Sukkersøt

Tänään on niin sokerisen ja siirappisen söpöt päivänasukuvat et melkein itseäkin ällöttää 😉 mut antaa mennä julkaisuun kuitenkin, koska nää vaatteet on niin hirmu mukavat (ja söpöt;)). Sorry. Ihan todella pehmoisinta puuvillaa tää paita, muistuttaa lapsena aluspaitoina käytetyistä pehmeistä ”laamapaidoista” -lieneekö joku meidän oma nimitys vai tietääkö muutkin laamapaidoista? Laaman villasta valmistettuja?
?!?
Teen tässä samalla myös yhden sukkersøtin lupauksen, eli ainakin seuraavan kuluvan viikon (next 7 days) ajan lupaan vastata jokaiseen kommenttiin (toivotaan, ettei niitä tuu ihan kauheita määriä hih). En saa kirjoittaa uutta postausta ennenkuin edellisen kaikki kommentit on vastattu. Ihan vaan itseni takia kun aina harmittaa se vastaamattomuus.
Niin kokeilempa tuleeko parempi mieli jos vastaa kaikkiin… 🙂
Olin muuten ajatellut ostaa irtokarkkeja illaksi, mut voi olla tää asu täyttää päivän makea-kiintiön eikä teekään mieli ;). Aika kätsyä.
Kivaa helatorstain jatkoa!
paita, jota kauan metsästin myyntipalstoilta on second hand Odd Mollya ja kukkapaikkafarkut Cubuksen.

66 vastausta artikkeliin “Sukkersøt

 1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

  Tykkää

 2. Howdy! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any suggestions, please share. Thanks!

  Tykkää

 3. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  Tykkää

 4. By continually scolding someone they in time become accustomed to it and despise your reproof.

  Tykkää

 5. I don?t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Tykkää

 6. It is best to be off with the old love before you are on with the new.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: