aina riittämään. Mutta me ei niiden mukaan aleta elämäämme tai toimintojamme muuttamaan! Lisätään vaan vauhtia!
  Ilolla, Arja-Leena

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: