Solidarity sisters

Mun on ihan ekaksi kiitettävä teitä blogisiskot tuesta, solidaarisuudesta ja ihan älykivoista kommenteista, joita olen saanut matkan varrella. Siellä jossakin on niin mukavia naisia, että olkaa kilttejä itsellenne 😉
Mun arki on kohtalaisen tiukkaa yksin täällä vauvan ja uhmaikäisen armoilla, mutta blogin (ja teidän ja kaikkien jakamiemme turhuuksien) avulla jaksan aina päivän eteenpäin. Tai vaihtoehtoisesti saan kauhean pahanolon möykyn mahaan 😉 mutta se on onneksi harvoin se (ja joskus ihan omaa vikaa 😉).
Näissä meidän ihanissa hömppäblogeissa kuitenkin tarkoitus on vaan piristää omaa ja toisten mieltä -eikös se muissakin harrastuksissa ole tavallinen motivaattori? Sosiaalisuus, onnistumisen tunne, itsensä toteuttaminen…
Blogeissa, joista me voimme ammentaa paljon, joista me saamme ideoita kehittääksemme itseämme.
Mun mielestä on ihanaa, että me lukijat voidaan vastalahjaksi antaa kivaa palautetta, se on kai ainoa juttu, mitä me voidaan antaa. Ja jos bloggaaja joskus kirjoittaa jotain, mistä olemme ehkä täysinkin eri mieltä, voidaan me aina miettiä kuinka tarpeellista on haukkua kirjoittaja lyttyyn -tai edes antaa sitä kritiikkiä. Jos taas bloggaaja vallan kirjoittaa sontaa, voidaan me lukijat onneksi ihan vaan siirtyä pois ja hyljätä koko sontakasa.
Blogit on ihan uskomaton mahdollisuus meille naisille to come together. Kokoontua, jakaa ajatuksia ja saada inspiraatiota. Täälläkin, mekin ollaan loppujen lopuksi samanlaisia ihmisiä kaikki, yritämme parhaamme. Vikoinemme, heikkouksinemme ja puutteinemme. Kaikki tulemme pikkasen onnellisemmiksi kehuista ja kannustavasta palautteesta -ja sitä antamalla tunnemme itsemme kivoiksi ja reiluiksi kanssasisariksi -eikö?  🙂
Jutun kuvituksena olen käyttänyt Odd Mollyn vanhoja kesämanoksia.
Lopuksi kiitän Anua, jonka piristys tuli tällä kertaa todella oikeaan aikaan. Kiitos Anu, tällaiset pienet pohjamudista nostavat ajatukset muistaa pitkään ja juuri tällaista tukea mun unelmamaailman blogisskot antaa hädän hetkellä toisilleen! 🙂

Jaan palkinon eteenpäin Bisquitille, Majlle ja Annelle 🙂

Ihanaa, ihanaa lauantai-iltaa sisters!

29 vastausta artikkeliin “Solidarity sisters

 1. Lue komenttini Aurinkoista viikonloppua?ja vähän muutakin. Puutun siinä blogietikettiin, sillä jos on vaikka itsellä paha olo tai ei ole mitään kivaa sanottavaa tai on eri mieltä, sen voi sanoa kauniisti tai olla sillä kertaa kommentoimatta. Nettimaailma on viidakko, jossa on viidakon lait ja aina edes kommenttivalvonta ei pelasta. On myös kohtlaokasta joutua kateuden kohteeksi, olipa syy sitten mikä tahansa, todellinen tai kuviteltu.
  Hauskat kuvat postauksessasi!

  Tykkää

 2. Kirjoitit Johanna hyvin tästä blogimaailmasta, ihan juuri noin itsekin ajattelen 🙂 Minullekin blogin pitäminen on sitä omaa aikaa ja henkireikä tämän arjen hässäkän keskellä. Nautin valtavasti, kun saan vierailla muiden blogisiskojen, kuten asian ilmaisit kivasti, blogeissa hakemassa sitä inspiraatiota, ihailemassa tai vain tuulettamassa päätä.
  Nautinnollista viikonloppua ja tsemppiä sinne lasten kanssa 🙂

  Tykkää

 3. Niin totta! Naisten välistä solidaarisuutta tarvitaan, mutta jostain syystä sitä ei aina ole saatavilla kun tarvittaisiin, ihan oikeassakaan elämässä.
  Itse olen sitä mieltä, että jos en jotain kommenttia sanoisi kasvotusten, ei sitä ole syytä tänne blogimaailmaankaan kirjoittaa. Aina on mahdollista ja älyttömän helppoa sulkea nettiselain tai siirtyä toiselle sivustolle, jos siltä tuntuu.
  Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

 4. Olipa kiva postaus. Bloggaaminen on meille monille se tarpeellinen henkireika ja kurkistusikkuna. Ja asioiden jakaminen aina tekee kaikesta vahintaan kaksin verroin hauskempaa.
  Kuvitus osuu niin nappiin.
  Ihanaa lauantai-iltaa sullekin. :))

  Tykkää

 5. Kiitos tästä! Just olen tässä jo ”vanhana” blogien lukijana, mutta uutena bloggaajana näitä samoja asioita pohtinu! 🙂

  Tykkää

 6. Hyvinpä kirjoitit. Olen kanssasi samaa mieltä, myös Angel oli oikeassa sanoessaan,että jos ei kasvotusten pysty kommentoimaan on pidettävä mölyt mahassa, kuten sanotaan. ihania nuo sinun kuvasi, niistä tulee hyvälle mielelle:)

  Tykkää

 7. Voi Johanna, nyt halaisin jos voisin:) Kiitos niin kauniista sanoistasi ja laitan sähköpostia tulemaan:) Et tiedäkkään miten iloinen olen taulusta!!!Piristettiin molemminpäin, näin sen on tarkoituskin mennä, kuten kauniisti tuossa kirjoitit.

  Tykkää

 8. No niin just. Vapaasti on vierailtavat paikat valittavissa. Minä ainakin lueskelen niitä blogeja, joiden jutut ja kuvat tekevät minut hyvälle tuulelle, siksi käyn sinunkin blogiasi seuraamassa 😀 Omaani kirjoittelen samalla periaatteella… – mukavia ja hauskoja juttuja, toivottavasti jonkun saan niillä positiiviselle fiilikselle.
  Tylsiä juttuja on elämässä ihan riittämiin muutenkin, pidetään tämä paikka positiivisena. Ja vaikka sitten pinnallisena, hömppänä ja ties minä muuna, mutta – ME LIKE 😀

  Tykkää

 9. Jesh! Asiaa joka sana! =)
  Ja sitten taas ihaillen huokailen kuvituksiesi edessä (ed.postaus). Siis voi vitsit OLET TAITAVA!!! Oletko harkinnut tuosta ammattia itsellesi?

  Tykkää

 10. Tosi ihanasti kirjoitit tuosta aiheesta. Jos noiden nätisti sanottujen sanojen myötä ei porukka ymmärrä niin en tiedä missä on vika. Ja mä en ymmärrä, miten tämä sama kommentointi-ilmiö toistuu niin monessa blogissa. Se valitettavasti pilaa sekä kirjoittajan, että lukijoiden fiiliksen. Toivottavasti tämä trendi katoaa pian…
  Hyvää viikonlopun jatkoa 🙂

  Tykkää

 11. Ihanaa lauantaita myös sinne Johanna! (vaikka sunnuntain puolella tässä taidetaan jo olla.. ;)) Mä olen huomannut, että usein kun avaan lempppari blogieni kommenttiboksit jättääkseni viestiä, tulen vain surulliseksi huomatessani ihmisten jättämiä asiattomia ja täysin törkeitä viestejä. Vaikka voi kuulostaa hieman lapsenmieliseltä (ja ehkä myös itsekkäältä?) olen jättänyt kommentoinnin vähemmälle, sillä pysyn paljon paremmalla mielellä jos en näe kommenttiboksien älyttömiä arvosteluja ja syyttelyitä. En siis tarkoita juuri sinun blogiasi, vaan yleisesti ottaen suomalaisia-blogeja. Noh, ehkä yritän taas terästäytyä kommentoinnissa, sillä nautin blogisi lukemisesta kovasti ja toivon, että jaksat jatkaa kirjoittelua vielä pitkään! Jännään täällä myös mihin ratkaisuun päädytte talon suhteen.. 😉
  Terkuin, Tea
  ps. Tätä on sulta varmasti monesti kyselty, mutta mikäli noi asiattomat kommentoijat ei tuosta rauhoitu, oletko ajatellut salasanallista blogia takaisin? 🙂

  Tykkää

 12. Täytyy sanoa että suuri kiitos! Löysin sun blogin ehkä kaksi viikkoa ja heti huomasin että kyseessä on jotain todella kivaa. Nyt kuitenkin kun oli ekaa kertaa kunnolla aikaa aloin oikeen katsella tätä sun blogia ja noita vanhojakin ja täytyy vain sanoa, että tää sun blogi on äärettömän ihana ja mahtava. Vielä sen lisäksi sulla on ihana ja upea pukeutumistyyli ja olet todella kaunis. Sain täältä todella paljon inpiraatiota ja tulen varmasti joka päivä uudelleen käymään :)Kiitos kun pidät näin ihanaa blogia!

  Tykkää

 13. Ihana postaus! Tulinpa hyvalle mielelle kun lukaisin taman. Ja niin minakin bloggailen itseani ilahduttaakseni ja itselleni sen pienen oman positiivisen hetken varastaakseni…

  Tykkää

 14. Hyvin kirjoitettu 🙂 Ja asian koen minä myös noin. Tämä viidakko on sellainen että ilmeisesti ne viidakon laitkaan eivät täällä nettimaailmassa päde. Vastaan tulee jatkuvasti sitä ja tätä ja itsekin karvaasti sain taas kokea tämän anonyymi asian kun kirjoitin yhdessä postauksessa asiasta joka ei varmasti miellyttänyt ”anonyymejä” ja soppahan siitä syntyi joten delete nappulaa käytin ja se siitä. Hiljaisuus laskeutui kunnes taas…. Sitä päivää odotellen.Ja mikä talo tuolla aiemmassa postauksessa -ymmärrän kyllä pointtisi. Kun olin kuntoutuksessa viimeksi (muille tiedoksi olen fyysisesti vammautunut) niin en olisi jaksanut kuunnella päivääkään enää sitä mölyä joka näistä toisen osaston asukeista lähti. Mutta heidän mielensä on ailahtelevainen ja mukaan mahtuu persoonia laidasta laitaan. Hiljaisia ja ei niin hilajisia.Hyvää viikkoa -pstt työsi ovat kauniita 🙂

  Tykkää

 15. Ihanasti kirjoitettu Johanna. Näinhän sen on tarkoitus ollakin!!
  Itse ehdin tosi harvoin (mukamas) kommentoimaan, käyn lukemassa oman blogilistan jokaisen blogin uudet kirjoitukset aina kun niitä tulee, mutta jos sillä hetkellä en pysähdy kommentoimaan, se jää… Tässä suhteessa minulla ainakin on parannettavaa, enkä tunne itseäni kovin hyväksi ”blogiystäväksi” tällä hetkellä!!
  Mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi. Täällä sataa vettä aikaslailla kaatamalla, joten rento sunnuntai sisällä tulossa!!

  Tykkää

 16. Ihania kesähetkiä sinulle ja kiitos, että jaat ajatuksiasi meille kaikille eripuolilla maailmaa kököttäville naisille!Piristystähän tämä on parhaimmillaan!
  Luulen, että jos me istuisimme suurella joukolla kasvotusten, niin poikkipuolista kommenttia ei ehkä tulisi sellaisilta,jotka täällä ”sanovat” kärkevästi ja arvostelevat.
  Sunnuntaiterveisiä! 😉

  Tykkää

 17. Kivasti kirjoitettu:)
  Tosin mä en itse näe tätä bloggaamista kovin solidaarisena asiana ja usein se yhteinen sävel tietyn ryhmän sisällä ajaakin nurkkaan jonkun ihan ok-tyypin joka sattuu kysymään ryhmälle sopimattoman kysymyksen. Halit vain sillekin tyypille.
  Tämä blogi sai minut hyvälle mielelle aiemmin mutta jossain vaiheessa tutustuin tuohon kommenttiboksiin ja huomasin että siellä taistellaan aika roisisti puolin ja toisin…
  Ja se on kyllä totta että kun ei tykkää niin voi lakata lukemasta koko blogia…

  Tykkää

 18. Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi! 🙂 Hyvää mieltä mä nimenomaan tästä sun blogistasi haen – ja saan! Ihanaa iltaa sinnekin!

  Tykkää

 19. Juuri tuota tämä blogimaailma minullekin on.. sosiaalisuutta, itsensä toteuttamista, hyvää mieltä, kannustamista, ystävyyttä ❤
  Kiitos tästä ihanasta postauksesta.. olkoon tämä muistutuksena kaikille, jotka kylvävät sitä negatiivisuutta.. lie miksi sen tekevät, mutta eipä siitä kukaan hyvää mieltä saa.
  Tääl on kuiteski aika siistejä naisia pyörimässä ❤ ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: