Kysely ->

Tänään ois vuorossa terassikalusteiden pesua ja sellasta… 🙂
 
Kuinka monta päivän asu -kuvaa te kestätte vielä trenssistä? ;D
LUPAAN, että tää alkaa olee viimeinen. On vaan sit niin hyvä takki että.
Terassille on levitetty upouusi harmaa matto; houkuttelemaan ostajia sit kun ne näytöt täällä alkaa hehe. Huomasin muuten just, että toi takaseinä on myös maalattava, jos niitä ostajia haluaa houkutella :S 
Aika hirmuisen haikeeta ajatella, ettei tätä kesää enää katseltais tältä katolta…
Pystytäänkö me siihen…
:’
Ingen sol i dag nei.
Kalalammikon pohja. Täytyy sekin varmaan vielä laittaa kuntoon -niiden ostajien huokutukseksi 😉 Ilman kaloja.
Hei ja sivupalkkiin on ilmestynyt ikäkysely, vastailkaa niin saadaan prosentit selville! 🙂

64 vastausta artikkeliin “Kysely ->

 1. I must voice my passion for your kind-heartedness giving support to individuals who really need guidance on this one issue. Your personal commitment to passing the solution around became certainly important and have consistently empowered many people like me to arrive at their pursuits. The informative recommendations entails a whole lot to me and even further to my office workers. With thanks; from everyone of us.

  Tykkää

 2. Kysely -> | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 3. Excellent post at Kysely -> | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 4. Kysely -> | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 5. Kysely -> | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 6. Kysely -> | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 7. Nice post at Kysely -> | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 8. Great post at Kysely -> | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful info specially the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 9. Kysely -> | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 10. Kysely -> | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 11. Excellent post at Kysely -> | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 12. Excellent post at Kysely -> | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 13. Kysely -> | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 14. Kysely -> | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: