First time this year

Saako laittaa kaksi postausta päivässä?

Jos on oikein innoissaan?

Tänään oli jumppasalilla avoimet ovet ja kaikkia meitä työntekijöitä pyydetty vähän niinkuin edustamaan. Mitenkään edustamassa (todellakaan 😛) tai töissä en kyllä ollut, mutta kävin jumppaamassa sekä aerobicin että stepin.
Wuhuu.
Ekaa kertaa since Aino.
Se oli niin mahtavaa.
Hypin, pompin ja potkin kuin sekopää. 
Jumppavaatteista on kyselty; tykkään ihan tavallisesta verkkarihousuista, kunhan ne on löysät. Merkin ei tarvitse olla mitään ”urheilumerkkiä”, kunhan materiaali on ohutta ja pehmeää 🙂 Meidän salilla on ihmeellinen siveyssääntö, jonka mukaan hihattomissa topeissa ei saa treenailla, joten paidoissa tykkään sit tällasesta mallista 😉 No, tykkään oikeastikin.

Mistä minut tunnistaa jumppasalissa?
-Punaisesta naamasta!

Kesälukkariin otan taas yhden viikkotunnin itselleni.
On se niin parhautta.
Kunnon hikoilu.

Voi tätä energian määrää!

Alla on tosiaan vielä toinen tämänpäiväinen juttu kun tätä intoa nyt on… 🙂
-Ja muistakaa kysely sivupalkissa!

58 vastausta artikkeliin “First time this year

 1. Voi, kun tuosta sinun energiasta saisi edes hipun itselle. Kolmen lapsen (5v, 3v ja 5kk) äitinä niin helposti jää väsyneenä sohvalle vaakatasoon, vaikka miten hyvin tietää, että energiaa siitä liikkumisesta saisi..
  Energisiä ja aurinkoisia päiviä sinulle!

  Tykkää

 2. Vinkkejä tilanteeseen; en ole koskaan käynyt salilla ja nyt totaalisen kyllästynyt katsomaan omaa REILUA lihavuuttani. Kynnys astua ekaa kertaa salin ovesta on vaan tosi suuri, mutta haluaisin osallistua tollasiin ryhmäliikuntajuttuihin… Mietin vaan oisko sulla jotain neuvoja miten sais itsensä sinne, ja miten paljon siellä on luvassa tuijottelua hoikilta kanssajumppaajilta? :/

  Tykkää

 3. Sama täällä, minut tunnistaa jumpalla punaisesta naamasta, eka liikkeestä lähtien. Välillä on ärsyttänytkin kun jotkut jumppaohjaajat välillä kommentoivat (vaikka vaan vitsinäkin), että nyt pitää varmaan hiljentää tahtia kun täällä on osa niin punaisia… hmpfh, eihän se sitä tarkoita, ettei enää jaksaisi mitään tehdä – toiset vaan tulevat punaisemmiksi kuin toiset. Toiset taas on koko jumppatunnin kalpeita kuin lakanat ja hiki vaan valuu…
  Itse en olekaan ikinä törmännyt tuollaiseen siveyssääntöön – ei kyllä passaisi mulle, en nimittäin osaisi ollenkaan jumpata hihallisessa paidassa. Mun kaikki jumppayläosat on hihattomia enkä koe oloani yhtään siveettömäksi 😀 Sitä vastoin mielestäni on itsestään selvää ottaa tunnille kuin tunnille (tai salille) mukaan oma hikipyyhe!
  Mutta siis juu, minä olen ihan koukussa jumpasta tulleeseen hyvään oloon! Ja siksipä olenkin viime viikot ollut NIIN turhautunut kun penikkatauti ei anna myöden kunnon hikitunneille, eikä juoksulle =/// Plääh. Tosin tänään on pakko päästä juoksemaan, niin mahtava keli tuolla ulkona.
  Aurinkoista alkanutta viikkoa myös Norjaan 🙂

  Tykkää

 4. Anonyymi:” miten paljon siellä on luvassa tuijottelua hoikilta kanssajumppaajilta? :/”
  Itse käyn sellaisella ”fiinimmällä” salilla (joita kohtaan ihmisillä yleensä on kauheita ennakkoluuloja), mutta siellä EI TODELLAKAAN tuijotella kenenkään läskejä.
  Porukka on tullut sinne treenaamaan tosissaan, eikä silloin toisia ehdi arvostella. En halua olla ilkeä tms., mutta ihan oikeasti, yleensä ne tuijottelut on siellä ihan omassa päässä:)
  Kannattaa oikeasti vain marssia sinne tunneille ja kokeilla. Jos ilmapiiri vaikuttaa huonolta, kokeile toista salia:) Tsemppiä liikunnan aloittamiseen!
  T. jumpissa 15 kiloa laihduttanut entinen läski:)

  Tykkää

 5. Luulen kanssa, että moni pelkää noita tuijotteluja, mutta saleilla on kamalasti juuri sellasta ”ymmätäväistä” porukkaa, jotka ehkä itsekin ovat ennen olleet ylipainoisia. Kuntosaleilla ja jumpissa käy ihan tavallista porukkaa (eikä tod. pelkkiä laihoja ihmisiä, joilla on kova motivaatio harrastaa) -ei tuijotella hihi 🙂 Toivottavasti ainakin. Jos näin ei ole, ei sali voi millään sellasella ylimielisellä asenteella pärjätäkään! 🙂 Voitko ottaa jonkun kaverin eka kerroille mukaan? Ihanaa, jos rohkaistut ❤

  Tykkää

 6. Ispiroiva postaus, Johanna!No niin, ensimmäinen 90 minuuttinen lämpöjoogaa takana. Tuntuu hyvältä. Ehkä se kunnianhimo urheilua kohtaa kasvaa joogan myötä. =D Ja hei, jos mielin naimisiin lähitulevaisuudessa, niin täytyyhän sitä näyttää hyvältä mekko päällä. 😉
  Raekuuroterkuin,S

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: